Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 08:19   #331
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:28   #332
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cześć
właśnie was nadrobiłam
Strippi,: kciuki::k ciuki:
co do holenderskich imion, mój szef miał na imię Knut
Pisałyście o fotkach i filmach ze ślubu, ja dostałam cały komplet po miesiącu, i jestem bardzo zadowolona. Film trwa niecałe 3 godzinki, wcale nie jest nudny bo msza jest ograniczona do minimum, potem relacja z pleneru i wesela. Wszystko fajnie ze sobą zgrane Dostaliśmy 3 filmy i album z ok 100 fotkami, do tego ok 50 luzem, i płyte nie blokowaną, możemy sobie wywoływać i przegrywać ile chcemy. Jedna płytka z filmem przerywała, ale bez problemu ją wymienili.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:31   #333
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:34   #334
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Co do imion to u mnie pewne jest, ze syn na drugie będzie miał na imię Józef. TZ może wybrać pierwsze - co Filip mu chodzi po głowie.
Co do dziewczynek to ja bym chciała Agatkę albo Liliankę.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:34   #335
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Troszkę muszę Was ponadrabiać. Mamy dziś już 4miesiące po slubie, jak ten czas leci.

kwiatuszek88 no to czekam na wieści jak z tym mieszkankiem A i jak inni nie mają odgrodzonego miejsca, to co nie mają łazienki?

myszka_maj super lista na początku naszego wątku. Wszystko przejrzyste i czytelne. Bardzo ładnie i dzięki za 4 miejsce No to teraz czekamy na dziewczyny przede mną

Maggie1983 super, bardzo się cieszę z Twojej fasolki ("najpiękniejszej kropki na świecie") Dbajcie o Was. A serduszko tworzy się już ponoć w 21 dniu, więc na pewno zobaczysz swojego szkraba A i co idziesz w końcu na to l4? A już doczytałam, że jeszcze trochę dasz radę.

agus87 trzymamy kciuki za egzaminy i zaliczenia

gold-fish no i jak z tym mieszkaniem 7om2 ? cena bardzo atrakcyjna A ja szukałam głównie przez allegro, wchodziłam na dział nieruchomości, mieszkania na sprzedaż i w wyszukiwarce wpisywałam nazwę miejscowości i wyswietlało mi wszystkie z różnych biur nieruchomości. Tylko wkurzało mnie to, że ludzie dają ogłszenia do kilku biur i tak napalisz się na mieszkanie dzwonisz i umawiasz się na oglądanie a oni dzień przed dzwonią, że już nieaktualne bo sprzedane i tak było często. W jednym biurze mieszkanie sprzedane a w innych dalej stoi do sprzedaży

iwka28 ten opis mieszkania na parterze genialny No ale tak to jest, przez to nigdy nie chciałam mieszkać na parterze.
Co do kuchni to mam taki mętlik w głowie, ze hej, wczoraj byliśmy u znajomych i mieli kuchnię niby nowoczesna a niby nie. No i teraz nie wiem raz chcę taką rustykalną (ale bez murowanego okapu, za mała kuchnia), raz taką typowo nowoczesną (proste fronty, takie surowe), a znó teraz bym chciała pomieszać proste fronty z nacięciami/frezami. No i nie wiem. Chyba zaproszę kilku projektantów i niech mi przedstawią co mają do zaoferowania. A i chcę zielone płytki w kuchni - to już pewne Tylko te co znalazłam to są takie duże i nie wiem czy do rustykalnej kuchni by to pasowało

stokrotka24 a u nas na parterze mieszkania nie za dobrze się sprzedają, to może u nas kupicie? Ale fakt najdroższe mieszkania to parter i 1p. ze względu na wchodzenie i noszenie. Potem te wyżej są cenione trochę taniej.

anuulaa jakie płytki kupiliście, opowiadaj, ja teraz jestem żądna takich informacji Gdzie ten kolor śliwkowy?

zielony_motylek no to gratulacje z przeprowadzki, fajnie Wam, że macie już coś porobione. A alpejską łąkę miałam w moim pokoju u rodziców, pote w wnajmowanej kawalerce i teraz też chce gdzieś ją rzucić, a najlepiej do kuchni. A Ty gdzie masz ten kolorek?
No i czekaj bo mi się już wszystko pogmatwało, Wy kupiliście mieszkanie?

atomufka odstępne to inaczej frycowe, no to co płacisz komuś kto Ci zrobił łaskę i wynajmuje mieszkanie.

strippi jejku straszne rzeczy piszesz po tej wizycie u gin. Ale co tam musi być dobrze, my w Was wierzymy i szybko sprawicie nam niespodziankę. Julka wyyychoooodźźźźźź No Kochana, mam nadzieję, ze Julka już wydaję pierwszy okrzyk

Maja102 gratki za umowę a wiesz, ze zima ma jeszcze trwać i trwać?

martucha84 o ja też chcę w salonie stół obiadowy i rogówkę i telewizor i wcoraj widzialam taki ładny komplet rustykalny (bo na taki styl robimy salon) tylko, ze jak chciałam ciemny brąz (ciemny orzech, wenge) to było strasznie drogie, tańsze były z kolorem jasny orzech i olcha, ale ta olcha to już za jasna. No i klops, ja to sobie chyba powymierzam ściany i co gdzie chcę i pojadę z gotowym pytaniem czy mi skompletują wszystko na jeden kolor, bo jest problem, jak komoda i reszta mebli jest to stół i krzesła niby ten sam kolor ale inny, bo innego producenta. a nie chcę mieć łaciatego mieszkania Martucha jakie macie kolory w mieszkaniu? A płytki już macie?

klion78 a te brązowe ściany to gdzie masz? a nie za ciemno jest?

*Agatek* my też dopiero rozwozimy po ludziach film i zdjęcia wiec spoko

Ana*** no to trzymam kciuki, żeby w końcu w sobotę był film A i mamy dziś 4miesięcznicę

kliwia, a może jednak się uda co? trzymam kciuki

Lustereczko no to super, że macie zrobione już (prawie) mieszkanko No my bierzemy podobnie, ale bez dopłat, bo jak byśmy brali rodzina na swoim to trzebaby się wyrzec mieszkań po rodzicach, a za wszelką cenę chcemy je utrzymać - dla dzieci
Co do kolorków to ja chcę jeden pokój na kanarkowo-żółty a drugi zielony i to dla dzieci, zeby jak zrobi psikusa z płcią to miec neutralne kolory. Salon będzie biały, kuchnia zielona, sypialnia eeee jesscze nie wiem, a łazienka zielone płytki z bambusem a w wc pomarńczowe, no i zostanie jeszcze przedpokój. Ale to może mi się jeszcze zmienić 100razy Bo czekamy na kumpla, który nam będzie robił remont, a my tez razem z nim, tylko nie chcemy zaczynać bez niego żeby czegoś nie spartolić i nie przerabiać tysiąc razy. Ale macie pomysł z tym fioletem, może rzeczywiście go zastosować w sypialni? tylko, że ja chce ciemne mebelki, więc z tym fioletem może być trochę za ponuro.

ania84 Was też to czeka prędzej czy później (przeprowadzki, kredyty - a lepiej nie to może zyczę w tym miejscu wygranej w totka) Co do U.P to chodzisz na te podpisy, aby mieć płaconą składkę zdrowotną, a to się przydaje. Możesz się wyrejestrować i powiedzieć, żeby Cię tź wciągnął do swojego ubezpiecznia. No to jest durnowaty pomysł, ja na początku jeździłam co tydzień, teraz na szczęście co miesiąc, ale i tak w styczniu byłam co tydzień oddawać karty stażu.

Katunia ja tam się nie znam, ale w porównaiu do tego poprzedniego cienia to teraz masz dwie krechy, gratulacje

kolanka zaraz wchodze na duluxa i oglądam te Twoje kolory

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:34   #336
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja to od dawna jestem zołzą
W dodatku większość potencjalnych absztyfikantów potrafię w ciągu jednej rozmowy przegadać lub przebić wiedzą
No przeciez nie będę się upokarzać i udawać głupszej niż jestem tylko po to, żeby dowartościować jakiegoś gościa

to jeszcze spoko
Mój szwagier ma na drugie Urban (po dziadku szlachcicu)

