Wszystko o Avonie - cz. 9 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-12, 23:33   #4711
baniutka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Nie pierwszy, mój trzeci
Wczoraj miałam pierwszy regularnego z kat05
no tak, przecież...
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:33   #4712
hypnotized28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
stwierdziłam ostatnio, że będę zużywać moje kosmetyczne zapasy więc nie zamawiam mazidełek itp. a za to przeskoczyłam z zamówieniami na biżu i akcesoria
też tak postanowiłam

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
]
A propo tej sprawy, już w poprzedniej paczce miałam dołorzone takie plastikowe "coś", żeby kosmetyki się nie przewracały. No i działało. Ale może wyjątkowo dostałam, bo tyle skarg z SK do nich wysłałam, że głowa mała hi hi
jakiś czas temu też dostałam takie "coś" i bardzo się zdziwiłam, myślałam że będą to wkładać cały czas do paczek jednak była to jednorazowa sytuacja

dostałam już na maila 10 wyjątkowych ofert z katalogu Avon wrażenia to na mnie nie zrobiło, na moich klientkach (lub potencjalnych klientach) też raczej nie zrobi
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:35   #4713
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewczyny,moze mi ktoras podac numer probek eternal magic i w jakiej cenie sa perfumy little white dress w ofercie znam polecam?
Kod na próbki to 45039, ale w tym katalogu nie ma wogóle oferty "znam polecam" w kat 4 są to wody H. Lacroix, a w 5 zestaw kosmetyków Anew Clinical. Chyba, że było w kat 2, ale się nie orientuję
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:39   #4714
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
A mi się jakoś nie podoba
Zaraz wrzucę fotki na katalogowy.
Dodam, że bardzo na niego czekałam, ale jakoś mnie rozczarował...

No i mam torbę maja w brakach, produkcja opóźniona...
ja dopiero wczoraj dostałam paczuszkę i były dwie torby Maja, które były przedtem w brakach - a wczoraj składałam zamówienie z katalogu 5 i w podglądzie faktury na całe szczęście są te boczne torebeczki zafakturowane:P
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 23:41   #4715
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ja dopiero wczoraj dostałam paczuszkę i były dwie torby Maja, które były przedtem w brakach - a wczoraj składałam zamówienie z katalogu 5 i w podglądzie faktury na całe szczęście są te boczne torebeczki zafakturowane:P
Szczęściara
Stary 2010-02-13, 00:12   #4716
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Szczęściara
ale dwa terminy czekałam na torbę
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 00:14   #4717
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ale dwa terminy czekałam na torbę
Też poczekam sobie coś tak czuję
Stary 2010-02-13, 00:53   #4718
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2185 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co jest lepsze Puder prasowany "Idealny kolor" czy Podkład w kompakcie "Idealna gładkość"??
Hm, ale to zależy co wolisz? Puder czy podkład, bo to dwie różne sprawy. Jaki efekt ma być: pudrowy czy kremowy?
Ja gdybym miała wybrać z tych dwóch, wybrałabym podkład. W miarę dobrze kryje, wyglądam po ludzku, a po tym pudrze (samym) tak sobie.
Stary 2010-02-13, 06:49   #4719
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
....Jeśli chodzi o naszyjnik Adima to ja też go biorę bo bardzo mi się spodobał, będzie pasował do wszystkiego zastanawiam się jeszcze nad tym kwiatkiem czarnym bo mnie zachwycił jak widziałam go w COKu
Cytat:
Naszyjnik Adima
Zdjęcia nie pokazują tego jaki jest naprawdę
Chodzi mi o to, że myślałam, że jest bardziej subtelny, delikatny. Jak dla mnie jest za gruby i jakiś taki... ordynarny.
BTW trudno mu zrobić zdjęcie bo jest długi
asiuchna , moim zdaniem nie jest ordynarny, porównując go z innymi łańcuszkami z biżu Avonu, jest właśnie oryginalny, a Twoje zdjęcia nie oddają jego urody, bo jest zaplątany
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Fotki testera do badania skóry dodano na katalogowy
Czy ktoś się orientuje, czy na formularzu do katalogu 5 - 06718 Tester poziomu nawilżenia skóry (cena reg 13,00) 8,90,to jest właśnie ten, co go smerfetka 25 umieściła na katalogowym.
A jeśli nie, to może coś bliższego o nim bo na odp. na maila ze strefy, nie mogę się doczekać
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 07:13   #4720
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
A propo tej sprawy, już w poprzedniej paczce miałam dołorzone takie plastikowe "coś", żeby kosmetyki się nie przewracały. No i działało. Ale może wyjątkowo dostałam, bo tyle skarg z SK do nich wysłałam, że głowa mała hi hi
Czy to nie było po szminkach ? taka paleta na ileś tam pomadek? też to dostałam i na razie służy mi jako paleta do koralików do biżuterii
Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Pokaż wiadomość
dostałam już na maila 10 wyjątkowych ofert z katalogu Avon wrażenia to na mnie nie zrobiło, na moich klientkach (lub potencjalnych klientach) też raczej nie zrobi
a ja nie dostałam ani jednego

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 08:26   #4721
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
asiuchna , moim zdaniem nie jest ordynarny, porównując go z innymi łańcuszkami z biżu Avonu, jest właśnie oryginalny, a Twoje zdjęcia nie oddają jego urody, bo jest zaplątany
Aj tak plącze się i zawija to fakt. Może masz rację. Mnie jednak nic nie przekonuje Postanowiłam już go sprzedać
Stary 2010-02-13, 09:19   #4722
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
w jakiej cenie sa perfumy little white dress w ofercie znam polecam?
gdzie jest ta oferta????

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Czy ktoś się orientuje, czy na formularzu do katalogu 5 - 06718 Tester poziomu nawilżenia skóry (cena reg 13,00) 8,90,to jest właśnie ten, co go smerfetka 25 umieściła na katalogowym.
A jeśli nie, to może coś bliższego o nim bo na odp. na maila ze strefy, nie mogę się doczekać
to zdjęcie przedstawia tester, jaki można było dostać za polecenie osoby na konsultantkę, a to co na formularzu to zupełnie co innego- nie wiem czy pamiętasz, jak jakiś czas temu w ofercie demo były dostępne te testery (był to zestaw chyba 10szt) na takim pasku, który przykłada się do skóry

fotkę tego testera znalazłam w HT 14/2009 na str.3

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2010-02-13 o 10:51
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 10:45   #4723
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też zamawiam naszyjnik Adima Prosty, a jednak urozmaici nawet zwykłą jednolitą bluzkę czy sweterek. Doda jej charakteru i "pazura".

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-13 o 21:14
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 10:55   #4724
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też zamawiam naszyjnik Adina Prosty, a jednak urozmaici nawet zwykłą jednolitą bluzkę czy sweterek. Doda jej charakteru i "pazura".

ja tez tak myślę, szczególnie do czarnych zestawów, ale nie tylko. Brakowało mi właśnie długiego łańcuszka i niezbyt strojnego.
Zdaje się, że znowu się nakręcamy i będzie powtórka z pink sands
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 10:55   #4725
hypnotized28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
a ja nie dostałam ani jednego
jeśli ktoś chce mogę przesłać tę ofertę na maila poproszę tylko pw z adresem e-mail

Ja też zamawiam sobie Adimę
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 11:00   #4726
emza
Rozeznanie

asiuchna wstawila zdjecie naszyjnika Adima na katalogowy. Moim zdaniem on ma byc taki gruby widoczny i jak napisalas "ordynarny" z reszta tak jak Heidi-nie da sie kolo niej przejsc i nie popatrzec. moja wspollokatorka zostala zaczepiona w biedronce przez jakas kobitke czy to jest ta torba z avonu i ze jest przepiekna
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 11:21   #4727
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Składałam dziś zamówienie - niestety czerwona kropa przy musztardowej torebce Gabriella

Zamawiałam tą torebkę i mam ją na podglądzie faktury.
Natomiast w brakach portfel gabriella

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 12:23   #4728
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi się jakoś nie podoba
Zaraz wrzucę fotki na katalogowy.
Dodam, że bardzo na niego czekałam, ale jakoś mnie rozczarował...
dzięki za fotki
tak po szczerości to myśłałam że te pojedyńcze łańcuszki będą cieńsze, z drugiej strony już się na niego napaliłam
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 12:27   #4729
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
....
Dzięki , dobrze że przechowuję "papierzyska" , bo przy okazji sprawdziłam, że wtedy był on o złotówkę tańszy, a mimo to mnie nie skusił
Cytat:
jeśli ktoś chce mogę przesłać tę ofertę na maila poproszę tylko pw z adresem e-mail

Zaraz wyślę na priv maila i bardzo proszę o wszystkie oferty, choć bardzo wątpię by Avon mnie zaskoczył
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 12:44   #4730
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Tak sobie myślałam ostatnio - wiadomo coś ze zniesieniem okręgów? Tyle było gadania, pamiętam, że od k08/2009 miały być już zniesione a do tej pory nawet słowa o tym nie ma 'z góry'.

Gdzie znajdę numery, żeby zamówić minidisplaye? Pamiątam, że gdzieś dawałyście skład, ale próbowałam znaleźć i nie mogłam odszukać...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 13:30   #4731
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Kod na próbki to 45039, ale w tym katalogu nie ma wogóle oferty "znam polecam" w kat 4 są to wody H. Lacroix, a w 5 zestaw kosmetyków Anew Clinical. Chyba, że było w kat 2, ale się nie orientuję
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
gdzie jest ta oferta????

to zdjęcie przedstawia tester, jaki można było dostać za polecenie osoby na konsultantkę, a to co na formularzu to zupełnie co innego- nie wiem czy pamiętasz, jak jakiś czas temu w ofercie demo były dostępne te testery (był to zestaw chyba 10szt) na takim pasku, który przykłada się do skóry

dziekujei przepraszam ze namieszalam,bo z ta litlle white dress cos mi sie pomylilo
Stary 2010-02-13, 13:37   #4732
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

mi się ten naszyjnik adima odrazu spodobał, jak dostałysmy skany kat. 03 i nawet o tym pisałam kupię go napewno, ale nie wiem, w którym katalogu, bo w tym mam ataką duża listę, a zamówień nie tak sporo, zeby mi to wszystko pokryły ale to jeszcze się zobaczy może z zregarka zrezygnuję ....
a dużo musze kupić, ma w lutym/marcu dużo osób z rodziny ma urodziny, a najłatwiej mi kupowac rzeczy z avonu nie mam kiedy latać po sklepach

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 14:15   #4733
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Hej mam pytanko: używała któraś z Was tuszu do rzęs podkręcającego z drobinkami coś a'la diamentowe? nie pamiętam dokładnie pełnej nazwy, ale na pewno wiecie o co chodzi. Szczoteczka jest różowa i wygięta. Ale nie w tym rzecz... Zamówiła go moja siostra i niestety po pierwsze wygląda jakby był używany pół roku-jest całkiem suchy.... a po drugie miał być czarny a tak naprawdę jest szary... Co z tym fantem zrobić-odesłać jako zwrot? i jak to się robi? i czy później mi przyślą taki sam czy co oni robią ze zwrotami?
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 14:18   #4734
ololufe
Zakorzenienie

Naszyjnik faktycznie ladnie wyglada tzn. fajnie by wygladal na codzien nawet do jakiejs prostej bluzki

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

@Smynio
Koniecznie odeslac ten tusz. Sa ta felerne tusze wyprodukowane przez avon i oni chetnie biora je z powrotem. Wlasciwie to nie moge zrozumiec czemu one w ogole sa jeszcze w katalogu... boje sie nawet zaryzykowac i go kupic by sprawdzic czy juz faktycznie zostal "ulepszony".. bo jak nie to uwzazm, ze jek najszybciej powinni go wycofac ze sprzedazy bo nie za dobrze on sprzyja wizerunkowi firmy.

A mozesz go jak najbardziej wymienic na czarny, ktory z pewnoscia bedzie zdecydowanie lepszy. Albo poprosic ich o zwrot pieniedzy. Ja w sumie zdecydowanie bardziej jestem zadowolna z tuszu supershock, ktory w 3 jest w cenie promocyjnej Ten tusz zdecydowanie polecam

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-02-13 o 14:21
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 14:30   #4735
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Naszyjnik faktycznie ladnie wyglada tzn. fajnie by wygladal na codzien nawet do jakiejs prostej bluzki

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

@Smynio
Koniecznie odeslac ten tusz. Sa ta felerne tusze wyprodukowane przez avon i oni chetnie biora je z powrotem. Wlasciwie to nie moge zrozumiec czemu one w ogole sa jeszcze w katalogu... boje sie nawet zaryzykowac i go kupic by sprawdzic czy juz faktycznie zostal "ulepszony".. bo jak nie to uwzazm, ze jek najszybciej powinni go wycofac ze sprzedazy bo nie za dobrze on sprzyja wizerunkowi firmy.

A mozesz go jak najbardziej wymienic na czarny, ktory z pewnoscia bedzie zdecydowanie lepszy. Albo poprosic ich o zwrot pieniedzy. Ja w sumie zdecydowanie bardziej jestem zadowolna z tuszu supershock, ktory w 3 jest w cenie promocyjnej Ten tusz zdecydowanie polecam
Dzięki za odpowiedź. Tylko ja ledwo zaczęłam i nie mam pojęcia jak się zabrać za robienie takiego zwrotu

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Tylko ja ledwo zaczęłam i nie mam pojęcia jak się zabrać za robienie takiego zwrotu
cholercia nie ta emotka wlazła miała być ta
Stary 2010-02-13, 15:03   #4736
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
też tak postanowiłam

jakiś czas temu też dostałam takie "coś" i bardzo się zdziwiłam, myślałam że będą to wkładać cały czas do paczek jednak była to jednorazowa sytuacja

kurcze ja nie dostalam ani jednej takiej oferty a co w nich mialas

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:

ja poprosze
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 15:04   #4737
ololufe
Zakorzenienie

@Smynio
Jezeli masz u siebie w miescie COK to powinni ci dac formularz przesylki zwrotnej. Mozesz sie ich zapytac czy jest gdzies mozliwosc zostawienia zwrotow, tak jak np. na Slowiczej w Warszawie. Moze jak nie oni to jakies biuro avonu w Twoim miescie przyjmuje zwroty. Formularz rowniez znajdziesz w strefie konsultantki wiec mozesz go sobie wydrukowac. Jezeli zadnego takiego puntktu zwrotow nie znajdziesz to skontaktuj sie ze swoja liderka badz oms. Moze one/oni zbieraja zwroty od konsultantek (choc jak ktos wpomnial tu na forum - juz nie maja takiego obowiazku).
Jezeli zaden z powyzszych sposobow dokonania zwrotu nie bedzie skuteczny to niestety ale musisz wyslac im zwrot poczta na swoj koszt. Dane adresowane sa w strefie konsultantki i na formularzu.
Ahh jeszcze, ja juz od 4 lat nie robie dostaw regularnych do domu ale do coku. Nie wiem jak jest teraz ale kiedys jak robilas dostawe regularna to dostawcy przyjmowali zwroty. Ale jak mowie, kiedys to koordynatorki (obecne liderki) mialy obowaizek przyjmowania zwrotow wiec moze i dostawcy rowniez.

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-02-13 o 15:07
Stary 2010-02-13, 15:22   #4738
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@Smynio
Jezeli masz u siebie w miescie COK to powinni ci dac formularz przesylki zwrotnej. Mozesz sie ich zapytac czy jest gdzies mozliwosc zostawienia zwrotow, tak jak np. na Slowiczej w Warszawie. Moze jak nie oni to jakies biuro avonu w Twoim miescie przyjmuje zwroty. Formularz rowniez znajdziesz w strefie konsultantki wiec mozesz go sobie wydrukowac. Jezeli zadnego takiego puntktu zwrotow nie znajdziesz to skontaktuj sie ze swoja liderka badz oms. Moze one/oni zbieraja zwroty od konsultantek (choc jak ktos wpomnial tu na forum - juz nie maja takiego obowiazku).
Jezeli zaden z powyzszych sposobow dokonania zwrotu nie bedzie skuteczny to niestety ale musisz wyslac im zwrot poczta na swoj koszt. Dane adresowane sa w strefie konsultantki i na formularzu.
Ahh jeszcze, ja juz od 4 lat nie robie dostaw regularnych do domu ale do coku. Nie wiem jak jest teraz ale kiedys jak robilas dostawe regularna to dostawcy przyjmowali zwroty. Ale jak mowie, kiedys to koordynatorki (obecne liderki) mialy obowaizek przyjmowania zwrotow wiec moze i dostawcy rowniez.
Dzięki za informacje u mnie nie ma COKu ale zapytam jednak liderki-myślałam, że może to się jakoś na własną rękę załatwia, ale widzę że przyda się pomoc liderki jednak. A jeśli ona nic nie pomoże to zrobię jak mówisz-odeśle pocztą, bo szkoda trzymać takie badziewie... a koszt ok 2zł to przeżyje jeszcze
Stary 2010-02-13, 15:25   #4739
ololufe
Zakorzenienie

@Smynio
Powodzenia!
Stary 2010-02-13, 15:45   #4740
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
kółko powinno być widoczne po wewnętrznej czy zewnętrznej stronie przykładanego pierścionka?
kolko powinno byc widoczne wewnatrz przykladanego pierscionka tak jakbys chciala odrysowac np opone to rzeby byl dobry rozmiar to musisz odrysowac wewnatrz opony a jak chcesz miec srednice calego kola to na zewnatrz rozumiesz????????????
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości