Wszystko o Avonie - cz. 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 11:53   #1
Hosenka*
Zakorzenienie

Wszystko o Avonie - cz. 9

Witam w kolejnej cześci pogawędek nt. kosmetyków firmy Avon.

Proszę o uważne zapoznanie się z tym postem, również osoby udzielajace sie w poprzednich wątkach!!

1.
link do 1 części:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207408

link do 2 części:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219957

link do 3 części:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235871

link do 4 części:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261644

link do 5 części:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=291047

link do 6 części:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=319919

link do 7 części:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354813

link do 8 części:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=378214

2. Wątek przeznaczony jest do dyskusji o firmie i kosmetykach Avon.

W tym wątku dyskutujemy o kosmetykach firmy Avon, omawiamy także sprawy techniczne związane z zamawianiem kosmetyków.

W tym wątku nie wklejamy katalogów ani zdjęć kosmetyków! Dostępne katalogi i zdjęcia znajdziesz tutaj(klik!)

3. Proszę o wypowiedzi związane z tematem.
Ze względu na dużą liczbę osób odwiedzających wątek wszystkie posty nie na temat lub nie zawierające konkretnej treści (np. post z jedną emotką) będą usuwane.
Jeżeli chcecie sobie luźno porozmawiać na tematy, które Was łączą zapraszam do tego wątku

Chcesz zasubskrybować nowy watek?? Skorzystuj z opcji "narzędzia" gdzie mozna włączyć subskrypcje.
Wszelkie posty typu: "witam w nowej części", "subskrybuję" będą usuwane!!

4. PROSZE NIE PYTAC O KATALOGI!!
JEŚLI W WATKU Z KATALOGAMI NIE MA TO ZNACZY ŻE NIKT Z WIZAŻU JESZCZE GO NIE MA, ALBO NIE MA OCHOTY ZAMIEŚCIĆ - TO JEGO PRAWO, KTÓRE TRZEBA USZANOWAĆ.

Posty z prośbami o katalogi będą kasowane.

5. Pamiętajcie, że wiele kosmetyków Avon zrecenzowanych jest w KWC.
W bazie znajduje się prawie 900 kosmetyków!
Recenzje kosmetyków Avon [kilknij tutaj !]
Przed zadaniem pytania nt. kosmetyku sprawdź bazę KWC, przeszukaj poprzednie wątki korzystając opcji: "przeszukaj ten watek" - nikt nie ma ochoty pisać kilka razy tego samego, bo komuś najzwyczajniej w świecie się NIE CHCE poszukać.

6.Ważne jest dbanie o porządek w wątku - korzystajcie z opcji edycji i multicytowania!

Żeby edytować post wystarczy nacisnąć przycisk Edycja obok Twojej wiadomości.
Chcesz nauczyć się multicytować ?
Przeczytaj pierwszy post tego(klik!) wątku.
Nadal nie rozumiesz? Przejrzyj cały wątek - tam Wizażanki dokładnie tłumaczą sobie na czym to polega.

Zawsze możesz też wysłać mi PW.

Napisałaś wiadomość i zorientowałaś się, że chciałabyś dodać jeszcze jeden cytat ?
Nic prostszego
Wystarczy skorzystać z opcji edycji.
Następnie skopiować treść wiadomości, którą chcesz zacytować i skorzystać z tego kodu (pomijając spacje) :

[ quote=nazwa użytkownika od którego pochodzi wiadomość ] Tutaj wklej tekst wiadomości [/quote ]

Możesz też skorzystać z "chmurki", która widnieje nad polem tekstowym i wstawia tę komendę po jej kliknięciu (ostatnia opcja formatowania tekstu)

Proszę komunikować się z moderatorami za pomocą opcji Zły Post.
W razie wątpliwości zawsze można wysłać PW do mnie

Mam nadzieję, że będziecie stosować się do tych wytycznych - a wątek będzie przyjaznym miejscem dla każego użytkownika.

Aby włączyć subskrypcję:
narzedzia --> subskrybuj.

Posty z "sub" , "subskrybuję" , "witam w nowym watku", z jedną emotką itp BĘDĄ USUWANE!

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-09 o 08:35
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 11:58   #2
ilussia
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

Matko, już nowa część

Wiecie co, odmyśliłam się w kwestii zegarka Eternal-już go nie chcę... Mają mi teraz w zamówieniu przysłać-jak do nich napiszę, to nie dołożą mi go?
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:14   #3
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

szybko ra 9-ta część

ja dziś wieczorem składam zamówienie z 01/2010
ale niestety zamówienia klientek mam na nieco ponad 400zł .... przez ostatnie trzy katalogi udawało mi się przekraczać próg 1000zł, ale nie tym razem
a szkoda, bo ja dla siebie chce dużo zamówić i chyba bedę musiała do tego dołożyć muszę ograniczyć moją listę zakupów do minimum

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:15   #4
andziat
Zakorzenienie

drotek to wszystko zależy jaki jest skład kosmetyków. Każdy producent powinien umieszczać taką informację na opakowaniu. Poszukałam trochę w internecie i na niektórych opakowaniach jest informacja "Może być używany przez kobiety w czasie ciąży i połogu." lub "Preparat nie może być stosowany przez kobiety w ciąży i karmiące.".
Może najlepiej będzie jak napiszesz maila do avonu lub któraś dziewczyna, która ma opakowanie sprawdzi czy jest tam jakaś informacja na ten temat. Na pewno w tym okresie lekarze odradzają używanie kosmetyków do pielęgnacji piersi.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:53   #5
Martilla
Rozeznanie

Hej dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy zostając konsultantką Avon mam jakiś program lojalnościowy?? Na stronie znalazłam tylko informację o testerze skóry ale zastanawia mnie czy są jeszcze jakieś inne bonusy na początek.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 12:57   #6
nowaczka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy zostając konsultantką Avon mam jakiś program lojalnościowy?? Na stronie znalazłam tylko informację o testerze skóry ale zastanawia mnie czy są jeszcze jakieś inne bonusy na początek.
W chwili obecnej nie ma typowych programów motywacyjnych dla Nowych Konsultantek, są natomiast zaplanowane na najbliższe 2 katalogi prezenty za składanie zamówień powyżej 150zł.
W sumie to co katalog dzieje się coś ciekawego... Niestety wycofali typowe dla nowych programy (może tylko tymczasowo).
nowaczka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:02   #7
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Dziewczyny, chciałam zwrócić perfumy In Bloom, bo jednak nie mogę się do tego zapachu przekonać - jak się nim psikam to przez pierwsze pół godziny potem kicham... Zastanawiam się tylko czy jeśli kupowałam te perfumy w zestawie z żelem i balsamem (te o dziwo są ok i nawet bardzo mi pasują) to muszę zwracać wszystko czy mi uznają zwrot samych perfum bez reszty? Swoją drogą zebralo mi się jakoś strasznie dużo zwrotów, muszę podjechać jakoś na Słowiczą i wszystko oddać, bo majątek za paczkę zapłacę

Moje zamówienie z k01 marne - póki co na jakieś 30zł, może do 3 terminu coś się uzbiera więcej...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 13:40   #8
anusia110889
Raczkowanie

witam wszystkich orientujecie się może kiedy będzie katalog 4/2010? bo już się doczekać nie moge:P
anusia110889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:52   #9
Anna Antonina
Wtajemniczenie

A moja składana szczotka, o której jedna z Was pisała pod koniec starego wątku rozleciała się-i to na czynniki pierwsze. W Sylwestrowy poranek przy jej otwieraniu lusterko oddzieliło się od szczotki. Pomyślałam sobie-nic to-będę miała malutkie lusterko i szczotkę bez przykrywki. Dziś wyciągnełam to lustereczko i mój wspaniały iskrzący błyszczyk w kolorze Sugar Cane. W połowie malowania lusterko wypadło z oprawki... Szczotka przetrwała jakieś pół roku. Nie jestem pewna, czy kupic drugą.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:11   #10
ashiva
Wtajemniczenie

nie kupować, z kolejną będzie to samo.. u mnie rozleciały się już dwie na części pierwsze, zamówiłam sobie te stare jak były w internetowej i one są bez zarzutu, w tych nowych coś przedobrzyli z udoskonalaniem
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:17   #11
Dagusiac
Zakorzenienie

Ja też chyba złożę dopiero na III termin, coś czuję, że będzie cienko.
Zastanawiam się nad torbą Heidi dla siebie, bo w katalogu jest cudowna, ale jak mówicie, ze na zywo nie Nie wiem czy ryzykować i w razie czego odesłać?
Nie mogę wybaczyć Avonowi wycofania serii Naturals kokos-papaja teraz wezmę ten mus kokosowy, ale to już nie to samo.
Używała któraś z Was lawendowej kąpieli do stóp? Jest zbliżona działaniem do tej jeżynowo-miętowej?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 14:21   #12
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

witam avonkowe kobietki do mnie tez liderka nawet sie nie odezwala ani zyczen swiatecznych ani podziekowania za owocne zamowienia (ostatnie trzy kat po 1200zl) a juz o tym podpisywaniu czegos tam nic kompletna cisza tez ciekawa jestem czy za mnie sie podpisala a tak podsmiewalysmy sie ze niekture daly tylko dlugopis kat i pare probek swoim kk a tu nic zenada
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:28   #13
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Ja też chyba złożę dopiero na III termin, coś czuję, że będzie cienko.
Zastanawiam się nad torbą Heidi dla siebie, bo w katalogu jest cudowna, ale jak mówicie, ze na zywo nie Nie wiem czy ryzykować i w razie czego odesłać?
No ja również czekam na kolejne terminy. Nie miałam nawet czasu spotkać się z klientkami po świętach, żeby zaprezentować im nowy katalog. Może teraz będzie więcej czasu.
Torebkę zamów! Nawet jeśli będziesz musiała odesłać, to zbyt wiele za to nie zapłacisz. Tylko bierz czerwoną!!
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:33   #14
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
A moja składana szczotka, o której jedna z Was pisała pod koniec starego wątku rozleciała się-i to na czynniki pierwsze. W Sylwestrowy poranek przy jej otwieraniu lusterko oddzieliło się od szczotki. Pomyślałam sobie-nic to-będę miała malutkie lusterko i szczotkę bez przykrywki. Dziś wyciągnełam to lustereczko i mój wspaniały iskrzący błyszczyk w kolorze Sugar Cane. W połowie malowania lusterko wypadło z oprawki... Szczotka przetrwała jakieś pół roku. Nie jestem pewna, czy kupic drugą.
Ja pisałam w poprzednim wątku o niej. Klientka mi oddała bo też jej się złamała. I pytałam się Was czy oddadzą mi za nią kasę.
Tak się złożyło, że niedługo po tym inna klientka zareklamowała perfumy bo były bez rurki i wysłałam zwroty
Perfumy oczywiście przysłali nowe a i ze szczotką nie było problemu bo zrobili korektę.

Ze mną też się nikt nie skontaktował w sprawie podpisu.

A co do zamówień z kat 1, nie mam jeszcze nic oprócz swojego za 50zł.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:58   #15
83evelinka
Zadomowienie

Hej,i ja melduje się w nowym wątku!!!

Niecierpliwie czekam na paczuszke z kat 01,klientki także czekają, zwłaszcza na kat 02...
Stary 2010-01-03, 15:03   #16
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam zwrócić perfumy In Bloom, bo jednak nie mogę się do tego zapachu przekonać - jak się nim psikam to przez pierwsze pół godziny potem kicham... Zastanawiam się tylko czy jeśli kupowałam te perfumy w zestawie z żelem i balsamem (te o dziwo są ok i nawet bardzo mi pasują) to muszę zwracać wszystko czy mi uznają zwrot samych perfum bez reszty? Swoją drogą zebralo mi się jakoś strasznie dużo zwrotów, muszę podjechać jakoś na Słowiczą i wszystko oddać, bo majątek za paczkę zapłacę

...
Musisz odesłać wszystko, czyli perfumy i żel i balsam. To przecież komplet czy jak ktoś woli oferta wiązana.
Ja też mam cały karton zwrotów, niestety ja musze odesłać bo taniej mnie to wyniesie niż wycieszka do Warszawy

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:11   #17
dodocia
Rozeznanie

od jakiegoś czasu Was podczytuję, bo w avonie jestem już od ponad roku i zawsze warto wiedzieć coś więcej no i teraz zaciekawiły mnie te podpisy. zapytam tak, o co chodzi?

co do składanej szczotki, to moja też się szybko rozleciała. miałam w tamtym czasie długie włosy i niestety nie wytrzymała porannego czesania

a jakoś szcześliwie jeszcze ani razu nie miałam zwrotów
dodocia@buziaczek.pl
dodocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:32   #18
Agatheska
Zadomowienie

Witam Was Kochane w Nowym Roku!
Ja także się dołączam do meldunku w nowej części
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:37   #19
evilcia
Zadomowienie

u mnie jedynka też póki co słabo - 110zł, może jutro uda się jeszcze jakieś zamówienie złapać
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 15:41   #20
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Używała któraś z Was lawendowej kąpieli do stóp? Jest zbliżona działaniem do tej jeżynowo-miętowej?
Nie używałam jeżynowo-mietowej ale jakieś tam wcześniejsze tak Lawendowa różni się od nich głównie zapachem.
Na pewno stopy nie są tak wysuszone jak po "moczeniu" w wodzie ze zwykłym mydłem i to tyle z jej działania.
Takie ładnie pachnące lawendowe mydełko w płynie

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:43   #21
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam i bardzo chwalę. Stópki po niej są miękkie, super odświeżone, troszeczkę chłodzi. Da się to odczuć szczególnie po wytarciu stóp ręcznikiem. Ja na pewno kupię następne opakowanie :P. Kupuję niewiele rzeczy z avonu pomimo tego, że jestem konsultantką. Ale kosmetyki do stóp im się udały. Niestety nie mam porównania z wersją jeżynowo- miętową...
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 15:47   #22
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Ja mam i bardzo chwalę. Stópki po niej są miękkie, super odświeżone, troszeczkę chłodzi. Ale kosmetyki do stóp im się udały.

Zgadzam się , seria do stóp jest bardzo dobra, uwielbiam szczególnie waniliowy krem do stóp oraz lawendowy- po prostu cuda, działają i pachną ślicznie..
Stary 2010-01-03, 16:05   #23
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
nie kupować, z kolejną będzie to samo.. u mnie rozleciały się już dwie na części pierwsze, zamówiłam sobie te stare jak były w internetowej i one są bez zarzutu, w tych nowych coś przedobrzyli z udoskonalaniem
TŻ mówił mi, że widział takie szczotki w sklepie typu wszystko po X zł. Spróbuję kupic tam

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Ja pisałam w poprzednim wątku o niej. Klientka mi oddała bo też jej się złamała. I pytałam się Was czy oddadzą mi za nią kasę.
Niestety, nie Twoją wypowiedź czytałam. Czytałam, że jakaś wizażanka zamawia sobie drugą szczotkę, bo jedną już ma i jest wspaniała i cudowna A tu się okazuje, że to prawdziwy bubel, który trzeba omijac i odradzac. Dla mnie niestety już za późno na zwrot.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dodocia Pokaż wiadomość
od jakiegoś czasu Was podczytuję, bo w avonie jestem już od ponad roku i zawsze warto wiedzieć coś więcej no i teraz zaciekawiły mnie te podpisy. zapytam tak, o co chodzi?

co do składanej szczotki, to moja też się szybko rozleciała. miałam w tamtym czasie długie włosy i niestety nie wytrzymała porannego czesania

a jakoś szcześliwie jeszcze ani razu nie miałam zwrotów
Nigdy żadna szczotka made in China nie rozleciała mi się w rękach. Tobie pewnie też? A tu Avonowe cacko psuje się w 9 na 10 przypadków. Nieładnie z ich strony, nieładnie.

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2010-01-03 o 16:06
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:11   #24
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
No ja również czekam na kolejne terminy. Nie miałam nawet czasu spotkać się z klientkami po świętach, żeby zaprezentować im nowy katalog. Może teraz będzie więcej czasu.
Torebkę zamów! Nawet jeśli będziesz musiała odesłać, to zbyt wiele za to nie zapłacisz. Tylko bierz czerwoną!!
No właśnei chodzi o czarną, bo czerwone torebki mam już 2, a czarnej ani jednej Ktoś kiedyś pisał, że żeby ładnie wyglądała trzeba ją wypchać Ja akurat noszę całe mnóstwo rzeczy w torebce więc może nie będzie tak źle?
Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Ja mam i bardzo chwalę. Stópki po niej są miękkie, super odświeżone, troszeczkę chłodzi. Da się to odczuć szczególnie po wytarciu stóp ręcznikiem. Ja na pewno kupię następne opakowanie :P. Kupuję niewiele rzeczy z avonu pomimo tego, że jestem konsultantką. Ale kosmetyki do stóp im się udały. Niestety nie mam porównania z wersją jeżynowo- miętową...
To chyba zakupię, bo 6,50 nie majątek, a dla nas jeszcze taniej Mam teraz 30% upust

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Zgadzam się , seria do stóp jest bardzo dobra, uwielbiam szczególnie waniliowy krem do stóp oraz lawendowy- po prostu cuda, działają i pachną ślicznie..
Lawendowy czeka na mnie w szafce! Na razie mam ten z silikonem i muszę powiedzieć, że jest świetny! Lubiłam też korzenne aromaty. Zresztą ja nie narzekam na kosmetyki Avonu, jedynie kolorówkę omijam szerokim łukiem, głównie tusze do rzęs i podkłady.
Stary 2010-01-03, 17:17   #25
Catherine1980
Rozeznanie

Pewnie wukażę się mega niewiedzą ale o jakich podpisach mowa?
Nic mi żadna lista nie mówi
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:52   #26
tess_d
Zadomowienie

Cytat:
[...] Zresztą ja nie narzekam na kosmetyki Avonu, jedynie kolorówkę omijam szerokim łukiem, głównie tusze do rzęs i podkłady.
Ja za to nie wyobrażam sobie innego podkładu niż Personal Match Natural (poprzednik Ideal Shade Natural). Idealny dla mnie kolor (nude), konsystencja, zachowywanie się na skórze, a cerę mam wymagającą, bo wrażliwą, suchą, naczynkową i przyzwyczajoną do aptecznej pielęgnacji. Aż sama byłam w szoku, że 'pod nosem' miałam takie cudo, a wydawałam kasę na coraz to nowsze i droższe podkłady. Szkoda, że go 'udoskonalili', bo ta nowa wersja w szklanej buteleczce mi nie odpowiada. Dobrze, że mam jeszcze 6 tubek PM w zapasach.

Mnie ostatnio jedynie Naturalsy rozczarowują. Wczoraj wywaliłam szampon i odżywkę do włosów zniszczonych olejek migdałowy i awokado. Do niczego to się nie nadawało. Ohydztwo drażniące nachalnym zapachem, kompletnie nie mające pozytywnego wpływu na włosy.
Seria migdał i mleko też im się nie udała. Jest tak sztuczna i chemiczna w zapachu, że Najgorsza chyba ze wszystkich, jakie miałam, a sporo się tego przewinęło.
Postanowienie na ten rok w związku z Avonem: nie dać się skusić Naturalsom pięknymi zapachami i obietnicami owocowych uniesień !
Chociaż te nowe musy mogą być fajne ...
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:15   #27
83evelinka
Zadomowienie

Przyznam,że faktycznie seria Naturals się bardzo popsuła... kiedyś ta seria była naprawde dobra... ale nadal uwielbiam bananowy szampon ( zrobiłam wcześniej zapasy i niedługo też je zakupię z netto) i kremiki do twarzy- dla mnie fajny jest miodowy..ale każdy lubi co innego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 18:35   #28
czwartek
Raczkowanie

ja również witam w Nowym Roku i w kolejnej części wątku

Cytat:
Napisane przez tess_d Pokaż wiadomość
(...) Dobrze, że mam jeszcze 6 tubek PM w zapasach.
Mnie ostatnio jedynie Naturalsy rozczarowują. Wczoraj wywaliłam szampon i odżywkę do włosów zniszczonych olejek migdałowy i awokado. Do niczego to się nie nadawało. Ohydztwo drażniące nachalnym zapachem, kompletnie nie mające pozytywnego wpływu na włosy.
Seria migdał i mleko też im się nie udała. Jest tak sztuczna i chemiczna w zapachu, że Najgorsza chyba ze wszystkich, jakie miałam, a sporo się tego przewinęło.
Postanowienie na ten rok w związku z Avonem: nie dać się skusić Naturalsom pięknymi zapachami i obietnicami owocowych uniesień !
Chociaż te nowe musy mogą być fajne ...
chyba zmienię zdanie o moich zapasach no bo 6 sztuk to jednak nie mam niczego
moje szampon i odżywka do włosów zniszczonych olejek migdałowy i awokado podzieliły ten sam los - kosz na śmieci (kolejne postanowienie noworoczne: to co mi nie pasuje będę odsyłać a nie wyrzucać.....)
co ciekawe mam parę klientek które zamawiają szampony, odżywki, balsamy, żele naturals w ilościach hurtowych nie rozumiem tego, ale może jednak im pasują
a mnie strasznie kusi mus kokosowy ale pewno będę żałować...
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:50   #29
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
ja również witam w Nowym Roku i w kolejnej części wątku

chyba zmienię zdanie o moich zapasach no bo 6 sztuk to jednak nie mam niczego
moje szampon i odżywka do włosów zniszczonych olejek migdałowy i awokado podzieliły ten sam los - kosz na śmieci (kolejne postanowienie noworoczne: to co mi nie pasuje będę odsyłać a nie wyrzucać.....)
co ciekawe mam parę klientek które zamawiają szampony, odżywki, balsamy, żele naturals w ilościach hurtowych nie rozumiem tego, ale może jednak im pasują
a mnie strasznie kusi mus kokosowy ale pewno będę żałować...
Czemu wyrzucacie nietrafione kosmetyki? Można z nich zrobić użytek, szampony a przede wszystkim odżywki doskonale nadają się jako żele do golenia Mówię Wam- próbowałam! Nie podrażniają i dodatkowo nawilżają.
Mus kokosowy też sobie sprawię i nie sądzę, że będę żałować, bo przecież to tylko kosmetyk do mycia - ma za zadanie się pienić i ładnie pachnieć
Zaraz wskakuję do wanny, a na moje włosy leci maseczka Planet SPA himalajskie jagody goji

Edytowane przez Dagusiac
Czas edycji: 2010-01-03 o 18:52
Dagusiac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:08   #30
evilcia
Zadomowienie

Możecie mi powiedzieć jaka jest różnica między:
- wzornikiem do lakierów do paznkoci
a
- minizestawem wzorników do lakierów do paznokci?
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości