|
|
#4501 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XII
żenua.......
mnie jakis czas temu wysłali maila czy mogą mi przysyłac wiadomości-nie zgodziłam sie ![]() a jadłyście kotlet żenuła ?w barze koło mojej dawnej roboty podają kotlet żenua wzięło sie to stąd ze w karcie jest kotlet genua...ja nie wiem jak to sie wymawia,ale do tej pory właściciel przybytku wykrzykiwał po prostu Genua-kiedys kumpel wyczaił kotleta i poprosił o Żenuła....a właściciel przybytku to podłapał u teraz mozna usłyszeć- proszę odebrać 2 razy żenuła!!!
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-26 o 13:50 |
|
|
|
#4502 | |
|
Zadomowienie
|
i Sabb dziękuję egzamin zdany, jutro kolejne zaliczenie la bamba idzie jak tornado
![]() ![]() Cytat:
gratulacje i powodzenia w dalszych zmaganiach![]() Na pocieszenie napiszę Ci że czekałam 20 minut na autobus
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie wspaniałe jest uczucie, że zrobiło się wszystko, co można i są tego efekty. Wtedy konik był niezły, ale teraz, panie! |
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4505 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Boskie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U Witka Jabłońskiego w któryms tomie opowieści o Witelonie wyjmują oczy pewnemu (martwemu już na szczęście) wybitnie urodziwemu chłopcu, gotują je, kroją i opisują. Cytat:
![]() Cytat:
Odpowiedziałabym im, że moja ulubiona perfuma to coś totalnie niedostępnego typu Cedr Santal Heeley i że owszem, niech psześlom mnie ofertem mojej ulubionej perfumy f końkurencyjnej cenie. ![]() A'propos niezapalających samochodów. Dowiedziałam się ostatnio, jakich samochodów nie należy kupować. Otóż nie należy kupować samochodów na F. Fiat Ford Ferrari oraz Fszystkie Francuskie.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-01-26 o 14:03 |
|||||
|
|
|
#4506 |
|
grozi wypollizowaniem
|
justynko! mnie sie bardzo podobają jaskółki
i gazela i jeżyk...a psy koty wymiataja wszystkie,a zwłaszcza ten za różami
|
|
#4507 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Spoko, ja się rozsiadłam z tą kawą, a tu telefon, że nagle się okazało, że mamy się do 13 zgłaszać po wpisy z jakiegoś tam szkolenia. No i musiałam wracać do centrum. A mam baaardzo blisko. Przepływ informacji jest u nas niesamowity.
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja moze tez poproszę o perfume w konkurencyjnej cenie- nie będę sie silić na niszowce- zadowole sie Theoremą
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
co do perfum- chciałabym perfumy z czarną porzeczką podane "na niszowo", a porzeczka niech dominuje
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedys słyszłam niezbyt wyszukana "rymowankę": Opel i ford jest g*wno wort A fiat - to jego brat
|
|
#4511 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak masz hopla, kup se Opla
|
|
|
#4512 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a stestuje przy okazji...kiedts testowałam,ale nie pamietam za dobrze... ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- oooo...to ja mam hopla
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, że moje ulubione słodycze nazwali twoim imieniem?Załącznik 2816754 Kotlet żenua- coś fantastycznego, nie mogę się doczekać, kiedy to opowiem Wojtkowi. Pamiętam u nas w stołówce (na stołówce ) zupę pełzankę (od francuskiej nazwy na chłopa).A my (Gryxiu, zdania nie zaczyna się od "więc", od "a" chyba można) mamy dozorcę- psychopatę. Cały czas odkuwa lód małą łopatką, od wielu dni odśnieża, raz zaczepił mnie przy śmietniku, a jego nerwowo rozbiegane oczy znieruchomiały, zapytał, czy znam innych lokatorów, czy nie narzekają na niego, czy mogliby donieść, że sprząta nie tak, jakby chcieli. Cały czas powtarza, że on zna życie, ogląda różne reportaże i wie, że wszystko trzeba segregować, ale ludzie wciąż są z czegoś niezadowoleni. |
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie Ametyst wali jeżynami.
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o takiej pozycji nie słyszałam...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-26 o 15:08 |
|
|
|
|
#4516 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam swoje cukierki ! w zyciu nie widziałam ich w sklepei-bede sie musiała rozejrzeć ![]() kot za różami mnie zaczarował-oglądam go sobie czasem, choc chętniej bym go widziała u mnie na ścianie i po cichu rozmyslam ile takie cudo moze kosztować ![]() rozwazałam tez popełnienie plagiatu na własny uzytek i namalowanie własnego w sumie kiedys kilka obrazów namalowałam...ale to raczej żenuły były ![]() Cytat:
Cytat:
juz go widzę oczyma wyobraźni ...tacy wystepują w thillerach...zatłukując lokatorów łopatką
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-26 o 15:25 |
|||
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
No widocznie na mnie działają odwrotnie (bo ja to taka ogólnie pomylona jestem).
Na mnie np. kawa działa usypiająco. Z drugiej strony to mogło być jeszcze od zastrzyku jaki dostałam na miejscu. W ciagu dnia i tak latam jak nakręcona wiec moze dlatego nie zauważyłam ze jestem na haju. Dziś już czuję się normalnie (no może troszkę pobudzona). To by nawet się z niektórych przypadkach zgadzało. Kolega który przyjechał z "syberyjnej" rosji przez 1 rok w Polsce nie mógł sie w temperaturach odnaleść. Jak było około 5 stopni to on na uczelnie chodził w krótkim rękawku przy -5 narzucał na to sportowa marynarkę, przy -10 ubierał ramoneskę, przy -15 ramoneskę zasuwał. Nigdy nie widziałam go w rękawiczkach, czapce czy szaliku. Cytat:
Eeee u żuli pod monoplowym? Jak by co to nawet na miejscu zrobią ![]() Żenujące ![]() Cytat:
Ja w tej chwili jeżdżę już 2 francuskim i nie narzekam. Poprzedni miał pierwsza awarie po 9 latach (pękła przednia oska). Obecny tez po 9 (padło wspomaganie kierownicy). No wg. mnie też. W kwestii zapachu porzeczkowego no to ja znam taki ale to jest nisza nisz .No i jeszcze jest MAC Violetrix ale tam jest porzeczka na początku i delikatna a potem się ulatnia (i robi się taki bardziej mój).
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale one są do samodzielnego składania?
|
|
#4520 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, miała któraś ten balsam?
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że gdzie mnie nie starczy dowcipu, na pewno nie zawiedziesz!
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Za to nigdy nie zdejmował rękawiczek- nie wiadomo, po kim się czegoś dotyka (i co ten ktoś przedtem robił)
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Hello.
Wolne mi dali w ramach moich ciezkich zmagan edukacyjnych. Wczorajszy egzamin - jak ja go zdalam, to sie ciezko zdziwie. I w zwiazku z tym, jutrzejszy widze w kolorach czarniejszych niz widzialam wczesniej. Powtarzam to i powtarzam i coraz ciezej mi idzie. No ale bede walczyc. Jutrzejszy to nawet ciezszy niz wczorajszy. Ludzie, siedze nad ksiega i czytam, czytam i nie pamietam. Musze robic przerwy... Ostatni rodzial a potem powtorzyc te, ktore sa wazne a pamietam je srednio. |
|
|
|
#4523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja Droga ja sie z oba nie zgadzam, Ja mam 16 letnie autko na F.......... fiat Uno Dotego przerobiony na gaz ![]() I odpala bez problemu pod warunkiem ze bede nim jezdzic w takie mrozy jak teraz co najmniej co 2 dzień ![]() wszystko zalezy od utrzymania mechaniki samochodu. Sasiad posiada WV golfa duzo młodszego od mojego gracika i nie mogł odpalic
Edytowane przez ATENA84 Czas edycji: 2010-01-26 o 16:37 |
|
|
|
|
#4524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czy ona aż taka zboczona ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
I ja tyż
|
|
#4525 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To chyba dowód kryzysu psychicznego o potrzeby powrotu do dobrych chwil w życiu. I dobrych zapachów, oczywiście. Cytat:
![]() W świetle tego powiedzenia cud, że jeszcze nie mam Opla... A skoro jesteśmy w tematach motoryzacyjnych, zawsze mnie korciło zadanie pytania. Pandzik, Twój nick to od Hondy? ![]() Cytat:
Cytat:
Przyszło mi do głowy w momencie, kiedy umówiłam się z pewnym moim.... kolegą w zimowy wieczór pod katowickim Spodkiem. Kto przechodził wie, że wygwizdów tam nieziemski, wicher duje jak wsciekły. A mój "kolega" powitał mnie "na ekshibicjonistę" czyli rozchylając gwałtownym ruchem ramoneskę, pod którą miał.... Koszulkę Voivoida! ![]() Potem potwierdzałam tę zasadę wielokrotnie i przyznaję, że potwierdzam nadal. Tylko mniej często, niż kiedyś... Cytat:
![]() Stodoła z sianem to byłaby pozycja "na chłopa z żywym inwentarzem". Mniej romantycznie jest "na traktor". ![]() Cytat:
Sama jeżdżę starym Fordem a rozważam wymianę na Folkswagena.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-01-26 o 17:07 |
||||||
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede kusic los , Sabbath
![]() Jak zdam prawko to kupuje 1szego automobila - Mysle o jakims Renault Clio albo Peugeot 206. Na poczatek mi stykna, zarysuje, odbije to szkoda nie bedzie. Jakis taki z 2000-2003rocznik mysle, ze spoko. A jak sie juz poczuje pewnie to kupie sobie ladne i (w miare nowe). Chyba Clio podoba mi sie nieco bardziej ![]() http://www.dragtimes.com/images/6474...nault-Clio.jpg Choc tyl ma fatalny ... A co do Hondy CBR - marzenia mojego, mialam zdjecie w kalendarzu i moj zapalony pan od Safety, motocyklista mowi 'obscene!!!!! get a decent picture...' I przyniosl mi zdjecie Yamahy R1, ktora zreszta posiada i jest tak piekna, ze mi staje... wlos na reku. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2010-01-26 o 17:10 |
|
|
|
#4527 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: O: http://img294.imageshack.us/i/img1299dz9.jpg/
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-01-26 o 17:16 |
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Gratuluję Justyno.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

, Teośka piękna jest, wszyscy będą Twoi, o! 

gratulacje i powodzenia w dalszych zmaganiach
Tego kunia,co byłam/mam być matką chrzestną? To jeszcze go nie skończyłaś
Pszczółka Maja sobie lata, zbiera nektar gdzieś po kwiatach, a pan Gucio w tulipanie ma ochotę na je... (dzenie) 
i gazela i jeżyk...