taaa.... tak, to już dwadzieścia parę lat mam

Kurczę, tata mnie dzisiaj na pociąg zawiózł, ledwo się przebił przez śniegi
W nocy nawiało na droge tyle, że z trudem jedejn samochód jest w stanie przejechać
nie martw się na pewno się trafi taki błyskotliwy i w twoim guście. mam koleżankę, która ma 32 lata i dopiero teraz poznała faceta (to jej pierwszy chłopak wogule), po 6 miesiacach zmajstrowali sobie dzidzie, wzieli ślub i są szczęśliwi.
Lepiej nie marnować czasu na kogoś bylejakiego i być samemu do puki ktoś godny uwagi sie trafi
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Konkursu nie będzie,
pamiętacie ewelinę.00?
Niestety nie udało jej się utrzymać ciązy
oj szkoda, przykra wiadomość

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:39   #337
klion78
Zadomowienie

Witam.
Przede wszystkim trzymam kciuki za Strippi ... takiej relacji na bieżąco jak Twoja nie powstydziliby się w tvn24 ... przejdź to jak najspokojniej i wracaj do nas szybko.:k ciuki:
Któraś z was (chyba Motylek) pisała o naleśnikarni w Rudzie ... ja wprawdzie nie jestem z Rudy ale jadłam kiedyś pyszne naleśniki na Halembie ... może to te same o których Ty piszesz? W ogóle ja uwielbiam naleśniki nie na słodko, np. z serem pieczarkami i sosem czosnkowym.
Katunia .... bez dyskusji - są 2 krechy jak nic.
Ja też ma w sypialni lawendowe pole ... bardzo uspakaja. Teraz mówimy z TŻ że idziemy odpoczywać na lawendowe pole. zawsze to lepiej brzmi ...
SRR ten brąz to coś ala caffe latte z duluxa tylko trochę ciemniejszy, ale mamy nim pomalowane tylko część ścian i nie jest ciemno.

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-02-03 o 08:47
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 08:46   #338
Lustereczko
Rozeznanie

Katunia wiedzialam gratuluje jeszcze raz i po cichu zazdroszcze, my staraliśmy się 2 cykle i nic, wiem że to krótko, a teraz stopujemy tak do czerwca, bo chcemy się urządzić na mieszkanku i potem już na spokojnie znowu zacząć się starać.

stokrotka24 kredyt bierzemy w naszym lokalnym banku, jest to Bank Spółdzielczy, całkowite oprocentowanie kredytu to 6,7% z wiborem 3 miesięcznym.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:51   #339
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Konkursu nie będzie,
pamiętacie ewelinę.00?
Właśnie dlatego fajnie byłoby, gdyby nasz wątek był neutralny (po trosze o wszytskim). Życie czasami płata nam różne figle.
zmieniają termin przyjścia na ziemię.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:53   #340
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
kwiatuszek88 no to czekam na wieści jak z tym mieszkankiem A i jak inni nie mają odgrodzonego miejsca, to co nie mają łazienki?
Nie byliśmy wczoraj, bo mąż wrócił bardzo późno z pracy i dzisiaj też się zapowiada, że nie pojedziemy więc raczej dopiero jutro coś napisze. A co do tej łazienki to chyba tak jest jak piszesz. No bo wcześniej tam nie było tylko ci młodzi sobie zrobili tak mówili Ci właściciele i nie wiem gdzie jest w takim razie łazienka chyba na korytarzu razem z ubikacją. Jeszcze nie widzieliśmy mieszkania dlatego dopiero jak je obejrzymy to będę wszystko wiedziała.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:54   #341
mona_ja
Wtajemniczenie

My też mamy sypialnię fioletową, farba to śliwka węgirka z duluxa, ale z farby nie jestem zadowolona. kolor fajny ale mamy okna dachowe i jak raz nam się zrobiły zacieki od deszczu, nie da sie tego zmyć, a jak pomalowałam ponownie to koazało się że farba ma juz inny odcień. Zdjęcie jest na meble ale widać troche ściany

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 08:57   #342
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
nie martw się na pewno się trafi taki błyskotliwy i w twoim guście. mam koleżankę, która ma 32 lata i dopiero teraz poznała faceta (to jej pierwszy chłopak wogule), po 6 miesiacach zmajstrowali sobie dzidzie, wzieli ślub i są szczęśliwi.
Lepiej nie marnować czasu na kogoś bylejakiego i być samemu do puki ktoś godny uwagi sie trafi
o właśnie to to

(a tak w ogóle to życ po swojemu i nie czekać na kogoś, kto może w ogóle nie pisany)
Nigdy nie mogłam zrozumiec lasek, które uwieszają się pierwszego lepszego faceta, jaki im sie trafi
A jeszcze lepsze mają niektóre powody: "bo chcę wyjść już za mąż" (a za kogo, to nieważne), "bo się przyzwyczaiłam", "bo mi się samej w domu nudzi" (autentyk!)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-03 o 09:06
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:09   #343
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
\ Tzn który ładniejszy?? ten co dziewczyny mają?
ten który wkleiłaś jako pierwszy pierwszy raz taki widziałam

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.
gratulacje, sliczne 2 kreseczki

Cytat:
Co do imion to u mnie pewne jest, ze syn na drugie będzie miał na imię Józef. TZ może wybrać pierwsze - co Filip mu chodzi po głowie.
Co do dziewczynek to ja bym chciała Agatkę albo Liliankę.
Mi się też bardzo podoba Lilianna (imię od Lilii), ale w połaczeniu z moim nazwiskiem (dośc roślinnym ) brzmiało by to jak jakaś nazwa z ogrodu botanicznego typu Sasanka Łakowa

Cytat:
gold-fish no i jak z tym mieszkaniem 7om2 ? cena bardzo atrakcyjna
TZ wczoraj zadzwonił do biura nieruchomości zeby się umówić, ale babeczka powiedziała, że ona pracuje do 16 w dni powszednie! My też pracujemy. Nie kumam czy tak jest we wszytkich biurach, ze trzeba się zwalniac z pracy żeby obejrzeć mieszkania?

Stripi , podziwiam Twój wczorajszy spokój skurcze co 5 minut a Ty siedzisz w domku, w wannie Niezły prezent dasz tacie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:16   #344
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Katunia wiedzialam gratuluje jeszcze raz i po cichu zazdroszcze, my staraliśmy się 2 cykle i nic, wiem że to krótko, a teraz stopujemy tak do czerwca, bo chcemy się urządzić na mieszkanku i potem już na spokojnie znowu zacząć się starać.

stokrotka24 kredyt bierzemy w naszym lokalnym banku, jest to Bank Spółdzielczy, całkowite oprocentowanie kredytu to 6,7% z wiborem 3 miesięcznym.
u nas w zachodnim podobnie wychodziło- 6,20% przez 8 lat a puźniej 0,5% więcej + wibor. Ale na razie nie mam na jakie mieszkanko brać kredytu niestety

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
My też mamy sypialnię fioletową, farba to śliwka węgirka z duluxa, ale z farby nie jestem zadowolona. kolor fajny ale mamy okna dachowe i jak raz nam się zrobiły zacieki od deszczu, nie da sie tego zmyć, a jak pomalowałam ponownie to koazało się że farba ma juz inny odcień. Zdjęcie jest na meble ale widać troche ściany
super sypialnia i widzę, że skosy macie strasznie mi się poddasza podobają, mają swój urok

Cytat:
o właśnie to to

(a tak w ogóle to życ po swojemu i nie czekać na kogoś, kto może w ogóle nie pisany)
doszłam do takich wniosków jak byłam z moim pierwszym chłopakiem 4,5 roku i myślę, że niepotrzebnie straciłam conajmniej 2,5 roku życia. Mogłam szaleć, bawić sie a nie siedzieć z kimś od kogo niepotrafiłam sie uwolnić, chociaż za fajnie to nie było z nim.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:21   #345
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Fajna opcję mają na stronie, ze można sobie pokój pomalować.

Weszłam tez sobie na stronę duluxa, ale kolory nie są takie jak prawdziwe. Tylko pole kukurydzy odzwierciedla kolor. Z tego, co dobrze pamiętam, to nawet naklejki na puszkach z farba były inne, niż kolor po pomalowaniu. Dojrzały groszek, jest za żółty i taki nijaki na stronie duluxa, a oliwkowy gaj, tez w rzeczyistosci jest dużo ładniejszyi zupełnie naczej sie prezentuje niż na stronie.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-03 o 09:38
Stary 2010-02-03, 09:26   #346
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

witma Kochane
Zaniedbałam Was... przepraszam, Ania napisała do mnie miłego maila i dlatego tez jestem.
Opowiadania duzo, nowa praca bardzo absorbująca i czessto siedze po godzinach, do tego korki duze w krakowie....

Po krotce opisze potem, a teraz trzymajcie kciuki - o 12 zaczynam prowadzenie szkolenia dla całego mojego departamentu (40 osób) !! W zyciu tego nie robiłam !! Boje sie jak diabli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zawsze w stresowej sytuacji jestem czerwona jak burak.. ale sie zbłaźnie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:27   #347
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ten który wkleiłaś jako pierwszy pierwszy raz taki widziałam

gratulacje, sliczne 2 kreseczki

Mi się też bardzo podoba Lilianna (imię od Lilii), ale w połaczeniu z moim nazwiskiem (dośc roślinnym ) brzmiało by to jak jakaś nazwa z ogrodu botanicznego typu Sasanka Łakowa

TZ wczoraj zadzwonił do biura nieruchomości zeby się umówić, ale babeczka powiedziała, że ona pracuje do 16 w dni powszednie! My też pracujemy. Nie kumam czy tak jest we wszytkich biurach, ze trzeba się zwalniac z pracy żeby obejrzeć mieszkania?

Stripi , podziwiam Twój wczorajszy spokój skurcze co 5 minut a Ty siedzisz w domku, w wannie Niezły prezent dasz tacie
Nazwisko TZ jes twarde, zaczyna się na R kończy na icki, jeszcze w środku k.
Więc takie miękkie imię Lilanna ładnie by pasowało.
Na drugię myślę, że damy Helena, bo zmarłej babci TZ, albo Anna, po zmarłej siostrze.
Ale nad czym tu myśleć jak na ciążę się nie zapowiada

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-03, 09:28   #348
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Troszkę muszę Was ponadrabiać. Mamy dziś już 4miesiące po slubie, jak ten czas leci.

myszka_maj super lista na początku naszego wątku. Wszystko przejrzyste i czytelne. Bardzo ładnie i dzięki za 4 miejsce No to teraz czekamy na dziewczyny przede mną

Maggie1983 super, bardzo się cieszę z Twojej fasolki ("najpiękniejszej kropki na świecie") Dbajcie o Was. A serduszko tworzy się już ponoć w 21 dniu, więc na pewno zobaczysz swojego szkraba A i co idziesz w końcu na to l4? A już doczytałam, że jeszcze trochę dasz radę.

agus87 trzymamy kciuki za egzaminy i zaliczenia

gold-fish no i jak z tym mieszkaniem 7om2 ? cena bardzo atrakcyjna A ja szukałam głównie przez allegro, wchodziłam na dział nieruchomości, mieszkania na sprzedaż i w wyszukiwarce wpisywałam nazwę miejscowości i wyswietlało mi wszystkie z różnych biur nieruchomości. Tylko wkurzało mnie to, że ludzie dają ogłszenia do kilku biur i tak napalisz się na mieszkanie dzwonisz i umawiasz się na oglądanie a oni dzień przed dzwonią, że już nieaktualne bo sprzedane i tak było często. W jednym biurze mieszkanie sprzedane a w innych dalej stoi do sprzedaży

iwka28 ten opis mieszkania na parterze genialny No ale tak to jest, przez to nigdy nie chciałam mieszkać na parterze.
Co do kuchni to mam taki mętlik w głowie, ze hej, wczoraj byliśmy u znajomych i mieli kuchnię niby nowoczesna a niby nie. No i teraz nie wiem raz chcę taką rustykalną (ale bez murowanego okapu, za mała kuchnia), raz taką typowo nowoczesną (proste fronty, takie surowe), a znó teraz bym chciała pomieszać proste fronty z nacięciami/frezami. No i nie wiem. Chyba zaproszę kilku projektantów i niech mi przedstawią co mają do zaoferowania. A i chcę zielone płytki w kuchni - to już pewne Tylko te co znalazłam to są takie duże i nie wiem czy do rustykalnej kuchni by to pasowało

stokrotka24 a u nas na parterze mieszkania nie za dobrze się sprzedają, to może u nas kupicie? Ale fakt najdroższe mieszkania to parter i 1p. ze względu na wchodzenie i noszenie. Potem te wyżej są cenione trochę taniej.

anuulaa jakie płytki kupiliście, opowiadaj, ja teraz jestem żądna takich informacji Gdzie ten kolor śliwkowy?

zielony_motylek no to gratulacje z przeprowadzki, fajnie Wam, że macie już coś porobione. A alpejską łąkę miałam w moim pokoju u rodziców, pote w wnajmowanej kawalerce i teraz też chce gdzieś ją rzucić, a najlepiej do kuchni. A Ty gdzie masz ten kolorek?
No i czekaj bo mi się już wszystko pogmatwało, Wy kupiliście mieszkanie?

atomufka odstępne to inaczej frycowe, no to co płacisz komuś kto Ci zrobił łaskę i wynajmuje mieszkanie.

strippi jejku straszne rzeczy piszesz po tej wizycie u gin. Ale co tam musi być dobrze, my w Was wierzymy i szybko sprawicie nam niespodziankę. Julka wyyychoooodźźźźźź No Kochana, mam nadzieję, ze Julka już wydaję pierwszy okrzyk

Maja102 gratki za umowę a wiesz, ze zima ma jeszcze trwać i trwać?

martucha84 o ja też chcę w salonie stół obiadowy i rogówkę i telewizor i wcoraj widzialam taki ładny komplet rustykalny (bo na taki styl robimy salon) tylko, ze jak chciałam ciemny brąz (ciemny orzech, wenge) to było strasznie drogie, tańsze były z kolorem jasny orzech i olcha, ale ta olcha to już za jasna. No i klops, ja to sobie chyba powymierzam ściany i co gdzie chcę i pojadę z gotowym pytaniem czy mi skompletują wszystko na jeden kolor, bo jest problem, jak komoda i reszta mebli jest to stół i krzesła niby ten sam kolor ale inny, bo innego producenta. a nie chcę mieć łaciatego mieszkania Martucha jakie macie kolory w mieszkaniu? A płytki już macie?

klion78 a te brązowe ściany to gdzie masz? a nie za ciemno jest?

*Agatek* my też dopiero rozwozimy po ludziach film i zdjęcia wiec spoko

Ana*** no to trzymam kciuki, żeby w końcu w sobotę był film A i mamy dziś 4miesięcznicę

kliwia, a może jednak się uda co? trzymam kciuki

Lustereczko no to super, że macie zrobione już (prawie) mieszkanko No my bierzemy podobnie, ale bez dopłat, bo jak byśmy brali rodzina na swoim to trzebaby się wyrzec mieszkań po rodzicach, a za wszelką cenę chcemy je utrzymać - dla dzieci
Co do kolorków to ja chcę jeden pokój na kanarkowo-żółty a drugi zielony i to dla dzieci, zeby jak zrobi psikusa z płcią to miec neutralne kolory. Salon będzie biały, kuchnia zielona, sypialnia eeee jesscze nie wiem, a łazienka zielone płytki z bambusem a w wc pomarńczowe, no i zostanie jeszcze przedpokój. Ale to może mi się jeszcze zmienić 100razy Bo czekamy na kumpla, który nam będzie robił remont, a my tez razem z nim, tylko nie chcemy zaczynać bez niego żeby czegoś nie spartolić i nie przerabiać tysiąc razy. Ale macie pomysł z tym fioletem, może rzeczywiście go zastosować w sypialni? tylko, że ja chce ciemne mebelki, więc z tym fioletem może być trochę za ponuro.

ania84 Was też to czeka prędzej czy później (przeprowadzki, kredyty - a lepiej nie to może zyczę w tym miejscu wygranej w totka) Co do U.P to chodzisz na te podpisy, aby mieć płaconą składkę zdrowotną, a to się przydaje. Możesz się wyrejestrować i powiedzieć, żeby Cię tź wciągnął do swojego ubezpiecznia. No to jest durnowaty pomysł, ja na początku jeździłam co tydzień, teraz na szczęście co miesiąc, ale i tak w styczniu byłam co tydzień oddawać karty stażu.

Katunia ja tam się nie znam, ale w porównaiu do tego poprzedniego cienia to teraz masz dwie krechy, gratulacje

ciesze sie bardzo, 3majcie mocno, bo ja cos czuje, ze bedzie ciezko...
Cytat:
moim zdaniem troszke za ciemne macie te sciany..tak ponuro troszku
ale mi zimno dzisiaj
Stary 2010-02-03, 09:33   #349
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Nazwisko TZ jes twarde, zaczyna się na R kończy na icki, jeszcze w środku k.
Więc takie miękkie imię Lilanna ładnie by pasowało.
Na drugię myślę, że damy Helena, bo zmarłej babci TZ, albo Anna, po zmarłej siostrze.
Ale nad czym tu myśleć jak na ciążę się nie zapowiada
a gdzie pozytywne myslenie

u nas bankowo bedzie Kacperek, a jak dziewczynka to ja bym chciala Hania albo Alicja maz narazie nie przyjmuje innej opcji niz Kacper

p.s.
zaczynaja sie mulki w zoladku
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 09:36   #350
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

maggie skończyło się.

na staraczkach tez się nie odzywam, bo już nie pasuje

wczoraj dół, dziś doła ciąg dalszy

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-03, 09:40   #351
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
witma Kochane
Po krotce opisze potem, a teraz trzymajcie kciuki - o 12 zaczynam prowadzenie szkolenia dla całego mojego departamentu (40 osób) !! W zyciu tego nie robiłam !! Boje sie jak diabli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poradzisz sobie skoro przeniosłaś się do Krk to co to dla Ciebie takie szkolenie

Scio ej! jak nie teraz to za jakiś czas!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:42   #352
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
witma Kochane
Zaniedbałam Was... przepraszam, Ania napisała do mnie miłego maila i dlatego tez jestem.
Opowiadania duzo, nowa praca bardzo absorbująca i czessto siedze po godzinach, do tego korki duze w krakowie....

Stary 2010-02-03, 09:44   #353
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
świetna uwielbiam fiolet
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
doszłam do takich wniosków jak byłam z moim pierwszym chłopakiem 4,5 roku i myślę, że niepotrzebnie straciłam conajmniej 2,5 roku życia. Mogłam szaleć, bawić sie a nie siedzieć z kimś od kogo niepotrafiłam sie uwolnić, chociaż za fajnie to nie było z nim.
grunt, że wyszłas na prostą
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
moim zdaniem troszke za ciemne macie te sciany..tak ponuro troszku
ale mi zimno dzisiaj
kwestia gustu
Ja bym jeszcze jakieś mocne, kontrastowe kolory dorzuciła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 09:44   #354
domi7ks
Zakorzenienie

Katunia gratulacje

Strippi trzymam kciuki i czekam na wiesci, ale wydaje mi sie, ze szybko u Ciebie pojdzie

a ja sie chwale

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:52   #355
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka maj ja mam tylko jedna uwage do listy prosze mnie napisać z małej litery :P [wiem wiem czepiam się ] ogolnie piekna
Ale niektorych nickow w olgole nie kojarze, wez je wywal
zaraz poprawie na mała literke niektórych ników tez nie kojarze, liste zrobiłam na podstawie osób udzielających sie w poprzedniej czesci, wiec moze te osoby pojawily sie tylko 1 raz

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Ja mialam cywilny slub 22 sierpnia wiec prosze mnie dopisac do listy a koscielny bierzemy w tym roku, to nie wiem jaka data sie liczy?
moge wpisac obie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY zanotowałam 12 skurczy 30 sekundowych co 10 min... 2 razy wtargnął się skurcz i miałam co 5 min..
bardzo boli, ale między skurczami jest ok
Do tego nogi jak lód zimne
i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!

ps. mam je od 3:00 wcześniej miałam ale nie były tak bolesne i się nie przejmowałam
trzymam kciuki - nareszcie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test
I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.

.
2 2 2 gratulacje jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no jest tż bo skurcze zaczęły się o 3:00 i zadzwonił o 5:00, ze urlop na żądanie
jest cały czas przy mnie
!!
to dobrze ze TZ jest - trzymaj sie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Oczywiscie, ze dużo daje, zwłaszcza to, ze jesteś ubezpieczona i mozesz chodzić normalnie do lekarza na kase chorych.Bardzo nieodpowiedzialne byłoby z Twojej strony zrezygnowanie z takiego przywileju. Gdybyś wyladowała w szpitalu i musiała ze swojej kieszeni wyłożyć za pobyt, wszytskie badania, płacić za wszystkie leki 100%, to nie bylo by wesoło .

.
ja jestem bezrobotna ale w UP nie jestem zarejestrowana, a jesli chodiz o ubezpieczenie to korzystam z ubezpieczenia TZ - ksiązeczka rodzinna
Cytat:
Konkursu nie będzie,
pamiętacie ewelinę.00?
ojej, pamiętam ja... tak mi przykro

Cytat:
co do holenderskich imion, mój szef miał na imię Knut
.

Cytat:
witma Kochane

no nareszczie - witamy ponownie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:54   #356
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

domi jest piękna: love:

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-03, 10:00   #357
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Myszko lista jest świetna dopieszczona w każdym szczególe
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
racja racja suuuper lista
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja mialam byc 10 w konkursie
Cytat:
chyba zamiast Piękne i Młode bardziej by pasowało "Piękna i Bestia"

Swietna lista kawał dobrej roboty

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
myszko piekna lista. buziaki za to, że sie tak napracowałaś
ale ja jeszcze koło siebie poprosze date ślubu 26.09
Dziekuje Dziewczynki za komplementy zaraz uzupełnie braki

Domi7ks - jaka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-02-03 o 10:01
Stary 2010-02-03, 10:00   #358
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
poradzisz sobie skoro przeniosłaś się do Krk to co to dla Ciebie takie szkolenie

Scio ej! jak nie teraz to za jakiś czas!
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Cytat:
witma Kochane

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Katunia gratulacje

Strippi trzymam kciuki i czekam na wiesci, ale wydaje mi sie, ze szybko u Ciebie pojdzie

a ja sie chwale
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
zaraz poprawie na mała literke niektórych ników tez nie kojarze, liste zrobiłam na podstawie osób udzielających sie w poprzedniej czesci, wiec moze te osoby pojawily sie tylko 1 raz

moge wpisac obie

trzymam kciuki - nareszcie

2 2 2 gratulacje jeszcze raz

to dobrze ze TZ jest - trzymaj sie

ja jestem bezrobotna ale w UP nie jestem zarejestrowana, a jesli chodiz o ubezpieczenie to korzystam z ubezpieczenia TZ - ksiązeczka rodzinna

ojej, pamiętam ja... tak mi przykro

no nareszczie - witamy ponownie
Sliczne zdjecie dzidzi !!!!!!!!!!!!!!!1
WITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poprawie sie obiecuje !! W pracy nawet na poczatku bałam sie na rozne strony wchodzic bo tutaj maja monitoring na kompy

Wrrrrrrrrrrr umierma juz ze strachu !!
GRatuluje wszystkim zafasolkowanycm Dziewczynkom Także szczesliwym Mamusiom i zycze powodzenia starajacym sie
Teskniłam za Wami !!!!!!!!!!!!! Niestety tydzien lezałam na L-4 w styczniu i nawet nie mialam siły na nic.. Powoli sie klimatyzuje i zaczynam sama gospodarowac własnym czasem.
Na pewno bede czessciej

WITAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaa trzytmajcie kciuki !!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:06   #359
myszka_maj
Zakorzenienie

jak tak czytam o waszych 2 kreseczkach oglądam zdjęcia takich cudeniek jak domi wkleiła to stopniowa przenosze sie na liście o kilka miejsc wyzej niewiem czy zauwazyłyście no i lista coraz bardziej sie zapełnia, wiec jeszcze mnie wszytkie wyprzedzicie

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-02-03 o 10:07
Stary 2010-02-03, 10:15   #360
domi7ks
Zakorzenienie

dziekuje Wam kochane
a jaka jest słodka na zywo

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości