Przyszłe i obecne mamusie z USA - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 22:30   #721
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc wam

a ja musze sie pochwalic...wczoraj postanowilam ze wiecej juz mala nie bedzie usypiala ze mna na sofie...i co zrobilam o godzinie 9 polozylam ja do lozeczka...dalam smoka...przez pol godziny chcodzilam ja uspakajac dajac ponownie smoka...w koncu sama usnela...dzisiaj na popludniowej drzemce w lozeczku zajelo jej to 15 minut...zobaczymy co bedzie wieczorem

jedyne co mnie martwi to to ze lece do polski a moja mama nie ma lozeczka i przez ten miesiac Olimpia bedzie spala ze mna w lozku....boje sie ze tak sie nauczy...i potem jak wroce bede cyrki......nic zobaczymy....

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

dziewczyki zalozylam album narazie jest tam jedno zdjecie ale z zcasem bedzie ich wiecej
kup lozeczko turystyczne.. u nas najtansze kosztuje ok 40$ ....
mozesz je tez kupic w Polsce i tam zostawic na wszelki wypadek albo, zeby sprzedac na Allegro......... moja mama znalazla nasze lozeczko na strychu i postawila w jednym pokoju ( moj brat w PL ma coreczke starsza od malego o 10 dni.... wiec ona czasem z niego korzysta)
Stary 2010-02-05, 14:16   #722
Alguien
Zadomowienie

zuzanna - leleth dobrze mowi z tym lozeczkiem turystycznym, nie jest to wielki wydatek, a zawsze w razie czego mozna tez odsprzedac. Ja tak samo planuje zrobic, jak dzidzia sie urodzi i bedziemy leciec w wakacje

spicegirl to super, ze na rodzicow bedziesz skladac petycje o gc Ja mam nadzieje, ze kiedys moi beda w stanie tutaj przyjechac odwiedzic, bo jak narazie to pracuja, no i wiadomo, ze koszty tego tez sa spore

schoolcraft co tam u Ciebie slychac?

A wiec przeprawy z bolem plecow ciag dalszy - zasnelam normalnie, jakos sie udalo. Obudzilam sie o 2:30 z jeszcze gorszym bolem niz wczoraj, probowalam sobie znalezc pozycje, ale zadna nie pasowala. W koncu podlozylam poduszke pod bok plecow (spie na boku) i przespalam do rana Wstalam i nie jest zle, takze chyba bede musiala teraz tak praktykowac spanie.
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 16:58   #723
CzarnyElf
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Leleth-chcialabym zobaczyc niedzwiadka OliegoCalusek w czolko dla niego
Alguien-fajnie wykombinowalas z ta poduszkaA masz moze jakies nowe zdjecia brzuszka?
Schoolcraft-jak tam dzien Ci mija?
Zuzanna-powodzenia w usypianiu corciZaraz zajrze do albumu

Ja mam dzisiaj wolne a potem bede pracowac 9 dni pod rzad

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Widze ze niektore dziewczyny zaczely temat kosmetykow

Ja mam do Was pytanie:
-czego uzywacie do zmywania twarzy/makijazu?
-czy ktoras z Was znalazla cos godnego polecenia w Usa co by przypominalo plyn micelarny(bez uzycia wody)z Polski?

Ja obecnie mam straszna cere,wysypuje mnie odkad zaczelam brac tabletki od tarczycy no i odkad mialam poronienie...krosty mam nawet na szyji
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 17:09   #724
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

dziewczyny dzieki za rady ale z tym lozeczkiem to chyba nie za bardzo bo
- ja lece sama z dzieckiem wiec kto to bedzie za mna tachal
- dwa a komu ja to sprzedam
- ja nie bede sie bawic allergo w pl a moja mama tez raczej nie
- ja mam tutaj playpan mala za bardzo go nie lubi
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 17:25   #725
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Leleth-chcialabym zobaczyc niedzwiadka OliegoCalusek w czolko dla niego

Ja mam dzisiaj wolne a potem bede pracowac 9 dni pod rzad

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Widze ze niektore dziewczyny zaczely temat kosmetykow

Ja mam do Was pytanie:
-czego uzywacie do zmywania twarzy/makijazu?
-czy ktoras z Was znalazla cos godnego polecenia w Usa co by przypominalo plyn micelarny(bez uzycia wody)z Polski?

Ja obecnie mam straszna cere,wysypuje mnie odkad zaczelam brac tabletki od tarczycy no i odkad mialam poronienie...krosty mam nawet na szyji
zaraz ci wysle niedzwiadka na PW.. mam jakies opory przed umieszczaniem zdjec na watku....
wspolczuje tylu dni w pracy..... jednak wole sie juz lenic w domu (choc dzis akurat mecze sie z eksperymentami z fizyki)
a co do kosmetykow to ja nie pomoge bo prawie nie uzywam... makijaz zmywam pod prysznicem -delikatnym plynem aveeno- cale cialo nim myje... w ogole nie dbam o swoja skore choc chyba powinnam zaczac..... naleza mi sie jakies baty....
ladna masz liczbe postow hihi
Cytat:
dziewczyny dzieki za rady ale z tym lozeczkiem to chyba nie za bardzo bo
- ja lece sama z dzieckiem wiec kto to bedzie za mna tachal
- dwa a komu ja to sprzedam
- ja nie bede sie bawic allergo w pl a moja mama tez raczej nie
- ja mam tutaj playpan mala za bardzo go nie lubi
a nie masz Polsce zadnej krewnej w ciazy/ z malym dzieckiem ktorej moglabys odsprzedac/ dac jako prezent?
Stary 2010-02-05, 17:43   #726
CzarnyElf
Zakorzenienie

Leleth-dzieki za PWWlasnie teraz zobaczylam swoja liczbe postow-to juz uzaleznienie
Co do pracy-jakos zleci-szczegolnie ze lenilam sie przez ostatnie 2 dni
A co to za plyn Aveeno?
Ktorys z tych?
http://www.drugstore.com/products/pr...79&catid=11936
http://www.drugstore.com/products/pr...22&catid=64337
http://www.drugstore.com/products/pr...82&catid=44613
http://www.drugstore.com/products/pr...62&catid=64337
http://www.drugstore.com/products/pr...66&catid=64337

Skore masz bardzo ladna-chyba to co uzywasz dziala
Stary 2010-02-05, 18:27   #727
Alguien
Zadomowienie

CzarnyElf to wypoczywaj, poki mozesz Co do zmywania twarzy, to od jakiegos czasu uzywam normalnie mydla. Tez nie znalazlam tutaj plynu, ktorego bez wody mozna uzywac, by zmyc makijaz.
Staram sie robic zdjecia brzuszka systematycznie co 2 tyg, wiec w ten weekend mi wypada wlasnie. Tutaj masz ostatnie:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4288

Pakuje juz walizki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 18:41   #728
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
CzarnyElf to wypoczywaj, poki mozesz Co do zmywania twarzy, to od jakiegos czasu uzywam normalnie mydla. Tez nie znalazlam tutaj plynu, ktorego bez wody mozna uzywac, by zmyc makijaz.
Staram sie robic zdjecia brzuszka systematycznie co 2 tyg, wiec w ten weekend mi wypada wlasnie. Tutaj masz ostatnie:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4288

Pakuje juz walizki

Ale ten czas leci juz 20 tygodni-trudno uwierzyc-swietne zdjecia-super brzuszek i figurka

Zazdroszcze pakowania

Ja tez czasami uzywam mydla-w sumie ostanio eksperymentowalam i moze dlatego problemy skorne-co do plynow bez wody to bedac w Polsce kupilam plyn Bioderma i byl ok-tylko ze wg mnie wogole nie byl wart ceny w stosunku do wydajnosci-stwierdzilam ze podobne dzialanie maja chusteczki ktore mozna u nas kupic-wkleje Wam linka-polecam te chusteczki-sa dobre do zmywania makijazu(szczegolnie dla zmeczonych i leniwych jak ja bo szybko sie zmywa)
http://www.drugstore.com/products/pr...33&catid=64338
Stary 2010-02-05, 19:13   #729
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

wlasnie problem w tym ze nie ma komu tego dac/sprzedac....

sliczny brzuchol
Stary 2010-02-05, 19:18   #730
schoolcraft
Wtajemniczenie

Witam

zuzanna12, sliczna masz coreczke A z tym lozeczkiem turystycznym, to chyba bylo by najlepsze rozwiazanie. Moze masz w Polsce jakichs znajomych, kto by Ci takie lozeczko pozyczyl? Bo rzeczywiscie moze byc tak, ze mala sie przyzwyczai do spania z Toba (dzieci szybko lapia to, co jest dobre ) i wtedy bedzie problem, by znowu zaczela spac w swoim lozeczku.

leleth, ja tez chce zdjecie Oliego-niedzwiadka Jesli oczywiscie mozna
No i mam nadzieje, ze czolko szybko sie mu zagoi. Kurcze, ile takie male dzieci musza sie napadac i ile krzywdy sobie zrobic, zanim naucza sie chodzic Moj Adas do tej pory czasami upada na rownym miejscu, ale na szczescie rzadko sie to zdarza.

Elfiku, co do kosmetykow, to wiesz, ze ja jestem tepakiem jezeli o to chodzi, wiec nic nie podpowiem. A i makijazu nie robie wogole, wiec tym bardziej sie nie znam

Alguien, sliczny brzuszek - taki malutki i zgrabny Ja sie smieje, ze ja nie bedac w ciazy mam wiekszy brzuch niz Ty w 20+ tygodniu Bedziesz miala mniej kg do zrzucenia - im mniej tym latwiej

To chyba tyle co mialam napisac. U mnie dzien jak co dzien - posprzatalam, zajmowalam sie dziecmi, ale na szczescie nie musze gotowac dzis obiadu - maz wraca troche wczesniej i cos tam po drodze kupi
Mala wlasnie zasypia, ale drze sie w nieboglosy... jest zmeczona, ale nie moze zasnac. Hmmm... czyzby kolejne zabki zaczely jej wychodzic

Pozdrawiam Was dziewczyny i milego dnia zycze
NURSING is my profession!
schoolcraft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 19:55   #731
Alguien
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny, brzuszek juz jest wiekszy teraz, moze wkrotce wrzuce nowe fotki

Obiecalam Wam zdjecie plaszczyka, co kupilam jakis czas temu, wiec oto ono

Edytowane przez Alguien
Czas edycji: 2010-02-13 o 23:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 20:42   #732
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja tez czasami uzywam mydla-w sumie ostanio eksperymentowalam i moze dlatego problemy skorne-co do plynow bez wody to bedac w Polsce kupilam plyn Bioderma i byl ok-tylko ze wg mnie wogole nie byl wart ceny w stosunku do wydajnosci-stwierdzilam ze podobne dzialanie maja chusteczki ktore mozna u nas kupic-wkleje Wam linka-polecam te chusteczki-sa dobre do zmywania makijazu(szczegolnie dla zmeczonych i leniwych jak ja bo szybko sie zmywa)
http://www.drugstore.com/products/pr...33&catid=64338
http://www.drugstore.com/products/pr...79&catid=11936 ten uzywa maly - my tez czasem... no i czasem zmywam nim twarz......
http://www.drugstore.com/products/pr...GFI-0-RVP-1252 moj plyn ma takie same napisy ale inny kolor zakretki....
ja czasem zmywam makeup chusteczkami malego do pupci haha... zwykle pampers sensitive.....
Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość

leleth, ja tez chce zdjecie Oliego-niedzwiadka Jesli oczywiscie mozna
No i mam nadzieje, ze czolko szybko sie mu zagoi. Kurcze, ile takie male dzieci musza sie napadac i ile krzywdy sobie zrobic, zanim naucza sie chodzic Moj Adas do tej pory czasami upada na rownym miejscu, ale na szczescie rzadko sie to zdarza.

zaraz Ci wysle spiesze sie bo zaraz zmykamy do dentysty... tz ze stresu ubikacje kilka razy juz odwiedzil..... haha a ja sie tylko smieje, bo dla mnie to pestka....
milego dnia dziewczyny
Stary 2010-02-05, 20:53   #733
CzarnyElf
Zakorzenienie

Schoolcraft-to milego dnia i zeby Ewusia zasnela Ja tez dzisiaj mam ochote na cos nie domowego do jedzenia-tylko co?Sushi moze?

Chcialabym zeby w Usa wiecej powstalo miejsc/restauracji/sklepow dla ludzi ktorzy lubia jedzenie organicBo duzego wyboru nie ma-wszystko smakuje tak samo.....

Leleth-dzieki za linki do tych kosmetykow-milego dnia

Alguien-plaszczyk super-a Ty sliczna
Stary 2010-02-05, 21:18   #734
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, dziekuje za link Oli rzeczywiscie wyglada jak maly niedzwiadek :lovek: Ja Ci juz kiedys dawno, dawno temu pisalam, ze Oli to maly przystojny model Jakie on ma sliczne wloski i ta piekna buzka Ty mi mowilas, ze moge sprzedawac komorki jajowe, ale powiem Ci, ze Ty rownie dobrze mozesz taki biznes otworzyc

Mam pytanko - zauwazylam w galerii zdjecie - jakby taka swiateczna kartke. Czy to bylo robione w Tiny Prints? No i czy zamawialas wydrukowana wersje kartki czy tylko tak dla zabawy zrobilas na internecie?
Pytam, bo zamawialismy birth announcements dla Evci z Tiny Prints i teraz chcemy robic tez zaproszenia na chrzest. I tak poprostu jestem ciekawa opinii innych

Alguien, sliczny plaszczyk A jakie Ty masz dlugie wlosy! Ja tez mialam podobne do niedawna, ale w koncu skrocilam, bo przy 2 dzieci bylo to bardzo niewygodne.

Elfiku, nie wiem co Ci doradzic odnosnie jedzenia. Maz kupil nam piers z kurczaka i salatke coslaw (chyba tak sie pisze) - wiec nic ciekawego

Edytowane przez schoolcraft
Czas edycji: 2010-02-13 o 19:50
Stary 2010-02-06, 00:01   #735
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

fimik...za............... ......sty schoolcraft wlasnie nie za bardzo mam od kogo pozyczyc....i jest problemik a bedzie problemisko jak Olimpia oduczy sie spac w lozeczku ( wczoraj wieczorem 15 min i mala spala)

biore ze soba wozek....a co myslicie jakby w wozku spala przez te 3 i pol tygodnia?

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

alugien, lasencja z ciebie ja moze potem wrzuce do albumu jakas moja fotke....kurcze jak tez chce takie dlugie wlosy...jak ty to zrobilas? dlugo zapuszczalas?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 00:42   #736
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcialabym zeby w Usa wiecej powstalo miejsc/restauracji/sklepow dla ludzi ktorzy lubia jedzenie organicBo duzego wyboru nie ma-wszystko smakuje tak samo.....

Leleth-dzieki za linki do tych kosmetykow-milego dnia
hmm u nas jest duzy wybor organicznego jedzenia... nie dosc, ze sa sklepy w stylu Trader Joe's gdzie jest duzy wybor takich towarow to jeszcze prawie kazdy supermarket ma sekcje organiczna... no i ja osobiscie czasem jezdze na market gdzie Amiszowie sprzedaja swoje produkty w Pensylwanii (moja ciotka tam mieszka) ...

Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość
leleth, dziekuje za link Oli rzeczywiscie wyglada jak maly niedzwiadek :lovek: Ja Ci juz kiedys dawno, dawno temu pisalam, ze Oli to maly przystojny model Jakie on ma sliczne wloski i ta piekna buzka Ty mi mowilas, ze moge sprzedawac komorki jajowe, ale powiem Ci, ze Ty rownie dobrze mozesz taki biznes otworzyc

Mam pytanko - zauwazylam w galerii zdjecie - jakby taka swiateczna kartke. Czy to bylo robione w Tiny Prints? No i czy zamawialas wydrukowana wersje kartki czy tylko tak dla zabawy zrobilas na internecie?
Pytam, bo zamawialismy birth announcements dla Evci z Tiny Prints i teraz chcemy robic tez zaproszenia na chrzest. I tak poprostu jestem ciekawa opinii innych
Schoolcraft filmik super .... tz tez ogladal i mu sie bardzo podobalo....
a kartka pochodzi z shutterfly.com ... my zawsze wszystko tam zamawiamy bo przesylaja nam czesto kupony na emaila nawet na 50% off...

przezylismy wizyte u dentysty a teraz mam straszna ochote na pizze.. ale cyba nie mam co liczyc ze tz mi ja przywiezie....
w ogole to spodziewamy sie zaraz sniezycy i tz musi jechac na zakupy bo lodowka pusta... zawsze sie nasmiewalam z amerykanow robiacych zapasy przed kazda nawet najmniejsza sniezyca ale tym razem sami musimy sie dolaczyc do tlumow....

Alguien- super plaszczyk.. i ty tez jestes niezla laska... chcialabym miec takie uda :P
Stary 2010-02-06, 02:26   #737
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

kobitki zaraz wrzuce zdjecia do albumu....moja coreczka juz trzeci dzien/ noc zasypia sama w lozeczku i zajelo jej to dzisiaj kilka minut a jeszcze przedwczoraj bylam gotowa sie poddac i polozyc sie z nia na kanapie
Stary 2010-02-06, 03:39   #738
CzarnyElf
Zakorzenienie

Schoolcraft-filmik superAdas sobie znalazl fajne zajecie z siostraCo do jedzenia to w koncu zjedlismy takie jakby pierogi ze sklepu organicznego z sosem octowo-sojowym-nawet nawet to bylo

Leleth-u nas jest tylko jeden sklep ze zdrowa zywnoscia -tez tam wlasnie sprzedaja jedzenie od Amiszow tezW marketach sa stoiska organiczne ale maly wybor-wiecej smieciowego jedzenia

Chcialabym zeby bylo wiecej restauracji ze zdrowym jedzeniem-u mnie w miescie jest tylko jedna-a ceny kosmiczne-ale na specjalne okazje zawsze tam ide-jedzenie 100 razy lepsze niz w normalnych restauracjach

Nie moge sie juz doczekac az beda bazarki z warzywami i owocami od miejscowych farmerow
Stary 2010-02-06, 13:08   #739
Ray
Zakorzenienie

hejo

czarny elf ja jestem jakaos kosmetykocholiczka
ja od dluzszego czasu uzywam mydelko clinique, tonik clinique i ten gel zolty i filtr do twarzy na to, a na wiezor to samo tylko zamiast filtra krem nautrogeny ten co mi polecalalas healthy skin mam do wykorsystania jeszcze clinique jakis z antyoxydantami.

Alguien gdzie ty masz ten brzuszek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 16:32   #740
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Alguien-plaszczyk super-a Ty sliczna
oj dziekuje
co do organic food, masz moze siec wegmans u Ciebie?

Cytat:

alugien, lasencja z ciebie ja moze potem wrzuce do albumu jakas moja fotke....kurcze jak tez chce takie dlugie wlosy...jak ty to zrobilas? dlugo zapuszczalas?
Dzieki nie pamietam, ile zapuszczalam, pewnie dobrych kilka miesiecy. Ale tak szczerze, to nie zajmuje sie wlosami odkad zaszlam w ciaze, tzn nie farbowalam od tego czasu, ani nie pocinalam.

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
Alguien- super plaszczyk.. i ty tez jestes niezla laska... chcialabym miec takie uda :P
rowniez dziekuje, tak mnie natura uformowala

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
Alguien gdzie ty masz ten brzuszek?
jest gdzies tam no ale wiem, wiem, jak na 22 tydzien, to mam malutki dosc.

schoolcraft masz slodkie dzieciaczki

Jestesmy od wczoraj u tesciow, jutro lecimy. Dzisiaj spalo mi sie juz dobrze

Milego weekendu dziewczyny
Stary 2010-02-06, 16:56   #741
CzarnyElf
Zakorzenienie

Alguien-masz fajna urode-taka nietypowa-egzotyczna troche
My nie mamy sieci tych sklepow-u nas jest tylko jeden malutki sklepik Vitamin Cottage-zawsze w nim ciasno
Fajnie ze sie wyspalas-milego lotu jutro-daj znac w miare mozliwosci jak dolecisz jak przebiegl lot

Ray-co do Clinique to probowalam ale one nie dla mojej cery-ja mam cere sucha i b wrazliwa.
Fajnie ze uzywasz tego kremiku z Neutrogeny-ja uzywam go czasami-jestem niecierpliwa bo jak skora sie po nim oczyszcza i wyskakuje cos to przerywam stosowanie-musze byc bardziej cierpliwa i stosowac go bez przerywania i doprowadzic kuracje do konca

Milego weekendu dziewczyny
Stary 2010-02-06, 16:57   #742
schoolcraft
Wtajemniczenie

Alguien, szczesliwego lotu i miekkiego ladowania zycze! Mam nadzieje, ze bedziesz chociaz czasem tu do nas zagladac. Bedziemy tesknic

leleth, jak tam burza sniezna? Zasypalo Was? Wczoraj widzialam w TV, ze w wielu miejscach bedzie sporo sniegu, ale o dziwo Michigan ominelo U nas zero sniegu, ladnie swieci slonko ale jest ziiiiimno.

Dziekuje za odpowiedz co do kartki. Popatrze tez na ta stronke o ktorej wspomnialas i moze tam znajde jakies ciekawe zaproszenia na chrzest, bo wczoraj patrzylam na tinyprints i nic ciekawego nie mieli

zuzanna12, patrzylam na zdjecia, sa ladne. Ale czemu takie malutkie?
A z tym spaniem w wozku to nie wiem czy to bedzie dobre dla pleckow malej

Dziewczyny, mam pytanko - w jakich sieciach macie telefony komorkowe? Ja mam w Verizon Wireless i troche jestem zawiedziona, bo np. nie moge wysylac sms'ow do Europy (co jest dla mnie wazne ). No i teraz w sierpniu konczy mi sie z nimi kontrakt, wiec myslalam, zeby znowu przerzucic sie do AT&T albo T-mobile. Ale wlasnie przyszla oferta z Verizon, ze jak zrobimy upgrade programu, to dostaniemy blackberry. I jestem ciekawa czy ktoras z Was ma taki telefon i czy warto cos takiego miec?

Czas edycji: 2010-02-06 o 17:04
Stary 2010-02-06, 17:41   #743
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
oj dziekuje
co do organic food, masz moze siec wegmans u Ciebie?

kocham Wegmans...

a teraz sie zabieram za pieczenie wz-tki nigdy tego nie robilam ale zawsze musi byc ten pierwszy raz...

schoolcraft u nas jest jakies 5 cm sniegu wiec prawie nic.. bylam z mlodym na chwile na zewnatrz.. odsniezylismy auta i pobawilismy sie w parku....
a telefon mam w at&t.. ogolnie jestem zadowolona chociaz mamy te same aparaty od 4 lat ( nie chcialo nam sie zmieniac ostatnio ) i nie mozemy sie doczekac jak dostaniemy nowe.... ja chce Iphona blackberry jakies przeladowane mi sie wydaje....

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2010-02-06 o 17:46
leleth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 19:19   #744
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, no to fajnie, ze Was nie zasypalo Jesli sie nie myle, to najwiecej sniegu mialo byc w Washington DC

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
a telefon mam w at&t.. ogolnie jestem zadowolona chociaz mamy te same aparaty od 4 lat ( nie chcialo nam sie zmieniac ostatnio ) i nie mozemy sie doczekac jak dostaniemy nowe.... ja chce Iphona blackberry jakies przeladowane mi sie wydaje....
tzn. przeladowane?
Ja tez sie zastanawiam nad Iphon'em, ale wydaje mi sie, ze jest taki duzy i bylo by mi niewygodnie taszczyc go wszedzie ze soba... Hmmm... sama nie wiem. W poniedzialek maz sie dowie co i jak i wtedy zadecydujemy czy pozostac w Verizon i zrobic upgrade + dostac nowy telefon czy tez poczekac do sierpnia i wtedy przerzucic sie na At&t i wtedy dostac nowy tel.
Stary 2010-02-06, 21:36   #745
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

oj nie umiem poradzic te temat telefonow...sama mam z Solo Mobile i tez nie moge wysylas smsow do polski...ale ja zmienie na Rogers

dziewczynki Olimpia dzisiaj jadla jabluszko z marchewka ze sloiczka i wiecie co ze nawet nie plula tylko ladnie otwierala buzke...od razu podlapala co to jest lyzeczka

ps. nie wiem czemu te zdjecia takie male mi wyszly pozniej sie pobawie tym
Stary 2010-02-06, 21:41   #746
Alguien
Zadomowienie

CzarnyElf to przykro mi z tymi sklepami rozumiem Cie, ze chcialabys cos kupic, a nie masz gdzie dostac. Zakupy przez net pewnie tez odpadaja, bo nie ma to jak obejrzec i przeczytac na zywo.

Schoolcraft ja polecam Iphone'a zdecydowanie. Jestem co prawda fanka Apple, maz ma ten tel, a ja iPod Touch, z ktorego wlasnie teraz pisze uzywajac wifi wszystko zalezy od tego, jakie sa Twoje potrzeby, ktore funkcje wykorzystasz, no i zeby abonament byl do tego adekwatny.

Zuzanna ja tez mysle, ze wozek nie bedzie zbyt dobrym rozwiazaniem.

leleth pochwal sie efektami wypiekowymi!
Stary 2010-02-06, 21:45   #747
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

dziewczynki gadalam z mama....kupila jej to lozeczko turystyczne takze juz po problemie...raz jeszcze dziekuje wam za porady

przeczytajcie to:NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! w glowie sie nie miesci mi to sie wydaje niemozliwe!!!
http://www.gadu-gadu.pl/543371487041...odzila-dziecko
Stary 2010-02-06, 22:16   #748
CzarnyElf
Zakorzenienie

Alguien-no wybor organic u nas jest maly(male miasto) ale lepszy taki niz zaden
Schoolcraft-z telefonami nie doradze bo ja sie wogole na tym nie znam
Zuzanna-fajne zdjecia w abumie tylko malutkie-ale i tak sie dopatrzylam ladnych,blyszcacych wlosow u CiebieJakich kosmetykow uzywasz do wlosow?

W ciazy w wieku 9 lat-jak to mozliwe?
Stary 2010-02-06, 22:44   #749
schoolcraft
Wtajemniczenie

Alguien, dzieki za info co do telefonu. Jeszcze sie zastanowie czego dokladnie chce

zuzanna12, no to super, ze problem z lozeczkiem sie rozwiazal
A co do tego artykulu, to zupelnie niedawno ja i moj maz rozmawialismy z ksiedzem ktory przez wiele lat byl misjonarzem w Afryce i on wlasnie opowiadal, ze tam 8 letnie dziewczynki rodza dzieci. I mowil, ze niby jest tak ze w Afryce 8 letnia dziewczynka jest na tyle rozwinieta jak 16-letnia dziewczyna w Europie (a 16 latka spokojnie jest w stanie zajsc w ciaze i urodzic dziecko). W jaki sposob 8-letnie afrykanskie dziewczynki zachodza w ciaze to juz zupelnie inna historia W kazdym badz razie, moze w Chinach jest podobnie?
Nie znam sie w tym temacie, wiec nic nie moge powiedziec od siebie. Pisze tylko to co slyszalam, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Ale rzeczywiscie troche dziwnie brzmi, jak sie slyszy, ze 9-latka zostaje matka

Czas edycji: 2010-02-06 o 22:46
Stary 2010-02-06, 23:10   #750
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czarny eflie uzywan pantennte pro-v i jedyne co daje na wlosy do jest jedwab czyli silk
nazwya sie BIOSILK i jest z firmy Farouk
pozdrowka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości