|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
kamisha
Drift ... kolejny dzień spędzam samotnie pod skrzynką na listy z nadzieją, że napiszesz... 3 Lata, 3 Zimy, 3 Wiosny, 3 Jesienie => tyle mi zostało żeby znowu móc Cię tulić i całować bez końca
Edytowane przez BeautifulLie Czas edycji: 2010-01-29 o 21:55 |
|
|
|
#872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___ * -Po co te głupie literki? - Głupie literki? hmm. Literkami można wyrazić WSZYSTKO...
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
(:
Cytat:
... Nie dziw się, że lubię spędzać z tobą czas,
inaczej jestem boleśnie nienasycona. regeneruję się przy tobie (: wymorduj ‘nie mogę’, pokochaj mnie
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
'Tak sądzisz ,że jest mi ławo ! Tak naprawdę mnie nie znasz ,jest mi chol.ernie źle !Oddałabym wszystko za kropelkę szczęścia !
'Miejmy nadzieję,że to uczucie to nie jest żadna pomyłka. 'Nie potrzeba mi już Słoneczka ,mam swoje < 3 'Prowokujesz ,zaskakujesz ,a ja oddaje tak aby zabolało .
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
` kubek z różowym serduszkiem . a w nim gorąca czekolada .
` czekoladowe ciastko, w polewie czułości ,posypane różowymi wiórkami z nutką ideału . `to dziwne .. do mojego pokoju od dłuższego czasu nie dochodzi ani jeden promyk słońca .. ` pomarańcza zatopiona w czekoladzie idealnie opisuje moją wyobraźnie . <3
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline2324, BeautifulLie - dzięękuję promyczki ;** <33. lov ju.
Kochanaa - mam nadzieję że wróciłaś już na dobre <3_midnight_ - chyba dobrze napisałam ;* jesteś cudowna wiesz? <3 Z twoim 'dobranoc' zasypia mi się o wiele spokojniej. Zakochałabym się jednak wolę nie popełniać tego błędu. Witam Cię całą sobą. Błyszczącym okiem, ciepłą dłonią, cebulką włosa. Śmiech stał się sposobem na upierdliwe pytania. Marzy mi się życie u boku twego serca.
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham go jak brata, ale nie swojego.
To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem. "...Kiedy ktoś zatrzasnął drzwi , kiedy nie zostało nic, własnie wtedy czuje że, kogoś mi brak, kogoś brak, kogoś brak ... " |
|
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu z wszystkiego. Śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać. Twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż.
Może właśnie na tym polega odwaga – kiedy człowiek już o nic nie dba. Śpiewał, że możemy być tacy, jak oni, jak Romeo i Julia. Innymi słowy – martwi. Miłość jest jak światło gwiazd - nie umiera nigdy. Harlan Coben |
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
mam więcej powodów do uśmiechu niż kiedykolwiek.
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
_midnight_ , jaram się Twoimi opisami! ;d ;*
____ już nie wierzę Ci , a wciąż żal mi tych słów.
błagam , bądź. przesłodzone , na niby. wspomnienia zalane utrwalaczem. skraplam się , paruję , znikam.
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
You're not big, you're not clever,
No, you ain't a big brother Not big what so ever.
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
papergirl. nydee. caroline060. caroline2324. TajemniczaPanna. dontgivemenames (częścieeej!) TiS. grise. _mandarynka. - ♥♥!
+ dresowa <3 *** Jego mieszkanie pachniało cynamonem. zimny parapet, ale noc była ciepła.. wiesz, żyjecie w stadach, żeby czuć się bezpiecznie. cierpicie w stadzie - bo chcecie się wydostać, kiedy większość zaczyna działać niedorzecznie, lub chce od was tego, czego nie możecie oddać. powietrze w pokoju wypełniły emocje. słuchałam go. chociaż nie mój to był świat. miał ze sobą książkę i wiarę w świat mocną, że nie mogłam jej złamać. Mówił - mój świat to wybory świadome. Miłość i nie skrępowane namiętności. Chwile, które przepełniają emocje. Tak mocne, że uzależniają jak narkotyk.. wybrałam świadomie swoją samotność.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-01-29 o 22:45 |
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
Drift- tradycyjnie znów Cię okradłam
![]() ubierz mnie swoim oddechem moja dłoń w Twojej dłoni i świat może się walić, ja jestem bezpieczna jeszcze dusze się Twoimi całusami z dymu papierosowego z Tobą zatańczyć na świata szczycie i pierdo-lić straty
|
#884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;*__________ ‘Płakała tysiącami wspomnień.
Każdy ma prawo zmarnować sobie życie tak, jak chce. Edytowane przez blacknovice Czas edycji: 2010-01-29 o 22:08 |
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Almariel moje
, napisane z pomocą koleżanki Dziękuję to miłe, że Ci się podoba ![]() ***
- Wiesz, są w moim życiu ludzie, którzy są mi całkowicie obojętni. I ty jesteś jednym z nich. - powiedziała i odeszła ciągnąc za sobą na sznurku jego serce. *** -zatańczysz? -jestem zmęczona... -ale z nim tańczyłaś -bo nie jest moim przyjacielem Odszedł smutny. Zatrzymała go chwytając za rękę -jesteś moim przyjacielem, w stosunku do ciebie mogę być szczera, dla niego muszę być miła *** Wstwaj i Siadaj Siadaj i Wstawaj z Łóżka Do Łóżka, Papieros i Kawa Energii Łyk z Puszki, Łyk Wódki Na Smutki Dzień Dobry Dzień Zgodny Dzień Pełen Kłótni Dla Mnie Za Krótki Dwa Cztery Wolniej... *** Jaka fajna z Ciebie suczka.! -A Ty co doberman, że suki szukasz? -No pewnie.! Rasowy.! -Śnij dalej ratlerku. *** Gdy ktoś mnie spyta, co o Tobie myślę, mówię że jesteś głupi, że mnie nie obchodzisz, że mam Cię w dupie, że nie jesteś mnie wart i jesteś FRAJEREM, ale gdybym stała twarzą w twarz z Tobą, powiedziałabym Ci jak bardzo Cię kocham... **** Szukasz problemu? dziury w całym? - zrób dziurę to i problem się znajdzie. |
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Zapalcie światło bo nie widzę swoich myśli ...
Gdybyś miał wszystko gdzie byś to pomieścił ? Kiedy zatęsknisz wiedz już że nie przyjdę ... 'Niech się wali cały świat Wszystko wkoło A ja mógłbym zostać tak Z tobą W twoich oczach wszystko jest Takie jakie być powinno Życie ma i smak, i sens ...' |
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
No matter how many lies that I live I will never regret
Nie ważne ile żyć przeżyję, nigdy tego nie odzyskam You know you've got it coming Dobrze wiesz, że nadszedł ten czas. I believe in nothing but the beating of our hearts Nie wierzę w nic oprócz bicia naszych serc I believe in nothïng but the truth of who we are Nie wierzę w nic oprócz prawdy o tym, kim jesteśmy No warning sign, no alibi We faded faster than the speed of light Bez ostrzegawczych znaków, bez alibi Zgasnęliśmy szybciej niż prędkość światła Life is what you make it Życie jest takie, jakim go stworzysz 30 seconds to mars
|
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Witam was wszystkich!
![]() Śledzę wasze opisy już od dłuższego czasu i postanowiłam też dodać coś od siebie. znaczy się parę moich ulubionych opisów :P niekoniecznie mojego autorstwa. ![]() aaaa i jeszcze jedno Talenciary jesteście wszystkie ![]() ![]() _________________ ' Temat: Miłość. -to ja idę na wagary!' '...Patrzysz do tyłu i nie widzisz nic niestety Patrzysz do przodu i lecą ci łzy...' 'kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha, ni... idę po drugiego kwiatka .' "-Dlaczego, już nawet na mnie nie spojrzysz...? -Bo każde spojrzenie w Twoje oczy, jest powodem, by nadal Cię kochać..." Autentyczna rozmowa z przyjaciółką: -Co robisz? -jem jabłko, chcesz? -aaa to smacznego nie dziękuje, mam swoje xD - eee moje jest lepsze moje smakuje jak gruszka kiedy jest sezon na śliwki xD
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
Powiedział ŻEGNAJ MAŁA odwrócił się i poszedł... Stałam w kałuży deszczu i oglądałam sie za nim licząc jego kroki z nadzieją że odwróci się ... przybiegnie..i przytuli... 2 razy policzyłam do nieskonczoności.
- Wiesz dlaczego sala odlotów na lotnisku nie jest razem z salą przylotów ? - żeby 20 tysięcy odlatujących nie widziało 19 tysięcy wracających złamanych serc ! |
|
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
joyeuse dziękujęę rybko za wyróżnienie ^^ __ pewnego dnia Twój książę z bajki nadjedzie. mój po prostu obrał zły kierunek, zabłądził i jest zbyt dumny i uparty by zapytać o drogę. z tęsknoty można przestać jeść. można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. można wytapetować mieszkanie. umrzeć można. A co, jeśli mam do powiedzenia więcej niż mieści się w tym cholernym opisie? - dzień dobry panu, już pana nie kocham, - ah, proszę Pani, cudownie pani wygląda jak pani kłamie. założyłeś kapsel z tymbarku na palec, i obiecałeś wieczną miłość. a co zrobiłeś kolejnego dnia.? kupiłeś tej siksie brylantowy pierścionek i obiecałeś miłość dłużej niż wiecznie.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-01-29 o 22:33 |
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
dresowa dziękuję 1. Jesteś jak : -ogień- bo moje serce płonie z miłości do Ciebie -pamiętnik- bo mogę się Tobie z wszystkiego zwierzyc -przeznaczenie- bo moja przyszłośc zależy od Ciebie -szczęście- bo tak często Cię potrzebuję -lekarstwo- bo potrafisz ulżyc memu cierpieniu -dusza- bo wiesz o mnie wszystko -serce- bo życ bez Ciebie nie mogę ... 2. Może lubię na Ciebie patrzec i wyobrażac sobie jak smakujesz.. 3. Znowu pływam w słodkim morzu jego pocałunków 4. Ona nie chciała mu powiedzieć, że jest całym jej życiem. 5. Kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi 6. Chciałabym móc kiedyś powiedzieć Ci, że mam Cię w dupie i wtedy nie skłamać !
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
zjedź mnie jak duży miś, bo jestem ciacho ;-)
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
MamCieGdzies - mhm :jeszczewiększerudeserce:
ajem - cieszę się, że się podoba ![]() BeautifulLie - plus jeszcze jeden cudak - Ty <3caroline2324, dontgivemenames, takagwiazdka, TiS, Primadonna, keeendy, kamisha - :sex: joyeuse - cudna jesteś <3 UpsentMinded - upsentminded bez zmian <333 Missi_16 - nie jestem aż taka wielka, niee. za to Ty ![]() TajemniczaPanna - ____________________
sukienkę wkładam tylko z myślą o Tobie mogę Ci tylko pogratulować tupetu więcej, więcej, więcej Ciebie poproszę mam napad mega tęsknoty, czekolada się skończyła, najbliższy sklep zamknięty z powodu remamentu, zostało mi tylko łapać płatki śniegu na język w drodze do domu, aby choć trochę oderwać myśli od Ciebie. nawet mój szampon do włosów pachnie Twoją bluzą. moją radość można porównać do makijażu, jeżeli ją nałożę wśród ludzi, aż promienieję, po przyjściu do domu, kiedy zmyję ją z twarzy, jestem nijaka. chciałabym dostać podręcznik z instrukcją miłości, bo chyba sobie z nią nie radzę .. chodź, zwierzę Ci się na ucho z moich wszystkich intymnych tajemnic rozpuszczam włosy i grzeszę myślami, wiem jak bardzo lubisz rozpuszczone włosy i wiem jak bardzo mnie pragniesz.
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
Bóg bawi sie nami jak marionetkami.
ale fajnie jest, naprawdę. jemy zdrowe posiłki, słuchamy wesołych piosenek ;-) Czas biegnie za szybko. Zdecydowanie.
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 , wbrew pozorom rozróżniam Cię doskonale i wychwalam w pełni swojej świadomości. ;* a Ty nie udawaj takiej skromneeej !
![]() ajem , dzięki. proszę bardzo , zabieraj. miło mi. ______________________ przez ciemności wyczuwam dźwięki Jego serca. w pamięci składam wciąż pasjans z samych serc. serce bez dna. zastygłe w słońcu chłodnym brzmienia Twych słów. w słuchawce głos pogubił kolor twych ust. poruszony kadr. w wysokich gwiazdach wśród chmur. moje życie spakowane do walizki. w naszym oknie moknie deszcz … Twoich zimnych kłamstw. myśl, która w serce wbija nóż. wspiąć się po drabinie do nieba. wierzyła w dźwięk trącanych strun.
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][I]Patrzącw lustro , widzę swoje martwe oczy .
Już nie potrafię policzyć dni w których miałam uśmiech na twarzy . . było ich zamało . Połączyła nas nienawiść , to ona sprawiła że staliśmy się jedną duszą . Romeo umarł, a ty po prostu odejdź. Julia umarła, a ja po prostu zapomnę. Kochankowie zginą, lecz miłość przetrwa a śmierć utraci swą władzę. .
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-01-29 o 23:02 |
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
na zdrówko Promyczku <3
![]() - - - Nie,
nie jesteś sam, czasami tylko zdaje się, ze znika cały świat. Są smaki których nie zna nikt, zapachy nie do zmycia- tak jak tatuaże. Czy mi to kiedyś wybaczysz ? -działałam tak nieporadnie.
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous ,Issuee ,TajemniczaPanna, Missi_16 ,joyeuse ,BeautifulLie- czy wyście oszalały dziewczynki ? słoneczka moje, dziękuję. <3
![]() Jesteś jak z jedwabiu,na wietrze zdajesz się unosić.Stój, jeszcze chwilę stój... Nim polecisz i zatracisz sięw ludzkich słowach, szarym śnie, nowych miejsc,dwustronnych serc Turkusowe łzy na szybach okien malować...
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
wiem , że na ostatni moment , ale właśnie z pracy wróciłam !
błagam moje gwiazdki o pomoc! opisy, na jutrzejsze wesele że idę ![]() robię małego offa. za chwilę wszystko przeczytam i edytuje ten post także bez złości! <3
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za docenienie i masz tutaj być przynajmniej dopóki ja jestem, to taka motywacja, jakbyś zechciała kiedyś ten wątek opuścić ![]() Wiele nowych po paru postach rezygnuje. Mam nadzieję, że z Tobą będzie inaczej ![]() kamisha schrupać? Tu i teraz? Tak przy wszystkich? Chrup i na zdrowie _________ Dopadła mnie taka histeria, że zrobiłam tarczę z Twojego zdjęcia i rzucałam w nie śniegiem.
Miłość wcale nie przynosi ciepła, zdaje sobie sprawę z tego szczególnie zimą, kiedy zamarza każda część mojego ciała. Szedł. Szedł i zacierał na jej drodze ślady szczęścia. Najchętniej uciekłabym światu sprzed nosa. Tak dużo mam na myśli, że wolę milczeć. . Jej łzy rażą go w oczy. I jestem już prawie pewna, że już nie chcę, byś był mój.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

może jak sobie kogoś wkoncu znajde odpowiedniego , to mi sie przyda !
a tymczasem ląduje w moim notesikiu ;d 
<3

Mam nadzieję, że z Tobą będzie inaczej