|
|
#4711 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XII
Świntuch!
![]() "Obów" No chyba, że nie w pasie Tam też niczego mi nie brakuje ![]() Cytat:
Ale już nie mam focha, zobacz ---> ![]() Mnie się ciut bardziej "pomarańczowy" podobał
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
mój kolega pracował kiedyś w roli internetowej wróżki
Cytat:
to jest charyzma! ) a może masz, ale nie wiesz... np. pod kolanem? a ile masz?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-27 o 20:19 |
|
|
|
|
#4713 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Te czwarte szpile to z Aliena chyba zrobione?
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Boś facet.. Według mnie w Wywiadzie Lestat jest nieco przekłamany - w porównaniu z dalszymi powieściami - może jest jeszcze "niedopracowany"....? W każdym razie tu moje serce podbił Louis.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-27 o 20:23 |
|
|
|
#4714 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
sprawdziłam,nawet oba kolana
i łokcie też dla pewności no i na basenie dawno nie byłam,uff uff
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4715 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wszystko wypadło elegancko.Co prawda prawie na każdym naszym wspólnym spotkaniu jestem pod koniec pijana ale nie sądziłam, że do tego stopnia aby kompletnie inaczej Cię zapamiętać ![]() Sex Bar zobowiązuje ![]() Sprawdzałaś pod kolanem? ![]() EDIT: Maja mnie ubiegła
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-27 o 20:24 |
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak już się za coś wezmę, to plan jest cudny, a wykonanie zawsze mnie doprowadza do łez. Tak jest ze wszystkim, czego się nie tkniemy: opalanie drzwi (w trakcie okazało się, że warstwa farby gromadzona na nich od lat 30-tych jednak mocno się trzyma ), gładzie (nierówności i niedorobione wklęsłe rogi), podłogi (pięknie wycyklinowane stare dechy już się porysowały i fuga wypadła) itd. itd. aż szkoda wspominać.Porządek też lubię, ale utrzymanie go na dłużej niż dwa dni jest dla mnie niewykonalne. Nie wiem jak ludzie to robią
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie odsłuchuję sobie wersję Placebo - zaczyna mi się podobać. Ale i tak teledysk Kasi Krzak do tej piosenki, rzondzi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elegancki kot zawsze dobrze wypada w roli prezentu ![]() Edytko, oczywiście że znam Bardzo lubię Kate Bush, bardzo bardzo, ale jednak ta placebowa wersja "Running up..." jest moją ukochaną na zabój Ten tytuł to chyba mój najczęstszy opis na gg
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-27 o 20:31 |
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak wiec rożnie bywa. Juz rożne rzeczy dostawałam np. w zeszłym tygodniu dostałam 5 kalafiorów . Maż Żadzi zwłaszcza z tym "Włodkiem". Cytat:
A potem tez było 8 razy raz po raz (czyli pośrednio piosenka o dobrej kondycji )Cytat:
No a ja nie mam gorsetu za to mam "lateksowe" spodnie i pejcz .
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-27 o 20:41 |
||||
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-27 o 20:41 |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam kalafiory ![]() Najlepsze, że to prawdziwa postać To ulubiony kolega mojego chłopa z pracy, taki starszy facet z zasadami, sama go bardzo lubię, pomagał nam przy remoncie łazienki, był na naszym weselu i dziś wpadł na kawę Ale czemu mu się śni?
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Oblany tartą bułką z masełkiem albo zapieczony z serem i w panierce z tartą bułką...
![]() Mnie się, kurna, nic nie śni! Nawet snów erotycznych nie mam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4725 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
to tak jak i ja
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4727 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Aga! witaj, brakuje nam tu cIebie co do mieszkań- uwielbiam piekne wnętrza i porządek-niestety jak to stare porzekadło mówi ze szwc bez butów chodzi, mieszkam w niezłym syfie i brudzie ![]() co do kotka- on taki jest piękniutki jak z katalogu-serio nie wygląda na zwykłego dachowca jeszcze o czyms mialam napisac i zapomniałam
|
|
|
#4728 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4731 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa...byłam u lekarza
![]() normalnie sie załamałam...pani na mnie wyjeżdża że cóż ona mi poradzi jak nie ma czegoś takiego ze boli żebro..no i ona nioc mi nie powie bo taki objaw nie istnieje ...poczułam sie serio jak idiotka...wydusiłam co prawda skierowanie do neurologa i ortopedy, ale czuje taki niedosyt diagnostyczny...opisałam jej mnóstwo róznych objawów, a ta popatrzyła na RTG klaty i stwierdziła ze wszystko ok i won ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ja tez ale z jakimis fajnymi bohaterami ...dlaczegóz mi sie brucek nie przyśni
|
|
#4732 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Wg mnie Placebo nie potrafią robić coverów. No po prostu jakieś koszmary im wychodzą, nie tylko z Running up that hill ( Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze, jak coś takiego słyszę to się oglądam, czy to do mnie mówią?
Cytat:
![]() U mnie jest taki problem w sezonie grzewczym, że mamy piec CO praktycznie w mieszkaniu Niby jest wydzielona kotłownia z kuchni, jest ścianka, ale drzwi są tylko przesuwne i do tego przeważnie otwarte. Jak piec sobie pufnie, a zdarza mu się to parę razy na dobę minimum, to leci sobie potem taka chmurka pyłku i osiada Już nie wspomnę, co się dzieje jak rozpala się piec od zera lub są problemy z ciągiem i dymi Generalnie masakracja. Ostatnio zadymiło nam tak w niedzielę, po gruntownych sobotnich porządkach Jak zaświeciło słońce na ten pył to normalnie płakać mi się chciało Sprzątać to - jakoś mniej ![]() Kameno - od razu mi raźniej - z tymi porządkami ![]() Co do Running wg Placebo to ja nie będę dyskutować, no bo co gust to gust, do mnie akurat przemawia bardzo ![]() Ach, mi się już też chore erotyki nie śnią, ale sny mam co noc. Dziś mi się na przykład śniła Rozterka, pewno dlatego że kliknęłam od niej wczoraj flachon A poza tym dawno jej nie widziałam ![]() Parę nocy temu śnił mi się horror o berlińskim prosektorium, z którego nie było wyjścia i robili tam jakies eksperymenty na ludziach, którzy tam nieopatrznie weszli, bo myśleli, że to obiekt do zwiedzania. Obudziłam się w trakcie, oczywiście poszłam do wc i położyłam się z powrotem nyny. No i zonk! Przyśniła mi się druga część!
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-27 o 21:15 |
|
|
|
|
#4734 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4735 |
|
grozi wypollizowaniem
|
podoba mi sie ten pan ![]() pani tez ![]() co do kawałków-toiu mnie dziś rzondzi ten z podpisu ![]() wiem o co mniałam zapytac- widziałam pare dni temu końcówke filmu gdzie grał aktor z ciastkarni (ten co mi sie podoba..ten z Dobermana) z filmu cos wynikało ze jego przyjaciel był transwestytą( tak sie domysloiłam) i konczy sie tak ze grają razem w jakimś barze....co do był za film? ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- u mnie problem jest taki ze wszyscy jesteśmy bałaganiarzami a sprzątam tylko ja....a żadko mi sie chce zresztą jak skończę obchód to na początku obchodu jest juz bałagan
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sny erotyczne to ja mam Czasem takie ze....Np. dziś mi się śniło ze mieszkałam na stancji z moim "byłym". No i cały czas coś nam stawało na przeszkodzie by znaleźć sie razem w jednym pokoiku tylko we 2. Obudziłam się mocno rozgoryczona bo do tej pory na wspomnienie niektórych wspólnych z Nim chwil ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-27 o 21:18 |
|
|
|
|
#4737 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Red!
dlaczego Ty sie Kozy pozbywasz?
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4739 |
|
Nindżopesz
|
A bo mię ona oplata i dusi! I nie wiem czy dam radę zużyć A propos snów erotycznych to właśnie zawsze mam we śnie ten problem, że nie możemy z panem X znaleźć się sam na sam. Frustrujące strasznie. |
|
|
|
#4740 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde...a wiesz ze mnie tez dusi ale tak serio ze miałam skurcz oskrzeli...ale ostatnio użyłam na impreze i było ok...a czasem pryskam tylko nadgarstki..ale pozbyć sie nie mogę..chyba bym sie popłakała
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Tam też niczego mi nie brakuje 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale już nie mam focha, zobacz ---> 

Wszystko wypadło elegancko.

Ten tytuł to chyba mój najczęstszy opis na gg 
Uwielbiam kalafiory

...poczułam sie serio jak idiotka...wydusiłam co prawda skierowanie do neurologa i ortopedy, ale czuje taki niedosyt diagnostyczny...opisałam jej mnóstwo róznych objawów, a ta popatrzyła na RTG klaty i stwierdziła ze wszystko ok i won