|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16818062]
no a piłkarze ręczni przegrali, no ale nic nie szkodzi i tak są świetni! ![]() ![]() no i na koniec chciałam jeszcze napisac o znajomościach zawieranych przez internet. myslę,że Karmenko powinnaś spróbowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj, na tym meczu, pewnie kilka razy będę przed stanem zawałowym ![]() ![]() A ja nie mam dobrych wspomnień jeśli chodzi o internet. Oczywiście, to nie znaczy, że innym się nie uda ![]() Cytat:
Dzień dobryyy ![]() I dobranoc ![]()
![]() |
#3062 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co Ty o tej godzinie robiłas ? ![]() dzień dobry ;* w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan ![]() 3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 ![]() ![]() mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje. no i wieczorem studniówka.mniejmy nadzieję że będzie fajnie ![]() idę posprzątac co by Wam tu nie marudzic ![]() miłego dnia ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o a z tym meczem to mam nadzieję że zmobilizują się bardziej niż na Francuzów ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942] dzień dobry ;* w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan ![]() 3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 ![]() ![]() mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje. no i wieczorem studniówka.mniejmy nadzieję że będzie fajnie ![]() idę posprzątac co by Wam tu nie marudzic ![]() miłego dnia ;*[/QUOTE] Hej ![]() No mi też zmienili plan ale teraz mi to właściwie rybka bo chodzę tylko na matmę, polski i angielski a reszta to fakultety więc i tak mam co robic :P buu a może jakichś witamin Ci brakuje? Może warto przejśc się do lekarza ![]() A studniówka na pewno się uda ![]() Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
heloł, heloł!!
jak nastrój u dzisiejszych studniówkowiczek? ![]()
#3065 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Przypełzłam tu, bo mama chciała, żebym telefony posprawdzała i zaczęłam sprawdzać wszystkie z listy, nie tylko nokie. Wiecie, że Samsung Corby trzyma podobno miesiąc? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najbardziej wnerwia mnie to, że są 3 kreski przez dłuższy czas, potem nagle robią się dwie, jedna i bateria pada w ciągu pół godziny. ![]() Dlatego wyrzuciłabym tego Samsunga na złom. ![]() Hahaha. ![]() Taki o, ręce wydebilowałam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to rzeczywiście słabo.. mi na 1 kresce to i dwa dni trzyma ;] ![]() zrobiłam wczoraj listę rzeczy, które muszę wziąć, ale ciągle mam wrażenie, że o czymś zapomne ![]()
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
Śmiesznie to brzmi.
![]() ------------- Idę stąd. Muszę jeszcze posprzątać i przekimać się między 12 a 14. ![]() Do jutra. ![]()
![]() |
#3068 | |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem strasznie przejęta, w nocy do mnie doszło że mam studniowkę i nie mogłam w ogóle spać. I śniło mi się, że ktoś mi uciapał krwią sukienkę, to było straszne.
Cytat:
![]() Nigdy tego nie robiłam ![]() Cześć ![]() Ja na chwilkę, bo musze iść zaraz na sklepy po rzęsy i może jeszcze jakieś inne bolerko sobie kupie. W sumie podoba mi sie to co mam, bo upatrzyłam je kiedyś w SH a jest z okropnie drogiej firmy, ale nie jest 'wycudowane'. No ale mama powiedziała, że może znajdziemy jakieś jeszcze inne. Ja dziś na studniówce pić będę wino różowe z koleżanką ![]() ![]() ![]() O niczym juz innym nie myślę, tylko o tej studniówce ![]() Musze uświadomić fryzjerce tak żeby zrozumiała jasno, że nie chcę glupich loczków, bo większość dziewczyn takie miała a wygladało to straasznie.
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam białe półsłodkie na spółkę z koleżanką. piszę jej na gg, jakie kupiłam, a ona do mnie "mszalne?" ![]() taaa, mówisz fryzjerce jedno, a ona robi drugie ![]()
![]() |
#3070 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a taki se ;p paznokcie sobie już pomalowałam. a teraz chwilkę sobie poleniuchuję ![]() Cytat:
![]() a ja rąk sobie nie debiluję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() własnie skończyłam pisać swoją prezentacje maturalną, tzn tak 3/4 już mam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942]no mniejmy nadzieję że dzisiaj będzie bronił dobrze ! ![]() a co Ty o tej godzinie robiłas ? ![]() dzień dobry ;* w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan ![]() 3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 ![]() ![]() mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje. no i wieczorem studniówka.mniejmy nadzieję że będzie fajnie ![]() idę posprzątac co by Wam tu nie marudzic ![]() miłego dnia ;*[/QUOTE] ja akrat mam w czwartek na 10 i 4 lekce ![]() udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() a ja akurat na moją fryzjerke nie narzekałam, jak mnie czesała na studniówke było tak jak chciałam ![]()
![]() |
#3072 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() hm hm, choc tak myślę, że przydałby mi się telefon z aparatem, bo to zawsze można photo ściągi, planu lekcji czy czegoś takiego zrobić. ale z jakimś porządnym by musiał być ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tżta, skoro mówi, że rzuci to może przestan myślec o rzucaniu jego, tylko myśl o tym, że to się zmieni. Cytat:
![]() to nie miało być realne i poważne, to miało być coś innego. w normalnym filmie ona by to dziecko zostawiła sobie po porodzie, a w tym zostało to przełamane. może chodziło o to, aby inaczej to wszystko pokazać. i wydaje mi się, że film poruszał inne problemy, choćby tej rodziny, która chciała wziąć to dziecko. ale jak już mówiłam, może tylko ja doszukuję się w nim głębszego sensu, a go tam nie ma ![]() zygfryd ![]() Cytat:
![]() mi też ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942]
dzień dobry ;* w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan ![]() 3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 ![]() ![]() mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje. no i wieczorem studniówka.mniejmy nadzieję że będzie fajnie ![]() [/QUOTE] oo to strasznie głupi plan;/ Żeby mi tylko nie zmienili. Bo póki co jestem zadowolona. faktycznie idź lepiej do lekarza. ![]() będzie fajnie. ![]() ![]() Cytat:
ja też 'debiluje' ręce. ![]() ![]() dokładnie. Cytat:
w ogóle dziwne były jej relacje z tym facetem. Miałam wrażenie jakby na siebie lecieli. ![]() u mnie w miejscowości mieszka taki Zygfryd, a jego syna przezywają przez to zyga. ![]() Kto oglądał "Kobiety pragną bardziej" ? Bo chciałam obejrzeć, ale nie wiem czy warto. dzień dobry;* wstałam jako jedyna w domu, wszyscy śpią. ![]() ![]() Kurcze muszę pokombinować z zadań z matmy, bo mi parę wyników nie wychodzi. I oczywiście, tradycyjnie nic mi się nie chce. napiszę już teraz, bo potem zapomnę. Dziewczyny bawcie się dobrze na studniówce! ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-30 o 10:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie o to mi chodziło z tą rodziną, z tym gościem. że oni byli w dziwnych stosunkach ![]() nie chciałabym nazywać się zygfryd ![]() o 12 jeszcze wszyscy śpią ![]() [ja jeszcze w łóżku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Konto usunięte
|
niedawno wróciłam od fryzjerki. Wyglądam jak owca, ale po drodze włosy mi trochę oklapnęły tylko na czubku głowy włosy wyglądają nieciekawie. Zaraz coś zrobię po swojemu
![]() No i okazało się, że nie mam w domu lakieru. Wyślę siostrę do sklepu i zaraz zabieram się za przygotowania ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 | |||||
Zakorzenienie
|
Bry, Pompony ;**
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16818062] Bambusek-fajne określenie wogóle to ostatnio śniły mi się dwie Martyny że byłyście u mnie na studniówce i rozmawiałyśmy o alkoholu . a pamiętam że śniłyście mi się dlatego bo wieczorem z Justyną gadałyśmy na gadu o wystroju Star i linku do zdjęc Martyny [/QUOTE] No ładnie, obgadują na gg wszystko. ![]() ![]() Ja to coś często Ci się śnię, Kamiś... ![]() Cytat:
![]() Tam jaki Władek... WLADEK przecie! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942] w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan beznadziejny kur.wa. 3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 a w pozostałe dni do 14.10. świetnie. i zabrali mi czwartek,gdzie miałam na 10 i 4 lekcje [/QUOTE] Okienka? To tak u Was można, żebyście mieli okienka? U mnie tak plan układają, że żadna klasa okienek nie ma, dlatego mnie to dziwi. ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie z tym winem, kulturalnie, z klasą. Zazdroszczę Wam tych 100dniówek! Sama bym chętnie jeszcze raz to przeżyła. ![]() Przeczytałam wczoraj tą Damę kameliową o kurtyzanie i nie mam dziś co robić. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 11:08 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w przedszkolu mówiła, że ma w Holandii psa, męża i dom ![]() a tak to standardowo opowiada historie z ![]() jak miała 12 lat to chodziła z chłopakiem, który zrobił dziecko innej. i potem trzy wersje : poroniła, urodziła i wychowuje, urodziła i oddała do domu dziecka ![]() jakies 3 lata temu spotykała się z Krzysiem (o którym wszyscy słyszeli, a nikt nie widział.. zresztą jak o każdym kolejnym i poprzednim chłopaku).. jeździła do niego rowerem codziennie (30km), a potem on miał wypadek i powiedział jej, że on nie chce żeby ona z nim cierpiała i muszą się rozstać. ostatnio przed 100dn do niej dzwonię zapytać ile os. z jej klasy idzie, a ona mówi,ze nie moze gadac bo ryczy.. bo się z chłopakiem rozstała i teraz nie ma z kim iść na 100. poza tym.. trenuje parkour, tenisa ziemnego i pływanie. nigdy nikt jej nie widział podczas treningu ![]() dodam, ze na wfie nie cwiczy od 2kl gimnazjum.. i nigdy nie byla bardzo sprawna fizycznie.. cóż. Cytat:
Cytat:
![]() nie będziesz się śmiała, uśmiechniesz się i się przytulicie na powitanie ![]() starszy on, w naszym wieku? uczy się, studiuje? ![]() ![]() no i rodzice tak bez słowa Cię do niego puszczają? nie mają nic przeciwko? że nieznajomy .. 400km dalej ![]() na długo jedziesz? ![]() Cytat:
ja mam nokię 6550. bateria trzyma 2 tygodnie.. jak mało używam tydzień jak normalnie..ale u mnie normalnie to 30smsów dziennie i do 5 rozmów (po około 10minut) Cytat:
![]() rozdanie świadectw maturalnych. i najczęściej tydzień masz na wprowadzenie wyników. a około 15 lipca jest wstępna lista przyjętych i wtedy się dowozi dokumenty ![]() Cytat:
![]() fajnie ![]() ręce ? ![]() a wiecie, ze faceci rzadko zwracają uwagę na zarośnięte ręce u kobiet? dzisiaj mam imieniny, których nie obchodzę ![]() rano obudziłam się z różą na poduszce i ze śniadaniem przy łóżku. a teraz biedaczysko śpi bo musiał się zerwać tak wcześnie z łóżka żeby wszystko pozałatwiać ![]() i obiecał mi zakupy ![]() ![]() poza tym to jestem przeziębiona bo stałam wczoraj na przystanku autobusowym 15 minut ![]() i jeszcze wam opowiem o sąsiadach Tż. ciągle się kłócą.. ale żona najlepsza. "Marek, ku*wa zamknij się, bo pomyślą, że tu mieszka jakaś poj*b*na rodzina !" współlokator Tżeta szykuje się na "Wielkie Pierd*lnięcie" poustawiał głośniki na szafie. bo Marek wariuje i codziennie puszcza tak głośno muzykę, także K. i Tż będą robić odwet. już kiedyś zrobili. K. nagrał intro do piosenki. "dlaaa wszystkich poj*eba*ych sąsiadów! Marku! to dla Ciebie !" i potem "Bonkers".. i 3 minuty.. dzwonek do drzwi. Marek - bali się otworzyć ![]()
![]() |
#3078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam, jak nietrudno się domyślić. ![]() ![]() Ale Martyna, to niesprawiedliwe, że nie mamy żadnego wyboru, nie? Tylko raz w kalendarzu pojawia się nasze imię. ![]() A TŻ słodziak ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
Martyna, więc jak obchodzisz to wszystkiego najlepszego ! ;*
łee, K. właśnie sprawdził sprzęt, mówi, ze slabo. postanowił przywieźć z domu kolumny estradowe i lepszy wzmacniacz żeby nic nie spalić. i mówi, że w walentynki obudzi Marka "Bonkers'em". wczoraj K. wrócił z treningu i mówi do mojego Tż :"Kuuuba, chodź Ci pokażę nowy chwyt dobry. Jak się dusi leżącego." a Tż, że nie bo znowu go uszkodzi, w sensie, że K. uszkodzi Tż. a K. mówi :"to Ty będziesz mnie dusił, a ja będę się bronił"..Tż się nie zgodził bo stwierdził, że to jeszcze gorsze niż być duszonym, ta samoobrona K. ![]() mam dylemat, bo teraz nie wiem na kogo głosować w wyborach prezydenckich ![]()
![]() |
#3080 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziekuję ;* Cytat:
![]() ![]() ![]() noo;/. bo wiesz jedni mają angielski, drudzy niemiecki. i parę osób ma okienko, bo jest w innej grupie. głównie dlatego. wcześniej robili tak że takie lekcje były na początku dnia albo na końcu i nie było problemu, a teraz jest inaczej. w ogóle mój wychowawca został wicedyrektorem. ![]() Cytat:
![]() ![]() o Jeżuuuuuuuu leżę normalnie na podłodze ![]() ![]() wszystkim dziewczyną co mają dzisiaj studniówkę życzę udanej zabawy ;* ![]() ![]() do jutra! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16828551]
![]() ![]() ![]() noo;/. bo wiesz jedni mają angielski, drudzy niemiecki. i parę osób ma okienko, bo jest w innej grupie. głównie dlatego. wcześniej robili tak że takie lekcje były na początku dnia albo na końcu i nie było problemu, a teraz jest inaczej. w ogóle mój wychowawca został wicedyrektorem. ![]() do jutra![/QUOTE] "Coś często" - tak, tak, udawaj, że to przypadek. ![]() Aha, rozumiem, ale to i tak lipnie zrobili, Wam to już właściwie nie opłaca się walczyć, bo 3mies. da się przeżyć, ale młodsze klasy też tak mają? Cytat:
![]() Jaki TŻ i jaki K., skąd Ty takich wariatów wytrzasnęłaś? ![]() ![]() A z tymi wyborami to daj spokój, odkąd Tusk zrezygnował, ale on to zrobił dlatego, żeby mieć dużą władzę, nawet tego nie ukrywał. Pamiętasz ten projekt ustawy, żeby premier miał taką władzę jak kanclerz w Niemczech, a prezydent tylko reprezentował państwo? Tusk głupi nie jest. Zostało mu 2 lata premierowania i on to odpowiednio wykorzysta. Ja będę głosowała na Komorowskiego albo Cimoszewicza. Gdyby Buzek startował, to wzięłabym Buzka. ;] ale on ma lepszą fuchę w Parlamencie Europejskim.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | ||
Zakorzenienie
|
Tak na początku to Martyny wszystkiego dobrego
![]() btw sama nawet nie wiem kiedy mam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16826417]zaczęłam ostatnio brac witaminy.mama mówi że to z przemęczenia... ![]() a ja rąk sobie nie debiluję ![]() A to też może byc ![]() ![]() Ja też nie, mam prawie białe chociaż to dziwne bo jestem brunetką :P W lecie jak je słońce przygrzeje to są całkowicie niewidoczne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę takiego troskliwego TŻ ![]() Wiater ![]() Tato właśnie przyniósł mi do domu 5 tomów Bochenka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, przenocuj go u siebie, rodzice normalnie będą w domu? Jeśli tak, to nawet nie ma nad czym się zastanawiać. ![]() Hahaha, Bochenek. ![]() ![]() ![]() ![]() Buzek nie będzie kandydował, jest w Parlamencie Europejskim, gdyby miał być prezydentem, to musiałby zrezygnować z tamtego stanowiska przewodniczącego. Powiedział już publicznie, że on nie startuje w wyborach. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Wtajemniczenie
|
Ratunku mam pierwszy raz w życiu dluzsze paznokcie nie umiem funkcjonowac a pisac juz w ogole!!!
![]() |
#3085 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to sponio ![]() ![]() jak mielismy poprzednia polonistkę, to radziła nam, na początku sprawdzać wszystko w słownikach terminow literackich i nawet przytoczyć regułki w prezentacji. Cytat:
![]() ale szkoda aż opowiadac, bo tego się nie da spamiętac ![]() co za sąsiedzi ![]() odważniacy z tego Twojego tżta i K. ![]() jak przychodzi co do czego to się boja drzwi otworzyć ![]() Cytat:
![]() bycie demagogiem to jednak duży plus w polityce. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się to nawet z jedzeniem nie skojarzyło ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zazwyczaj takie średnie. Ani krótkie, ani długie. Ale tipsów nie toleruję. Cytat:
![]() ![]() Mhm, z tym słownikiem to jest niezły pomysł, nie mówię, że nie. Sprawdzę. ![]() No, bo to jest zabawne.. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | ||
Zakorzenienie
|
ja też nie.
![]() jedna siostra spała do 14. Ale ona taki nocny marek jest. ![]() właśnie je jem. ![]() aa no tak, WLADEK. ![]() Cytat:
wszystkiego najlepszego;* ale masz romantycznego TŻta. ![]() omg, co ten Marek ma z nimi. ![]() ![]() Cytat:
![]() idę dalej przepisywać słówka z angielskiego. ed. i jeszcze chciałam napisać o paznokciach. Moje są w opłakanym stanie ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-30 o 13:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my to w sumie w takim trochę jakby trójkącie żyjemy ![]() MY i On. bo to jedyny taki najlepszy kumpel Tż. Teraz jeszcze razem mieszkają to w ogóle. ale najczęściej jak gdzieś z Tż wyjeżdżamy na wakacje to z K. tak już się przyjęło, że często spędzamy czas we 3. oczywiście najczęściej to jesteśmy tylko we dwoje.. ale ten nasz odwieczny trójkąt mi nie przeszkadza. Lubię K. ![]() a z tymi wyborami to wiecie. lipton. ja pójdę na pewno, najwyżej pustą kartę wrzucę do urny jak się nikt ciekawy nie objawi do wyborów. ![]() Cytat:
dzięki ;* dobry pomysł, czemu nie. o ile rodzice nie mają nic przeciwko temu.. no,ale chyba wiedzą, że zapraszasz kogoś spoza miasta.. więc gdzieś przenocować musi ![]() Cytat:
ja z krótkimi nie umiem funkcjonować ![]() ale tipsów bym nie zniosła ![]() Marta (niebieskie japcy ), dzisiaj jadę do Piotra i Pawła po zapas tej zupy ![]() wczoraj kupiłam dwie pomidorówki, dwa krupniki i jedną z soczewicy. zrobiłam pomidorówkę.. K. dogotował worek ryżu bo narzekał, że MAAAAŁOOOO i najedliśmy się wszyscy. dzisiaj moje dzieci krzyczą o krupnik, Tż poleciał po skrzydełka do mięsnego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.