Czarna lista targowisko- plotki - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 12:32   #451
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

witam wszystkich,
to o mnie mowa powyzej, dopiero teraz zauwazylam i czuje sie wywolania do wyjasnienia.

szkoda dziewczyny, ze nie dalyscie znac, ze chcecie sprawe tutaj poruszac. ale oczywiscie, rozumiem, macie do tego prawo.
nie odpisywalam przez weekend, gdyz mialam awarie internetu.

podalam wam numery nadania w wiadomosci wyslanej dzisiaj, dowiedzcie sie prosze na waszej poczcie o co chodzi. probowalam robic zdjecie dowodow nadania, ale mam slaby aprat i prawie nic nie widac;/
to rzeczywiscie zagadkowe, zeby dwie nadane przeze mnie przeyslki niemal w tym samym czasie nie dotarly. na poczcie pani odprawila mnie z kwitkiem, twierdzac, ze przesylki powinny byc w waszych placowkach. moze gdzie tam sie zawieruszyly?

btw. musze powiedziec, ze mam złe doswiadczenia z poczta, wiec nie dziwi mnie to bardzo..
moja przesylka nadana do buzichocho 3 miesiace temu chyba zagienla. ja wyslalam ja przed wyjazdem, do wizazanki nie trafila. niestety, jak mowie, wyjechalam z miasta i nie mialam mozliwosci zglosic tego na poczcie.
paczka z zawartoscia o wartosci ok 120 zł zagubila sie .. w przestworzach poczty ;/

edit: a mam jeszcze pytanie, czy mogę sie nadal wymieniac na targowisku? czy te sprawy jakos w tym momencie na to wplywaja?

Edytowane przez lilmary
Czas edycji: 2010-01-18 o 12:38
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 12:51   #452
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez lilmary Pokaż wiadomość
witam wszystkich,
to o mnie mowa powyzej, dopiero teraz zauwazylam i czuje sie wywolania do wyjasnienia.

szkoda dziewczyny, ze nie dalyscie znac, ze chcecie sprawe tutaj poruszac. ale oczywiscie, rozumiem, macie do tego prawo.

podalam wam numery nadania w wiadomosci wyslanej dzisiaj, dowiedzcie sie prosze na waszej poczcie o co chodzi. probowalam robic zdjecie dowodow nadania, ale mam slaby aprat i prawie nic nie widac;/
to rzeczywiscie zagadkowe, zeby dwie nadane przeze mnie przeyslki niemal w tym samym czasie nie dotarly. na poczcie pani odprawila mnie z kwitkiem, twierdzac, ze przesylki powinny byc w waszych placowkach. moze gdzie tam sie zawieruszyly?

btw. musze powiedziec, ze mam złe doswiadczenia z poczta, wiec nie dziwi mnie to bardzo..
moja przesylka nadana do buzichocho 3 miesiace temu chyba zagienla. ja wyslalam ja przed wyjazdem, do wizazanki nie trafila. niestety, jak mowie, wyjechalam z miasta i nie mialam mozliwosci zglosic tego na poczcie.
paczka z zawartoscia o wartosci ok 120 zł zagubila sie .. w przestworzach poczty ;/

edit: a mam jeszcze pytanie, czy mogę sie nadal wymieniac na targowisku? czy te sprawy jakos w tym momencie na to wplywaja?
Pani na poczcie nie miała prawa odprawić Cię z kwitkiem, a przyjać reklamację, jaką składa się w tego typu przypadkach.

Rozumiem, że w sprawie wcześniejszej przesyłki złożyłaś stosowną reklamację na zaginioną przesyłkę ? Poczta po rozpatrzeniu wypłaca odszkodowanie.
Stary 2010-01-18, 12:55   #453
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Pani na poczcie nie miała prawa odprawić Cię z kwitkiem, a przyjać reklamację, jaką składa się w tego typu przypadkach.

.
.... oczywiście, jeżeli mineły regulaminowe 14dni od daty nadanie przesyłki
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:02   #454
lilmary
BAN stały

Cytat:

Rozumiem, że w sprawie wcześniejszej przesyłki złożyłaś stosowną reklamację na zaginioną przesyłkę ? Poczta po rozpatrzeniu wypłaca odszkodowanie.
14 dni jeszcze nie mineło...

w sprawie tamtej przesylki niestety nie zlozylam reklamacji.
paczke wyslalam przed wyjazdem na studia, mieszkam teraz ponad 500 km dalej i przyjezdzam do domu raz na kilka miesiecy. niestety, nie oplacalo mi sie wracac tylko w tym celu..
Stary 2010-01-18, 13:10   #455
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Proponuję, by dziewczyny, które czekają na paczkę poszły zapytać się o przesyłkę o takim i takim numerze nadania (które dostały od lilmary).

