Czarna lista targowisko- plotki - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 16:07   #661
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Napiszę do Vil, a co. Bo wiecie co, w zasadzie tak siedze i myślę, że niby na jakiej podstawie uznał, że angel jest większą oszustką niż ja, skoro ona wypadła na amen a ja nie???? (w ogóle już samo określenie oszustka budzi me wątpliwości, kodeks karny jasno określa co to jest oszustwo: doprowadzenie innej osoby do niekorzystnego rozporządzania własnym lub cudzym mieniem - nic takiego miejsca nie miało)
No więc dlaczego niby ona większą karę poniosła niż ja? Mnie zbanował za ATAK na siebie. Dostałam też 4 punkty karne, cokolwiek to oznacza. A ona? Najwyżej co wyżej w rankingu smacznym była (bo inni na nią głos oddawali także) co nie znaczy że jest lepszą kucharą ode mnie .

No nie ważne, chodzi o skalę - Idiamince należał się ban jak najbardziej, ale angel?
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 16:23   #662
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
Napiszę do Vil, a co. Bo wiecie co, w zasadzie tak siedze i myślę, że niby na jakiej podstawie uznał, że angel jest większą oszustką niż ja, skoro ona wypadła na amen a ja nie???? (w ogóle już samo określenie oszustka budzi me wątpliwości, kodeks karny jasno określa co to jest oszustwo: doprowadzenie innej osoby do niekorzystnego rozporządzania własnym lub cudzym mieniem - nic takiego miejsca nie miało)
No więc dlaczego niby ona większą karę poniosła niż ja? Mnie zbanował za ATAK na siebie. Dostałam też 4 punkty karne, cokolwiek to oznacza. A ona? Najwyżej co wyżej w rankingu smacznym była (bo inni na nią głos oddawali także) co nie znaczy że jest lepszą kucharą ode mnie .

No nie ważne, chodzi o skalę - Idiamince należał się ban jak najbardziej, ale angel?
Tak, Idiamince sie nalezal w 100 %, poodsylala w ogole dziewczynom kosmetyki?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 16:32   #663
dagwoj
Zadomowienie

nie wiem, zal mi dziewczyn które z nią dilowały, ale też dziwiło mnie podejście innych, że ona taka biedna, taka chora, taka poza nawiasem .... ciągnęło się to kilka dobrych miesięcy, a tu? rachu - ciachu bez możliwości powiedzenia co się myśli, bo zaraz ban za atak, bez możliwości dyskusji, bo ban stały....
Stary 2010-02-15, 17:58   #664
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
widzisz Vil? pycha..
a nie sraka..
....powiedziała miedzy jednym a drugim SRU
pycha, pychą, a trzęsienia ziemi, swoja drogą
Teraz już wiem dlaczego pod las , na jakieś bezludzie sie wyprowadziłaś

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
Napiszę do Vil, a co.
ze niby do mnie?????
ale ja sama u zło mam przchlapane i na 200% moje wstawiennictwo nic nie wskóra No ale czekam na ten list
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:00   #665
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość

ze niby do mnie?????
ale ja sama u zło mam przchlapane i na 200% moje wstawiennictwo nic nie wskóra No ale czekam na ten list
do Vir hihihihi tual Reality sorrki pomnieliło mi się
Stary 2010-02-15, 19:07   #666
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

ze niby do mnie?????
hehehe oglądałaś "nic śmiesznego" z pazurą, nie? tam było takie trzęsienie ziemi /znaczące kaszlu, kaszlu/ i ta budka kiblowa się rozwaliła kurde, ja to sądzę, że Ty mnie mierzysz swoją miarą, współczuję Ci zatem dobra Kobieto, że takie trzęsienia ziemi Ciebie dotyczą /głasiu, głasiu/ może kup stoperan, albo węgiel?
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 02:10   #667
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez arrachnee Pokaż wiadomość
nic tylko wypytać całą rodzinę i wszystkich znajomych, czy ktoś przypadkiem nie urzęduje na wizażu i/lub smacznym, tak na wszelki wypadek
coś dziwnie ostatnio się tu zrobiło
kompa na rygle, most zwodzony i fose do okoła, zeby nikt nie korzystał bo zaraz bedziw opcja ze to klony, wizaż idzie w zlym kierunku - szkoda

KNK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:15   #668
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
kompa na rygle, most zwodzony i fose do okoła, zeby nikt nie korzystał bo zaraz bedziw opcja ze to klony, wizaż idzie w zlym kierunku - szkoda
ja zaraz założę sobie neostradę i będę mieć zmienny adres IP, za każdym podłączeniem inny i co zrobić? a jak i mnie uznają za klona ?? tylko kogo?? o co chodzi z tymi klonami? może właśnie tak z jednego komputera jak się ma zmienne IP i zakłada kilka kont. heheh przypomniałam sobie tą dziewczynę, co pozakładała kilka kont, żeby chwalić swoje makijaże. ja to sama siebie chwalę tak bez niczego.
Stary 2010-02-16, 12:21   #669
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe oglądałaś "nic śmiesznego" z pazurą, nie? tam było takie trzęsienie ziemi /znaczące kaszlu, kaszlu/ i ta budka kiblowa się rozwaliła kurde, ja to sądzę, że Ty mnie mierzysz swoją miarą, współczuję Ci zatem dobra Kobieto, że takie trzęsienia ziemi Ciebie dotyczą /głasiu, głasiu/ może kup stoperan, albo węgiel?
Ja brokułów nie jadam, odkąd moja sąsiadka mieszkająca nade mną, a będąca na diecie brokułowo -kalafiorwej, swoim wielkim sru, zrobiła mi w domu małe zniszczenia. Koszty straszne. Bo tak, ubezpieczona byłam na wypadek pożaru, powodzi, ale nie na wypadek SRU
Brokuły to potęzna broń.....
i jeszcze bana przez nie dostane

Cytat:
ja zaraz założę sobie neostradę i będę mieć zmienny adres IP, za każdym podłączeniem inny i co zrobić? a jak i mnie uznają za klona ?? tylko kogo?? o co chodzi z tymi klonami? może właśnie tak z jednego komputera jak się ma zmienne IP i zakłada kilka kont. heheh przypomniałam sobie tą dziewczynę, co pozakładała kilka kont, żeby chwalić swoje makijaże. ja to sama siebie chwalę tak bez niczego.
ja mam zmienne IP, ja
a słyszała o Gwiezdnych wojnach i "Ataku klonów"

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

A nie wiecie , co dagusia wskurała , bo sie nic nie odzywa...
Stary 2010-02-16, 12:29   #670
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Ja brokułów nie jadam, odkąd moja sąsiadka mieszkająca nade mną, a będąca na diecie brokułowo -kalafiorwej, swoim wielkim sru, zrobiła mi w domu małe zniszczenia. Koszty straszne. Bo tak, ubezpieczona byłam na wypadek pożaru, powodzi, ale nie na wypadek SRU

...
To już nie będę chłopu dawać brokułów, niech ja jedynie będę tą siłą niszczącą obdarzona

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 13:27   #671
dagwoj
Zadomowienie

No nic nie wiem jesio, napisałam do Vir i do Złośliwca, póki co dostałam odpowiedź tylko od naszej Vir, zło milczy i myśli chyba, albo nie przeczytał.

Nie rozumiem jednego i czuje się winna, bo to ja wpierniczałam się w każdy przepis nie tylko angela , bo wielu innych, ach ona pewnie raz czy dwa odpisała w moim żeby mi miło było - no w końcu o to chodziło... oceniac, próbowac... ja byłam nawet bardziej dosadna a to ona wyszła na oszustkę bo dzięki innym ocenom (moich kurde było niewiele i to nie same piętki) wyszła na II pozycję w pewnym momencie nawet. Może dlatego? Że była wyżej w rankingu o kuźwa super-parowar, którego pewnie i tak by nie umiała obsłużyc stała się większym zagrożeniem i większą "oszustką" - choc to akurat określenie wcale tu nie pasuje. O!
Stary 2010-02-16, 17:10   #672
ranka
Kici kici miau miau

Przekupka: 191 pkt / 100% pozyt.

uwielbiam HC - wlasnie dzieki Marei ( tylko nie pamietam czy to byla EDT czy EDP )

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:20   #673
Spook
Raczkowanie

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Tak, Idiamince sie nalezal w 100 %, poodsylala w ogole dziewczynom kosmetyki?
Witaj
Idiaminka niestety nie wywiazała sie z obietnic i ja od niej zaległej przesyłki z Chanelka nie dostałam i pewnie nigdy juz nie dostanę.Nie stac jej było nawet przez tyle miesiecy na marne słowa przepraszajace Natomiast radykalnie zniecheciła mnie do wymian na targowisku.
Stary 2010-02-17, 15:22   #674
Marei
Zakorzenienie

Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
uwielbiam hc - wlasnie dzieki marei ( tylko nie pamietam czy to byla edt czy edp )

edp
Stary 2010-02-17, 19:21   #675
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
To już nie będę chłopu dawać brokułów, niech ja jedynie będę tą siłą niszczącą obdarzona
tylko uwazaj co by podmuch chłopa z domu nie wywiał, bo kto bedzie słoiki z ogórkami odkręcał ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 20:29   #676
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam zmienne IP, ja
a słyszała o Gwiezdnych wojnach i "Ataku klonów"

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

A nie wiecie , co dagusia wskurała , bo sie nic nie odzywa...
ale Ty masz pomysły.. wielkie sru sąsiadki z góry..
głupio głupio głupio.. kup se stoperan kobieto i będzie spokój, bo nikt żadnych sru nie ma po brokułach dzisiaj zjadłam szpinak z parmezanem. pycha! i rybkę i odebrałam swoją obrączkę z 5 brylancikami, ale będzie.. będzie gites, dzisiaj znaleźliśmy zaproszenia, muszę zrobić listę, coprawda ostatnio miałam jej nie robić, bo mi się odwiadziało, ale trudno, zawsze to będę miała ładną obrączunię.. a imię najwyżej wydrapię, jak mi się znudzi.. albo zostawię dla niepoznaki. cały czas pamiętam o tym chudzielcu, co to wymyśliłaś na kochanka, to był dobry pomysł. gorzej tylko, że nie lubię chudzielców, ale najwyżej przebierze się za grubasa i będzie gites. nie wiem, może to zboczenie jakieś na równi z zoofilią, grubofil. ale głupio.. to nie ja napisałam
ale odchudza się.. ze 12o na 111 on, nie ja
Stary 2010-02-17, 20:36   #677
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
tylko uwazaj co by podmuch chłopa z domu nie wywiał, bo kto bedzie słoiki z ogórkami odkręcał ?
ja tam nie wiem, kapusta z grochem to rozumiem, soja - jasneeee, ale brokuły? może sąsiadka jakaś felerna

Cytat:
ale Ty masz pomysły.. wielkie sru sąsiadki z góry..
głupio głupio głupio.. kup se stoperan kobieto i będzie spokój, bo nikt żadnych sru nie ma po brokułach dzisiaj zjadłam szpinak z parmezanem. pycha! i rybkę i odebrałam swoją obrączkę z 5 brylancikami, ale będzie.. będzie gites, dzisiaj znaleźliśmy zaproszenia, muszę zrobić listę, coprawda ostatnio miałam jej nie robić, bo mi się odwiadziało, ale trudno, zawsze to będę miała ładną obrączunię.. a imię najwyżej wydrapię, jak mi się znudzi.. albo zostawię dla niepoznaki. cały czas pamiętam o tym chudzielcu, co to wymyśliłaś na kochanka, to był dobry pomysł. gorzej tylko, że nie lubię chudzielców, ale najwyżej przebierze się za grubasa i będzie gites. nie wiem, może to zboczenie jakieś na równi z zoofilią, grubofil. ale głupio.. to nie ja napisałam
ale odchudza się.. ze 12o na 111 on, nie ja
Lay, ile tych ślubów miałaś już? avik był fajny z winiaczem, pamiętam
(też nie jestem fanką cieniasów, hyhyh)

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:47   #678
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
Lay, ile tych ślubów miałaś już? avik był fajny z winiaczem, pamiętam
(też nie jestem fanką cieniasów, hyhyh)
79 - to mój rocznik 00- liczba ślubów, planowanych: 1, chociaż to też nie wiadomo, bo wróżka powiedziała, że żadnego ślubu nie widzi
może dlatego że chciałam uciec sprzed ołtarza? ale narazie trzymam się chyba tylko ze względu na tą śliczną obrączunię, wczoraj jak zobaczyłam te wszystkie diamenciki, to normalnie aż mi serce zadrżało ze wzruszenia
ps. cieniasy niech siedzą w domu, bo ja lubię gotować, a trza mieć dla kogo
Stary 2010-02-18, 22:47   #679
Marei
Zakorzenienie

Dziewczyny! Ja to chyba się wyniosę z targowiska gdzie pieprz rośnie!! Znowu, znowu oszukaństwo, tym razem bardzo perfidne.

1) Melduję, że moje perfumy odzyskałam! Wizażance dam neutrala, fanusia92

2) Tutaj nicka jeszcze nie podam. Ale wymieniałam perfumy na bransoletkę Apartu (w opisie w wątkucena 240zł i z metką). Na zdjęciach, niewyraźnych, była bransoletka z odwróconą metką w pudełku z apartu. Dostałam oczywiście bransoletkę ze zdjęcia, bez żadnego graweru, a Apart graweruje co się da. Po drugie, co podpadło mi już zupełnie, metka była (1) częściowo obcięta i (2) wypisana ręcznie długopisem w kolorze żółtym.
ad 1. Na metce została masa i próba, obcięty fragment, gdzie znajdowała się cena i firma (w wątku podana cena była, 240zł, opis jako oryginalna z apartu).
ad 2. Metki w Aparcie są drukowane, białe, czarny nadruk. Wypisywane ręcznie są w prywatnych jubilerach, a nie w takiej sieciówce.

Te dwie rzeczy mi podpadły. Najbardziej to, że dostałam bransoletkę z metką obciętą zaraz przed wysłaniem (w wątku była cała, ale odwrócona, wtedy mi to nie podpadło). Pojechałam dziś z bransoletką do trzech salonów Apart na Śląsku i w każdym powiedzieli, że takich metek to oni nigdy nie mieli, poza tym takich bransoletek też. No i grawer powinien być, ale to już nie każda z konsultantek mi powiedziała.

O matkooo To jasne jak słońce, że ucięła część metki, na której była napisana cena i firma, a wiadomo, cena podobnej bransoletki w zwykłym jubilerze to ok 120 zł (to też dziś się dowiedziałam). To już jest straszna perfidia :/ Ale ktoś, kto nie miał z Apartu biżuterii i nie wiedziałby jakie metki oni mają, pewnie by sie nie zorientował i na to ta dziewczyna liczyła :/
Napisałam do niej PW, zobaczymy, co odpisze :/
Stary 2010-02-18, 23:31   #680
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Ja to chyba się wyniosę z targowiska gdzie pieprz rośnie!! Znowu, znowu oszukaństwo, tym razem bardzo perfidne.

2) Tutaj nicka jeszcze nie podam. Ale wymieniałam perfumy na bransoletkę Apartu (w opisie w wątkucena 240zł i z metką). Na zdjęciach, niewyraźnych, była bransoletka z odwróconą metką w pudełku z apartu. Dostałam oczywiście bransoletkę ze zdjęcia, bez żadnego graweru, a Apart graweruje co się da. Po drugie, co podpadło mi już zupełnie, metka była (1) częściowo obcięta i (2) wypisana ręcznie długopisem w kolorze żółtym.
ad 1. Na metce została masa i próba, obcięty fragment, gdzie znajdowała się cena i firma (w wątku podana cena była, 240zł, opis jako oryginalna z apartu).
ad 2. Metki w Aparcie są drukowane, białe, czarny nadruk. Wypisywane ręcznie są w prywatnych jubilerach, a nie w takiej sieciówce.

Te dwie rzeczy mi podpadły. Najbardziej to, że dostałam bransoletkę z metką obciętą zaraz przed wysłaniem (w wątku była cała, ale odwrócona, wtedy mi to nie podpadło). Pojechałam dziś z bransoletką do trzech salonów Apart na Śląsku i w każdym powiedzieli, że takich metek to oni nigdy nie mieli, poza tym takich bransoletek też. No i grawer powinien być, ale to już nie każda z konsultantek mi powiedziała.

O matkooo To jasne jak słońce, że ucięła część metki, na której była napisana cena i firma, a wiadomo, cena podobnej bransoletki w zwykłym jubilerze to ok 120 zł (to też dziś się dowiedziałam). To już jest straszna perfidia :/ Ale ktoś, kto nie miał z Apartu biżuterii i nie wiedziałby jakie metki oni mają, pewnie by sie nie zorientował i na to ta dziewczyna liczyła :/
Wiem o kogo chodzi i po prawdzie ogólne podejście tej osoby do wymian nie zawsze mi się podoba. Zresztą chyba były już jakieś kiedyś problemy z terminowością wysyłek, ale nie jestem pewna. Nic nie mam konkretnego do zarzucenia, ale uważałabym.
A jeśli chodzi o odciętą metkę to faktycznie niefajnie. To przecież takie proste do stwierdzenia...

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:34   #681
anarchia25
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

ja też sie domyslam o kogo chodzi
miałam kiedys bizuterie tej firmy i to nawet całkiem sporo.. nie przypominam sobie żeby te metki wyglądały tak jak opisałaś
i rzeczywiscie juz jakis problem juz był z ta wizażanką..
There was something so pleasant
about that phase.
Even your emotions had an echo
In so much space
(Gnarls Barkley )
anarchia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:52   #682
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Wiem o kogo chodzi i po prawdzie ogólne podejście tej osoby do wymian nie zawsze mi się podoba. Zresztą chyba były już jakieś kiedyś problemy z terminowością wysyłek, ale nie jestem pewna. Nic nie mam konkretnego do zarzucenia, ale uważałabym.
A jeśli chodzi o odciętą metkę to faktycznie niefajnie. To przecież takie proste do stwierdzenia...
terminowosc... 10dno to duzo. kilka to nie probem, ale 10 to faktycznie. Kurcze, nie sadzilam, ze dziewczyna moze byc tak perfidna, ale zle rozplanowala, ucinajac PO zrobieniu zdjec :/

Cytat:
Napisane przez anarchia25 Pokaż wiadomość
miałam kiedys bizuterie tej firmy i to nawet całkiem sporo.. nie przypominam sobie żeby te metki wyglądały tak jak opisałaś
dokladnie. Metki są drukowane, a nie wypisywane długopisem :/ zobaczymy, co odpisze. Napisalam jej, zeby odeslala moje kosmetyki, wtedy ja odesle jej. Oczywiscie odesle na jej koszt :/ az mnei zniechecila do wymian :/
Stary 2010-02-18, 23:56   #683
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez anarchia25 Pokaż wiadomość
aż sprawdziłam, bo też się domyślałam.
Stary 2010-02-18, 23:56   #684
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

A ja miałam taką ochotę na tę bransoletkę od lilmary i nie znając tych szczegółów o których piszesz łatwo mogłabym się naciąć,bo sprawdziłabym tylko czy jest na niej wybita próba.Jak można być tak bezczelnym?

Edytowane przez Zielona30
Czas edycji: 2010-02-19 o 00:35
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:57   #685
anarchia25
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
terminowosc... 10dno to duzo. kilka to nie probem, ale 10 to faktycznie. Kurcze, nie sadzilam, ze dziewczyna moze byc tak perfidna, ale zle rozplanowala, ucinajac PO zrobieniu zdjec :/

dokladnie. Metki są drukowane, a nie wypisywane długopisem :/ zobaczymy, co odpisze. Napisalam jej, zeby odeslala moje kosmetyki, wtedy ja odesle jej. Oczywiscie odesle na jej koszt :/ az mnei zniechecila do wymian :/

nie ma sie czym zniechęcać - na jedna taka osobe jest pełno przemiłych
z którymi nie tylko warto się wymieniać - ale miło się też gada i plotkuje
There was something so pleasant
about that phase.
Even your emotions had an echo
In so much space
(Gnarls Barkley )
anarchia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:29   #686
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Marei, obawiam się że Apart w ogóle nie miał takich bransoletek. Miał ostatnio coś podobnego, ale na pewno w niższej cenie niż 240 zł.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:13   #687
kasiaa91
BAN stały

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Też wiem o kogo chodzi
nie wiem jak można być tak bezczelnym
Poza tym, ta Wizażanka chodzi po wszystkich wątkach wymiankowych, ale jak już się znajdzie coś u niej w wątku, to NIGDY nie raczy odpisać
Poza tym to chyba nie pierwszy raz, kiedy była tutaj wspominana.
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:58   #688
vilandra
Zakorzenienie

chyba juz wszystkie wiemy, o kogo chyba chodzi
Ale, żeby wszystko było jasne dla każdego to wg mnie powinnaś umieścić nick i wkleić fotki bransoletki, którą dostałas.
No wiecie, żeby taki tupet miec ...............
Stary 2010-02-19, 12:40   #689
Soso
Zakorzenienie

Przekupka: 117 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
chyba juz wszystkie wiemy, o kogo chyba chodzi
Ale, żeby wszystko było jasne dla każdego to wg mnie powinnaś umieścić nick i wkleić fotki bransoletki, którą dostałas.
No wiecie, żeby taki tupet miec ...............
każdy sobie znalazł
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 12:53   #690
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
każdy sobie znalazł
Tylko na BL nie chodzi chyba o to, żeby sobie szukać, a jeśli ktoś powinien tutaj się znaleźć to powinno to być czytelne dla wszystkich .

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości