|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Cytat:
a siski od jutra beda leczone ![]() no i dupa z foto bo wojtas juz drukarke przeniosl do nowego mieszkania.. a z telefonu sie swiatlo odbija wrzuce jutr albo w nidziele bo nie wiem jak jutro z ta przeprowadzka damy rade..
|
|
|
#4652 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4653 | ||
|
Zakorzenienie
|
fajne buciki
no wlasnie a jak mi cos powie zebym np nie podrozowala czy cos w tym stylu? a za 2 tyg na wakacje jedziemy ![]() Cytat:
tzn ze nie powie Ci np ze zaniedlugo stanie sie cos zlego ... ![]() kurcze a ja sie waham dalej ![]() Cytat:
![]() hahaha no wlasnie wiem ![]() tylko nie wiem czy mozna mowic to co powiedziala wrozka?
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, a ja bym na Twoim miejscu nie poszła, widzę jak się wahasz, że nie jesteś pewna, może tak być, że się będziesz zadręczać tym co powiedziała.
Takie rzeczy to nie na poważnie się bierzę. |
|
|
|
#4655 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie to, że chciałam zmieniać ale nie był taki jak pokazałam kwiaciarce na zdjęciach...Tak samo zrobiła nam całkiem inną dekorację na samochód, ale z tego to akurat byłam zadowolona bo zrobiła o wiele skromniejsze przybranie i po zastanowieniu stwierdziłam, że jednak z tym pierwszym przekombinowałam trochę ![]() ![]() A co do wróżki to ja bym na Twoim miejscu nie szła...Mi się wydaje, że takie wróżby bardzo działają na psychikę i to jeszcze pół biedy jakby wywróżyła coś dobrego ale jakby wyczytała, że np. rozstaniesz się z Tżtem (tfu tfu) to po każdej sprzeczce przypominałabym sobie o tej wróżbie i cały czas bym o tym myślała...nie wiem ja mam takie zdanie o tym...Kiedyś pamiętam był o wróżkach program "Rozmowy w toku" i była tam taka pani, która opowiadała, że razy przyszła jej reklama smsem w stylu "Chcesz wiedzieć co Cię czeka, wyślij smsa" No i wysłała i później codziennie przychodziły jej smsy typu "Uważaj, dzisiaj stanie się coś złego" no i zawsze się to sprawdzało...Ale później doszła do wniosku, ze to jej psychika, bo myślała o tym smsie cały dzień, była rozkojarzona i miała np. stłuczkę, no i tak to się nakręcało...W życiu bym do wróżki nie poszła |
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Mam dosc wazne dla mnie pytanie: odnisnie plaminia implantacyjnego, na pewno wiecie co to. Ja pocztytalam troche na ten temat, ale nie ma to jak zasignac rady na zywo. Ja nigdy podczas cyklow nie mialam zadnego plamienia poza @ a dzis mi sie wlasnie zdazylo cos co to przypomina, czyli tylko tak troche, koloru jasno blado czerwono brazowego. Dzis jest moj 24dc, przytulanko z mezusiem bylo w 12 i 13 dc powiedzmy ze bardzo blisko albo nawet podczas owulacji. Czy to plamienie moze byc tym implentacyjnym ? I jak myslicie czy moge zrobic jutro test bo juz mnie ciekawosc zżera czy to wina jakiejs fasolki czy cos ze mna nie tak..... A a propos wrozek - to ja chyba bym raczej nie poszla.... balabym sie ze moge dowiedziec sie cos niedobrego i bym sie przejmowalo kiedy to sie wydarzy... niech ma byc co bedzie ! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-29 o 21:49 |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
no dalej dalej
i nigdzie się na razie nie wybieram :dmoze moze kto wie ![]() zgaga przychodzi pozniej ja mam od 8 miesiaca
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sprawdzona dziewczyny ju z byly u niej .. powiedziala jednej z nich ze otacza sie w towarzystwie falszywych osob .. niedlugo pozniej sie poklocila ze swoja paczka .. ale wsumie mozna to jakos polaczyc .. nie wiadomo czy miala to na mysli wogole ![]() Cytat:
![]() No wlasnie o tym samym myslalam .. ze mi powie ze cos o mnie i TZecie .. i ze bede sie zadreczac .. abo ze sama bede sie nastawiac na to .. ehh zdecydowalam NIE IDE ![]() Dokladnie! psychika niestety robi swoje .. a tej kobiecie to naprawde wspolczuje .. musiala sie ladnie nakrecic
|
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
katunia to moze byc to. test zrob dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki. bedzie bardziej wiarygodny, Bo na tak wczesnym etapie, moze nie byc jeszcze tego hormonu co trzeba.
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
|
#4664 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za szybkie odpowiedzi
wiedzialam ze na was zawsze mozna liczyc. Nie chce mowic na razie nic mezowi o tym, wole poczekac az bede wiedziec czy to bylo to czy nie. Bo NIGDY wczesniej mi sie takie plamienia nie zdarzaly. Moze zrobie jutro test, ale z nastawieniem ze wynik moze byc niewiarygodny i jak cos powtorze za kilka dni. Po prostu jakos ciekawosc jest chyba silniejsza ode Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-29 o 22:05 |
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia dobre podejście
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() A jak SCIO Twoje starania, bo jak dobrze kojarze to tez staracie sie o malenstwo? |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy w trakcie 6 cyklu starań
![]() Zamówiłam sobie testy owu i zobaczę, czy ja w ogóle mam coś takiego jak owulacja ![]() Dodatkowo wspomagamy się ziólkami i Salfazinem (podobno działa na żołnierzyki a i ma dużo witaminy E - o której mówiła Maggie) Jestem już trochę zmęczona i poddenerwowana tym, ze nam się nie udaję. Ale się nie załamuje i walczymy |
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiara mi pozostaje.
Dziękuje za kciuki Z tym, że następna @ u mnie dopiero ok. 18 lutego, więc sporo czekania ![]() Ale sobie ten czas umilamy ![]() To ja trzymam też za Ciebie
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje przykłady: w wakacje pojechałam z kuzynkami do tarocisty, ktory przestrzegł mnie, ze zajde w ciąze w wieku 18 lat i mam uwazac na pewnego chlopaka. no i rzeczywiscie w wakacje poznałam pewnego chłopaka(opis się zgadzał), ktory dązył do tego zeby jak najszybciej mnie uwiesc, a nie nalezał do stałych w uczuciach- po wizycie u tarocisty byłam ostrożna, oczywiscie uwiesc sie nie dałam i do dzis w ciazy nie jestem ![]() wróżka przepowiedziała mi równiez, ze nie zdam prawka to bedzie strata pieniedzy. Jakos sie nie przejełam i zdałam za pierwszym razem. Moim męzem miał zostać wysoki brunet i faktycznie przed męzem z kimś takim byłam ale jak widać do ślubu nie doszło bo wybrałam TŻa. ![]() No i z takich najgorszych to przepowiedziano mi cięzką operacje oraz powazny wypadek samochodowy, ktory przezyje ale moze byc kiepsko- od przepowiedni mineło 8 lat i nic sie nie stało i mam nadzieje , ze tak zostanie. A co ciekawe kazda z osób mi wrózących przepowiadała 3 dzieci ![]() to tylko kilka przykładów, oczywiscie wszystko trzeba brac z przymruzeniem oka, bo jak zaczniesz sie przejmowac naprawde sciagniesz na siebie nieszczescia.
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A bo to jedna wielka ściema z tymi sms i netem... tam siedzą sobie normalni ludzie i piszą co im do głowy wpadnie - sama znam kolege, który jako internetowa "wróżka" na sms pracował...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-29 o 22:44 |
||
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliwia butki fajne
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Nie cytuję Was bo nie da rady Kwiatuszku chyba dziewczyny myślami Cię ściągnęły Monarika ślicznie wyglądałaś MAGiALENA wiem jak się czujesz, ja też mam takie chwilowe doły, ale szybko przechodzi. To nic nie da takie myślenie, gdzieś tam na nas czeka jakieś stanowisko Kliwia super butki, a gdzie takie śliczności można dostać w tak przystępnej cenie? MisQa trzymam kciuki za Was Martuś czyżby Pani dyr "zmientkła" masz rację olej ją, z Twoim podejściem znajdziesz coś lepszego jak już przyjdzie pora, ona pożałuje kiedyś tych swoich fochów No i niech siuśki wyzdrowieją ![]() SRR fajnie, że Wam się udało kupić mieszkanie i to tak spory metraż w fajnym miejscu, teraz tylko remontować pomału Zabciu tak jak pisały dziewczyny skoro nie jesteś przekonana i nie masz sama pewności co do tego czy pojechać to lepiej nie jedź ![]() a Wasz wypad coraz blizej Katunia to trzymać kciuki?? Rosette akcja z papierem toaletowym rozbawiła mnie do łez miłego wieczorku lece do męża
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() aniaa84 -trzymac
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-29 o 23:17 |
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
ania na wyprzedazy
firma Simmon Bey mozna je kupic w sklepach sieci http://www.miledue.pl/pl/firma/ |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia w zafasolkowaniu laski
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajna relacja, jesteś wykupiona
![]() Ładna, skromna suknia, też o takiej kiedyś myślałam ![]() Cytat:
|
|
#4679 | |||
|
Zakorzenienie
|
i tak tez zrobilam
nie poszlam wkoncu .. moze jeszcze kiedys bede miala okazje ... narazie odmowilam takiej przyjemnosci Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a wypad tak coraze blizej juz sie nie moge doczekac ![]() kupilismy sobie dzisiaj przewodnik po Florydzie zaraz bede go studiowac
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
HALO HALO
CZY MOGE SIE JUZ CIESZYC ?? zalaczam fotke !! Sa dwie kreseczki, druga taka bledsza ale jest !! Czy juz moge byc pewna fasolki ?? Nie wytrzymalam i zrobilam test, wynik na fotce! Dodajac mam opuchniete i bolace piersi i czasem mnie pobolewa brzuch jak na @ no i te plamienia wczoraj... Dodam ze @ powinnam dostac we wtorek, wiec wiem ze zrobilam test za wczesnie. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-30 o 08:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Podobno nie wrózy się z ręki, bo wrtedy osoba wróżaca zabiera Ci szcescie, ale nie wiem ile w tym prawdy.

wiedzialam ze na was zawsze mozna liczyc. Nie chce mowic na razie nic mezowi o tym, wole poczekac az bede wiedziec czy to bylo to czy nie. Bo NIGDY wczesniej mi sie takie plamienia nie zdarzaly. Moze zrobie jutro test, ale z nastawieniem ze wynik moze byc niewiarygodny i jak cos powtorze za kilka dni. Po prostu jakos ciekawosc jest chyba silniejsza ode