|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
Cytat:
mozesz je tez kupic w Polsce i tam zostawic na wszelki wypadek albo, zeby sprzedac na Allegro......... moja mama znalazla nasze lozeczko na strychu i postawila w jednym pokoju ( moj brat w PL ma coreczke starsza od malego o 10 dni.... wiec ona czasem z niego korzysta)
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
zuzanna - leleth dobrze mowi z tym lozeczkiem turystycznym, nie jest to wielki wydatek, a zawsze w razie czego mozna tez odsprzedac. Ja tak samo planuje zrobic, jak dzidzia sie urodzi i bedziemy leciec w wakacje
spicegirl to super, ze na rodzicow bedziesz skladac petycje o gc Ja mam nadzieje, ze kiedys moi beda w stanie tutaj przyjechac odwiedzic, bo jak narazie to pracuja, no i wiadomo, ze koszty tego tez sa sporeschoolcraft co tam u Ciebie slychac? A wiec przeprawy z bolem plecow ciag dalszy - zasnelam normalnie, jakos sie udalo. Obudzilam sie o 2:30 z jeszcze gorszym bolem niz wczoraj, probowalam sobie znalezc pozycje, ale zadna nie pasowala. W koncu podlozylam poduszke pod bok plecow (spie na boku) i przespalam do rana |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Leleth-chcialabym zobaczyc niedzwiadka Oliego Alguien-fajnie wykombinowalas z ta poduszka A masz moze jakies nowe zdjecia brzuszka?Schoolcraft-jak tam dzien Ci mija? Zuzanna-powodzenia w usypianiu corci Zaraz zajrze do albumu![]() Ja mam dzisiaj wolne a potem bede pracowac 9 dni pod rzad ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Widze ze niektore dziewczyny zaczely temat kosmetykow Ja mam do Was pytanie: -czego uzywacie do zmywania twarzy/makijazu? -czy ktoras z Was znalazla cos godnego polecenia w Usa co by przypominalo plyn micelarny(bez uzycia wody)z Polski? Ja obecnie mam straszna cere,wysypuje mnie odkad zaczelam brac tabletki od tarczycy no i odkad mialam poronienie...krosty mam nawet na szyji
|
|
|
|
|
#724 |
|
BAN stały
|
dziewczyny dzieki za rady ale z tym lozeczkiem to chyba nie za bardzo bo
- ja lece sama z dzieckiem wiec kto to bedzie za mna tachal - dwa a komu ja to sprzedam - ja nie bede sie bawic allergo w pl a moja mama tez raczej nie - ja mam tutaj playpan mala za bardzo go nie lubi
|
|
|
|
|
#725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspolczuje tylu dni w pracy..... jednak wole sie juz lenic w domu (choc dzis akurat mecze sie z eksperymentami z fizyki) ![]() a co do kosmetykow to ja nie pomoge bo prawie nie uzywam... makijaz zmywam pod prysznicem -delikatnym plynem aveeno- cale cialo nim myje... w ogole nie dbam o swoja skore choc chyba powinnam zaczac..... naleza mi sie jakies baty.... ladna masz liczbe postow hihi Cytat:
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Leleth-dzieki za PW
Wlasnie teraz zobaczylam swoja liczbe postow-to juz uzaleznienie![]() Co do pracy-jakos zleci-szczegolnie ze lenilam sie przez ostatnie 2 dni A co to za plyn Aveeno? Ktorys z tych? http://www.drugstore.com/products/pr...79&catid=11936 http://www.drugstore.com/products/pr...22&catid=64337 http://www.drugstore.com/products/pr...82&catid=44613 http://www.drugstore.com/products/pr...62&catid=64337 http://www.drugstore.com/products/pr...66&catid=64337 Skore masz bardzo ladna-chyba to co uzywasz dziala |
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
CzarnyElf to wypoczywaj, poki mozesz
Staram sie robic zdjecia brzuszka systematycznie co 2 tyg, wiec w ten weekend mi wypada wlasnie. Tutaj masz ostatnie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4288 Pakuje juz walizki
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten czas leci juz 20 tygodni-trudno uwierzyc-swietne zdjecia-super brzuszek i figurka ![]() Zazdroszcze pakowania ![]() Ja tez czasami uzywam mydla-w sumie ostanio eksperymentowalam i moze dlatego problemy skorne-co do plynow bez wody to bedac w Polsce kupilam plyn Bioderma i byl ok-tylko ze wg mnie wogole nie byl wart ceny w stosunku do wydajnosci-stwierdzilam ze podobne dzialanie maja chusteczki ktore mozna u nas kupic-wkleje Wam linka-polecam te chusteczki-sa dobre do zmywania makijazu(szczegolnie dla zmeczonych i leniwych jak ja bo szybko sie zmywa) http://www.drugstore.com/products/pr...33&catid=64338 |
|
|
|
|
|
#729 |
|
BAN stały
|
wlasnie problem w tym ze nie ma komu tego dac/sprzedac....
sliczny brzuchol |
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() zuzanna12, sliczna masz coreczke ) i wtedy bedzie problem, by znowu zaczela spac w swoim lozeczku.leleth, ja tez chce zdjecie Oliego-niedzwiadka Jesli oczywiscie mozna ![]() No i mam nadzieje, ze czolko szybko sie mu zagoi. Kurcze, ile takie male dzieci musza sie napadac i ile krzywdy sobie zrobic, zanim naucza sie chodzic Moj Adas do tej pory czasami upada na rownym miejscu, ale na szczescie rzadko sie to zdarza.Elfiku, co do kosmetykow, to wiesz, ze ja jestem tepakiem jezeli o to chodzi, wiec nic nie podpowiem. A i makijazu nie robie wogole, wiec tym bardziej sie nie znam ![]() Alguien, sliczny brzuszek - taki malutki i zgrabny Bedziesz miala mniej kg do zrzucenia - im mniej tym latwiej To chyba tyle co mialam napisac. U mnie dzien jak co dzien - posprzatalam, zajmowalam sie dziecmi, ale na szczescie nie musze gotowac dzis obiadu - maz wraca troche wczesniej i cos tam po drodze kupi Mala wlasnie zasypia, ale drze sie w nieboglosy... jest zmeczona, ale nie moze zasnac. Hmmm... czyzby kolejne zabki zaczely jej wychodzic ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny i milego dnia zycze
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny, brzuszek juz jest wiekszy teraz, moze wkrotce wrzuce nowe fotki
![]() Obiecalam Wam zdjecie plaszczyka, co kupilam jakis czas temu, wiec oto ono
Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-02-13 o 23:40 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.drugstore.com/products/pr...GFI-0-RVP-1252 moj plyn ma takie same napisy ale inny kolor zakretki.... ja czasem zmywam makeup chusteczkami malego do pupci haha... zwykle pampers sensitive..... Cytat:
spiesze sie bo zaraz zmykamy do dentysty... tz ze stresu ubikacje kilka razy juz odwiedzil..... haha a ja sie tylko smieje, bo dla mnie to pestka....milego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Schoolcraft-to milego dnia i zeby Ewusia zasnela
Ja tez dzisiaj mam ochote na cos nie domowego do jedzenia-tylko co?Sushi moze?Chcialabym zeby w Usa wiecej powstalo miejsc/restauracji/sklepow dla ludzi ktorzy lubia jedzenie organic Bo duzego wyboru nie ma-wszystko smakuje tak samo.....Leleth-dzieki za linki do tych kosmetykow-milego dnia ![]() Alguien-plaszczyk super-a Ty sliczna |
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
leleth, dziekuje za link
![]() Mam pytanko - zauwazylam w galerii zdjecie - jakby taka swiateczna kartke. Czy to bylo robione w Tiny Prints? No i czy zamawialas wydrukowana wersje kartki czy tylko tak dla zabawy zrobilas na internecie? Pytam, bo zamawialismy birth announcements dla Evci z Tiny Prints i teraz chcemy robic tez zaproszenia na chrzest. I tak poprostu jestem ciekawa opinii innych ![]() Alguien, sliczny plaszczyk Ja tez mialam podobne do niedawna, ale w koncu skrocilam, bo przy 2 dzieci bylo to bardzo niewygodne.Elfiku, nie wiem co Ci doradzic odnosnie jedzenia. Maz kupil nam piers z kurczaka i salatke coslaw (chyba tak sie pisze) - wiec nic ciekawego
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-02-13 o 19:50 |
|
|
|
|
#735 |
|
BAN stały
|
fimik...za............... ......sty
schoolcraft wlasnie nie za bardzo mam od kogo pozyczyc....i jest problemik a bedzie problemisko jak Olimpia oduczy sie spac w lozeczku ( wczoraj wieczorem 15 min i mala spala)biore ze soba wozek....a co myslicie jakby w wozku spala przez te 3 i pol tygodnia? ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- alugien, lasencja z ciebie ja moze potem wrzuce do albumu jakas moja fotke ....kurcze jak tez chce takie dlugie wlosy...jak ty to zrobilas? dlugo zapuszczalas?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a kartka pochodzi z shutterfly.com ... my zawsze wszystko tam zamawiamy bo przesylaja nam czesto kupony na emaila nawet na 50% off... przezylismy wizyte u dentysty a teraz mam straszna ochote na pizze.. ale cyba nie mam co liczyc ze tz mi ja przywiezie....w ogole to spodziewamy sie zaraz sniezycy i tz musi jechac na zakupy bo lodowka pusta... zawsze sie nasmiewalam z amerykanow robiacych zapasy przed kazda nawet najmniejsza sniezyca ale tym razem sami musimy sie dolaczyc do tlumow.... ![]() Alguien- super plaszczyk.. i ty tez jestes niezla laska... chcialabym miec takie uda :P
|
|
|
|
#737 |
|
BAN stały
|
kobitki zaraz wrzuce zdjecia do albumu....moja coreczka juz trzeci dzien/ noc zasypia sama w lozeczku i zajelo jej to dzisiaj kilka minut a jeszcze przedwczoraj bylam gotowa sie poddac i polozyc sie z nia na kanapie
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Schoolcraft-filmik super
Adas sobie znalazl fajne zajecie z siostra Co do jedzenia to w koncu zjedlismy takie jakby pierogi ze sklepu organicznego z sosem octowo-sojowym-nawet nawet to byloLeleth-u nas jest tylko jeden sklep ze zdrowa zywnoscia -tez tam wlasnie sprzedaja jedzenie od Amiszow tez W marketach sa stoiska organiczne ale maly wybor-wiecej smieciowego jedzeniaChcialabym zeby bylo wiecej restauracji ze zdrowym jedzeniem-u mnie w miescie jest tylko jedna-a ceny kosmiczne-ale na specjalne okazje zawsze tam ide-jedzenie 100 razy lepsze niz w normalnych restauracjach Nie moge sie juz doczekac az beda bazarki z warzywami i owocami od miejscowych farmerow |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() czarny elf ja jestem jakaos kosmetykocholiczka ja od dluzszego czasu uzywam mydelko clinique, tonik clinique i ten gel zolty i filtr do twarzy na to, a na wiezor to samo tylko zamiast filtra krem nautrogeny ten co mi polecalalas healthy skin mam do wykorsystania jeszcze clinique jakis z antyoxydantami.Alguien gdzie ty masz ten brzuszek?
|
|
#740 | ||
|
Zadomowienie
|
oj dziekuje
co do organic food, masz moze siec wegmans u Ciebie? Cytat:
Cytat:
![]() jest gdzies tam no ale wiem, wiem, jak na 22 tydzien, to mam malutki dosc.schoolcraft masz slodkie dzieciaczki Jestesmy od wczoraj u tesciow, jutro lecimy. Dzisiaj spalo mi sie juz dobrze Milego weekendu dziewczyny |
||
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien-masz fajna urode-taka nietypowa-egzotyczna troche
My nie mamy sieci tych sklepow-u nas jest tylko jeden malutki sklepik Vitamin Cottage-zawsze w nim ciasno Fajnie ze sie wyspalas-milego lotu jutro-daj znac w miare mozliwosci jak dolecisz jak przebiegl lot ![]() Ray-co do Clinique to probowalam ale one nie dla mojej cery-ja mam cere sucha i b wrazliwa. Fajnie ze uzywasz tego kremiku z Neutrogeny-ja uzywam go czasami-jestem niecierpliwa bo jak skora sie po nim oczyszcza i wyskakuje cos to przerywam stosowanie-musze byc bardziej cierpliwa i stosowac go bez przerywania i doprowadzic kuracje do konca Milego weekendu dziewczyny
|
|
|
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
Alguien, szczesliwego lotu i miekkiego ladowania zycze!
Mam nadzieje, ze bedziesz chociaz czasem tu do nas zagladac. Bedziemy tesknic ![]() leleth, jak tam burza sniezna? Zasypalo Was? Wczoraj widzialam w TV, ze w wielu miejscach bedzie sporo sniegu, ale o dziwo Michigan ominelo Dziekuje za odpowiedz co do kartki. Popatrze tez na ta stronke o ktorej wspomnialas i moze tam znajde jakies ciekawe zaproszenia na chrzest, bo wczoraj patrzylam na tinyprints i nic ciekawego nie mieli ![]() zuzanna12, patrzylam na zdjecia, sa ladne. Ale czemu takie malutkie? A z tym spaniem w wozku to nie wiem czy to bedzie dobre dla pleckow malej Dziewczyny, mam pytanko - w jakich sieciach macie telefony komorkowe? Ja mam w Verizon Wireless i troche jestem zawiedziona, bo np. nie moge wysylac sms'ow do Europy (co jest dla mnie wazne ). No i teraz w sierpniu konczy mi sie z nimi kontrakt, wiec myslalam, zeby znowu przerzucic sie do AT&T albo T-mobile. Ale wlasnie przyszla oferta z Verizon, ze jak zrobimy upgrade programu, to dostaniemy blackberry. I jestem ciekawa czy ktoras z Was ma taki telefon i czy warto cos takiego miec?
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-02-06 o 17:04 |
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
kocham Wegmans...
a teraz sie zabieram za pieczenie wz-tki nigdy tego nie robilam ale zawsze musi byc ten pierwszy raz...schoolcraft u nas jest jakies 5 cm sniegu wiec prawie nic.. bylam z mlodym na chwile na zewnatrz.. odsniezylismy auta i pobawilismy sie w parku.... a telefon mam w at&t.. ogolnie jestem zadowolona chociaz mamy te same aparaty od 4 lat ( nie chcialo nam sie zmieniac ostatnio ) i nie mozemy sie doczekac jak dostaniemy nowe.... ja chce Iphona blackberry jakies przeladowane mi sie wydaje....
Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-02-06 o 17:46 |
|
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
leleth, no to fajnie, ze Was nie zasypalo
Jesli sie nie myle, to najwiecej sniegu mialo byc w Washington DC ![]() Cytat:
Ja tez sie zastanawiam nad Iphon'em, ale wydaje mi sie, ze jest taki duzy i bylo by mi niewygodnie taszczyc go wszedzie ze soba... Hmmm... sama nie wiem. W poniedzialek maz sie dowie co i jak i wtedy zadecydujemy czy pozostac w Verizon i zrobic upgrade + dostac nowy telefon czy tez poczekac do sierpnia i wtedy przerzucic sie na At&t i wtedy dostac nowy tel.
|
|
|
#745 |
|
BAN stały
|
oj nie umiem poradzic te temat telefonow...sama mam z Solo Mobile i tez nie moge wysylas smsow do polski...ale ja zmienie na Rogers
dziewczynki Olimpia dzisiaj jadla jabluszko z marchewka ze sloiczka i wiecie co ze nawet nie plula tylko ladnie otwierala buzke...od razu podlapala co to jest lyzeczka ps. nie wiem czemu te zdjecia takie male mi wyszly pozniej sie pobawie tym |
|
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
CzarnyElf to przykro mi z tymi sklepami
rozumiem Cie, ze chcialabys cos kupic, a nie masz gdzie dostac. Zakupy przez net pewnie tez odpadaja, bo nie ma to jak obejrzec i przeczytac na zywo. Schoolcraft ja polecam Iphone'a zdecydowanie. Jestem co prawda fanka Apple, maz ma ten tel, a ja iPod Touch, z ktorego wlasnie teraz pisze uzywajac wifi wszystko zalezy od tego, jakie sa Twoje potrzeby, ktore funkcje wykorzystasz, no i zeby abonament byl do tego adekwatny.Zuzanna ja tez mysle, ze wozek nie bedzie zbyt dobrym rozwiazaniem. leleth pochwal sie efektami wypiekowymi! |
|
|
|
|
#747 |
|
BAN stały
|
dziewczynki gadalam z mama....kupila jej to lozeczko turystyczne takze juz po problemie...raz jeszcze dziekuje wam za porady
przeczytajcie to:NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! w glowie sie nie miesci mi to sie wydaje niemozliwe!!! http://www.gadu-gadu.pl/543371487041...odzila-dziecko |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien-no wybor organic u nas jest maly(male miasto) ale lepszy taki niz zaden
Schoolcraft-z telefonami nie doradze bo ja sie wogole na tym nie znam Zuzanna-fajne zdjecia w abumie tylko malutkie-ale i tak sie dopatrzylam ladnych,blyszcacych wlosow u Ciebie W ciazy w wieku 9 lat-jak to mozliwe? |
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
Alguien, dzieki za info co do telefonu. Jeszcze sie zastanowie czego dokladnie chce
![]() zuzanna12, no to super, ze problem z lozeczkiem sie rozwiazal A co do tego artykulu, to zupelnie niedawno ja i moj maz rozmawialismy z ksiedzem ktory przez wiele lat byl misjonarzem w Afryce i on wlasnie opowiadal, ze tam 8 letnie dziewczynki rodza dzieci. I mowil, ze niby jest tak ze w Afryce 8 letnia dziewczynka jest na tyle rozwinieta jak 16-letnia dziewczyna w Europie (a 16 latka spokojnie jest w stanie zajsc w ciaze i urodzic dziecko). W jaki sposob 8-letnie afrykanskie dziewczynki zachodza w ciaze to juz zupelnie inna historia W kazdym badz razie, moze w Chinach jest podobnie? ![]() Nie znam sie w tym temacie, wiec nic nie moge powiedziec od siebie. Pisze tylko to co slyszalam, ale nie wiem ile w tym prawdy. Ale rzeczywiscie troche dziwnie brzmi, jak sie slyszy, ze 9-latka zostaje matka
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-02-06 o 22:46 |
|
|
|
|
#750 |
|
BAN stały
|
czarny eflie uzywan pantennte pro-v i jedyne co daje na wlosy do jest jedwab czyli silk
nazwya sie BIOSILK i jest z firmy Farouk pozdrowka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Ja mam nadzieje, ze kiedys moi beda w stanie tutaj przyjechac odwiedzic, bo jak narazie to pracuja, no i wiadomo, ze koszty tego tez sa spore

Jesli oczywiscie mozna 
Ja tez mialam podobne do niedawna, ale w koncu skrocilam, bo przy 2 dzieci bylo to bardzo niewygodne.
rozumiem Cie, ze chcialabys cos kupic, a nie masz gdzie dostac. Zakupy przez net pewnie tez odpadaja, bo nie ma to jak obejrzec i przeczytac na zywo.