Czarna lista targowisko- plotki - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 11:40   #631
ddiana
Zakorzenienie

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
GG do ddiana
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
A ja tam żadnego pieprzu w edp nie czułam.Tylko sam cukier malinowy ,ładny wprawdzie ale za dużo go jak dla mojego nosa.Edt nie znam.
to także nie mój zapach,sam ogródek malinowy

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 10:42   #632
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Witam Kochane, ja tylko wpadłam, by Wam powiedziec co zaszło. Banując mnie i moją siostrę złośliwiec zabrał możliwośc jakiejkolwiek obrony czy tłumaczeń. Jakaś paranoja wynikła... Ale jak to mówią, byc może zaczął nas mierzyc swoją miarką? Nie wiem i mam w w "de" szczerze mówiąc.

Piszę to tu w plotach bo podobno tu NAM WOLNO wszystko pisac, się okaże....

Pojawił się smaczny - powiedziała mi o tym siostra, zresztą tak samo dzięki niej odkryłam wizaż. Mieszkamy od siebie dobrych kilkadziesiąt kilometrów, pracujemy w innych instytucjach, więc niemożliwością jest używanie jednego komputera - jak to szanowny złośliwiec zauważył.
Mało tego kilka ciepłych słów skierowanych do mniej lub bardziej bliskiej osoby przerodziło się w głowie złośliwca w chęc WYŁUDZENIA chyba nagrody w tym konkursie? Bawiłam się przepisami, opiniami o innych, to samo pewnie angel 310 - nie wiem nie rozmawiałyśmy o tym, poza tym przy okazji spotkań wbrew pozorom nie poświęcamy całego czasu na MÓWIENIE o wizażu czy smacznym, mamy wiele innych ciekawszych tematów - chyba złośliwiec troszeczkę zbyt wysokie mniemanie ma o sobie, mało tego w nosie mam nagrodę, bo ani ze mnie wielka kuchara, ani pisarka przepisów....

No nic dziewuszki - okazało się że jesteśmy OSZUSTKAMI, mało tego - to angel została zbanowana na zawsze.... nie rozumiem tego. To ja po chamsku bardziej dosadnie powiedziałam mu co myślę, przykro jest mi z tego powodu, bo wizaż traktowałyśmy obie jako taką fajną odskocznię. Ją zbanował na amen za manipulacje, dobre sobie. Czy to jest zgodne z regulaminem? Przeciez nie zrobiła nigdy nic złego na wizażu (Idiaminke cholerną trzymali do upadłego i pewnie nadal by była, gdyby nie ataki dziewczyn z wizażu) - mogł wyrzucic ją ze smacznego na amen, a na wizażu dac bana na chwilę. To chyba nie jej wina że się wpierniczałam na każdy jej przepis? Co miała mi powiedziec, weź ty sister nie pisz u mnie nic bo.... a skąd ja mogłam wiedziec, że nie można wypowiedziec się na ten temat? Nie raz pisałyśmy u siebie w wątkach kosmetycznych i żadnego haloo z tego nie było. To jest forum, a z definicji tego słowa wynika że jest to internetowa forma dyskusji która służy do wymiany informacji osób mających podobne zainteresowania.... Chyba tylko z definicji. Z ciekawości przeczytałam chyba naście razy regulamin napisany notabene przez złośliwca. Jakoś nie doszukałam się w nim niczego, co by miało byc konsekwencją takiego zachowania z jego strony. Chyba, że nie czytam między wierszami i nie wiem co poeta miał na myśli. Folwark zwierzęcy normalnie. Mnogosc miejsc, w których można się łączyc ze światem jest tak ogromna, że nawet gdybym chciała mogłabym utworzyc sobie kilkanaście kont i nie wyłapał by tego żaden komputer, ale po co? Jakoś nieSMACZNIE tu się zrobiło.

Pozdrawiam!!!!!
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 11:59   #633
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
Witam Kochane, ja tylko wpadłam, by Wam powiedziec co zaszło. Banując mnie i moją siostrę złośliwiec zabrał możliwośc jakiejkolwiek obrony czy tłumaczeń. Jakaś paranoja wynikła... Ale jak to mówią, byc może zaczął nas mierzyc swoją miarką? Nie wiem i mam w w "de" szczerze mówiąc.

Piszę to tu w plotach bo podobno tu NAM WOLNO wszystko pisac, się okaże....

Pojawił się smaczny - powiedziała mi o tym siostra, zresztą tak samo dzięki niej odkryłam wizaż. Mieszkamy od siebie dobrych kilkadziesiąt kilometrów, pracujemy w innych instytucjach, więc niemożliwością jest używanie jednego komputera - jak to szanowny złośliwiec zauważył.
Mało tego kilka ciepłych słów skierowanych do mniej lub bardziej bliskiej osoby przerodziło się w głowie złośliwca w chęc WYŁUDZENIA chyba nagrody w tym konkursie? Bawiłam się przepisami, opiniami o innych, to samo pewnie angel 310 - nie wiem nie rozmawiałyśmy o tym, poza tym przy okazji spotkań wbrew pozorom nie poświęcamy całego czasu na MÓWIENIE o wizażu czy smacznym, mamy wiele innych ciekawszych tematów - chyba złośliwiec troszeczkę zbyt wysokie mniemanie ma o sobie, mało tego w nosie mam nagrodę, bo ani ze mnie wielka kuchara, ani pisarka przepisów....

No nic dziewuszki - okazało się że jesteśmy OSZUSTKAMI, mało tego - to angel została zbanowana na zawsze.... nie rozumiem tego. To ja po chamsku bardziej dosadnie powiedziałam mu co myślę, przykro jest mi z tego powodu, bo wizaż traktowałyśmy obie jako taką fajną odskocznię. Ją zbanował na amen za manipulacje, dobre sobie. Czy to jest zgodne z regulaminem? Przeciez nie zrobiła nigdy nic złego na wizażu (Idiaminke cholerną trzymali do upadłego i pewnie nadal by była, gdyby nie ataki dziewczyn z wizażu) - mogł wyrzucic ją ze smacznego na amen, a na wizażu dac bana na chwilę. To chyba nie jej wina że się wpierniczałam na każdy jej przepis? Co miała mi powiedziec, weź ty sister nie pisz u mnie nic bo.... a skąd ja mogłam wiedziec, że nie można wypowiedziec się na ten temat? Nie raz pisałyśmy u siebie w wątkach kosmetycznych i żadnego haloo z tego nie było. To jest forum, a z definicji tego słowa wynika że jest to internetowa forma dyskusji która służy do wymiany informacji osób mających podobne zainteresowania.... Chyba tylko z definicji. Z ciekawości przeczytałam chyba naście razy regulamin napisany notabene przez złośliwca. Jakoś nie doszukałam się w nim niczego, co by miało byc konsekwencją takiego zachowania z jego strony. Chyba, że nie czytam między wierszami i nie wiem co poeta miał na myśli. Folwark zwierzęcy normalnie. Mnogosc miejsc, w których można się łączyc ze światem jest tak ogromna, że nawet gdybym chciała mogłabym utworzyc sobie kilkanaście kont i nie wyłapał by tego żaden komputer, ale po co? Jakoś nieSMACZNIE tu się zrobiło.

Pozdrawiam!!!!!
dagwojciu , całkowicie Cię rozumiem. Bardzo zdziwiona byłam Twoim banem. Na kucharskie nie wchodzę, bo to nie moja domena. Coś tam czyt. , coś tam słyszałam..... Fakt, dlaczego nie mogłas komentowac przepisów siostry, nie wiem Może zło uznał to za nepotyzm. Cóż, jego "folwark"
Fajnie by jednak było jakbyś została na Targowisku, na inne fora nie musisz wchodzic. W końcu przecież nie jesteś tu dla zło .....

A tak z ciekawosci, jaka to była nagroda? warta chociaż tego "oszustwa"?
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 12:02   #634
DiTu77
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Jak to angel zbanowana już na całkiem. Z tego co piszesz dagwojku to naprawdę jakaś paranoja... Też nie jestem w temacie smacznego, ale myślę, tak jak Vilandra - przecież można chybaby to jakoś inaczej rozwiązać...
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 12:10   #635
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
dagwojciu , całkowicie Cię rozumiem. Bardzo zdziwiona byłam Twoim banem. Na kucharskie nie wchodzę, bo to nie moja domena. Coś tam czyt. , coś tam słyszałam..... Fakt, dlaczego nie mogłas komentowac przepisów siostry, nie wiem Może zło uznał to za nepotyzm. Cóż, jego "folwark"
Fajnie by jednak było jakbyś została na Targowisku, na inne fora nie musisz wchodzic. W końcu przecież nie jesteś tu dla zło .....

A tak z ciekawosci, jaka to była nagroda? warta chociaż tego "oszustwa"?
szczerze mówiąc nie wiem jaka była nagroda, pewnie i tak mam lepszy sprzęt w domku

ale dlaczego angela zbanował na stałe? tego nie kumam.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

VIL: parowar philipsa, tak więc nic szczególnego, rozumiem wycieczkę na bora-bora, albo barbados....

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Jak to angel zbanowana już na całkiem. Z tego co piszesz dagwojku to naprawdę jakaś paranoja... Też nie jestem w temacie smacznego, ale myślę, tak jak Vilandra - przecież można chybaby to jakoś inaczej rozwiązać...
no widzisz , nie znasz dnia ani godziny

pozdrowienia od angel
Stary 2010-02-15, 12:13   #636
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

czyli jak np. ja bym oceniała dobrze przepisy np. virtual to też by dostała bana za znajomości?? nie kumam.... czy to dopiero obowiązuje jak ktoś się spotka na żywo? albo jest połączony więzami krwi?albo jak się zaloguję z czyjegoś komputera to już nie można?? dagwojko... gadajcie ze złosiem bo to naprawdę jakaś kiszka straszna.
Stary 2010-02-15, 12:17   #637
arrachnee
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

nic tylko wypytać całą rodzinę i wszystkich znajomych, czy ktoś przypadkiem nie urzęduje na wizażu i/lub smacznym, tak na wszelki wypadek
coś dziwnie ostatnio się tu zrobiło

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 12:19   #638
dagwoj
Zadomowienie

Ach co tu gadac, napisałam mu co mysle to zbanowal, angela zbanowal od razu na amen choc nic zlego mu nie napisała, była nawet grzeczna. Ja to bym do więzów krwi dodała jeszcze więzy ziemi, by na przykład osoby z jednego województwa nie mogły na siebie głosowac.... aaa i jeszcze dałabym zakaz do wstawiania zdjęc (m-habibka też widziałam realnego), bo jeden nam się może spodobac bardziej inny mniej.
Stary 2010-02-15, 12:25   #639
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze mówiąc nie wiem jaka była nagroda, pewnie i tak mam lepszy sprzęt w domku

ale dlaczego angela zbanował na stałe? tego nie kumam.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

VIL: parowar philipsa, tak więc nic szczególnego, rozumiem wycieczkę na bora-bora, albo barbados....

l
PAROWAR a cóz to za urządzenie lece się googlearki spytac

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
czyli jak np. ja bym oceniała dobrze przepisy np. virtual to też by dostała bana za znajomości?? nie kumam.... czy to dopiero obowiązuje jak ktoś się spotka na żywo? albo jest połączony więzami krwi?albo jak się zaloguję z czyjegoś komputera to już nie można?? dagwojko... gadajcie ze złosiem bo to naprawdę jakaś kiszka straszna.
dokładnie
jakiś przepis powiniem o tym stanowic, np. że nie wolno chwalić osób znajomych, lubianych, czy też osób z rodziny
Stary 2010-02-15, 12:32   #640
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:

dokładnie
jakiś przepis powiniem o tym stanowic, np. że nie wolno chwalić osób znajomych, lubianych, czy też osób z rodziny
właśnie, ja czytałam regulamin, owszem było że nie można manipulowac NAKŁANIAJĄC np rodzinę do głosów etc.... ale co jeśli rodzina sama bez NAKŁANIANIA postanowiła że oceni także i te przepisy? ja naprawdę nie miałam zamiaru nikomu zaszkodzic, tym bardziej że w wielu wątkach otwarcie odnosiłyśmy się do siebie per "sis" czy "sister" i jakoś nie bolało nikogo, też wymieniałyśmy się pomiędzy sobą, mało tego nawet pocztą sobie wysyłałyśmy, bo nie widujemy się częściej niż na kwartał....
poza tym kuzwa parowar? po co mi parowar? kolejny zbieracz kurzu? no mówie jakby wycieczka była na bora-bora to nawet sama bym na siebie głosowała <hahaha>
Stary 2010-02-15, 12:37   #641
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin

Cytat:

dokładnie
To paranoja
dlaczego nie moglabym chwalic kogos kogo lubie i uwazam,ze robi cos fajnego/robi cos dobrze?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 12:40   #642
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
To paranoja
dlaczego nie moglabym chwalic kogos kogo lubie i uwazam,ze robi cos fajnego/robi cos dobrze?
Lepiej tak nie rób, bo jeszcze ta osoba zechce Ci się odwdzięczyc dobrym słowem u Ciebie, TY potem znowu u niej i efekt murowany: BAN za manipulacje wynikami konkursu, jakże bardzo poważanego
Stary 2010-02-15, 13:20   #643
ana761
Zakorzenienie

Przekupka: 206 pkt / 100% pozyt.
GG do ana761

Coraz ciekawej się tu robi....ech..
lepiej wogóle nie zaglądam na ten SMACZNY
Trzymaj się cieplutko i zupełnie rozumiem Twoje zniechęcenie ....

Ania

Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu......
ana761 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 13:33   #644
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

ja sądzę, że jednak casus Idiaminki trochę zmienił tutaj pewne nastawienie i zauważcie, że o bana coraz łatwiej. przykład: KNK vel Kamisio, co pewnie gdyby nie podniosło się larum na BL, to tak by zostało. osobiście, nie widziałam powodów do bana, oprócz może zbyt dosadnego języka, ale taki łatwo zmiękczyć w inny sposób. Wy jesteście siostrami, skoro mieszkacie daleko od siebie, to trudno pisać z jednego komputera. Zresztą o parowar jakieś głupoty? no ale wiesz.. na parowarze zawsze można sobie zrobić brokułka z sosem serowym..
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 13:36   #645
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
ja sądzę, że jednak casus Idiaminki trochę zmienił tutaj pewne nastawienie i zauważcie, że o bana coraz łatwiej. przykład: KNK vel Kamisio, co pewnie gdyby nie podniosło się larum na BL, to tak by zostało. osobiście, nie widziałam powodów do bana, oprócz może zbyt dosadnego języka, ale taki łatwo zmiękczyć w inny sposób. Wy jesteście siostrami, skoro mieszkacie daleko od siebie, to trudno pisać z jednego komputera. Zresztą o parowar jakieś głupoty? no ale wiesz.. na parowarze zawsze można sobie zrobić brokułka z sosem serowym..
ostatnio w ogóle kilka kontrowersyjnych banów się tu wykluło, coraz mniej przyjemnie tutaj

aleś wymyśliła z tym brokułem chyba sobie dzisiaj zrobię... ale w piekarniku, bo parowar tyle kurzu zebrał, że mi dłużej czyszczenie zajmie niż gotowanie
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 13:38   #646
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
parowar mnie nie podniecił jakoś, dopiero teraz zobaczyłam zresztą o co tam walka się toczy co innego mówię Ci kochana gdyby tam była wycieczka...

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
ostatnio w ogóle kilka kontrowersyjnych banów się tu wykluło, coraz mniej przyjemnie tutaj

aleś wymyśliła z tym brokułem chyba sobie dzisiaj zrobię... ale w piekarniku, bo parowar tyle kurzu zebrał, że mi dłużej czyszczenie zajmie niż gotowanie
to Ty Króliku wygrałas parowar!!!! Manipulatorko

A co z moimi minerałkami ?????
Stary 2010-02-15, 13:45   #647
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:

nie, nie, ja kuchnię omijam szerokim łukiem, umiem ugotować... kanapki a parowar dostałam od teściowej jak się do nowego mieszkania wprowdzałam

minerałki mam, czekają na Ciebie, nigdzie nie poszły
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 13:48   #648
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

a Te jak zwykle o żarciu
Layla po brokułach, to wiesz, lepiej spać z TZtem osobno

Cytat:
parowar mnie nie podniecił jakoś, dopiero teraz zobaczyłam zresztą o co tam walka się toczy co innego mówię Ci kochana gdyby tam była wycieczka...

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Nieeee, mnie sie wydaje, że to właśnie królik oddał swój parowar na nagrode W końcu i tak się kurzyl
Stary 2010-02-15, 13:51   #649
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
a Te jak zwykle o żarciu

Nieeee, mnie sie wydaje, że to właśnie królik oddał swój parowar na nagrode W końcu i tak się kurzyl
nie, no myślę że uzywanego parowaru by nie dawali

no ale powiedzcie kochane co zrobic by cofnac bana angela? niech se ja ze smacznego wyrzuca, ale tu przeciez nikogo ani nie oszukala, ani nic.
Stary 2010-02-15, 14:09   #650
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:

no ale powiedzcie kochane co zrobic by cofnac bana angela? niech se ja ze smacznego wyrzuca, ale tu przeciez nikogo ani nie oszukala, ani nic.
ale ona teraz ze sowjego komputera nie ma szans sie zalogowac ani zalozyc konta, si?

moze sprobowac napisac jeszcze raz do Z.? moze zrozumie, ze nie stalo sie nic strasznego
Stary 2010-02-15, 14:11   #651
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Napisac do Zlosliwca i AgiZ.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 14:13   #652
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ale ona teraz ze sowjego komputera nie ma szans sie zalogowac ani zalozyc konta, si?

moze sprobowac napisac jeszcze raz do Z.? moze zrozumie, ze nie stalo sie nic strasznego
wiesz to nie chodzi o to, bo mozna owszem usiasc na rynku i skorzystac z innego IP... , albo iśc gdziekolwiek i załozyc kolejne konto, ale po co? chodzi o to, żeby odblokował jej stare, te na którym wymieniała się na kosmetyki etc... bez sensu to wszystko.
Stary 2010-02-15, 14:18   #653
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
wiesz to nie chodzi o to, bo mozna owszem usiasc na rynku i skorzystac z innego IP... , albo iśc gdziekolwiek i załozyc kolejne konto, ale po co? chodzi o to, żeby odblokował jej stare, te na którym wymieniała się na kosmetyki etc... bez sensu to wszystko.
tak, tak wiem.
Pytalam z ciekawosci.

Mam nadzieje,ze sie uda

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 14:23   #654
dagwoj
Zadomowienie

no napisałam do zło... PW, zobaczymy mam nadzieję że odblokują ją. Wolałabym żeby mnie zbanował na zawsze, niz ją.
Stary 2010-02-15, 14:30   #655
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:

brokułek jest dobry można go ugotować a potem.. zrobić sos z sera pleśniowego i czosnku a w ogóle to super smaczna jest sałatka z gotowanych brokułów wymieszanych z fetą, czosnkiem i jogurtem albo śmietaną.

Cytat:
mnie też nie podnieca parowar za dużo zachodu z tym całym tatałajstwem.

Cytat:
a Te jak zwykle o żarciu

hehehheehh Ty to jesteś niezły wariat Vil spać osobno po brokułach... hehehehhe
Cytat:
napisz do Virtual, potrzebne Tobie wsparcie Kobieto, tak to widzę.
Stary 2010-02-15, 14:39   #656
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:

.
przecież królik pisał, że nie używała. Jak znam królika, to woli inny sprzęt

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17203564]Napisac do Zlosliwca i AgiZ.[/QUOTE]

Cytat:
no napisałam do zło... PW, zobaczymy mam nadzieję że odblokują ją. Wolałabym żeby mnie zbanował na zawsze, niz ją.
zapewne , łaskawie odblokuja pod warunkiem ...... zakazu uczestnicwa w konkursach wszelakich

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
brokułek jest dobry można go ugotować a potem.. zrobić sos z sera pleśniowego i czosnku a w ogóle to super smaczna jest sałatka z gotowanych brokułów wymieszanych z fetą, czosnkiem i jogurtem albo śmietaną.

.
tiaaaa, i rozwód murowany chyyyyba, że zrobicie konkurs w ........

wiesz co Layla, Ty napisz książke, jak stracic faceta w tydzień.
A może to juz było.........
Stary 2010-02-15, 15:02   #657
ukrycior
Zakorzenienie

Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
I płatki migdałów do tej sałatki!!! Pyyycha.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 15:06   #658
Tanyia
Zakorzenienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
oooo cześć Ukryciorku

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 15:13   #659
ukrycior
Zakorzenienie

Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
oooo cześć Ukryciorku
Hej hej
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 15:48   #660
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
widzisz Vil? pycha..
a nie sraka..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości