|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
ja na pierwszym spotkaniu byłam w... Roosterze ![]() zaś na drugi dzień było lepiej ;D Wawel, spacer brzegiem Wisły... ![]() wróciłam od fryzjera i kosmetyczek.... mam blisko 40wsuwek we włosach ![]() ![]() makijaż taki jak chciałam, muszę tylko małą poprawkę wprowadzić, bo coś mi na jendym policzku taka jasna 'kreska' się robi ;/ i nie wiem co będę robić do 19 ;] chyba za chemię się wezmę ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-30 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja od początku planowałam iść i wrzucić pusty głos ![]() hm, może kup sobie witaminę B ![]() a jeśli chodzi na zewnątrz, to może zacznij od odżywki Rimmela Nail Rescue (bo kosztuje nie tak duzo, a może Ci pomoze)? albo nail tek ![]() ach, no i może moczenie palców w oliwie z cytryną? Cytat:
![]() no ba, że zajefajna zupa ![]() ![]() pomidorowa to moja ulubiona ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty nie wiesz co robić, a ja musiałam się tydzień temu śpieszyć ![]() ![]() apropo, to zapomniałam pochwalić rajstop w spraju, świetnie się spisały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- i jeszcze chciałam wam pokazać, co zrobiłam dziś sobie na obiad, pychota ![]() KLIK bardzo proste danie - co mi się w nim najbardziej podoba a jaki ma smak ![]() taki... śródziemnomorski ![]() w ogóle to kocham Nigellę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() heh, a ja jestem skazana na mojego partnera i mu kazałam być o 19.15 xd ale chyba powoli zacznę gromadzić rzeczy, które muszę zabrać ![]() o ja padnę zaraz ![]() ![]() ![]() ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-30 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
mojej mamie się chyba gorzej nudzi niż mi i siedzi koło mnie z aparatem i oto efekty
![]()
#3095 |
Zakorzenienie
|
Kasia, na zdjęciu fryzura bardzo fajnie wygląda
![]() kobieto, a jaką Ty masz cerę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaak, sama nie wiedziałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3097 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja wrocilam od fryzjerki ![]() Zaraz do kosmetyczki, na szczeście ma zaklad u mnie w bloku ![]() Dobra ide sie powoli przygotowywac ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3098 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Byś trochę dała. ![]() Cytat:
Ale tak czy siak, będzie ktoś z listy PO. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To fajne., że się tak dogadujecie. Widzę, że lubisz towarzystwo facetów ![]() ![]() To ja Ci powiadam - bierz Komorowskiego. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej studniówki dzisiaj Żbikulcom. ;** Kamili, Kasi i Ali ;* (nikogo nie pominęłam?)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 15:17 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | ||||
Zadomowienie
|
nie, gdy znajdzie normalną prace, rezygnuje z tego.
przestawiłaś się na nocny tryb ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942] mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje. [/QUOTE] mi się dzisiaj śniło, że byłam murzynką, miałam siostrę bliźniaczkę i byłyśmy tancerkami go-go ![]() tańczyłyśmy w takich jakiś wełnianych koszulkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jakiego kochanego masz TŻta ![]() zdrowiej ![]() a bo z północy to takie mroźne wiatery są ![]() Cytat:
![]() lodówkę naprawi, obiad zrobi. hi;* mam autko na chodzie ! nowy, większy, mocniejszy akumulator. bombowo ![]() muszę się wziąć za sprzątanie ![]()
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no nie robię tej chemii, śmieję się z koleżanek ![]() no ja w sumie żadnych ozdób we włosy nie przewidywałam, taki spontan ![]() i dziękuję ![]() jestem chyba jedną z nielicznych zadowolonych dziewczyn xD koleżanki siedzą i narzekają ![]()
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm. no to został mi Komorowski. nie lubię drożdży blebleble. Poza tym obawiam się, żeby nie dostać drożdżycy. ![]() zacznę brać jakieś witaminy czy coś, kupię dobrą odżywkę i zobaczymy. ale u mnie wieeeje. Tak sobie myślę, że wypadałoby odśnieżyć dach w garażu, bo jest go dość sporo, a to duże obciążenie.
![]() |
#3102 | ||
Zakorzenienie
|
No i jeszcze na chwilę przyszłam. Brat chciał, żebym mu coś przesłała. Dodał słowo 'proszę', więc nie odmówiłam.
![]() Można go jeszcze na ludzi wychować. ![]() QUOTE=star15;16828073]Właściwie masz rację. ![]() ![]() ![]() Ty też rozbrajasz. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [Ja wypożyczyłam sobie 'Anatomię i fizjologię człowieka' jakiegoś wydawnictwa medycznego, więc też trochę szczegółów jest. W ferie przeczytam. ![]() Cytat:
![]() Też miałam taki zamiar, ale wyszło jak wyszło. ![]() ![]() ------------ Martyna & Martyna wszystkiego najlepszego. ![]() ![]() Idę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie podkład Ci nalozyła? Cytat:
![]() na cerę też powinno pomóc, ale z tym, to jak ze wszystkim co od środka, trzeba długo stosować ![]() o BEACIE! właśnie, Żbiku, przy okazji - musisz się po studniówce pochwalić jak tam partner się sprawdził ![]() ![]() Cytat:
![]() ja właśnie odkurzyłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś miałam sen, że tańczę na rurze, że ściągam z siebie ubranie i.. obudziłam się rano bez koszulki. ![]() Cytat:
![]() Weź się szybko, to raz-dwa skończysz. ![]() A przypomniała mi się jedna sytuacja z dzisiaj. Mama rozmawia z ciocią przez telefon, bierze od niej jakiś przepis i zapisuje na kartce, a ja czekam, aż da mi tel., żeby zadzwonić. I tak trwa to już z 10min. (jeden głupi przepis!) W pewnej chwili pyta: - A ile tego proszku? A ja do niej poirytowana: tak, jeszcze się zapytaj czy Vizir może być i czy ten 5-kilowy, czy może koniecznie trzeba kupić ten za 59,99zł. ![]() A ciocia po drugiej stronie słuchawki się śmieje i mówi: dobra Basia kończymy, bo Martynka wkurzona już widzę. ![]() Się ma te metody. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super fryzurka, ale masz boskie rzęsy ![]() moje to blond i w ogóle, jakbym ich nie miała ![]() dobrze, że ktoś wymyślił maskarę ![]()
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
z tego co widziałam to Revlona miała jakiś...
#3108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to solidarnie na Komorosia głosujemy? No słyszałam też. ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma za co dziękować. ![]() Cytat:
![]() Dziękować. ;* I jeszcze raz dziękować. ;* Łaa, jak mogłam zapomnieć! [ale chyba się nie zorientowała, że ją pominęłam. ![]() Beacie też miłej zabawy. ;** Cytat:
![]() A ja jestem niecierpliwek.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 15:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że śniło Ci się to jak byłaś w domu a nie na jakimś obozie, czy wycieczce klasowej ![]() ale wizaż wciąga ![]() Tobie również Martyno życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() ![]()
![]() |
#3110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką miała radoche jak jej dyktowałam co ma pisać na zaproszeniu i mówię jej naziwsko os. tow. a on ma tak samo jak moja ciotka po mężu ![]() ![]() ![]() nie spodziewałam się, że będę zadowolona z makijażu ![]() obejrzyjcie ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-30 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha ![]() Cytat:
![]() a ja nie słyszałam ![]() poza tym drożdże to nie bakterie. Cytat:
![]() wciąga ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobraa głosujemy na Komorosia. ![]() ![]() ![]() ale te drożdże są takie niefajnie w smaku. Kaśka wyglądasz świetnie. ;* ja tam w ogóle nie zazdroszczę studniówek, już bym nie chciała iść. Nie dla mnie takie dancingi. ![]() ja już od dawna przekonałam się ,że WIZAŻ to ZŁOOOOOOOOOOO. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-30 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzadko jeżdżę na obozy, o wycieczkach klasowych nie wspominając, więc prawdopodobieństwo było małe. ![]() Wciąga, wciąga, ale zmykaj sprzątać! ![]() Dziemkuję. ;** Cytat:
![]() Hahaha. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() No, ale jak się zaleje wrzątkiem to podobno niegroźny jest taki wywar. Cytat:
![]() Jakoś wrzesień-październik. Kandydaturę zgłasza się chyba do końca maja. Niefajne, ale czego się nie robi dla urody... ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie lubię imprez, ale raz na 18 lat ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to grzybki sOM ![]() ja nie wiedziałam, że w ogóle w jakikolwiek sposób ich spożywanie może zaszkodzić ![]() wiem, że jak ktoś ma chorobę jedną taką z jelitami związaną, to nie może jeść drożdży między innymi. ED: nie połączyło się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zadomowienie
|
admin musi na naszym wątku jakieś ograniczenie czasowe zastosować
![]() a ja w domku ![]() bÓ. obejrzę sobie "Pojutrze" i może coś jeszcze, co polecacie ![]()
#3118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie kreski na pewno nie dałoby się zrobić, płakałabym jak bóbr. ![]() Cytat:
![]() ![]() No wiem, wiem, wstyd. ![]() Zbij mnie Marta jak chcesz. ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() Może Rewers? Polecam. Oglądałaś?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3120 |
Zadomowienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.