| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-30, 14:49 | #3091 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Radom 
				 | 

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat: 
 ja na pierwszym spotkaniu byłam w... Roosterze  tak, tak, nie ma nic lepszego niż baby z tyłkiem na wierzchu -.- zaś na drugi dzień było lepiej ;D Wawel, spacer brzegiem Wisły...  wróciłam od fryzjera i kosmetyczek.... mam blisko 40wsuwek we włosach  chyba będę ję jutro na magnes wyciągać  makijaż taki jak chciałam, muszę tylko małą poprawkę wprowadzić, bo coś mi na jendym policzku taka jasna 'kreska' się robi ;/ i nie wiem co będę robić do 19 ;] chyba za chemię się wezmę   
				__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-30 o 16:26 | |
|     | 
|  2010-01-30, 15:03 | #3092 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
    no wiem  Cytat: 
  ? zrezygnuję ze szkoły    ja od początku planowałam iść i wrzucić pusty głos ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) hm, może kup sobie witaminę B  ? mi bardzo pomogła, przez 3 miesiące brałam. a jeśli chodzi na zewnątrz, to może zacznij od odżywki Rimmela Nail Rescue (bo kosztuje nie tak duzo, a może Ci pomoze)? albo nail tek  jak przed studniówką robiłam paznokcie u kosmetyczki, to mi się spodobała, a na wizażu też o niej "głośno". ach, no i może moczenie palców w oliwie z cytryną? Cytat: 
  ? no ba, że zajefajna zupa  już się nie dziwisz, czemu litr na raz zjadałam  ? pomidorowa to moja ulubiona  grzybowa z łazankami jest też super. Cytat: 
  ?  Ty nie wiesz co robić, a ja musiałam się tydzień temu śpieszyć  a i tak po tżta byłam 15 minut później  apropo, to zapomniałam pochwalić rajstop w spraju, świetnie się spisały  nic się nie rozmazywało, a nadało skórze ładny zdrowy odcień  ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- i jeszcze chciałam wam pokazać, co zrobiłam dziś sobie na obiad, pychota  KLIK bardzo proste danie - co mi się w nim najbardziej podoba a jaki ma smak  taki... śródziemnomorski  w ogóle to kocham Nigellę   | ||||
|     | 
|  2010-01-30, 15:09 | #3093 | |
				 | 

Cytat: 
  a lakieru to mam tonę  no, ale mam nadzieję, że będzie się trzymać  heh, a ja jestem skazana na mojego partnera i mu kazałam być o 19.15 xd ale chyba powoli zacznę gromadzić rzeczy, które muszę zabrać  o ja padnę zaraz  opis mojej os. tow. >> "zakręcony dzień - szalona noc  to już dziś  "   
				__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-30 o 15:11 | |
|     | 
|  2010-01-30, 15:21 | #3094 | 
				 | 

mojej mamie się chyba gorzej nudzi niż mi i siedzi koło mnie z aparatem i oto efekty    
				__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) | 
|     | 
|  2010-01-30, 15:58 | #3095 | 
				 | 

Kasia, na zdjęciu fryzura bardzo fajnie wygląda   kobieto, a jaką Ty masz cerę   | 
|     | 
|  2010-01-30, 16:00 | #3096 | |
				 | 

Cytat: 
  taaak, sama nie wiedziałam  nie no, magia szpachli  o takiej cerze marzę   
				__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) | |
|     | 
|  2010-01-30, 16:08 | #3097 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Cześć   Ja wrocilam od fryzjerki  oczywiscie strzelila mi ekstra loczki, wygladalam jak pudel.... choć jej mówilam. No ale wrócilam do domu i sobie to wszystko poprawiłam :P Fryzjerki robią wszystko na jedno kopyto... Zaraz do kosmetyczki, na szczeście ma zaklad u mnie w bloku  Dobra ide sie powoli przygotowywac   
				__________________ Stań się słońcem, a wszyscy Cię zobaczą. F.Dostojewski | 
|     | 
|  2010-01-30, 16:12 | #3098 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Byś trochę dała.  pakuj w kopertę, wpisuj adres i heja! Cytat: 
 Ale tak czy siak, będzie ktoś z listy PO.  Cytat: 
 Cytat: 
  To fajne., że się tak dogadujecie. Widzę, że lubisz towarzystwo facetów  oni są tacy prostsi i bezproblemowi, nie? Kobiety utrudniają sobie nawzajem życie na każdym kroku.  To ja Ci powiadam - bierz Komorowskiego.   Cytat: 
  Aż musiałam zajrzeć na Google, jak wygląda ten Rooster, nigdy o tym nie słyszałam. Wrzuciłam to hasło w grafikę Google, to mi zdjęcia kogutów wyskoczyły.  Cytat: 
  Cytat: 
  dokładnie taka fryzura, jaką ja chciałam, nawet z tym piórkiem! Tylko, że zrobili mi nieco inną. ;] ale taką im pokazywałam na zdjęciu. Perfecto, nie mogę się napatrzeć! Pięknaś.  Udanej studniówki dzisiaj Żbikulcom. ;** Kamili, Kasi i Ali ;* (nikogo nie pominęłam?) 
				__________________ "Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka  Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:17 | ||||||
|     | 
|  2010-01-30, 16:19 | #3099 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

nie, gdy znajdzie normalną prace, rezygnuje z tego. przestawiłaś się na nocny tryb  ? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942] mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje. [/QUOTE] mi się dzisiaj śniło, że byłam murzynką, miałam siostrę bliźniaczkę i byłyśmy tancerkami go-go  tańczyłyśmy w takich jakiś wełnianych koszulkach  Cytat: 
  Cytat: 
  według mnie warto, bardzo fajny film Cytat: 
    jakiego kochanego masz TŻta  zdrowiej  a bo z północy to takie mroźne wiatery są  Cytat: 
  lodówkę naprawi, obiad zrobi. hi;* mam autko na chodzie ! nowy, większy, mocniejszy akumulator. bombowo  muszę się wziąć za sprzątanie   
				__________________ bziii ♡. | ||||
|     | 
|  2010-01-30, 16:24 | #3100 | |
				 | 

Cytat: 
  koleżanka była w Zakopcu w wakacje i chłopak ją wziął do Roostera, to jak wyszli to zabroniła mu tam iść następnym razem  nie no nie robię tej chemii, śmieję się z koleżanek  no ja w sumie żadnych ozdób we włosy nie przewidywałam, taki spontan   i dziękuję  jestem chyba jedną z nielicznych zadowolonych dziewczyn xD koleżanki siedzą i narzekają   
|     | 
|  2010-01-30, 16:24 | #3101 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Cytat: 
    hmm. no to został mi Komorowski. nie lubię drożdży blebleble. Poza tym obawiam się, żeby nie dostać drożdżycy.  czytałam kiedyś o tym. zacznę brać jakieś witaminy czy coś, kupię dobrą odżywkę i zobaczymy. ale u mnie wieeeje. Tak sobie myślę, że wypadałoby odśnieżyć dach w garażu, bo jest go dość sporo, a to duże obciążenie. 
				__________________ Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. | |
|     | 
|  2010-01-30, 16:24 | #3102 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

No i jeszcze na chwilę przyszłam. Brat chciał, żebym mu coś przesłała. Dodał słowo 'proszę', więc nie odmówiłam.   Można go jeszcze na ludzi wychować.  QUOTE=star15;16828073]Właściwie masz rację.  No nic, chciałam iść po małej linii oporu i wziąć to z Biblii, bo krótkie i łatwo zinterpretować. Skonsultuję się jeszcze swoją polonistką  [przed wybraniem tekstu na maturę skonsultuj się ze swoją polonistką lub polonistą, gdyż każdy utwór niewłaściwie wybrany może zagrażać Twojemu życiu lub zdrowiu.  ][/QUOTE] Ty też rozbrajasz.   bo lubię gładkie mieć.  Cytat: 
  [Ja wypożyczyłam sobie 'Anatomię i fizjologię człowieka' jakiegoś wydawnictwa medycznego, więc też trochę szczegółów jest. W ferie przeczytam.  ] Cytat: 
  Też miałam taki zamiar, ale wyszło jak wyszło.  Spać też nie spałam. Będę całą noc na kawach jechać, bo już mi się oczka kleją.  ------------ Martyna & Martyna wszystkiego najlepszego.    Idę.   
				__________________ "Jeśli chcesz zerwać owoc, musisz się wspiąć na drzewo." ~ Thomas Fuller ~ | ||
|     | 
|  2010-01-30, 16:25 | #3103 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-30, 16:26 | #3104 | |||
				 | 

Cytat: 
  a jakie podkład Ci nalozyła? Cytat: 
  na cerę też powinno pomóc, ale z tym, to jak ze wszystkim co od środka, trzeba długo stosować  o BEACIE! właśnie, Żbiku, przy okazji - musisz się po studniówce pochwalić jak tam partner się sprawdził  (bo w koncu idziesz z kims  ?) Cytat: 
  ja właśnie odkurzyłam   | |||
|     | 
|  2010-01-30, 16:28 | #3105 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ja kiedyś miałam sen, że tańczę na rurze, że ściągam z siebie ubranie i.. obudziłam się rano bez koszulki.  serio! Cytat: 
  Super! Weź się szybko, to raz-dwa skończysz.  A przypomniała mi się jedna sytuacja z dzisiaj. Mama rozmawia z ciocią przez telefon, bierze od niej jakiś przepis i zapisuje na kartce, a ja czekam, aż da mi tel., żeby zadzwonić. I tak trwa to już z 10min. (jeden głupi przepis!) W pewnej chwili pyta: - A ile tego proszku? A ja do niej poirytowana: tak, jeszcze się zapytaj czy Vizir może być i czy ten 5-kilowy, czy może koniecznie trzeba kupić ten za 59,99zł.  A ciocia po drugiej stronie słuchawki się śmieje i mówi: dobra Basia kończymy, bo Martynka wkurzona już widzę.  Się ma te metody.   
				__________________ "Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka  | ||
|     | 
|  2010-01-30, 16:30 | #3106 | |
				 | 

Cytat: 
  super fryzurka, ale masz boskie rzęsy  moje to blond i w ogóle, jakbym ich nie miała  dobrze, że ktoś wymyślił maskarę   
				__________________ bziii ♡. | |
|     | 
|  2010-01-30, 16:33 | #3107 | 
				 | 

z tego co widziałam to Revlona miała jakiś...

__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) | 
|     | 
|  2010-01-30, 16:35 | #3108 | ||||
				 | 

Cytat: 
  przechodzę na strajkową głodówkę, bo się nie podzieliłaś! No to solidarnie na Komorosia głosujemy? No słyszałam też.  ale jeśli się zaleje wrzątkiem, to te bakterie dziady drożdże umierają.  Cytat: 
  Nie ma za co dziękować.  stwierdzam tylko. A u mnie dziewczyny też ryczały. Cytat: 
  Dziękować. ;* I jeszcze raz dziękować. ;* Łaa, jak mogłam zapomnieć! [ale chyba się nie zorientowała, że ją pominęłam.  ] Beacie też miłej zabawy. ;** Cytat: 
  A ja jestem niecierpliwek. 
				__________________ "Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka  Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:36 | ||||
|     | 
|  2010-01-30, 16:35 | #3109 | |
				 | 

Cytat: 
  dobrze, że śniło Ci się to jak byłaś w domu a nie na jakimś obozie, czy wycieczce klasowej  ale wizaż wciąga  Tobie również Martyno życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin     
				__________________ bziii ♡. | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-30, 16:36 | #3110 | |
				 | 

Cytat: 
 a jaką miała radoche jak jej dyktowałam co ma pisać na zaproszeniu i mówię jej naziwsko os. tow. a on ma tak samo jak moja ciotka po mężu  od razu, że może rodzina    nie spodziewałam się, że będę zadowolona z makijażu  obejrzyjcie  http://www.youtube.com/watch?v=lFSBrcP7rg8 
				__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-30 o 16:39 | |
|     | 
|  2010-01-30, 16:43 | #3111 | |||
				 | 

Cytat: 
  aha  Cytat: 
  ale jak nic szybkiego nie działa, to co mi za różnica czekać. a ja nie słyszałam  poza tym drożdże to nie bakterie. Cytat: 
  wciąga   | |||
|     | 
|  2010-01-30, 16:46 | #3112 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Cytat: 
  no co ty  wiesz...same się tak jakoś zjadły. dobraa głosujemy na Komorosia.    chyba, że Cimoszewicz zgłosi kandydaturę. A kiedy są głosowania?  ale te drożdże są takie niefajnie w smaku. Kaśka wyglądasz świetnie. ;* ja tam w ogóle nie zazdroszczę studniówek, już bym nie chciała iść. Nie dla mnie takie dancingi.  ja już od dawna przekonałam się ,że WIZAŻ to ZŁOOOOOOOOOOO.  a angielski czeka. 
				__________________ Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:47 | |
|     | 
|  2010-01-30, 16:52 | #3113 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Rzadko jeżdżę na obozy, o wycieczkach klasowych nie wspominając, więc prawdopodobieństwo było małe.  Wciąga, wciąga, ale zmykaj sprzątać!  Dziemkuję. ;** Cytat: 
  i w ogóle nie nadaję się do takich zabiegów, oczy mi łzawiły jak malowała mi rzęsy. Hahaha.  proste rozwiązywanie spraw.  ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat: 
  nie wiedziałam. No, ale jak się zaleje wrzątkiem to podobno niegroźny jest taki wywar. Cytat: 
  Jakoś wrzesień-październik. Kandydaturę zgłasza się chyba do końca maja. Niefajne, ale czego się nie robi dla urody...   
				__________________ "Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka  | ||||
|     | 
|  2010-01-30, 16:52 | #3114 | ||
				 | 

Cytat: 
  ja też nie lubię imprez, ale raz na 18 lat  czemu nie  Cytat: 
  ogól nie spoko xd 
				__________________ konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) | ||
|     | 
|  2010-01-30, 16:52 | #3115 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-30, 16:55 | #3116 | |
				 | 

Cytat: 
  co Ty robiłaś na biologii!!    to grzybki sOM  ja nie wiedziałam, że w ogóle w jakikolwiek sposób ich spożywanie może zaszkodzić  wiem, że jak ktoś ma chorobę jedną taką z jelitami związaną, to nie może jeść drożdży między innymi. ED: nie połączyło się   | |
|     | 
|  2010-01-30, 17:07 | #3117 | 
				 | 

admin musi na naszym wątku jakieś ograniczenie czasowe zastosować   a ja w domku  bÓ. obejrzę sobie "Pojutrze" i może coś jeszcze, co polecacie  ? 
				__________________ bziii ♡. | 
|     | 
|  2010-01-30, 17:13 | #3118 | |||
				 | 

Cytat: 
 U mnie kreski na pewno nie dałoby się zrobić, płakałabym jak bóbr.  Cytat: 
  [bynajmniej nie genetyczne  ] No wiem, wiem, wstyd.  przynajmniej na dobre mi wyjdzie to wizażowanie, czegoś się dowiem. Zbij mnie Marta jak chcesz.  ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat: 
  Może Rewers? Polecam. Oglądałaś? 
				__________________ "Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka  Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-30 o 17:15 | |||
|     | 
|  2010-01-30, 17:16 | #3119 | |
				 | 

Cytat: 
  stwierdziłam, że wyjątkowo mogę posiedzieć w spokoju   
|     | 
|  2010-01-30, 17:29 | #3120 | 
				 | 

__________________ bziii ♡. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

(jestem bardziej przekonana do Cimoszewicza).
 (jestem bardziej przekonana do Cimoszewicza). genialna zupa.
 genialna zupa.