|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
E.J na szczescie tak
już wcinam wszystko i nadrabiam to czego nie zjadlam przez weekend Tz tylko dzis na gg zostawil wiadomosc ze musi mi o czyms powiedziec i tyle. a ja teraz czekam na kolezanke
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj zły dzień, jakoś tak nie mogę się skupić na nauce i chyba choróbsko mnie bierze.
rano TŻ tak odpisywał jakby chciał, a nie mógł, więc stwierdziłam, że nie będę mu przeszkadzać. ale w końcu jakoś smutek mnie ogarnął, no i do kogo miałam napisać? jasne, że do niego. wiem, że siedzi teraz w domu, miał się uczyć. nie odpisuje od 1,5h, a generalnie ostatnio potrzeba mu na to kilku minut (chyba, że nie słyszy smsa, ale ja napisałam już dwa..) może śpi, może coś tam, ale mi się wydaje, że albo się na mnie obraził albo ma mnie gdzieś. mógłby się po 5h mojego milczenia zainteresować co się ze mną dzieje. wiem, to głupstwo. ale ileż mogę się starać, jak jemu się zdarza dzień dobroci dla mnie może 1-2 razy w tygodniu. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-27 o 16:18 |
|
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przyjemnych odwiedzin ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Ciekawe czy dziś sie ten mój przyjaciel odezwie Może faceci mają jakiś taki wspólny dzień milczenia?? bo też mi zaczał odpisywac jakby chcial a nie mógł....
|
||
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
też tak myślę, ale co poradzę kiedy zerkam cały czas na telefon. trochę mi przykro, że wystarczyło, że zobaczyliśmy się w poniedziałek i wczoraj by się mną znudził. żebyście widziały jaki był stęskniony jak mnie 4 dni nie widział.
może i ma zły humor tylko nie wiem dlaczego. ma te kilka kolokwiów w plecy, ale tylko z własnej winy. nie uczy się wcale! ja siedzę w książkach całymi dniami i co mam powiedzieć? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-27 o 16:26 |
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę pierwszego dnia okresu
normalnie aż mi się w głowie kręci, a tu się jeszcze muszę ćpać środkami przeciwbólowymi bo tak boli...
|
|
|
|
|
#4239 | ||
|
Zadomowienie
|
Napisałam jednego posta i zasnełam
ale już wracam ![]() W ogóle tyle poznaznaczałam a interet mi wywaliło O to widzę że nie tylko ja noszę okulary a chyba też zainwestuje w soczewki, po w okularach będę się czuć fatalnie a wtedy to będę Tż dogadywać jeszcze bardziej a cenowo wychodzi tak jak okularki pewnie co?![]() Cytat:
a może faktycznie śpi albo robi coś w domu i nie dał rady napisać, bo nie miał chyba powodu żeby sie na Ciebie obrazićJak Ci nie odpisuje to pisz z nami a o nim już nie myśl szybciej Ci zleci czas i zobaczysz w końcu napisze ![]() E.J Odpisał? za bardzo się martwisz na pewno nic mu się nie stało, może jednak on prowadzi to jak ma pisać?![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
Wiedziałam, że tak będzie
Nie było mnie jeden dzień i nie wiem jak ja was nadrobie ![]() U mnie w porządku. TŻ dzwonił wczoraj (nawet potrafił z domowego, bo mówi, że z abonamentu już przekroczył limit Dzisiaj jeszcze się nie odezwał, ale jakoś się nie przejmuje ![]() Najwyżej ja później do niego zadzwonie. Narazie jakoś nie mam takiej potrzeby, pewnie jest na uczelni albo się uczy. Spróbuję Was trochę nadgonić, bo nie ukrywam, żem ciekawa co u Was
|
|
#4242 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ważne żeby we własnym tempie układac sobie wszystko i broń boże nie chodzić jakimiś stereotypami oj pięknie Cytat:
Może sam zasnął, albo jest zajęty. No ale wiadomo, piszesz do niego jak do przyjaciela a on cisza od paru godzin to nienajlepiej. No ale już nie pisz, bo jak będzie chciał to odpisze, a na przymus nie ma co. Btw. no ale dlaczego miałby się obrażać? Moja [ex-]przyjaciółka ( ta o której pisałam) ma potworne okresy, nic jej nie pomaga, wymiotuje, jest nie do życia, nie podnosi się z łózka. |
||
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki aż wyje normalnie..
|
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4246 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przerąbane mieć taki okres.Jak jest b. obfity to jeszcze do ginekologa ale tak to nawet się nic nie da zrobić ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj nic mi nie wychodzi, więc pewnie na castingu też się ośmieszę. Mam na 18.30, właśnie umyłam włosy. A jutro muszę 4 rzeczy zaliczyć Trzymajcie za mnie kciuki, żebym dała jutro radę pozdawać, żebym w ogóle zdała wszystko
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
EJ a co bierzesz?? Bo mi zwykle pomaga 1 tabl. przeciwbolowa+ 1 rozkurczowa, sama przeciwbolowa moze nie za wiele pomoc
szatanku bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musisz tam wszystkich olśnić! będzie dobrze ![]()
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
szatanku ja tez trzymie za ciebie mocno kciuki
![]() kolezzanka poszla, TZ nie pisze.... ehhh moze cos poczytam...
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4256 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna ![]() mi tylko ibuprom, przeważnie 2 tabletki i jest trochę lepiej ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-27 o 17:03 |
||
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:Nie byłabym sobą gdybym nie zapytała się przyjaciela czym go tak zainspirowałam...odp. przekroczyła moje wyobrażenia..także napisałam mu, że dziękuję za obszerne wyjaśnienie
|
|
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
jakiego mam lenia....
nic mi sie nie chce... juz nawet czytac... chetnie bym sie gdzieś wybrała...
|
|
#4259 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
spokojnie dużo masz teraz na głowie, ale dasz rade, uwierz w siebie.Idz tam, pokaż jaka jesteś ![]() a co do zaliczenia, jak będziesz tak myśleć to nic Ci nie wyjdzie. My trzymamy kciuki Cytat:
ja też czuje, że mi się coś na okres zbiera bo brzuch mnie boli 3 dzien...
|
|||
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe ![]() jejku też bym sobie tak popisała z moim.. ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

już wcinam wszystko i nadrabiam to czego nie zjadlam przez weekend

21. 04.2014

Ciekawe czy dziś sie ten mój przyjaciel odezwie
bo też mi zaczał odpisywac jakby chcial a nie mógł....

normalnie aż mi się w głowie kręci, a tu się jeszcze muszę ćpać środkami przeciwbólowymi bo tak boli...

aż wyje normalnie..
przerąbane mieć taki okres.