|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane, ja tylko wpadłam, by Wam powiedziec co zaszło. Banując mnie i moją siostrę złośliwiec zabrał możliwośc jakiejkolwiek obrony czy tłumaczeń. Jakaś paranoja wynikła... Ale jak to mówią, byc może zaczął nas mierzyc swoją miarką? Nie wiem i mam w w "de" szczerze mówiąc.
Piszę to tu w plotach bo podobno tu NAM WOLNO wszystko pisac, się okaże.... Pojawił się smaczny - powiedziała mi o tym siostra, zresztą tak samo dzięki niej odkryłam wizaż. Mieszkamy od siebie dobrych kilkadziesiąt kilometrów, pracujemy w innych instytucjach, więc niemożliwością jest używanie jednego komputera - jak to szanowny złośliwiec zauważył. Mało tego kilka ciepłych słów skierowanych do mniej lub bardziej bliskiej osoby przerodziło się w głowie złośliwca w chęc WYŁUDZENIA chyba nagrody w tym konkursie? Bawiłam się przepisami, opiniami o innych, to samo pewnie angel 310 - nie wiem nie rozmawiałyśmy o tym, poza tym przy okazji spotkań wbrew pozorom nie poświęcamy całego czasu na MÓWIENIE o wizażu czy smacznym, mamy wiele innych ciekawszych tematów - chyba złośliwiec troszeczkę zbyt wysokie mniemanie ma o sobie, mało tego w nosie mam nagrodę, bo ani ze mnie wielka kuchara, ani pisarka przepisów.... No nic dziewuszki - okazało się że jesteśmy OSZUSTKAMI, mało tego - to angel została zbanowana na zawsze.... nie rozumiem tego. To ja po chamsku bardziej dosadnie powiedziałam mu co myślę, przykro jest mi z tego powodu, bo wizaż traktowałyśmy obie jako taką fajną odskocznię. Ją zbanował na amen za manipulacje, dobre sobie. Czy to jest zgodne z regulaminem? Przeciez nie zrobiła nigdy nic złego na wizażu (Idiaminke cholerną trzymali do upadłego i pewnie nadal by była, gdyby nie ataki dziewczyn z wizażu) - mogł wyrzucic ją ze smacznego na amen, a na wizażu dac bana na chwilę. To chyba nie jej wina że się wpierniczałam na każdy jej przepis? Co miała mi powiedziec, weź ty sister nie pisz u mnie nic bo.... a skąd ja mogłam wiedziec, że nie można wypowiedziec się na ten temat? Nie raz pisałyśmy u siebie w wątkach kosmetycznych i żadnego haloo z tego nie było. To jest forum, a z definicji tego słowa wynika że jest to internetowa forma dyskusji która służy do wymiany informacji osób mających podobne zainteresowania.... Chyba tylko z definicji. Z ciekawości przeczytałam chyba naście razy regulamin napisany notabene przez złośliwca. Jakoś nie doszukałam się w nim niczego, co by miało byc konsekwencją takiego zachowania z jego strony. Chyba, że nie czytam między wierszami i nie wiem co poeta miał na myśli. Folwark zwierzęcy normalnie. Mnogosc miejsc, w których można się łączyc ze światem jest tak ogromna, że nawet gdybym chciała mogłabym utworzyc sobie kilkanaście kont i nie wyłapał by tego żaden komputer, ale po co? Jakoś nieSMACZNIE tu się zrobiło. Pozdrawiam!!!!!
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, całkowicie Cię rozumiem. Bardzo zdziwiona byłam Twoim banem. Na kucharskie nie wchodzę, bo to nie moja domena . Coś tam czyt. , coś tam słyszałam..... Fakt, dlaczego nie mogłas komentowac przepisów siostry, nie wiem Może zło uznał to za nepotyzm. Cóż, jego "folwark"![]() Fajnie by jednak było jakbyś została na Targowisku, na inne fora nie musisz wchodzic. W końcu przecież nie jesteś tu dla zło ..... A tak z ciekawosci, jaka to była nagroda? warta chociaż tego "oszustwa"?
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to angel zbanowana
już na całkiem . Z tego co piszesz dagwojku to naprawdę jakaś paranoja... Też nie jestem w temacie smacznego, ale myślę, tak jak Vilandra - przecież można chybaby to jakoś inaczej rozwiązać...
|
|
|
|
#635 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dlaczego angela zbanował na stałe? tego nie kumam. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- VIL: parowar philipsa, tak więc nic szczególnego, rozumiem wycieczkę na bora-bora, albo barbados.... ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
pozdrowienia od angel
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
czyli jak np. ja bym oceniała dobrze przepisy np. virtual to też by dostała bana za znajomości?? nie kumam.... czy to dopiero obowiązuje jak ktoś się spotka na żywo? albo jest połączony więzami krwi?albo jak się zaloguję z czyjegoś komputera to już nie można?? dagwojko... gadajcie ze złosiem bo to naprawdę jakaś kiszka straszna.
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
nic tylko wypytać całą rodzinę i wszystkich znajomych, czy ktoś przypadkiem nie urzęduje na wizażu i/lub smacznym, tak na wszelki wypadek
coś dziwnie ostatnio się tu zrobiło
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
Ach co tu gadac, napisałam mu co mysle to zbanowal, angela zbanowal od razu na amen choc nic zlego mu nie napisała, była nawet grzeczna. Ja to bym do więzów krwi dodała jeszcze więzy ziemi, by na przykład osoby z jednego województwa nie mogły na siebie głosowac.... aaa i jeszcze dałabym zakaz do wstawiania zdjęc (m-habibka też widziałam realnego), bo jeden nam się może spodobac bardziej inny mniej.
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cóz to za urządzenie![]() lece się googlearki spytacCytat:
![]() jakiś przepis powiniem o tym stanowic, np. że nie wolno chwalić osób znajomych, lubianych, czy też osób z rodziny |
||
|
|
|
#640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym kuzwa parowar? po co mi parowar? kolejny zbieracz kurzu? no mówie jakby wycieczka była na bora-bora to nawet sama bym na siebie głosowała <hahaha>
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego nie moglabym chwalic kogos kogo lubie i uwazam,ze robi cos fajnego/robi cos dobrze? |
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej tak nie rób, bo jeszcze ta osoba zechce Ci się odwdzięczyc dobrym słowem u Ciebie, TY potem znowu u niej i efekt murowany: BAN za manipulacje wynikami konkursu, jakże bardzo poważanego
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz ciekawej się tu robi....ech..
![]() lepiej wogóle nie zaglądam na ten SMACZNY ![]() Trzymaj się cieplutko Ania
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
ja sądzę, że jednak casus Idiaminki trochę zmienił tutaj pewne nastawienie i zauważcie, że o bana coraz łatwiej. przykład: KNK vel Kamisio, co pewnie gdyby nie podniosło się larum na BL, to tak by zostało. osobiście, nie widziałam powodów do bana, oprócz może zbyt dosadnego języka, ale taki łatwo zmiękczyć w inny sposób. Wy jesteście siostrami, skoro mieszkacie daleko od siebie, to trudno pisać z jednego komputera. Zresztą o parowar jakieś głupoty?
no ale wiesz.. na parowarze zawsze można sobie zrobić brokułka z sosem serowym..
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleś wymyśliła z tym brokułem chyba sobie dzisiaj zrobię... ale w piekarniku, bo parowar tyle kurzu zebrał, że mi dłużej czyszczenie zajmie niż gotowanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co innego mówię Ci kochana gdyby tam była wycieczka... ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
A co z moimi minerałkami ?????
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
minerałki mam, czekają na Ciebie, nigdzie nie poszły
|
|
|
#648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Layla po brokułach, to wiesz, lepiej spać z TZtem osobno ![]() Cytat:
, że to właśnie królik oddał swój parowar na nagrode W końcu i tak się kurzyl |
|||
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale powiedzcie kochane co zrobic by cofnac bana angela? niech se ja ze smacznego wyrzuca, ale tu przeciez nikogo ani nie oszukala, ani nic.
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sprobowac napisac jeszcze raz do Z.? moze zrozumie, ze nie stalo sie nic strasznego |
|
|
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
wiesz to nie chodzi o to, bo mozna owszem usiasc na rynku i skorzystac z innego IP... , albo iśc gdziekolwiek i załozyc kolejne konto, ale po co? chodzi o to, żeby odblokował jej stare, te na którym wymieniała się na kosmetyki etc... bez sensu to wszystko.
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytalam z ciekawosci. Mam nadzieje,ze sie uda |
|
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
no napisałam do zło... PW, zobaczymy
mam nadzieję że odblokują ją. Wolałabym żeby mnie zbanował na zawsze, niz ją.
|
#655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można go ugotować a potem.. zrobić sos z sera pleśniowego i czosnku a w ogóle to super smaczna jest sałatka z gotowanych brokułów wymieszanych z fetą, czosnkiem i jogurtem albo śmietaną. Cytat:
Cytat:
Ty to jesteś niezły wariat Vil spać osobno po brokułach... hehehehhe Cytat:
|
||||
|
|
|
#656 | ||
|
Zakorzenienie
|
przecież królik pisał, że nie używała
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17203564]Napisac do Zlosliwca i AgiZ.[/QUOTE] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
chyyyyba, że zrobicie konkurs w ........![]() wiesz co Layla, Ty napisz książke, jak stracic faceta w tydzień. ![]() A może to juz było.........
|
||
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
I płatki migdałów do tej sałatki!!! Pyyycha.
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

, całkowicie Cię rozumiem. Bardzo zdziwiona byłam Twoim banem. Na kucharskie nie wchodzę, bo to nie moja domena
. Coś tam czyt. , coś tam słyszałam..... Fakt, dlaczego nie mogłas komentowac przepisów siostry, nie wiem
Może zło uznał to za nepotyzm. Cóż, jego "folwark"
już na całkiem
a cóz to za urządzenie

chyba sobie dzisiaj zrobię... ale w piekarniku, bo parowar tyle kurzu zebrał, że mi dłużej czyszczenie zajmie niż gotowanie