![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
jejciu ! Kochana, dziękuję, Ty moje serce już dawno podbiłaś i nadal podbijasz <3
Guziczek ![]() caroline2324- dziękuję ![]() ----- Bywa,
że ludzie zamiast wyjaśnić ze sobą pewne rzeczy, wolą się rozstać. Mówią: "dziękuję za współpracę,następny czy następna proszę. Nie umarłam z miłości,nie poderżnę sobie żył ani nie zażyję niczego co mi może zaszkodzić. Wkrótce serce przestanie boleć... albo się przyzwyczaję że boli. Wystarczy,że zamknę oczy,a od razu cię widzę. Przestaję oddychać,aby poczuć twój zapach. Staję twarzą do wiatru,aby domyślić się twojego oddechu... Świadomość,że gdzieś jesteś na tej ziemi,będzie w moim piekle moim malutkim kącikiem raju.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-01-29 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
BeautifulLie,caroline2324 - Miło
![]() ![]() latin- mylisz mnie z kimś ![]() ![]() ![]() _______ Twoja kolejna zabawa. Jej pierwsza prawdziwa miłość. Pewnie nigdy się nie dowiesz, na jaki kolor świecą się jej oczy, gdy myśli o Tobie, jaki kształt przybierają jej usta, gdy o Tobie mówi i jak ciepłe ma dłonie, gdy dotyka Twojej fotografii... Była tą gwiazdą, do której modlił się co noc o miłość.
#843 |
Przyczajenie
|
![]()
Oj jak zwykle mam do was prośbę.
Jutro jadę na ferie na 2 tygodnie. W tym czasie nie będę widywać się z chłopakiem. Chciałabym was prosić o jakiś opis, który oddaję tęsknotę. Gdy będzie widział mój opis żeby wiedział że bardzo bardzo za nim tęsknie.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Hellou
![]() ![]() Witam w XVI części ![]() ![]() Pamięta mnie tu jeszcze ktoś??? ![]() _____________ Do zasypania jeden krok... ![]() Nas łączy przyjaźń erotyczna ![]()
#845 |
Raczkowanie
|
* " Ja Tobie świat, i Ty mi świat..<3"
#846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
____ '- A może ona jest pijana i na powietrzu wytrzeźwieje? - Nie, nie jest pijana. Jest zakochana. I żadne powietrze tu nie pomoże, bo właśnie jej oznajmiło, że nie chce dłużej być dla niej tlenem. 'Jakoś mi senno, smutno i nudno. 'Gdy tak na mnie patrzysz, czuję, że mogłabym utonąć w Twoich oczach.... 'Przepraszam, proszę Pana! Jestem w Panu zakochana <3 ___ słabo mi dzisiaj idzie. Przepraszam, dołek emocjonalny z powodu dupka który dokładnie 8 miesięcy temu mnie zostawił, a ja go nadal kocham... ![]() ![]()
![]() |
#847 |
BAN stały
|
UpsentMinded, joyeuse- jestem w takim szoku, że nie potrafię wykrztusić z siebie nic więcej prócz dziękuję.
![]() Umrę ci kiedyś, wiesz? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
zachwycasz <3 ![]() <3 cudny. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() noo, a ten wyżej bezczelnie zabieram Perełko ![]() witaj w dwudziestym pierwszym wieku. gdzie oryginalność i twórczość przysłania nam wszystko inne. gdzie romantyzm widoczny jest jedynie w reklamie earl grey'a. gdzie dochowanie wierności jest prawie tak samo niemożliwe jak dotknięcie rękę słońca. a jeśli powiem, że nie chcę Cię stracić. zostaniesz? z dystansem do wszystkich. dziś. a ja wierzyłam, nawet jeśli miało się ku końcowi. nawet jeśli przemijaliśmy. wiara czyni cuda. tu nikt nie należy do nikogo. i to jest właśnie piękne.
![]() |
#849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________________ Jesteś z kimś, bo go kochasz. ale i tak to kiedyś się skończy.. Nienack - To stąd przychodzi miłość. Najstarszy zawód swiata ? Zawód miłosny ! Przeciętna para . On totalny baran, Ona zimna jak lod.
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
Natalka122 , Issuee - Dziękuje słonka
![]() ![]() Primadonna , nieliczylamwcalesie , TiS , ruda wiewiora , minimum4znaki - <3 ______________ Narysowałam miliony serc, a teraz spalę je wszystkie, bo narysowałam je na twoich papierowych obietnicach. Bo czyż nie byłeś całym moim światem, kochanie? złośliwi mówili na nią 'Piękna'. Znów zmroziło mnie uczucie czegoś nieuchronnego. Zrozumiałam, że nie mogę znieść myśli o tym, iż nie usłyszę już nigdy tego śmiechu. A jest on dla mnie jak fontanna na pustyni. ( ,,Mały Książę'' - troszkę przerobione ) Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-01-29 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() - Pamiętasz kiedy się poznaliście?
- Tak było to dokładnie 289 dni temu. - Pewnie jesteście bardzo szczęśliwi? - On może i jest... - A ty? Nie czujesz się w tym związku dobrze? - Ja nie mówię tu o żadnym związku, ale o tym, że on spełnia swoje marzenia. - A ty? - Czekam aż znów się we mnie zakocha... - Kochasz go? - Tak... - To mu powiedz w końcu! - Nie. Bo widzisz to jest tak jak z zakupami. Widzisz wymarzoną rzecz na wystawie, a wiesz, że Cię na nią nie stać. To, że ludzie nas oceniają z boku nie jest najgorsze. Najgorsze jest wtedy, gdy mają rację w swej ocenie. Jesteśmy malarzami własnego życia. Od nas zależy czy nasz obraz będzie budzącym podziw arcydziełem, nieudaną reprodukcją, a może zwykłym obrazkiem namalowanym ręką dziecka i wypełnionym kolorami najprawdziwszych uczuć. Nie wypowiadajmy zbyt często ,,wyjątkowych" słów, bo tracą na wartości, stają się przeciętną paplaniną. Tak dalekolotnie patrzyła w przyszłość, że nie zauważyła nawet kiedy przez palce przeciekła jej teraźniejszość i kiedy swoimi wygórowanymi ambicjami i dążeniem do ideału zdeptała swoją największą miłość. Teraz jest już za późno żeby to naprawić. Może jedynie żyć z poczuciem winy i obrzydzeniem do własnej osoby. Można wybaczyć, ale nie zapomnieć. Tam na dnie serca zawsze pozostaje permanentna rysa, której w żaden sposób nie jesteśmy w stanie usunąć. Ta rysa to wspomnienia.
![]() |
#852 |
Przyczajenie
|
Hej Marika.
![]() Ja też jestem nowa, więc się dogadamy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
Jejuu .. piękny
![]() ![]() _______________ Nie to , żeby mi zależało czy coś .. ale poprostu chce wiedzieć - co Ci we mnie nie pasowało ? .
#854 |
Zakorzenienie
|
te wszystkie wiadomości od nich nie znaczą tyle co jedna od Ciebie .
Nie ma nic czego bym nie zrobiła, by znów usłyszeć Twój głos.. tajemnica w mojej głowie, słowa są jak zakazany raj. - jestem uzależniona - od czego? od alkoholu, papierosów, narkotyków? - nie! - to od czego? - od kogo...od Ciebie ! ;** Bo dzień za dniem przynosi chore sceniariusze ... <3 Moje imię podoba mi się tylko wtedy gdy On je wypowiada. __________ czyta ktoś w ogóle ? ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-01-29 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Rozeznanie
|
UpsentMinded - misiek
![]() Guziki xD - moja pierwsza od Ciebie ![]() ![]() ___ Wciąż jestem tą małą dziewczynką, która wierzy w bajki i kocha Misie. Chyba muszę zacząć leczyć się u kardiologa, bo jeśli znowu ujrzę twoje oczy pełne bólu i miłości, to pęknie mi serce. Jesteś moją czekoladą. Taką słodyczą, która upaja na kilka chwil, ale potem cięgle masz ochotę na więcej. Nie przepraszaj mnie, tylko powiedz prosto w twarz, że jestem "grubą suką". Wtedy ja prosto w twarz cię uderzę. czekam na ten dzień, gdy wstanę zobaczę za oknem słońce i wiadomość od Ciebie, jak bardzo tęsknisz , kochasz i potrzebujesz . Zjedz mnie. I żeby moje kości stanęły ci w gardle. Wylej na me serce kubeł zimnej wody, bo ono wciąż płonie z miłości do Ciebie. Patrząc na grupkę chłopaków, myślałam o ideale mężczyzny. O, ten brunet po lewej stronie, jaki przystojny, ubiera się tak subtelnie, pewnie jest wrażliwy, może poeta, romantyk, ekstra ciacho, słyszałam, że świetnie się uczy, widać, że jest lubiany, ma wielu kolegów, jest fajny. O, a w tym po prawej jestem zakochana. i zawsze pytasz mnie, po co maluję usta błyszczykiem, skoro za chwilę zliżesz go z moich ust... |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
bialenoce :
`uczucie połączyło nas w jedną duszę . choć na pozór nierealne , to w rzeczywistości oczywiste że itak będziemy razem . `niewiem ile kilometrów będziemy od siebie . niewiem jak bardzo będę tęsknić . wiem natomiast że będę z Tobą nawet nocą <3 ` chociaż bardzo będę tęsknić to itak spotkamy się we śnie ![]() ` moja tęsknota nie zna granic , ale przecież wrócę , bo mam do kogo x3 przepraszam , ale niepotrafię pisać na takie tematy xD może coś się przyda ; )
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-01-29 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaaacie ![]() ![]() ![]() I wybacz mi proszę bo oczywiście moja roztrzepana głowa zapomniała o kochanym Guziczku ![]() ![]() ♥- for you
![]() Napisałam na kartce Twoje imię... odrazu tysiące wspomnień wróciło... przypomniały mi sie Twoje boskie, błękitne oczy... Twój optymizm... Zaczełam płakać... Ale obiecałam sobie że już nigdy się nie zakocham.! Nigdy nie popełnie tego samego błędu.! Wrzuciłam kartkę w ogień... Patrzyłam jak płonie a łzy spływały mi jedna po drugiej... W raz z końcem zapalonej kartki zgasło i moje uczucie do Ciebie... I ten Twój wzrok w stylu "Chodź tu do mnie" ![]() Życie to ciągle czekanie... Kochanica Szatana ![]() -Popatrz jaka Ona szczęśliwa.! Chodzi zawsze uśmiechnięta, żyje tak beztrosko... Zawsze otoczona garstką przyjaciół... Ma wszystko... - a patzryłeś jej kiedyś w oczy.? - nie a co.? - to w nich zapisana jest cała prawda... są takie smutne, pełne bólu i tęsknoty za czymś nieosiągalnym... A Ona miała swój świat i swoje 180 cm prawdziwego szczęścia o niebieskich oczach ![]() Skarbie udowodnij mi na czym polega prawdziwa przyjaźń.!
![]() |
#858 |
Zadomowienie
|
blondii69 - dziękuję
![]() absurdalnie - śnieg na drogach, nie dojechałam, jestem ![]() suve, nydee, envious, bananowalaska (chyba mnie pochwaliłaś,:O <3), abunee, frizz, keeendy - <3 * * * normalnie jestem tak silna... - W głowie mi się kręci... - Od mojego pocałunku? - Możliwe, tak jakoś mi niedobrze. ![]() 'Have you ever hated yourself for staring at the phone? You’re whole life waiting on the ring to prove you’re not alone? /Czy kiedykolwiek nienawidziłeś siebie za "wiszenie na telefonie"? Całe życie czekasz na dzwonek, który udowodniłby, że nie jesteś sam?
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
Założę się o każdą sumę, że jeszcze będziesz skomlał o moje zainteresowanie.
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
vociferous - Hej, hej. Uff... przynajmniej sama nie będę czuła się tak nieswojo
![]() limitowanaa - Ja czytam. Ten dzisiejszy świat: pogoń za pieniądzem, robienie kariery, praca. I już nawet miłość zminimalizowaliśmy do
![]() Człowiek - istota, która do perfekcji opanowała sztukę udawania uczuć. Ideały księcia z bajki pogrzebałam dawno na dnie szafy. Być sobą to znaczy iść własną drogą, naprzeciw krytyce innych ludzi. Zaakceptować swoją inność, a zarazem wyjątkowość. Błąd niektórych ludzi polega na tym, że nie mówią jasno o swoich uczuciach, gromadzą je w sobie, nie dzielą się nimi z innymi, a potem biadolą w samotności, że nikt ich nie kocha. Zakładają maskę z wyrysowanym uśmiechem i błądzą po szarych uliczkach codzienności udając, że wszystko jest dobrze i tak trwają w nieustającym cierpieniu, które sami sobie zgotowali. - Nie kocham cię, rozumiesz ? - Spokojnie, ja poczekam na swoją kolej. Nie wyobrażam sobie tych nadchodzących wakacji. Nie możemy razem spać. Przecież JA nie wyobrażam sobie nocy bez przytulenia się do Ciebie i poczucia bicia Twego serca.
#861 |
Zakorzenienie
|
A teraz przepraszasz mnie, że moje serce wypadło Ci z rąk i się roztrzaskało w drobny mak...
Kiedyś się zakocham, a Ty będziesz tęsknił, tak cholernie tesknił jak ja teraz... I będę ponad to. Bardziej. Mocniej. Piękniej.
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Jesteś dla mnie bardzo ważny,
ale bez niego nie potrafie oddychać!! Nie dziś, nie jutro, ale może za kilka dni. Może wtedy będę gotowa Cię pokochać!! Stojąc przy Tobie powstrzymuje się, nie chcę nazwać Cię Bogiem!! Ilu ludzi czas wyleczył z ran? Jak długo będę czekać? -Czytam.. horoskop? -Wierzysz w nie? -Dzisiaj tak, bo napisali że po długim rozstaniu w końcu nadszedł czas na romantyczne chwile!! Czasem jest tak, że ona patrzy głęboko w jego oczy i chce powiedzieć ''Kocham Cię'', ale boi się porażki. -On ma już inną, zapomnij!! -A czy ona go kocha tak jak ja?? On zasługuje tylko na moja miłość!
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Jakaś talenciara prosiła o dawkę optymizmu ! ![]() Więc prosze : ______________________ Tęczówki mi rozkwitają przez ten optymizm Zachłysnęłam się uśmiechem, motyle w brzuchu, niebo pod rzęsami. wspomnienia takie miłe, wyciągnięte jak z półki .. na świeżo i wciąż od nowa są przyjemnością popijaną uśmiechem. Będę miała z pewnością zielone oczy. Zawsze są tego koloru, kiedy jestem szczęśliwa wiesz jak to jest mieć własne, prywatne niebo? wiesz jak to jest móc zawsze do niego pójść, gdy jest źle, iść gdy jest dobrze, by poczuć się jeszcze lepiej, korzystać z każdej błogiej zalety swojego nieba? Wiesz jak to jest mieć coś, w co inni nie wierzą? Tzw. ,,niekończąca się przyjemność’’ Przesiąknięta szczęściem przyszłości. zycie nafaszerowane marzeniami. tylko szczęście, wszędzie szczęście, nadmiar szczęścia. ...różowymi sznurówkami zaduszę motyle smutku... ![]() ostatnio często sie uśmiecham. naprawde. Trzymam się mocno krzesła, żeby tylko na podłogę nie spaść. To ze szczęścia Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo ![]() Ja tańczę, a niebo mi gra... pastelowe słońce śmieje mi się w twarz a jego promyki rozgrzewaja mi serce Grać pierwszoplanową rolę na deskach teatru szczęścia. szczęście przylazło samo. wepchnęło się przez drzwi. siadło i tak siedzi. Wykupiłam bilet na koniec tęczy, by oglądać jak gwiazdy spadają do morza. słońce wślizguje się w sam środek codzienności I niebo jest wreszcie bajecznie niebieskie ![]() ___________ Może jakoś sie przydałam ![]() a jak nie to nic. i tak odrobina optymizmu przyda sie na tym forum ![]() ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
' małe serduszko leżące tam w kącie , zaniedbane , zapomniane ..
`poruszana przez ciebie za sznurki na scenie nieskończonej tęsknoty . `schowam się tam . tam gdzie mnie nikt nie znajdzie - schowam się w Nibylandii . ` czasami warto zobaczyć w oknie małego elfa wołającego aby mu zaufać . On nas zapewnia że zaprowadzi do miejsca tak wspaniałego jakiego nie byliśmy w stanie sobie wyobrazić . `Druga gwiazda po prawej strzeże Twoich marzeń . jeśli szukasz Nibylandii drogę Ci tam wskaże . ' North of Neverland . `czasami ranią - myślała . a może dlatego że kochają ?- te myśli szybko jej uciekały . zostawały tylko te , które mówiły jej to co najgorsze . - że nienawidzą .
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Ty będziesz uparcie wierzył w swoje racje, a ja w swoje. I dlatego to rozpieprzymy. A na pocieszenie powiem jeszcze, że nie będziemy ani pierwsi, ani ostatni.
Czego mam się bać jak nie śmierci? Myślałam, że wierzę. Teraz już nie wiem. Wiesz co jest najgorsze? Że nikomu nie ufałam tak jak Tobie. Rozumiesz? Wszystko zepsułeś. Wzruszasz ramionami i milczysz. To jest najgorsze. umiarkowanie jestem szczęśliwa. Nie pytaj o niego. Każdy ma swoją drogę... I każda droga kiedyś się kończy. Jesteś na takim etapie bycia za***istym kolesiem, który może wszystko i żyjesz w nieograniczającym go świecie i zachowujesz się tak, jakby nic nie miało dla Ciebie znaczenia. Daję Ci cząstkę mojego życia. A Ty masz to gdzieś. Powoli do przodu bez niczyjej pomocy. Nie chcę Cię karać za uczucia. Bo wiem, że tego nie lubisz. Powiedziałeś przecież...że najwięcej dla Ciebie znaczy mój uśmiech... Kłamałeś?! Nie rezygnuj z nas.
#867 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyno, nie mów nic, czas na miłość.
I don't know how I feel when im around you. Well I'm just a voice in your earpieces telling you no it's not alright Wiec, ja tylko jestem głosem w twoich słuchawkach Mówiącym ci ze nie, Nie wszystko gra. I wszystkie drogi, którymi musimy iść wzdłuż, zwijają się. Powiedziałem "Zabierz mnie stąd" Miłość to chodzenie pod jedną parasolką. I've got a hatful of love for you, So why are you waiting so long, Mam kapelusik słomiany pełen miłości dla Ciebie więc na co jeszcze czekasz? Widzę słońce które wschodzi a wszystko to co widzisz upada.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
Nawet nie wiesz jak dobrze Cię znam?
Nawet nie wiesz, że w sercu Cię mam. Nie wiesz, że w śnie moim skarbem nazywam Cię. Mam nadzieję, że ziści sie sen I nadejdzie ten dzień... W którym powiesz mi, że Tobie też serce drży. Gdy widzisz jak się uśmiecham!! I dowiesz się, że to na Ciebie czekam. Dotkniesz moich ust po raz pierwszy, co skłoni Cię do pisania wierszy. I wtedy dowiesz się, że ja też o Tobie pisałam I od wielu ciepłych dni w głowie Cie miałam!!
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
miłość - dziwna dla tych którzy jej nie przeżyli. dziękuję za wszystkie pochwały. kiedy minie Twoja wielka chwila, przyjdź do mnie . chcę słyszeć w domu tupot małych stóp. pomimo przywiązania, ![]()
#870 |
Zadomowienie
|
Mam zaległości w trzy dupy moje Ciasteczka
![]() Ale nadrobię ![]() Chciałabym mieć martwą rękę,
która nie ogrzeje... Chociaż nie, mam już taką.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.