Lilmary, mogę prosić na PW, nawet skany "kiepskiej jakości"? Lilmary jeżeli po 14 dniach od nadania dziewczyny nie dostaną przesyłek, zabierz dowody nadania i udaj się na najbliższą pocztę (nie musi to być urząd pocztowy w którym przesyłki zostały nadane) z reklamacją.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 13:18   #456
lilmary
BAN stały

dobrze, pomecze sie jeszcze troche z aparatem i to co uda mi sie sfotografowac przesle na PW.
Stary 2010-01-18, 13:33   #457
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
.... oczywiście, jeżeli mineły regulaminowe 14dni od daty nadanie przesyłki
Tak, tak, miałam to na myśli i nie dopisałam

Cytat:
14 dni jeszcze nie mineło...

w sprawie tamtej przesylki niestety nie zlozylam reklamacji.
paczke wyslalam przed wyjazdem na studia, mieszkam teraz ponad 500 km dalej i przyjezdzam do domu raz na kilka miesiecy. niestety, nie oplacalo mi sie wracac tylko w tym celu..
Reklamację można złożyć w dowolnej placówce pocztowej. Na kwicie reklamacyjnym wpisuje się pocztę, na której została przesyłka nadana.

Czyli jakoś zrekompensowałaś inaczej wizażance tę wymianę czy sobie ją odpuściłaś, bo się nie opłacało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 13:36   #458
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

Cytat:

Reklamację można złożyć w dowolnej placówce pocztowej. Na kwicie reklamacyjnym wpisuje się pocztę, na której została przesyłka nadana.

Czyli jakoś zrekompensowałaś inaczej wizażance tę wymianę czy sobie ją odpuściłaś, bo się nie opłacało
oj...sądzę, że lilmary poprostu zadościuczyniła z własnej kieszeni bo jej się nie opłacało jechać... a co reklamacji to nie raz Panie na poczcie nagadają człowiekowi głupot , tak jak moja twierdziła siedząc w okienku, ze jest pewna, że odbiorca odebrał paczkę..z fusów to wyczytała
Stary 2010-01-18, 13:42   #459
lilmary
BAN stały

hmm, nie nie dziewczyny, mi wizazanka nic nie wyslala. mialam wtedy sporo mniej przekupek i umowilysmy sie, ze ja wysle jako pierwsza.
no i wyslalam... ;/

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:

ale o tym, ze w dowolonej placowce mozna nie wiedzialam...
pisalam wtedy do wizazanki, bo ona miala wiecej przekupek, a ja pierwszy raz spotkalam sie z taka sytuacja i nie wiedzialam co robic, ale ona tez nie wiedziala chyba o takiej mozliwosci (mam na mysli ta dowolnosc placowek), bo nic nie mowila.

a nie orientujecie się czy jest jakis limit czasowy? tzn przez jaki okres od nadania mozna zlozyc reklamacje?

Edytowane przez lilmary
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:43
Stary 2010-01-18, 14:11   #460
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
hmm, nie nie dziewczyny, mi wizazanka nic nie wyslala. mialam wtedy sporo mniej przekupek i umowilysmy sie, ze ja wysle jako pierwsza.
no i wyslalam... ;/

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

ale o tym, ze w dowolonej placowce mozna nie wiedzialam...
pisalam wtedy do wizazanki, bo ona miala wiecej przekupek, a ja pierwszy raz spotkalam sie z taka sytuacja i nie wiedzialam co robic, ale ona tez nie wiedziala chyba o takiej mozliwosci (mam na mysli ta dowolnosc placowek), bo nic nie mowila.

a nie orientujecie się czy jest jakis limit czasowy? tzn przez jaki okres od nadania mozna zlozyc reklamacje?
Hmm, a wiesz nawet nie wiem czy jest jakiś limit czasowy Może jest, to warto byłoby jeszcze powalczyć o swoje jeśli masz zachowany dowód nadania Wydaje mi się, że do kilku miesięcy powinno być można, bo może akurat ktoś był przez ten czas "poza zasięgiem" i teraz się o tym dowiedział

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
oj...sądzę, że lilmary poprostu zadościuczyniła z własnej kieszeni bo jej się nie opłacało jechać... a co reklamacji to nie raz Panie na poczcie nagadają człowiekowi głupot , tak jak moja twierdziła siedząc w okienku, ze jest pewna, że odbiorca odebrał paczkę..z fusów to wyczytała
Chyba pójdę w takim razie do jednej z nich po numerki w lotto
Stary 2010-01-18, 14:26   #461
arrachnee
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
"normalną" reklamację można złożyć do 2m-cy po zauważeniu wady - w tym wypadku owy moment należałoby chyba liczyć od dnia, w którym minęło 14dni od nadania przesyłki

chyba, że szanowna PP ma swoje wytyczne - ale raczej liczyłabym na zaostrzenie ogólnych warunków

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 17:15   #462
ddiana
Zakorzenienie

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
GG do ddiana

Cytat:
witam wszystkich,

Witam
Przepraszam,nie chce być niegrzeczna,ale Lilmary troche kręcisz.Umawiałyśmy sie na wysyłke POLECONY PRIORYTET w piatek 8.01,a Ty wysłałaś piątek,ale tydzień później15.01.Nr nadania owszem wysłałaś,ale dopiero dziś,gdzie ja po południu ja otrzymałam.O ten nr nadania prosiłam od kilku dni,a Ty pomimo,że logowałaś sie i udzielałaś w innych wątkach nie raczyłaś mi odp
Teraz pytanie do starszych stażem Wizażanek czy powinnam wystawić pozytyw czy raczej neutral,plus za zgodny towar,ale minus za przesyłkę i kontakt.Jaka jest Wasza ocena tej wymianki?

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:34   #463
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
Witam
Przepraszam,nie chce być niegrzeczna,ale Lilmary troche kręcisz.Umawiałyśmy sie na wysyłke POLECONY PRIORYTET w piatek 8.01,a Ty wysłałaś piątek,ale tydzień później15.01.Nr nadania owszem wysłałaś,ale dopiero dziś,gdzie ja po południu ja otrzymałam.O ten nr nadania prosiłam od kilku dni,a Ty pomimo,że logowałaś sie i udzielałaś w innych wątkach nie raczyłaś mi odp
Teraz pytanie do starszych stażem Wizażanek czy powinnam wystawić pozytyw czy raczej neutral,plus za zgodny towar,ale minus za przesyłkę i kontakt.Jaka jest Wasza ocena tej wymianki?
jeżeli taka była sytuacja, jak opisujesz, to ja wystawiłabym neutrala ze wskazaniem braku kontaktu - to jednak jest istotny element wymian.
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:42   #464
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

dzięki Layluśtak zrobię

moje flaszki
Stary 2010-01-18, 18:57   #465
asix86
Wtajemniczenie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
dzięki Layluśtak zrobię
Zgadzam się, że neutral. Kontakt przede wszystkim!
Stary 2010-01-18, 19:00   #466
magnum_357
Zadomowienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Witam
też wystawiłabym neutrala...wymianki maja byc przyjemnościa, a nie stresem

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Proponuję, by dziewczyny, które czekają na paczkę poszły zapytać się o przesyłkę o takim i takim numerze nadania (które dostały od lilmary).

Lilmary, mogę prosić na PW, nawet skany "kiepskiej jakości"?
Jutro pojde na swoja poczte i zapytam sie o ta przesyłkę.

Do Lilmary - ja tez poproszę o skany nawet kiepskiej jakości
magnum_357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:01   #467
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

zrobiłam jak radzicieDzięki

moje flaszki
Stary 2010-01-18, 21:19   #468
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Jak zwykle duzo sie tu dzieje. A noworoczne zyczenia byly takie piekne; milosc, przyjazn, wizaz i braterstwo .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 21:45   #469
kasiaa91
BAN stały

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Witam
Ale jak rozumiem przesyłki nie otrzymałaś tak ?
To skąd możesz wiedzieć, że towar był zgodny z opisem?
Poza tym, trochę dziwne wydaje mi się to, że Wizażanka niby po zaginięciu jej paczki o wartości ok. 120 zł nawet nie raczyła iść na pocztę z reklamacją
Gdyby to moja paczka zaginęła i to jeszcze z taką wartością chyba bym wywróciła do góry nogami placówkę poczty... natomiast Lilmary zdaje się zachowywać stoicki spokój ...
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 09:54   #470
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Ale jak rozumiem przesyłki nie otrzymałaś tak ?
To skąd możesz wiedzieć, że towar był zgodny z opisem?
Poza tym, trochę dziwne wydaje mi się to, że Wizażanka niby po zaginięciu jej paczki o wartości ok. 120 zł nawet nie raczyła iść na pocztę z reklamacją
Gdyby to moja paczka zaginęła i to jeszcze z taką wartością chyba bym wywróciła do góry nogami placówkę poczty... natomiast Lilmary zdaje się zachowywać stoicki spokój ...
Kasiuniu dostałam
Przecież napisałam,że wysłała tydzień po umówionym terminie i wczoraj otrzymałam.Ach....Życzeni a,a mialo być tak pięknie

moje flaszki
Stary 2010-01-19, 09:58   #471
kasiaa91
BAN stały

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Kasiuniu dostałam
Przecież napisałam,że wysłała tydzień po umówionym terminie i wczoraj otrzymałam.Ach....Życzeni a,a mialo być tak pięknie
Aha rozumiem
To kogo dotyczyła ta ,,zagubiona" paczka? Buzichocho?
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:06   #472
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Aha rozumiem
To kogo dotyczyła ta ,,zagubiona" paczka? Buzichocho?
Nie wiem,ja swoja od lilmary otrzymałam z tyg opóźnieniem,wystawiłam neutrala

moje flaszki
Stary 2010-01-19, 19:43   #473
magnum_357
Zadomowienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Witajcie, dziś otrzymałam przesyłke od Lilmary. Na stemplu pocztowym data nadania to 15 styczeń, a nie tak jak sie umawiałyśmy 4 styczeń i tak jak ona sama twierdziła, ze wysłała do mnie 05 stycznia... także widac dopiero po upomnieniach wysłała ją do mnie. Pewnie dlatego nie wysłała tez skanu nadania...Tylko nie wiem po co tak kręcić, wystarczyło tylko powiedzieć ze z jakichś tam przyczyn wysle sie przesyłkę poźniej, zaoszczedziło by to nam wszystkim nerwow. Również wystawiam neutrala...

Edytowane przez magnum_357
Czas edycji: 2010-01-19 o 20:14
magnum_357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 03:30   #474
Małgosia791
spin doctor

Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.

W grudniu dogadałam wymianę z heroin. Napisała, że wyśle nasępnego dnia tzn 30 grudnia. Do dziś paczki nie dostałam. Ona miała wysłać jako pierwsza, więc nic nie straciłam. Pisałam pw-zero kontaktu. Wkurza mnie to bo podałam jej swoje dane, a nie są to rzeczy które wypisuje się na prawo i lewo. Perfumy, które miałam jej wysłać wróciły do mojego wątku(do którego zapraszam).
Stary 2010-01-22, 16:09   #475
angel 310
BAN stały

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
GG do angel 310

dogadałam się na wymiankę z Wizażanka ze sporą ilością przekupek, podałam adres na pw, spakowałam perfumy i czekałam ok 2 tygodnie, żeby dowiedzieć sie że sorki,ale były święta i perfumy dała komuś w prezencie,poczułam się totalnie olana
jestem w stanie zrozumieć awarię kompa,ale mozna sie poświęcić i napisać tylko,ze jednak nic z tego bo coś tam a nie trzymać mnie tyle czasu w przekonaniu,że zaraz będe miała to co chcę,
też nie lubię rzucac adresem na prawo i lewo
dojrzewam do tego by wymieniać się tylko ze znanymi mi z Perfum Dziewczynami,albo z tymi, z którymi juz się kiedyś wymieniałam albo robiłam wspólne zakupy(chociaz niewiele ich bylo)
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 18:41   #476
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel 310 Pokaż wiadomość
dogadałam się na wymiankę z Wizażanka ze sporą ilością przekupek, podałam adres na pw, spakowałam perfumy i czekałam ok 2 tygodnie, żeby dowiedzieć sie że sorki,ale były święta i perfumy dała komuś w prezencie,poczułam się totalnie olana
jestem w stanie zrozumieć awarię kompa,ale mozna sie poświęcić i napisać tylko,ze jednak nic z tego bo coś tam a nie trzymać mnie tyle czasu w przekonaniu,że zaraz będe miała to co chcę,
też nie lubię rzucac adresem na prawo i lewo
dojrzewam do tego by wymieniać się tylko ze znanymi mi z Perfum Dziewczynami,albo z tymi, z którymi juz się kiedyś wymieniałam albo robiłam wspólne zakupy(chociaz niewiele ich bylo)
głupio bardzo napisz proszę kto to. nie traktujmy tak, że rzucono śmierdzącym jajkiem i nie wiadomo kto. ja chcem wiedzieć, bo też nigdy, ale to przenigdy do tej osoby nie napiszę, ani nic. najwyżej można podesłać zdechłego śledzia.
Stary 2010-01-24, 02:40   #477
angel 310
BAN stały

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
GG do angel 310

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
głupio bardzo napisz proszę kto to. nie traktujmy tak, że rzucono śmierdzącym jajkiem i nie wiadomo kto. ja chcem wiedzieć, bo też nigdy, ale to przenigdy do tej osoby nie napiszę, ani nic. najwyżej można podesłać zdechłego śledzia.
prawdę mówiąc głupio, czuję się jakby zrobiona w balonamajka242007 potraktowała mnie jak gówniarę a tego nie lubię za bardzo, na pewno nigdy więcej na Jej wątki nie zajrzę
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 08:11   #478
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
prawdę mówiąc głupio, czuję się jakby zrobiona w balonamajka242007 potraktowała mnie jak gówniarę a tego nie lubię za bardzo, na pewno nigdy więcej na Jej wątki nie zajrzę
Aż sobie zajrzałam na wątek majki242007 i cóż znalazłam w zasadach na początku?:
po wymianie adresów nie uznaje stwierdzeń, że ktoś się wycofuje- wystawiam w tedy neutrala
w tym konteście byłoby nawet zabawne, gdybym nie współczuła angel310 tak niemiłej sytuacji

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 09:38   #479
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
Aż sobie zajrzałam na wątek majki242007 i cóż znalazłam w zasadach na początku?:
po wymianie adresów nie uznaje stwierdzeń, że ktoś się wycofuje- wystawiam w tedy neutrala
w tym konteście byłoby nawet zabawne, gdybym nie współczuła angel310 tak niemiłej sytuacji
mnie to najbardziej ciekawi, jak to się dzieje, że znane Wizażanki wyprawiają takie numery? ach, świat się sypie.. marność.. marność.. za moich czasów, to młodzi się bardziej szanowali, a teraz.. doprawdy..
Stary 2010-01-25, 11:20   #480
244
Zadomowienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Wiatm Jestem tutaj nowa i sama do końca nie wiem jak się powinnam zachować, jednak doszłam do wniosku, że powinnam to zgłosić. W połowie listopada umówiłam się na wymiankę z użytkowniczką Olusia1988. Ja miałam wysłać komplet biżuterii, wizażanka miała mi przekazać puder sypki z drobinkami złota firmy Joko.
Jako, że mam 0 przekupek paczkę wysłałam pierwsza. Olusia1988 otrzymała ją 16 listopada co potwierdziła mi na PW. Moja paczka doszła do mnie dopiero 1 grudnia. W paczce był przedmiot wymiany – puder + kolczyki i eyeliner w ramach przeprosin za tak późne przysłanie paczki. Po otwarciu przesyłki okazało się, że puder był niezabezpieczony, otworzył się i cała zawartość znalazła się w kopercie. To co się dało to uratowałam jednak jakieś 40% z tego co było poszło do kosza. Po dokładnym oglądnięciu pudru okazało się, że jest przeterminowany.. Termin ważności: maj 2009. Poinformowałam o tym Olusie1988, przeprosiła mnie i stwierdziła, że zamiast tego pudru wyśle mi kredkę do oczu, na co ja przystałam. 1 grudnia Olusia1988 miała przesłać mi zdjęcia w/w kredki, nie zrobiła tego. W połowie grudnia po raz pierwszy upomniałam się o kredkę. Nie otrzymałam odp. Po koniec grudnia zrobiłam to o raz drugi.Olusia1988 stwierdziła, że nie miała dostępu do Internetu oraz że wyśle mi tą kredkę. Było to 29 grudnia. Następnie kontakt z Olesia 1988 urwał się całkowicie. 17 grudnia pisałam do niej i zapytałam co z wymianką. Odpowiedzi nie dostałam. Ostrzegłam ją również, że jeśli nie dostanę paczki lub jakiejś informacji w ciągu tygodnia, sprawę zgłaszam moderatorom, co właśnie czynię. I bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu sprawy.
zdobią swe ciało tatuażami.

Grzeczne dziewczyny słuchają radia
kochają słodką muzykę,
złe wolą słuchać starych winyli
rock&roll zmarnował im życie
.
244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości