Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 13:55   #4711
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
W marketach nie widziałam, ja kupuję drożdże Instant dr. Oetkera, są wszędzie - w AH na dziale cukierniczym obok mąki i posypek, na opakowaniu pisze, że ta paczuszka 7g odpowiada 25g świeżych. Zobaczę jeszcze w polskim sklepie przy okazji i w natuur winkel (ichnich sklepach ze zdrową żywnością).

Jak nie miałam formy to w tortownicy piekłam
tak?? to nawet nie patrzyłam na takie drożdze. a masz jakies opakowamie jak to wygląda?? bo ja codziennie jestem w AH

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka na pewno kupisz suche drozdze, na dziale z budyniami powinny byc. Po angielsku to yeast.
Jak nie po nazwie to po opisie stosowanie dojdziesz do czego sa.

Ja dzis na obiad robie spagetti ze szpinakiem zobaczymy czy bedzie zjadliwie
dzieki

kliwia ty zmieniałas nawyki zywieniawe?? bo widze, ze waga ci łądnie idzie w dół. tak sie pytam, bo mój TZ chce schudnąc, ale cienko mu to idzie.
odstawił cukier, nie pije soków itp tylko wodę niegazowaną. nie jada słodyczy wcale. i w sumie nie wiem co jeszcze powinien zrobic. bardzo chce schudnąć ale nie moze jakos. od kiedy tu ejstesmy (2 miesiące) schudł 3 kg, teraz wazy 102 a dązy do 85 wiec jeszcze sporo przed nim.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 14:17   #4712
kliwia
Zakorzenienie

madzialenka no taka dieta lekka Jem owoce, staram sie jesc wiecej warzyw. Slodkie tez jem. Nie jem kolacji, sokow generalnie nie pijam. gazowanego tez.
U facetow zeby byly wieksze efekty dieta muusi byc z cwiczeniami. U kobiet jednak wiecej zmian horomonalnych zachodzi i woda sie zatryzmuje, wiec jakos laatwo zgudbic te pierwsze kilogramy.
No i do tego kontroluje co i o ktorej jem. pomaga.

A ostatnio czesciej wykorzystuje meza, w ramach aktywnosci fizycznej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 14:58   #4713
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Mi się dziś w nocy śniło że byłam w ciąży i w tym śnie nie mogłam w to uwierzyć, w szoku byłam
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
mi sie dzisiaj sniło ze widziałam dziecko na usg i widać było że to chłopiec no i wszytko wskazywało na to ze to moje dziecko eh te sny....(...)
Dziewczyny ja chyba oszaleję To jakaś paranoja Też mi się dziś śniło, że byłam w ciąży!!!! I to dwojaczki dziewczynki hehehe

Cytat:

A ostatnio czesciej wykorzystuje meza, w ramach aktywnosci fizycznej
Pozazdrościć
Fajnie masz ...
ja tak nie mam po tabletkach, ani ochoty, ani nic nie czuję więc omijam te sprawy, ale mąż powoli nie wytrzymuje i się wkurza...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:10   #4714
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:18   #4715
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja tak nie mam po tabletkach, ani ochoty, ani nic nie czuję więc omijam te sprawy, ale mąż powoli nie wytrzymuje i się wkurza...
Mi tez ostatnio wróciły te problemy, jakos nie mam ochoty, a jak dochodzi do czegoś to brak nawilżenia. Nie wiem co się dzieje, tabletek nie biore, w sr mam wizyte u gina. Moze to wina- hormonów? TŻ załamany i twierdzi, że juz mi się pewnie nie podoba- biedaczek, a moje przekonywanie do niego nie dociera
Stary 2010-01-30, 15:19   #4716
kliwia
Zakorzenienie

rosetko sernik na walentynki

agatek dlatego wlasnie zrezygnowaalam z tablete, d tego bylam nerwowa i bolala mnie glowa.
Stary 2010-01-30, 15:23   #4717
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Mi tez ostatnio wróciły te problemy, jakos nie mam ochoty, a jak dochodzi do czegoś to brak nawilżenia. Nie wiem co się dzieje, tabletek nie biore, w sr mam wizyte u gina. Moze to wina- hormonów? TŻ załamany i twierdzi, że juz mi się pewnie nie podoba- biedaczek, a moje przekonywanie do niego nie dociera
Mi się wydaje, że to na 100% od hormonów, chociaż brałam krótko, bo 1,5 roku... ale co gin może zrobić? chyba zostaje nam przeczekanie...
Przy braniu tabletek wszystko było ok, przed braniem też ok, ale po braniu masakra chyba do nich wrócę i tak na kolejne 1,5 roku bo ja tak dłużej nie wytrzymam dla mnie seks mógłby w ogóle nie istnieć!

kliwia a jak długo brałaś tabletki? i po jakim czasie wróciło 'libido' ????

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-01-30 o 15:24
Stary 2010-01-30, 15:31   #4718
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:31   #4719
ktosia86
Zakorzenienie

Ja zaczynam być zła sama na siebie, bo zaczynam kalkulować kiedy najlepiej zajść w ciążę i w ogóle. I żeby potem tylko mi los nie zrobił psikusa i nie przesunął tego o parę miesięcy Myślę jak to będzie z pracą, czy w razie czego iść na wychowawczy.
A nie wiecie może jak to jest? Bo z tego co wyczytałam w czasie urlopu wychowawczego można podjąć pracę w niepełnym wymiarze godzin u tego samego pracodawcy. Czy w tym czasie pracownica jest chroniona przed zwolnieniem i przez jaki czas?
Stary 2010-01-30, 15:33   #4720
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się wydaje, że to na 100% od hormonów, chociaż brałam krótko, bo 1,5 roku... ale co gin może zrobić? chyba zostaje nam przeczekanie...
Przy braniu tabletek wszystko było ok, przed braniem też ok, ale po braniu masakra chyba do nich wrócę i tak na kolejne 1,5 roku bo ja tak dłużej nie wytrzymam dla mnie seks mógłby w ogóle nie istnieć!
???
Ja i tak ide do gina na badanie, bo juz kilka miesiecy nie byłam, a tak przy okazji porusze ten temat. Ja tabsy brałam od 18 r.z. z niwielkimi przerwami (jakis1-2 m-ce na 2 lata). Teraz nie biore od 1,5 roku a problemy z libido znikaja i wracają- ostatnio już było dobrze, a od mieisaca znowu katastrofa.
Stary 2010-01-30, 15:35   #4721
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja chyba oszaleję To jakaś paranoja Też mi się dziś śniło, że byłam w ciąży!!!! I to dwojaczki dziewczynki hehehe
epidemia??

Cytat:

Pozazdrościć
Fajnie masz ...
ja jak brałam tabletki mialam tak samo, wogole nie mialam ochoty...a teraz jak nie biore to :brzyda l: odmieniło mi sie o 180 stopni....tylko chyba moje hormony szaleją i to jest skutek uboczny..... a szkoda... okaze sie po badaniach, ale mam nadzieje ze tak zostanie tzn hormony wróca do normy a libido zostanie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:38   #4722
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja i tak ide do gina na badanie, bo juz kilka miesiecy nie byłam, a tak przy okazji porusze ten temat. Ja tabsy brałam od 18 r.z. z niwielkimi przerwami (jakis1-2 m-ce na 2 lata). Teraz nie biore od 1,5 roku a problemy z libido znikaja i wracają- ostatnio już było dobrze, a od mieisaca znowu katastrofa.
No u mnie tak samo! czasem mam ekstra ochotę (raz na miesiąc) a później mi to zwisa... to jak będziesz u gina to daj znać co Ci doradził
A do gina gdzie chodzisz? bo ja jak już idę to rzecz jasna Dobrowolski w mieście jest naprawdę spoko, nie czeka się w kolejce ani nic.

Stary 2010-01-30, 15:38   #4723
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
HALO HALO

CZY MOGE SIE JUZ CIESZYC ?? zalaczam fotke !!
Sa dwie kreseczki, druga taka bledsza ale jest !!
Czy juz moge byc pewna fasolki ??
Nie wytrzymalam i zrobilam test, wynik na fotce!
Dodajac mam opuchniete i bolace piersi i czasem mnie pobolewa brzuch jak na @ no i te plamienia wczoraj...
Dodam ze @ powinnam dostac we wtorek, wiec wiem ze zrobilam test za wczesnie.
ja widzę 2 powodzenia trzymam mocno kciuki
Stary 2010-01-30, 15:53   #4724
india83
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie tak samo! czasem mam ekstra ochotę (raz na miesiąc) a później mi to zwisa... to jak będziesz u gina to daj znać co Ci doradził
A do gina gdzie chodzisz? bo ja jak już idę to rzecz jasna Dobrowolski w mieście jest naprawdę spoko, nie czeka się w kolejce ani nic.
Ja od lat chodzę do Iżyckiej i nie narzekam. OK po wizycie napiszę co mi powiedziała.
Stary 2010-01-30, 15:58   #4725
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ja od lat chodzę do Iżyckiej i nie narzekam. OK po wizycie napiszę co mi powiedziała.
ja też chodzę do Iżyckiej, ale w Lubinie :d
Stary 2010-01-30, 15:59   #4726
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tak?? to nawet nie patrzyłam na takie drożdze. a masz jakies opakowamie jak to wygląda?? bo ja codziennie jestem w AH

dzieki

kliwia ty zmieniałas nawyki zywieniawe?? bo widze, ze waga ci łądnie idzie w dół. tak sie pytam, bo mój TZ chce schudnąc, ale cienko mu to idzie.
odstawił cukier, nie pije soków itp tylko wodę niegazowaną. nie jada słodyczy wcale. i w sumie nie wiem co jeszcze powinien zrobic. bardzo chce schudnąć ale nie moze jakos. od kiedy tu ejstesmy (2 miesiące) schudł 3 kg, teraz wazy 102 a dązy do 85 wiec jeszcze sporo przed nim.
Wrzucam fotkę poniżej P.S. AH jest drogim sklepem, ja się przerzuciłam na Jambo i turecki zieleniak i mniej wydaję za podobne zakupy W AH kupuję głównie chleb

A odchudzanie - Tż zrzucił tu sporo, głównie zmianą diety: żadnych dużych posiłków wieczorem, śniadanie plus ich lunch a nasz obiad w pracy (sałatka plus zupa) i wieczorem lekka kolacja. Mało mięsa, jak już coś to drobiowe, dużo zielonego (tu jest sporo mieszanek np. sałat) do tego jakieś mięsko z grilla wtedy bez dodatku w postaci ziemniaków, makaronu itp. Jak makaron to bez mięsa np. ze szpinakiem. Ciemne pieczywo. Żadnych soków z kartonu, zup ze śmietaną i do tego duuuuuuuużo ruchu (głównie rower) i do pracy na piechotkę (będzie ze 20-30 min w jedną stronę). Bez ruszania się nic z tego nie będzie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja zaczynam być zła sama na siebie, bo zaczynam kalkulować kiedy najlepiej zajść w ciążę i w ogóle. I żeby potem tylko mi los nie zrobił psikusa i nie przesunął tego o parę miesięcy Myślę jak to będzie z pracą, czy w razie czego iść na wychowawczy.
A nie wiecie może jak to jest? Bo z tego co wyczytałam w czasie urlopu wychowawczego można podjąć pracę w niepełnym wymiarze godzin u tego samego pracodawcy. Czy w tym czasie pracownica jest chroniona przed zwolnieniem i przez jaki czas?
Możesz podjąć pracę na wychowawczym, pod warunkiem że nadal będziesz sprawowała opiekę nad dzieckiem (np. nie możesz oddać go do żłobka albo przedszkola) - czyli praca na część etatu, umowę zlecenie, w domu - jak się dogadasz. Jeśli podejmiesz pracę u innego pracodawcy, wtedy swojemu musisz to zgłosić bo się zmieni płatnik składek.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-01-30 o 16:01
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 16:02   #4727
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Wrzucam fotkę poniżej
A odchudzanie - Tż zrzucił tu sporo, głównie zmianą diety: żadnych dużych posiłków wieczorem, śniadanie plus ich lunch a nasz obiad w pracy (sałatka plus zupa) i wieczorem lekka kolacja. Mało mięsa, jak już coś to drobiowe, dużo zielonego (tu jest sporo mieszanek np. sałat) do tego jakieś mięsko z grilla wtedy bez dodatku w postaci ziemniaków, makaronu itp. Jak makaron to bez mięsa np. ze szpinakiem. Ciemne pieczywo. Żadnych soków z kartonu, zup ze śmietaną i do tego duuuuuuuużo ruchu (głównie rower) i do pracy na piechotkę (będzie ze 20-30 min w jedną stronę). Bez ruszania się nic z tego nie będzie.

Możesz podjąć pracę na wychowawczym, pod warunkiem że nadal będziesz sprawowała opiekę nad dzieckiem (np. nie możesz oddać go do żłobka albo przedszkola) - czyli praca na część etatu, umowę zlecenie, w domu - jak się dogadasz. Jeśli podejmiesz pracę u innego pracodawcy, wtedy swojemu musisz to zgłosić bo się zmieni płatnik składek.
Dzięki za odpowiedź.
Czyli gdybym np po macierzyńskim chciała pójść na wychowawczy na rok, ale wrócić do dotychczasowego pracodawcy na 1/2 etatu to mogę? Czy on się musi zgodzić? I czy w tym czasie (tj. przez rok) jestem chroniona przed zwolnieniem?
Stary 2010-01-30, 16:07   #4728
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ja też chodzę do Iżyckiej, ale w Lubinie :d
hihihi...

Agatek zaproszenie wysłane
Stary 2010-01-30, 16:13   #4729
kliwia
Zakorzenienie

Agatek ja bralam 8miesiecy eee 2 lata temu? I tez mialam jeszcze miesiac temu ochote na meza az na miesiac, i tak tez sie kocalismy. Ale oatstnio stweirdzilam, ze jak sie bedziemy starac o dzidzi to przeciez bedziemy sie czesciej kochac, wiec musimy potrenowac
Nie zmuszam się do seksu bron boze. Po prostu czytalam ksiazke, i w niej ciagle byly opisy uczuc i tego co czula bohaterka jak calowala swojego ukochanego. No i tak sie jakos rozochocilam Generalnie polecam kazda lierature stymul,ujaca nasza wyobraznie w tej kwestii. Nawet rozmowa. Ja mam jednego kolege sieciowego z ktorym gadam na te tematy No i wyobraznia pracuje Nawet przegladanie internetu, alllegro z zabawkami erotycznymi daje podniete haha

Co do wilgotnosci to ja odczuwalam jej brak przy tabletkach. Polecam zel nawilzajacy.
Stary 2010-01-30, 16:18   #4730
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Tortownicy też nie mam
Możesz jeszcze zrobić "formę" z folii aluminiowej parę razy złożonej i wyłożonej papierem do pieczenia

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź.
Czyli gdybym np po macierzyńskim chciała pójść na wychowawczy na rok, ale wrócić do dotychczasowego pracodawcy na 1/2 etatu to mogę? Czy on się musi zgodzić? I czy w tym czasie (tj. przez rok) jestem chroniona przed zwolnieniem?
No więc tak:
- jak jesteś na wychowawczym to przez cały czas nie może Cię zwolnić (max. 3 lata i do skończenia przez malucha 4 lat),
- jak będziesz na wychowawczym i będziesz pracować obniżoną ilość godzin u swojego pracodawcy to po roku ochrona przestaje obowiązywać, ale przed końcem tego roku możesz znowu iść na wychowawczy bez pracy
- jak będziesz na wychowawczym i będziesz pracować u kogo innego to Twój pracodawca zwolnić Cię nie może.

Na pracę na pół etatu godzić się nie musi - może np. za Ciebie przyjąć kogoś na cały etat - jest to jego dobra wola. Jak się nie zgodzi Ciebie przyjąć, możesz poszukać pracy gdzie indziej ale będziesz musiała go o innej pracy poinformować, żeby za Ciebie nie były składki dwa razy odprowadzane - raz z tytułu wychowawczego a dwa z tytułu drugiej pracy.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 16:20   #4731
*Agatek*
Zakorzenienie

kliwia no to krótko brałaś, organizm jeszcze się tak nie przezwyczaił, a my tu z indią męczarnie przechodzimy

India83 przyjęte

Stary 2010-01-30, 16:27   #4732
kliwia
Zakorzenienie

dlatego ja bym na waszym miejscu poszla do lekarza zeby dobral inne tabletki.
Ja bralam yasmin i yasminelle czy jakos tak, Po yasmin myslalm ze zejde na zawal i nerwice, a po drugim brak libido i bol glowy. Jak sobie ;przekalkulowalam ile razy sie kochamy w miesiacu przy tych tabletkach, to sie niejak kalkulowalo. Wiec odstawilam. I mam zaoszczedzone pieniadze i nie truje organizmu.
Stary 2010-01-30, 16:36   #4733
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
rosetko sernik na walentynki

agatek dlatego wlasnie zrezygnowaalam z tablete, d tego bylam nerwowa i bolala mnie glowa.
ja tez zaplanowałam na walentynki serniczek wg. przepisu Rosi
Do tego butelka ginu, tonic, bita śmietana i gra sensea

Cytat:
Agatek ja bralam 8miesiecy eee 2 lata temu? I tez mialam jeszcze miesiac temu ochote na meza az na miesiac, i tak tez sie kocalismy. Ale oatstnio stweirdzilam, ze jak sie bedziemy starac o dzidzi to przeciez bedziemy sie czesciej kochac, wiec musimy potrenowac
Nie zmuszam się do seksu bron boze. Po prostu czytalam ksiazke, i w niej ciagle byly opisy uczuc i tego co czula bohaterka jak calowala swojego ukochanego. No i tak sie jakos rozochocilam Generalnie polecam kazda lierature stymul,ujaca nasza wyobraznie w tej kwestii. Nawet rozmowa. Ja mam jednego kolege sieciowego z ktorym gadam na te tematy No i wyobraznia pracuje Nawet przegladanie internetu, alllegro z zabawkami erotycznymi daje podniete haha

Co do wilgotnosci to ja odczuwalam jej brak przy tabletkach. Polecam zel nawilzajacy.
Ja przy tabsach też byłam sucha jak wiór, ztym ze durexowych zeli nie mgę używać, kupiłam apteczny intomel i było lux

Agatek

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 16:37   #4734
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bralam yasmin i yasminelle czy jakos tak, Po yasmin myslalm ze zejde na zawal i nerwice, a po drugim brak libido i bol glowy. Jak sobie ;przekalkulowalam ile razy sie kochamy w miesiacu przy tych tabletkach, to sie niejak kalkulowalo. Wiec odstawilam. I mam zaoszczedzone pieniadze i nie truje organizmu.
No właśnie tak se myślę... czy powrócić za miesiąc czy nie...
akurat przy microgynon'ie płaciłam 15 zł na 2 miesiące, więc to nie było dużo, a przy nich miałam normalne libido, a jak odstawiłam, to masakra jest
Ale wiesz, ciągle ta niepewność, a może w ciąży jestem, bo jakoś mi słabo a może to, a może tamto... chociaż się zabezpieczamy, ale ja mam i tak schizy

Stary 2010-01-30, 16:40   #4735
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja od 1,5 roku nie biorę żadnych tabletek i jakoś nie mam ochoty do nich wracać
Stary 2010-01-30, 17:02   #4736
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja od 1,5 roku nie biorę żadnych tabletek i jakoś nie mam ochoty do nich wracać
nie masz ochoty, bo zbyt długo brałaś, a przerwy też mizerne
ale ja chyba też zaprzestanę

Stary 2010-01-30, 17:05   #4737
kliwia
Zakorzenienie

india no to dobrze, ze nie chcesz wracac.

agatek no musisz przemyslec co bedzie dla Ciebie lepsze.

Scio jak Ty pomidorow, tak jak nei lubie smaku toniku hahahaha.

Wiecie co zrobilam dzisiaj spagetti ze szpinakiem. Yhm.... za bardzo mi ten szpinak jedzie glonami. Chyba jedyna forma w jakiej go toleruje są dewolaje z piersi kurzej, ze szpinakiem i feta
Zjadlam to spagetti, nawet zrobilam zdjecie - potem pokaze z przepisem na gastorponomicznych pm. I naaawet mi smakowalo. No ale nigdy wiecej

Teraz za to mam smaka na zupęszczawiową
Stary 2010-01-30, 17:15   #4738
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kliwuś ja tonic tylko z ginem w innej postaci nie przełknę

A ja dziś ugotowałam kurczaka curry z ananasem wg przepisu z gastronomicznych żonkek i nie mogę si ruszyć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 17:51   #4739
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
epidemia??

ja jak brałam tabletki mialam tak samo, wogole nie mialam ochoty...a teraz jak nie biore to :brzyda l: odmieniło mi sie o 180 stopni....tylko chyba moje hormony szaleją i to jest skutek uboczny..... a szkoda... okaze sie po badaniach, ale mam nadzieje ze tak zostanie tzn hormony wróca do normy a libido zostanie
aęe będzie jak się nasze sny okażą prorocze dziewczyny szykujcie sie na konkursy

Ja jak brałam Jasmin to moje libido było na poziomie minusowym, nic nie czułam, dosłownie nic.A z nawilżeniem to tżecik sobie poradził
Ale przestałam brać tabsy i wszystko wróciło do normy, tzn libido wróciło i pryszcze też

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 17:54   #4740
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś czyżby Pani dyr "zmientkła" masz rację olej ją, z Twoim podejściem znajdziesz coś lepszego jak już przyjdzie pora, ona pożałuje kiedyś tych swoich fochów
No i niech siuśki wyzdrowieją
olewaaaam a siuski musza zdrowiec

Cytat:
kochana a próbowałaś metody Martuchy??? nogi do góry na 5 minut????
polecammmmm rady cioci martuchy skutkuja zycze wszystkim aby (jak chca) sprobowaly i sie przekonaly
no oprocz Majiii maja tobie niczego takiego nie zycze.... aaa raczej tobie zycze niezaleznosci

Cytat:
HALO HALO

CZY MOGE SIE JUZ CIESZYC ?? zalaczam fotke !!
Sa dwie kreseczki, druga taka bledsza ale jest !!
Czy juz moge byc pewna fasolki ??
Nie wytrzymalam i zrobilam test, wynik na fotce!
Dodajac mam opuchniete i bolace piersi i czasem mnie pobolewa brzuch jak na @ no i te plamienia wczoraj...
Dodam ze @ powinnam dostac we wtorek, wiec wiem ze zrobilam test za wczesnie.
wowwwwwwwwwwwww ja tam widze cien wiec jest cos!

Cytat:
no jasne, nosi mnie po domu jak warietke , nie wiem za co sie zlapac!! a zaraz mjsze wychodzic do pracy
:

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dobrze, że z dzidziusiem ok. Wylecz szybko to zapalenie Może uda Ci się urodzić na pierwszą rocznice ślubu, ale byście mieli prezent

ciocia marta chyba musi tu wkroczyć z poradami jak zrobic dziecko skutecznie, może to przyśpieszy zafasolkowanie jak u maggi
no tak bym chciala na 1 rocznice aaaa u maggi... chciala posluchla zrobila i ma

dziewczyny egzam dzis na 4

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości