|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cześć
![]() właśnie was nadrobiłam ![]() Strippi, ![]() ![]() ![]() ![]() co do holenderskich imion, mój szef miał na imię Knut ![]() Pisałyście o fotkach i filmach ze ślubu, ja dostałam cały komplet po miesiącu, i jestem bardzo zadowolona. Film trwa niecałe 3 godzinki, wcale nie jest nudny bo msza jest ograniczona do minimum, potem relacja z pleneru i wesela. Wszystko fajnie ze sobą zgrane ![]()
#333 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Co do imion to u mnie pewne jest, ze syn na drugie będzie miał na imię Józef. TZ może wybrać pierwsze - co Filip mu chodzi po głowie.
Co do dziewczynek to ja bym chciała Agatkę albo Liliankę. |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() kwiatuszek88 no to czekam na wieści jak z tym mieszkankiem ![]() myszka_maj super lista na początku naszego wątku. Wszystko przejrzyste i czytelne. Bardzo ładnie i dzięki za 4 miejsce ![]() ![]() Maggie1983 super, bardzo się cieszę z Twojej fasolki ("najpiękniejszej kropki na świecie" ![]() ![]() ![]() agus87 trzymamy kciuki za egzaminy i zaliczenia ![]() gold-fish no i jak z tym mieszkaniem 7om2 ? cena bardzo atrakcyjna ![]() ![]() iwka28 ten opis mieszkania na parterze genialny ![]() Co do kuchni to mam taki mętlik w głowie, ze hej, wczoraj byliśmy u znajomych i mieli kuchnię niby nowoczesna a niby nie. No i teraz nie wiem raz chcę taką rustykalną (ale bez murowanego okapu, za mała kuchnia), raz taką typowo nowoczesną (proste fronty, takie surowe), a znó teraz bym chciała pomieszać proste fronty z nacięciami/frezami. No i nie wiem. Chyba zaproszę kilku projektantów i niech mi przedstawią co mają do zaoferowania. A i chcę zielone płytki w kuchni - to już pewne ![]() ![]() stokrotka24 a u nas na parterze mieszkania nie za dobrze się sprzedają, to może u nas kupicie? ![]() anuulaa jakie płytki kupiliście, opowiadaj, ja teraz jestem żądna takich informacji ![]() zielony_motylek no to gratulacje z przeprowadzki, fajnie Wam, że macie już coś porobione. A alpejską łąkę miałam w moim pokoju u rodziców, pote w wnajmowanej kawalerce i teraz też chce gdzieś ją rzucić, a najlepiej do kuchni. A Ty gdzie masz ten kolorek? No i czekaj bo mi się już wszystko pogmatwało, Wy kupiliście mieszkanie? atomufka odstępne to inaczej frycowe, no to co płacisz komuś kto Ci zrobił łaskę i wynajmuje mieszkanie. strippi jejku straszne rzeczy piszesz po tej wizycie u gin. Ale co tam musi być dobrze, my w Was wierzymy i szybko sprawicie nam niespodziankę. Julka wyyychoooodźźźźźź ![]() ![]() Maja102 gratki za umowę ![]() martucha84 o ja też chcę w salonie stół obiadowy i rogówkę i telewizor i wcoraj widzialam taki ładny komplet rustykalny (bo na taki styl robimy salon) tylko, ze jak chciałam ciemny brąz (ciemny orzech, wenge) to było strasznie drogie, tańsze były z kolorem jasny orzech i olcha, ale ta olcha to już za jasna. No i klops, ja to sobie chyba powymierzam ściany i co gdzie chcę i pojadę z gotowym pytaniem czy mi skompletują wszystko na jeden kolor, bo jest problem, jak komoda i reszta mebli jest to stół i krzesła niby ten sam kolor ale inny, bo innego producenta. a nie chcę mieć łaciatego mieszkania ![]() klion78 a te brązowe ściany to gdzie masz? a nie za ciemno jest? *Agatek* my też dopiero rozwozimy po ludziach film i zdjęcia wiec spoko ![]() Ana*** no to trzymam kciuki, żeby w końcu w sobotę był film ![]() ![]() kliwia, a może jednak się uda co? trzymam kciuki ![]() Lustereczko no to super, że macie zrobione już (prawie) mieszkanko ![]() ![]() Co do kolorków to ja chcę jeden pokój na kanarkowo-żółty a drugi zielony i to dla dzieci, zeby jak zrobi psikusa z płcią to miec neutralne kolory. Salon będzie biały, kuchnia zielona, sypialnia eeee jesscze nie wiem, a łazienka zielone płytki z bambusem a w wc pomarńczowe, no i zostanie jeszcze przedpokój. Ale to może mi się jeszcze zmienić 100razy ![]() ania84 Was też to czeka prędzej czy później (przeprowadzki, kredyty - a lepiej nie to może zyczę w tym miejscu wygranej w totka) Co do U.P to chodzisz na te podpisy, aby mieć płaconą składkę zdrowotną, a to się przydaje. Możesz się wyrejestrować i powiedzieć, żeby Cię tź wciągnął do swojego ubezpiecznia. No to jest durnowaty pomysł, ja na początku jeździłam co tydzień, teraz na szczęście co miesiąc, ale i tak w styczniu byłam co tydzień oddawać karty stażu. Katunia ja tam się nie znam, ale w porównaiu do tego poprzedniego cienia to teraz masz dwie krechy, gratulacje ![]() kolanka zaraz wchodze na duluxa i oglądam te Twoje kolory ![]()
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej nie marnować czasu na kogoś bylejakiego i być samemu do puki ktoś godny uwagi sie trafi Cytat:
![]()
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Witam.
Przede wszystkim trzymam kciuki za Strippi ... takiej relacji na bieżąco jak Twoja nie powstydziliby się w tvn24 ... przejdź to jak najspokojniej i wracaj do nas szybko. ![]() ![]() Któraś z was (chyba Motylek) pisała o naleśnikarni w Rudzie ... ja wprawdzie nie jestem z Rudy ale jadłam kiedyś pyszne naleśniki na Halembie ... może to te same o których Ty piszesz? W ogóle ja uwielbiam naleśniki nie na słodko, np. z serem pieczarkami i sosem czosnkowym. Katunia .... bez dyskusji - są 2 krechy jak nic. ![]() Ja też ma w sypialni lawendowe pole ... bardzo uspakaja. Teraz mówimy z TŻ że idziemy odpoczywać na lawendowe pole. zawsze to lepiej brzmi ... SRR ten brąz to coś ala caffe latte z duluxa tylko trochę ciemniejszy, ale mamy nim pomalowane tylko część ścian i nie jest ciemno. Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-02-03 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Katunia
![]() ![]() ![]() ![]() stokrotka24 kredyt bierzemy w naszym lokalnym banku, jest to Bank Spółdzielczy, całkowite oprocentowanie kredytu to 6,7% z wiborem 3 miesięcznym. |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Nie byliśmy wczoraj, bo mąż wrócił bardzo późno z pracy i dzisiaj też się zapowiada, że nie pojedziemy więc raczej dopiero jutro coś napisze. A co do tej łazienki to chyba tak jest jak piszesz. No bo wcześniej tam nie było tylko ci młodzi sobie zrobili tak mówili Ci właściciele i nie wiem gdzie jest w takim razie łazienka chyba na korytarzu razem z ubikacją. Jeszcze nie widzieliśmy mieszkania dlatego dopiero jak je obejrzymy to będę wszystko wiedziała.
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
My też mamy sypialnię fioletową, farba to śliwka węgirka z duluxa, ale z farby nie jestem zadowolona. kolor fajny ale mamy okna dachowe i jak raz nam się zrobiły zacieki od deszczu, nie da sie tego zmyć, a jak pomalowałam ponownie to koazało się że farba ma juz inny odcień. Zdjęcie jest na meble ale widać troche ściany
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (a tak w ogóle to życ po swojemu i nie czekać na kogoś, kto może w ogóle nie pisany ![]() Nigdy nie mogłam zrozumiec lasek, które uwieszają się pierwszego lepszego faceta, jaki im sie trafi ![]() A jeszcze lepsze mają niektóre powody: "bo chcę wyjść już za mąż" (a za kogo, to nieważne), "bo się przyzwyczaiłam", "bo mi się samej w domu nudzi" (autentyk! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-03 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
Zakorzenienie
|
ten który wkleiłaś jako pierwszy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() TZ wczoraj zadzwonił do biura nieruchomości zeby się umówić, ale babeczka powiedziała, że ona pracuje do 16 w dni powszednie! My też pracujemy. Nie kumam czy tak jest we wszytkich biurach, ze trzeba się zwalniac z pracy żeby obejrzeć mieszkania? Stripi , podziwiam Twój wczorajszy spokój ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() doszłam do takich wniosków jak byłam z moim pierwszym chłopakiem 4,5 roku i myślę, że niepotrzebnie straciłam conajmniej 2,5 roku życia. Mogłam szaleć, bawić sie a nie siedzieć z kimś od kogo niepotrafiłam sie uwolnić, chociaż za fajnie to nie było z nim.
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Fajna opcję mają na stronie, ze można sobie pokój pomalować.
Weszłam tez sobie na stronę duluxa, ale kolory nie są takie jak prawdziwe. Tylko pole kukurydzy odzwierciedla kolor. Z tego, co dobrze pamiętam, to nawet naklejki na puszkach z farba były inne, niż kolor po pomalowaniu. Dojrzały groszek, jest za żółty i taki nijaki na stronie duluxa, a oliwkowy gaj, tez w rzeczyistosci jest dużo ładniejszyi zupełnie naczej sie prezentuje niż na stronie. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-03 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
witma Kochane
![]() Zaniedbałam Was... przepraszam, Ania napisała do mnie miłego maila i dlatego tez jestem. Opowiadania duzo, nowa praca bardzo absorbująca i czessto siedze po godzinach, do tego korki duze w krakowie.... Po krotce opisze potem, a teraz trzymajcie kciuki - o 12 zaczynam prowadzenie szkolenia dla całego mojego departamentu (40 osób) !! W zyciu tego nie robiłam !! Boje sie jak diabli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze w stresowej sytuacji jestem czerwona jak burak.. ale sie zbłaźnie ![]()
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc takie miękkie imię Lilanna ładnie by pasowało. Na drugię myślę, że damy Helena, bo zmarłej babci TZ, albo Anna, po zmarłej siostrze. Ale nad czym tu myśleć jak na ciążę się nie zapowiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mi zimno dzisiaj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas bankowo bedzie Kacperek, a jak dziewczynka to ja bym chciala Hania albo Alicja ![]() ![]() p.s. zaczynaja sie mulki w zoladku ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
maggie skończyło się.
na staraczkach tez się nie odzywam, bo już nie pasuje ![]() wczoraj dół, dziś doła ciąg dalszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Scio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym jeszcze jakieś mocne, kontrastowe kolory dorzuciła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Katunia gratulacje
![]() Strippi trzymam kciuki i czekam na wiesci, ale wydaje mi sie, ze szybko u Ciebie pojdzie ![]() a ja sie chwale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
domi jest piękna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Domi7ks - jaka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-03 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
WITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poprawie sie obiecuje !! W pracy nawet na poczatku bałam sie na rozne strony wchodzic bo tutaj maja monitoring na kompy ![]() Wrrrrrrrrrrr umierma juz ze strachu !! GRatuluje wszystkim zafasolkowanycm Dziewczynkom ![]() ![]() Teskniłam za Wami !!!!!!!!!!!!! Niestety tydzien lezałam na L-4 w styczniu i nawet nie mialam siły na nic.. Powoli sie klimatyzuje i zaczynam sama gospodarowac własnym czasem. Na pewno bede czessciej WITAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaa trzytmajcie kciuki !!
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
jak tak czytam o waszych 2 kreseczkach oglądam zdjęcia takich cudeniek jak domi wkleiła to stopniowa przenosze sie na liście o kilka miejsc wyzej
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-03 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam kochane
![]() a jaka jest słodka na zywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.