|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
może dlatego, że mam doła i z tego powodu mnie śmieszą różne nieśmieszne rzeczy![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- ![]() :brzyda l:![]() :brzy dal:![]()
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
madzia to moje apsik to raczej na chorobę
![]() jak mi się nie chce siedzieć w tym domu... i teraz tak, mogłabym iść na kawe z kolega ale powinnam siedziec w domu i sie leczyć. A ja jestem taka że jak tylko mi troszke lepiej to zaraz chce już lecieć gdzieś bo nie lubie siedzieć i nic nie robić... nie zobaczę się z TŻtem i ummm kiedyś to by do mnie biegł choć na chwilkę a teraz jakoś tak nie jest.Pewnie częśc małżeństw się dlatego rozpada że kobiety chcą być księżniczkami a faceci już odegrali księcia i teraz myślą że mają spokój... ja chcę być ciągle księżniczką.... |
|
|
|
#1383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a Tż czemu nie może do Ciebie przyjść??
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam w domu nic na obiad poza małą mojdką zamrożonego mięsa mielonego. Uznałam więc, że zrobię sobie burżujski obiad
- usmażę mięso, ugotuję ryż, wszystko poleję sosem czosnkowym i przegryzę pomidorem A przez to co Maya pisała, wzięła mnie ochota na wiśnie... poszłam do sklepu, kupiłam mrożone wisienki, trochę sobie zjadłam tak na zimno, a resztę rozmrażam i sobie zrobię z nich mus- o taaaaaaaaaaaak
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku dzięki za namiar
Czyli ten zespół tez nie ma nazwy?Zauważyłam,że te oblegane często się wcae w necie nie reklamują.Ech
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
No z tego co wiem to nie ma , ja chodziłam do szkoły z córką tego całego zespołu , ale oni też oferują do tego kamerzystę i fotografa wiec taka full opcja
byłam na weselu i tak się ubawiłam , że ho ho świetne oczepiny i w ogóle potrafią zabawić gości
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gapa ze mnie no to jeszcze zmieni zdanie zobaczysz![]() napewno pójdziecie i będziecie się świetnie bawic
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
madziu TŻ jest na takim kursie ja też byłam ale się rozchorowałam wczoraj... no i będzie zmęczony etc...
oglądam sobie czarodziejke z księżyca ![]() moja jedyna koleżanka musi się uczyć właśnie więc co mi pozostało... eh eh aaaa nie chwaliłam się wam zaliczyłam ten pskudny egzamin z histori wielkiej brytani na 3
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhh widzę że tu ruch dziś straszny............ edit: Simply co u Ciebie?
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-01-31 o 15:25 |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kosztują 4 tys. za 5 osób wesele + poprawiny. 1 dzień kosztował 3 tys.W ogóle to nie odzywam się nic, bo ciągle się uczę, ale wieczorem przyjedzie tż, pójdziemy do kościoła a potem obejrzymy "once" bo tak zachwalałyście, że mu kazałam ściągnąć
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Grape Kochana czy Ty sie przypadkiem niepotrzebnie nie nakręcasz? To był tylko jedno zdanie, zupełnie nieprzemyslane i nieszkodliwe. Takie coś ma zepsuć całą niedzielę? Chyba za bardzo się stresujesz i przywiązujesz waę do każdego słowa i gestu Tżta. Wyluzuj troszkę, bo tak dłużej być nie może. Twój dół trwa zdecydowanie za dłuo. Może z kimś powinnaś o tym porozmawiać? Urlop zdecydowanie Ci się przyda. Trzymam kciuki Grapelutku
![]() Pokazać Wam moją nową broń na sztywne kolana Tżta?
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Krótki wstęp: Czasem Tż bierze do pracy jakieś moje wypiekopodobne słodkości lub sałatki albo inne pozostałości z obiadu typu enchilada. Niekiedy częstuje współpracowników – koleżanki, albo menagera. I przechodzimy do sedna. Zawsze jak kogoś poczęstuje, to ten ktoś się zachwyca i mówi, że powinien mnie sobie szybko zaklepać, bo drugiej takiej kandydatki na żonę nie znajdzie
Ergo będę mu specjalnie pakować do lunch boxa więcej jedzenia, on będzie ich częściej częstował, oni będą częściej mnie wychwalać i B. wreszcie zrozumie, że im wcześniej tym lepiej. Voila!A to moja broń na jutro, jej wysokość muffinka cytrynowa Jeszcze ciepła.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam a mnie kto tak sobie zaklepie? ja też lubię jeść
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłam cos na pocztę
Mama dzwoniła poinformować mnie, że żółw się obudził (od września spał) i oto co rodzice z nim robiąkotem go straszą biedaka.
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie było nieprzemyślane zdanie tego jestem pewna wiem doskonale że on wolałby się na ten wieczór umówić z kuzynem czy kumplami bo za często mi przypomina jak bardzo mu tego brakuje......... wiem że ten humor trwa u mnie za długo ale póki tu jestem raczej się to nie zmieni ta wyspa tak na mnie już chyba działa i tak bardzo chciałabym już móc wrócić do Pl...............przed chwila miał do mnie pretensje że nie chce rozmawiać na temat remontu i tego gdzie i jak przesunąć ścianę a ja nie mam zamiaru o tym rozmawiać z prostego powodu, w tym domu byłam raz przez ok 20 min i najzwyczajniej nie pamiętam gdzie jest jaka ściana i jaką wielkość ma dany pokój więc choćbym chciała to się nie potrafię mu tego powiedzieć a po chwili oczywiście strzelił focha że ja mam zły humor i tak w kółko zjadłam kawał pysznego schabowego i mi lepiej ![]() a taki urlop to nie urlop bo mamy za dużo do zrobienia więc nie odpoczniemy na pewno ale i tak się cieszę że będę w Pl i już się doczekać nie mogę no i oczywiście ciężko mi będzie wracać na tą wyspę bo Filipek się powinien urodzić jak będziemy w Pl kupiłam mu ostatnio taki zestaw http://junior.euromall.pl/product-po...IPS-AVENT.html fajna ze mnie ciocia będzie nie
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ożeń się ze mną bądź tez wyjdź za mnie mnie to wszystko jedno bylebyś mi piekła takie pyszności
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Kocica maleńka, kocica... I nie wypasiony tylko "mamusina księżniczka"
![]() Taaa.... kocica żółwia uwielbia a biedak popuszcza zawsze na jej widok... no cóż... też bym pewnie jakąś kupkę walnęła jakby mi takie wielkie puchate coś do skorupy zaglądało... ![]() W ogóle jestem zła że się skorupa już obudziła czuję się jakby mnie nie było przy przebudzeniu mojego dziecka, no i w ogóle wykąpać go trzeba, pazury obciąć, zrobić ogólną kosmetykę a rodzicom się nie będzie chciało... ehh.... tez sobie porę wybrał(a).---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
No ale powiem że takiego muffina z przyjemnością bym zjadła
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że już mi się Baterflajek oświadczyła Ale to może da się załatwić ![]() Oluś ajm sory. Mam nadzieję, że owłosienia nie ma po mamusi
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ode mnie masz taki http://www.wec.com.pl/Pierscionki/Pi...-Si-p1637.html do wyboru białe złoto czy białe i żółte
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Haha nie... nie ma, ale to chodzi o moją mamę bo to jej księżniczka, nie moja
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz wolalabym z trzema kamyczkami z żółtego złota :P |
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ok tamten się nie podoba to w takim razie może ten się spodoba spełnia podane wyżej kryteria ![]() http://www.wec.com.pl/Pierscionki/Pi...ie--p1644.html
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wolałabym, żeby kamienie miały łagodniejsze otoczenie
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-01-31 o 17:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

co ma piernik do wiatraka nie wiem ale mu odpowiedziałam że jakoś w to nie wierzę bo wielce prawdopodobne jest prze trochę przed usłyszę że mu się nie chce iść.................
przynajmniej dla mnie 

gapa ze mnie

czuję się jakby mnie nie było przy przebudzeniu mojego dziecka, no i w ogóle wykąpać go trzeba, pazury obciąć, zrobić ogólną kosmetykę a rodzicom się nie będzie chciało... ehh.... tez sobie porę wybrał(a).
Ale to może da się załatwić