|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Cytat:
Lipa ogólnie. Chociaż cały czas go zmuszam. Ile ?! ![]() Cytat:
![]() U mnie też, ja chyba sama napiszę. A jak nie no to kogoś jeszcze znajdę. Jak miło, ciasteczka upiec Chciałabym takiego faceta co umie dobrze gotować. Sprzątać też by mógł lubieć ![]()
|
|||
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jadłaś kisiel jabłkowy? ;> Ja na pewno sama będę pisać, jak napiszę tak napiszę, ale sama (pytanie tylko, kiedy w końcu się zmobilizuję. )No on gotuje lepiej niż ja. Jego mama lubi siedzieć w kuchni i pewnie stąd te jego umiejętności, siłą rzeczy podpatrzył to i owo.I przyłączam się do pytania Karoliny - jak się tą książeczkę sanepidowską wyrabia? ;>
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
I nie smakował Ci? Nie jestem co prawda ogólnie zakochana w kisielach (kiślach?
), ale ten jabłkowy to moje lowe.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budyni też nie lubię
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Konto usunięte
|
Pierwszy dzień w szkole po feriach, a ja już zapomniałam, że na dzisiaj polonistka zapowiedziała nam pracę klasową ze "zdążyć przed Panem Bogiem"
Nic sobie nie przypominałam, nie przeczytałam książki, a co gorsze nie miałam żadnych notatek Jednak dostałam temat z analizy fragmentu- rozpisałam się na 3 strony (A4) zaraz poszukam w necie klucza odpowiedzi, sprawdzę czy dobrze trafiłam w klucz ![]() Dostałam płytę ze studniówki. Kompromitacja Najlepsze bylo ujęcie mojego kolegi (ma dziewczynę, ale nie poszedł z nią, bo wcześniej obiecał koledze, że go zabierze) jak tańczył z koleżanką. Złapał ją za tyłek, a ona szarpnęła jego ręką i położyła jego rękę na swoje talii. A to wszystko nakręcił kamerzysta |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
przyszłam oczywiście zmęczona do domu, obejrzałam trochę Gladiatora do prezentacji, przyszłam do was, przeczytałam i na pożegnanie pięknie gratuluję Kamili I Ali życzenia imieninowe złożę wszystkiego najlepszego no. to idę. aha, Karolina.... eeem, a może... tylko mówi, że nie ma kasy? |
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. teraz są takie pałeczki do wymazu, nie trzeba robić kupy, i dzięki Bogu chociaż współlokator Tżeta jak wyrabiał książeczkę dwa lata temu.. to zrobił raz i podzielił do trzech pojemników hmm.. to może naprawdę nie ma? pogadaj z nim czy na pewno chce się z Tobą zobaczyć.. i wtedy jedź. mój robi boskie naleśniki, pancakesy (takie typowo amerykańskie), placki ziemniaczane i jajecznicę Cytat:
|
|
#4119 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17207761]
edit: Dorota - same mi się przełączyły jak włączałam i wyłączałam kierunkowskazy.[/QUOTE] ahaaa a bo już sobie wyobrażałam, że on Ci wziął jakoś ręką tam poprzekręcał czy coś no ale sobie myślę, że światła są z lewej strony, gdyby było z prawej to jeszcze miałby jakąś możliwość ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
mój TŻ jest lepszy w kuchni niż ja
|
|
#4120 |
|
Konto usunięte
|
padłam ja oto zobaczyłam
mój też ale mojemu to nie przeszkadza bo sam lubi gotować, więc mówi, że może się tym zajmować A ja dzisiaj zepsułam budyń
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
mój jeszcze nie ![]() edit: wczoraj do mnie przyszedł i mówił, że jego ojciec mówi : "to co? dzisiaj mam nie kupować chleba?" ![]() i znowu mam zamówienie - dwa bocheny na czwartek edit 2: właśnie przeczytałam co napisałam "Tż(..) mówił, że jego ojciec mówi." można? można. idę się połuczyć.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-02-15 o 18:56 |
|
|
|
#4122 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo sprzątac to ja mogę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle w domu zimno jak na Syberii .
|
||||||
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, tu akurat wiem, że nie ma.
Jak wcześniej rozmawialiśmy, tak dawno, dawno to zawsze miał z tym problem. A nie było wtedy jeszcze mowy o przyjeżdżaniu do siebie czy czymkolwiek. No bo skąd ma mieć, jak nie zarabia, a matka mu nie da. Cytat:
Niezły kolega. Ale ja bym w lodówce nie trzymała, miałabym opory przed wsadzeniem tam jedzenia później. ![]() Może sobie wyrobię, mama mojej kol. pracuje w sanepidzie. To, że on chce, to ja wiem. Jeej |
|
|
|
|
#4124 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam 8 testów z anatomii. ![]() Jak mi to łatwo do głowy wchodzi. Dlaczego zoologia mi nie chce wejść? ![]() Co z chemii robiłaś? ![]() Ja teraz robię mangan, chrom, azot, siarkę. I te nietypowe reakcje. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17206119]widzę że przecieki już są ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! [/QUOTE]Brawo! [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17207166]to może warto wybrac się do lekarza [/QUOTE]Już za późno, nie opłaca się. ![]() Jeśli to się przeciągnie jeszcze ze 3 dni to wtedy zacznę się niepokoić. ![]() Cytat:
![]() apropo tej różnicy. http://demotywatory.pl/966216/Zagadka-NK Ale serio. ![]() Cytat:
Tylko czym? ![]() dziękuję. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żadne badania krwi ani nic tylko ... kupa?
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona stoi tyłem tylko głowę przekręciła No kupkę chcę Patrzą czy tasiemca nie masz ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Miałam się uczyć od poniedziałku, tsa. |
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Ona bokiem stoi.
Tylko zagadka brzmi: plecy są po prawej czy po lewej stronie tego zdjęcia? Wydaje mi się, że po lewej plecy, po prawej - rzekomy biust. ![]() Jak myślicie?
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba z lewej ma plecy
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do chemii.
Do jutra.
|
|
#4129 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() budyniu nie lubię ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17211041] wyobraziłam sobie jak egzaminator mi przełącza światła w ogóle w domu zimno jak na Syberii moja wyobraźnia zadziała i też sobie wyobraziłam ![]() chodź do mnie ja też
|
|
#4131 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
♥
|
Cytat:
ja chemię już całą powtórzyłam. teraz tylko testy
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się wie [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17206119]widzę że przecieki już są ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! cholernie się cieszę. zaraz opiszę egzamin a póki co idę poczytac o czym tam wczoraj pisałyście [/QUOTE]Mój Żbiczek zdolny Cytat:
![]() Musiałam ;* ![]() Mój Tż też... dziwne ludzie, jak można kiślu nie lubić Cytat:
i się z sąsiada nabijali, że codziennie biegał do tego laboratorium. Ale moi rodzice jeszcze mają do tego prześwietlenie płuc (że nie ma gruźlicy) i jeszcze coś. Ciekawe, kto mądry wymyślił, żeby co dwa lata się tak prześwietlać ale załatwiają sobie ![]() Oo, i dla mnie idealny facet to taki, który kompletnie nie umie gotować - wiadomo, dieta, dieta i jeszcze raz dieta przez całe życie Ale P. się łapie ![]() Wgl wczoraj dostałam kartkę walentynkową, a ja co - zapomniałam ) i lizaka ![]() Co mogę zrobić, żeby mi zeszły odciski
|
|||
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba.
![]() Szkoda, że się tego nie dowiemy. Teraz będę się zastanawiać czy mamy rację. xD Szpaaan. ![]() A jadłaś malinowy? Cytat:
]Interesujące kryterium. Takie ... swojskie i ... miłe. ---------------- Wyeksploatowałam całą moją zdolność mózgu do robienia konstruktywnych rzeczy. Do tego stopnia, że nie mogę zrobić dwóch zadań z chemii, które z pewnością są bardzo proste. No ale nie mogę.
|
|
|
#4136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mdleje na myśl o maju... Też mam wrażanie, że od lewej .Yyy, chce być fajna. Udało się ? ![]() Cytat:
Nie zacytowało mi Martyny i jej kupki
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Kąpiel stópek pomaga.
Przygotuj sobie miskę z ciepłą wodą, wsyp jakiejś soli (żeby rozmiękczyć skórę), pochlup sobie trochę, wymasuj stopy i nasmaruj kremem. Powinno trochę pomóc. ![]() -------------- Znalazłam te zadania w necie, ale serwer nie działa. I wiecie co odkryłam? Że w zbiorze operonu są identyczne zadania jak w innym zbiorze. Ciekawe kto od kogo ściągnął.
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
ej, nie pamiętam która z was pokazywała ten filmik.. kojarzycie.. taka laska co mówiła o seksie w parku, taka tleniona blond...
patrzcie : KLIK !<<
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dalej mam po swojej ![]() Cytat:
A ten filmik jeszcze gdzieś jest ? |
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam ten filmik [choć na pewno wiedziałam o nim z innego źródła, nie z wizażu]. Nie napiszę, że mi przykro. Nie szanuję ludzi, którzy popełniają samobójstwo. Szkoda mi tylko tej dziewczyny z filmiku i rodziny tego chłopaka.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-15 o 23:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

), ale ten jabłkowy to moje lowe. 

[/QUOTE]

Tylko czym?