|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
♥
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie zaraz pójdę jeszcze coś poczytać, a na testy jutro do szkoły. I nie ma przeproś, choroba musi do jutra przejść. Już mnie wkurza. Musiałam się wyładować.
|
|
|
#4083 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4085 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój nauczyciel kiedyś opowiadał, że w czasie jego kariery nauczycielskiej trafił mu się tylko jeden taki uczeń i on jako jedyny mógł być wyłączony na lekcji Idę. Coś sobie obejrzę, napiszę Młodej zwolnienie z wfu (znów się wymiguje, ma to po mnie ) i pójdę spać
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam wam napisać
był u mnie Tż. romantyczne walentynki, przekimaliśmy się na kanapie w pewnym momencie Tż mówi.. :"ale ładnie Ci włosy pachną.. kokosem.. jak w moim samochodzie" myslałam, że zejdę
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
nie.
![]() teraz już się 'nie opłaca'. ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam tą całą Eurowizję czy co to jest i
nie dość, że dziś Walentynki [ja singiel] i humor mam taki niezbyt... to jeszcze na zwieńczenie dnia napisał do mnie na gg... eks M. na studniówce żalił mi się, że kiedyś ludzi go za geja brali zaczynam się przezwyczajać do roli powierniczki facetów, którzy mnie kręcili/kręcą ;]
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Bobry
;*aleee mi się dzisiaj dobrze spało <mruczy> ![]() jak pomyślę, że muszę dzisiaj siedziec na tych lepkcjach.. to wiecie jaki mam odruch... ![]() jeszcze sobie do owsianki za dużo płatków posypałam -.-" i są takie.. dużo ich po prostu. a jak mnie piersi bolą niech już @ przyjdzie ![]() miłego dnia Żbiki ;**
|
#4090 |
|
Konto usunięte
|
hej ;*
dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki o 12. nadrobię później . miłego dniaa ;* |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Nie poszłam na biologię jednak. Wstałam i mnie gardło boli. Żeby odreagować moją złość spędzę dziś calutki dzień przy książkach. ![]() Kamila, powodzenia. ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Martyna, bardzo mi się podoba Twój podpis.
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Dziękuje, taka była. Mnie już od 3 dni bolą a okres powinnam mieć dopiero w okolicach 20. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17196320] dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki o 12. [/QUOTE] będąCały dzień wczoraj przeleżałam. Siły nie miałam się podnieść nawet. Impreza udana, u koleżanki spałam, rano tata przyjechał. Trochę pogadał, jak to on. Później pojechali do Zakopca a ja zdychałam sobie. A graliśmy w to http://regedit.gamedev.pl/pub/Humor/Alkochi%F1czyk.gif Tylko nie wiem już czy ktoś wygrał. ![]() A teraz w piecu napaliłam, śniadanko zjadłam i siedzę. Muszę iść do P. po portfel, kolczyka i pasek. Tak, zostawiłam. Ale to 4 km, tak mi się nie chce. No to tyle, |
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Uwaga: tej gry jeszcze nikt nie przeszedł' xD Muszę sobie to wydrukować i w przypływie pesymistycznego nastroju zagrać. edit: czytam to szczegółowo i tak patrzę, że ja nawet 1/6 tego bym nie wytrwała. xD
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-15 o 09:41 |
|
|
|
|
#4094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My spędziliśmy wczorajszy dzień dobrze Ogladaliśmy 2 filmy, przy jednym się rozpłakałam jak zawsze, ale jak dla mnie to ten typ filmów, które zostają w głowie po obejrzeniu.
|
|
|
#4095 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17196320] dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki o 12. [/QUOTE] Spoko loko. ![]() Cytat:
Jakoś to przetrzymamy do maja. ![]() Cytat:
![]() Hah, pomysłowa gra, nie ma co. ![]() No i jest. Poniedziałek bardziej poniedziałkowy, bo feriowy. ojejku, jejku, jejku, muszę zacząć pisać prezentację. Miłego dnia
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ta gra ma to do siebie, że ktoś może nic nie wypić, a ktoś może pół litra. Cytat:
![]() No fajna, można jakieś swoje pola powymyślać jeszcze Ja też muszę się za to w końcu zabrać Ech, żebym ja jeszcze jakieś głupie prezentacje musiała robić, gdzie ja co i jak nie wiem, bleh. |
||
|
|
|
#4097 | ||
|
♥
|
Witam
![]() Cytat:
bo muszę cześć oddać po feriach nauczycielce z polaka. ![]() Cytat:
![]() ja już 3 h biologii mam za sobą, trochę odpocznę i biologia cd biologię będziesz się uczyć ? mnie wczoraj natchnęło i jeszcze zadania z chemii robiłam [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17196320] dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki o 12. [/QUOTE]
|
||
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie doczytałam pewnie, jak to ja
![]() Cytat:
szatnia była chyba otwarta, ale wódkę normalnie kładliśmy na stole. Tylko dwie godziny przed 100 ktoś powiedział, że będą kieliszki, że nie trzeba brać. I trzeba było łatwić, a kto nie miał - z literatek ![]() Spóźnione najlepszego i Ali też Myślałam na początku, że to o mnie ![]() Ale muszę się rozejrzeć na jakiejś gazecie.pl i ogarnąć, co na tej olimpiadzie się dzieje w ogóle ![]() Nie żeby to, ale na początku ciąży podobno też bolą ![]() ![]() Stopy mnie bolą ![]() Mamy nowego drivera! Musiałam (: |
|
|
|
|
#4099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17196320]hej ;*
dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki o 12. nadrobię później . miłego dniaa ;*[/QUOTE] były kciuki! jak poszło? edit: już wiem, że dobrze ;*gratki ;* Cytat:
Cytat:
jedziesz do Niego na ferie? pogodziliście się? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
pewnie jesteś w ciąży - pozamacicznej w stopie, a nie, że 100 udana. no, a w sumie.. 100 nieru***na, matura niezdana? hahaha.ojjjj Justyna ! ;******
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jakiś czas temu. Cytat:
Cytat:
ale mam dość.haha, dzisiaj koleżanka do mnie "cycki mnie bolą " [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17196320]hej ;* dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki o 12. nadrobię później . miłego dniaa ;*[/QUOTE] ojj. ale pewnie już po. Oby wszystko było ooooooooook. w sumie to lecę, ograniczam kompa. Będę wieczorem.
|
|
#4101 |
|
Konto usunięte
|
widzę że przecieki już są
ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! cholernie się cieszę. zaraz opiszę egzamin a póki co idę poczytac o czym tam wczoraj pisałyście
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
To wszystko przez te cyberki
Cytat:
![]() Fotki mam z imprezy, dobrze wyglądam Niby tak, alee. Zobaczę jeszcze, mam dwa tygodnie przecież. Albo zmuszę go, żeby tu przyjechał. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17206119]widzę że przecieki już są ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! cholernie się cieszę. zaraz opiszę egzamin a póki co idę poczytac o czym tam wczoraj pisałyście [/QUOTE]![]() ![]() Gratki ! Odśnieżyłam, znowu zasypało. I gofry sobie zrobię |
|
|
|
|
#4103 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
;* też mi się podoba Cytat:
a jak Ty się czujesz ? pogodziliście się ?Cytat:
Cytat:
no ale prosimy o więcej szczegółów .no to może opiszę egzamin . w WORDzie byłam już o 11.30 , tata dał mi kopa na szczęście i pojechał załatwic parę spraw. siadnęłam sobie naprzeciwko tablicy z nazwiskami. zły pomysł ;p bo za każdym razem gdy wyswietlało się nowe nazwisko stresowałam się. w ogóle irytował mnie jeden chłopak , nie mogłam go normalnie słuchac to założyłam sobie słuchawki na uszy .wylosował mi żebym pokazała światła mijania i zbiornik płynu chłodzącego. podjechał mi pod łuk. ustawiłam wszystko,podjechałam do przodu,zaczęłam cofac i cholercia najechałam na linię. to sobie myślę :świetnie koniec egzaminu.a on mi pokazuje że mam jeszcze raz. ok. zrobiłam dobrze. ale noga tak mi się trzęsła na sprzęgle że masakra nigdy wcześniej nie miałam tak. nie mogłam jej uspokoic . bo nagle kazał mi się zatrzymac przy mężczyźnie z łopatą . no i jak zobaczyłam juz że wracamy to byłam szczęśliwa i w głowie powtarzałam sobie :Kamila tylko nie zrób głupiego błędu. no ale podjechalismy pod wiatę, wypisal kartkę no i mówi gratuluję, wynik pozytywny . bardzo miły egzaminator mi się trafił
|
||||||
|
|
|
#4104 | |||
|
Zadomowienie
|
romantycznie
![]() Cytat:
![]() (wiem, bo sama czasem pracuje jako 'barmanka') przepisy, przepisy, przepisy BHP itp ![]() wysłałaś już pewnie to cv? i bardzo dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie miałam odwagi zagrać w to to nie na moją wątrobę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17206119]widzę że przecieki już są ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! cholernie się cieszę. zaraz opiszę egzamin a póki co idę poczytac o czym tam wczoraj pisałyście [/QUOTE]gratuluję ![]() witaj wśród kierowców abstynentów ![]() mam ferie bombowo-odjazdowo. tylko, że spałam dzisiaj tylko 3h, bo byłam z TŻtem i znajomymi najpierw na mini zakupach w focusie, potem na pizzy, potem w kinie(ostatni seans), potem jeszcze TŻ u mnie był posiedzieć, więc poszłam spać przed 4, musiałam się wykąpać itp. a o 7 wstać posprzątać i na angielski jeszcze w czwartek i środę tak leniuchuję, a co!
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj stoję z A. przy kaloryferze w szkole.. i mówię :"ale se cycka spaliłam" jaka tam różnica, cycki czy plecy [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17206119]widzę że przecieki już są ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! cholernie się cieszę. zaraz opiszę egzamin a póki co idę poczytac o czym tam wczoraj pisałyście [/QUOTE]oficjalnie gratuluję ! ;**Cytat:
zmuś dziewczyny, myślę nad własnym biznesem. bo dzisiaj mama mi powiedziała, że UP daje 20 tysięcy na rozkręcenie biznesu, i ponoć zmniejszyli ten okres próby, że masz się utrzymać na rynku przez rok. ale tak myślę, że w moim Pcimiu Dolnym to się nic nie opłaca. sklepów z ubraniami - za dużo i za bardzo chłamowate. zresztą, wiecie. u mnie ludzie mają taki ryniolowy gust, że nawet fajne ciuchy by nie zeszły. myślałam o czekoladziarni.. ale tu nikt nie przyjdzie w tygodniu wydać 10zł na gorącą czekoladę ewentualnie piątek-sobota-niedziela.. randki i te sprawy.. no,ale to mi się nie zwróci.salon fryzjerski z pracownikiem - bez sensu. w mojej mieścinie są 84 salony fryzjerskie. i lipton
|
|
#4106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kisiel dobry. ;** (bo dżem się przejadł.)
Cytat:
Świetny avek. Cytat:
Mój TŻ chwali Kalosza, dla nas to nic specjalnego, ale jak ktoś z boku by usłyszał: ale ten Kalosz na głowie Ci fajnie pachnie to by się zasapał. ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17206119]widzę że przecieki już są ale napiszę oficjalnie ZDAŁAM !! cholernie się cieszę. zaraz opiszę egzamin a póki co idę poczytac o czym tam wczoraj pisałyście [/QUOTE] Żeś master jest!____ Ale powiem Wam, że Walentynki były b. sympatyczne. TŻ upiekł mi ciasteczka i zrobił gruszki w czekoladzie i wiórkach kokosowych.. Dałam mu taki bryloczek w kształcie ludzika, który trochę neandertalczyka przypominał i powiedziałam mu, że to mini wersja mnie, a potem on stwierdził, że to małpka jest (!) i czar prysł. A, i od dziś przestaję być maturzystką w wersji demo i zaczynam być full wersion.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17207166]
bedę musiała kiedyś zagrac a jak Ty się czujesz ? pogodziliście się ?no to może opiszę egzamin . w WORDzie byłam już o 11.30 , tata dał mi kopa na szczęście i pojechał załatwic parę spraw. siadnęłam sobie naprzeciwko tablicy z nazwiskami. zły pomysł ;p bo za każdym razem gdy wyswietlało się nowe nazwisko stresowałam się. w ogóle irytował mnie jeden chłopak , nie mogłam go normalnie słuchac to założyłam sobie słuchawki na uszy .wylosował mi żebym pokazała światła mijania i zbiornik płynu chłodzącego. podjechał mi pod łuk. ustawiłam wszystko,podjechałam do przodu,zaczęłam cofac i cholercia najechałam na linię. to sobie myślę :świetnie koniec egzaminu.a on mi pokazuje że mam jeszcze raz. ok. zrobiłam dobrze. ale noga tak mi się trzęsła na sprzęgle że masakra nigdy wcześniej nie miałam tak. nie mogłam jej uspokoic . bo nagle kazał mi się zatrzymac przy mężczyźnie z łopatą . no i jak zobaczyłam juz że wracamy to byłam szczęśliwa i w głowie powtarzałam sobie :Kamila tylko nie zrób głupiego błędu. no ale podjechalismy pod wiatę, wypisal kartkę no i mówi gratuluję, wynik pozytywny . bardzo miły egzaminator mi się trafił [/QUOTE]No niby tak, ale jeszcze nie jest tak jak być powinno. Nie no, jeszcze raz gratulacje MISZCZU
|
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17207166]
no to może opiszę egzamin . w WORDzie byłam już o 11.30 , tata dał mi kopa na szczęście i pojechał załatwic parę spraw. siadnęłam sobie naprzeciwko tablicy z nazwiskami. zły pomysł ;p bo za każdym razem gdy wyswietlało się nowe nazwisko stresowałam się. w ogóle irytował mnie jeden chłopak , nie mogłam go normalnie słuchac to założyłam sobie słuchawki na uszy .wylosował mi żebym pokazała światła mijania i zbiornik płynu chłodzącego. podjechał mi pod łuk. ustawiłam wszystko,podjechałam do przodu,zaczęłam cofac i cholercia najechałam na linię. to sobie myślę :świetnie koniec egzaminu.a on mi pokazuje że mam jeszcze raz. ok. zrobiłam dobrze. ale noga tak mi się trzęsła na sprzęgle że masakra nigdy wcześniej nie miałam tak. nie mogłam jej uspokoic . bo nagle kazał mi się zatrzymac przy mężczyźnie z łopatą . no i jak zobaczyłam juz że wracamy to byłam szczęśliwa i w głowie powtarzałam sobie :Kamila tylko nie zrób głupiego błędu. no ale podjechalismy pod wiatę, wypisal kartkę no i mówi gratuluję, wynik pozytywny . bardzo miły egzaminator mi się trafił [/QUOTE]jak to ci przełączył?
|
#4109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też , ja też tylko że od jutra bo dzisiaj postanawiam świętowac ![]() a i dziękuję dziewczyny za kciuki ;* i Martynie za notatki z geografii .lecę ;* edit: Dorota - same mi się przełączyły jak włączałam i wyłączałam kierunkowskazy. Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-02-15 o 16:47 |
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17207761]uwielbiam Twoje poczucie humoru
ja też , ja też tylko że od jutra bo dzisiaj postanawiam świętowac ![]() [/QUOTE] ;*No właśnie ja tak świętowałam do tej pory. Ale Ty przynajmniej masz sensowny powód.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

;*

) i pójdę spać

niech już @ przyjdzie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

pogodziliście się ?
nigdy wcześniej nie miałam tak. nie mogłam jej uspokoic