|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
![]() Ten na górze zabieram. ![]() Bardzo dziękuję. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ________________ Jeżeli czegoś nie wolno a bardzo się chce... To można ![]() Wczoraj byłeś moim słodkim cukiereczkiem. A od dziś od cukierków boli mnie brzuch ![]() Byłeś moim narkotykiem. Tak bardzo chciałam więcej. Nigdy nie grać innej.. Być sobą w własnym filmie. ![]() - Kim dziś jesteś ? - Sobą. - I tak Ci naj lepiej ![]() takie jakieś... ____________
" Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz " |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zadomowienie
|
witam panie =* .! *Po pierwsze : wpadłam tu was skontrolować i uprzejmie informuję że spisujecie się baardzo dobrze. ![]() ten wpis dedykuję dla moich kochanych dziewczyn (Guziki xD , beMine , IhateU , boundlessly , Zussska , unusualyou , myszka23101), które namawiały mnie , abym została . Jednak nie zostałam na tym wątku , bd was odwiedzać i dopisywać się czasami . *Po drugie : jeszcze chciałam powiedzieć dla ' z innej bajki ' że - jesteś cudowna , wspaniała i niepowtarzalna Ty moja gwiazdko ![]() ukradłam wszystkie opisy bez wyjątku bo są przecudne . <33 brakowało ciebie tutaj , lecz już jesteś . I bardzo się z tego cieszę . Kocham cię . ! = * * Po trzecie : Guziki xD , beMine , IhateU , boundlessly , Zussska , unusualyou , myszka23101 - niespodziewałam się że tak zareagujecie na moje odejście. Dziękuję skarby <33. Love very very much ![]() Pozdrawiam . Dreams_x33 ![]() ____________ z pistoletem przystawionym przy skroni , z popękanymi ustami , łzami w oczach stojąc przed Nim wykrzyczała mu prosto w twarz jak bardzo go nienawidzi , za te wszystkie rany które zrobił na Jej sercu , że Jej serce niechciało przestać Go kochać choć tyle razy już mu powtarzała że On jest nieodpowiedni dla Niej i że On jej nie kocha , a miłość nieodwzajemniona jest bez sensu. Mówiła też , że już nie wytrzymuje i że dziś się zabije..On jednak delikatnie wyjął jej pistolet z dłoni , przytulił i powiedział - ' Ty mój głuptasie.. ' po czym ją pocałował .. To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską . To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć .. <425334 czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój.. własną krwią piszę po ścianie że już mnie nie zobaczysz , nigdy więcej kochanie.. Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-02-22 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
czarnuulaa, może :
`czas mija, lecz o takich jak on nie prędko się zapomina. moja tęsknota nasila się z myślą, że to ona jest z nim a nie ja ;< podobno z upływem czasu się zapomina, szkoda, że tylko `podobno` bo w życiu to się nie sprawdza, ____________ bo miłość moja droga w dzisiejszych czasach nie istnieje ; ] |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Wtajemniczenie
|
miłoscią podkrążone oczy. zasypiam w Twoim swetrze, chcę pachnieć Tobą cała. ![]()
#4205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyróżniona przez taką talenciarę! ![]() ![]() ![]() * * * Gwiazdki widzialne, niewidzialne, zamknięte w szklanym słoiku.Przepaść. Po jednej stronie moje usta, po drugiej Twoje dłonie.
![]() |
#4206 |
Rozeznanie
|
dziękuję <3
+ always be yourself - i'm in love, i'm so in love <3 chocapic - tradycyjnie <333333333333333 _________________ miłość jak z pamiętnika
nie udźwigniemy tej miłości, udźwigniemy? on, wiedział od początku co zamierza ze mną zrobić znalazłam miłość gdzieś między swoim rozumem a podświadomością wszyscy kłamiecie, pocałunki wcale nie mają smaku
#4207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie pytaj wiesz przecież, że czekam. Ile jeszcze nocy spędzisz siedząc w oknie obarczając winą świat? Tylko raz tylko chwilę, tak mało aż tyle... Mowę dano by skrywała myśli
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Raczkowanie
|
Witam talenciary po ponad tygodniowej nieobecności
![]() Ej kocham Cie . Ogarnij , i w końcu weź to sobie do serca .
Uzależniłam się . Jestem pewna . Bez Ciebie nie da się żyć, człowieku ! ciesze się , ale w środku jest taka chujnia , jakby coś rozpierdalało od środka . Ej Ty . ziomuś odezwij się, co ?
#4209 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale i tak dziękuje, kochana! Cytat:
______________ "Tak dalekolotnie patrzyła w przyszłość, że nie zauważyła nawet kiedy przez palce przeciekła jej teraźniejszość i kiedy swoimi wygórowanymi ambicjami i dążeniem do ideału zdeptała swoją największą miłość. Teraz jest już za późno żeby to naprawić. Może jedynie żyć z poczuciem winy i obrzydzeniem do własnej osoby." Proszę, zostań moim Altannikiem i wybuduj mi altankę pełną miłości i uczuć. A przed wejściem ułóż mi bukiet z muszelek, ptasich piór i kwiatów. Na koniec powiedz mi że mnie kochasz. I będziemy już na zawsze żyć w tej altance długo i szczęśliwie.Więc jak zrobisz to dla mnie? Codziennie mamy wybór, wybieramy czy spędzimy dany dzień na oglądaniu telewizji czy zaczniemy po prostu żyć. To od nas zależy nasza przyszłość.. nie od innych. Codziennie od nowa wpatruję się w taflę szkła, i codziennie od nowa widzę w niej inną osobę... Wolność - to przełamanie pewnych ograniczeń. Życie to jest walka i trud. Życie polega na trudzie walki z samym sobą i ze swoimi słabościami. Jak nie walczysz w trudzie to słabniesz i cofasz się, a nie rozwijasz.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-02-22 o 20:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
caroline060 Magari90 kamisha- ledwo co wróciłam a tu tyle pochwał <3 kocham was wy moje króliczki <33.
.
Jesteś węglowym dzieckiem ze złowrogim schematem ... Sei un bambino di carbonio con un diagramma di sinistra... Zbliż się gwiazdko, która zgasła... Vieni a quattro stelle, che sono andati fuori ... Znikasz jak ślad po szmince, zawsze to mnie niszczy. Scompare come le tracce di penna, distrugge sempre di me. Każdy obłok jest szary, jak wczorajsze marzenia. Ogni nuvola grigia, come il sogno di ieri. |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Raczkowanie
|
Chocolaaate Magari91 Cholerycznaa chcialam byc grise panna_miodowa ciasteczko kocha was mocniej. słoneczka moje ![]() ......................... ........ To koniec nas, żadnych wiecej głupich kłamstw. W sumie był to jeden z bardziej depresyjnych dni w najbardziej depresyjnym miesiącu w roku-lutym, dzień tego rodzaju, kiedy nawet optymiści woleliby wczołgać się pod kołdrę, a pesymiści nie mają szans przetrwać bez pełnej garści zoloftu. Nie obchodzi mnie co inni ludzie mówią . Czasem płaczę, bo chce mi się płakać, wtedy czuję, że uchodzi ze mnie złość. Po co to było? Wiem że robiłeś ze mnie głupią co dnia.
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
Skoro on jest dobry w te klocki, to ten cały sex jest przereklamowany
![]() Goodbye, my almost lover! Widzisz, dzisiaj słyszałam rozmowę naszych mam. I wiesz co? Chyba tylko one mają jeszcze nadzieję, że kiedyś będziemy znowu razem... Kryzysowy narzeczony
#4213 |
Raczkowanie
|
mam listę 1000 powodów, by się nie zakochać. teraz ona pomoże mi przetrwać.
dym papierosa mnie uspakaja. stresu nie ma, tylko ja i mój papieros. bez ciebie. casanova sie znalazł.. Jeżeli miałby to być dla nas nawet ostatni dzień My nie sprzedamy się nikomu, nie odejdziemy w cień błądzę jak wszyscy, ale nie jak większość. nie okradam bliskich, nie sprzedaję nikogo sam wiem jak to jest mieć za plecami ogon
![]() |
#4214 |
Raczkowanie
|
Już nie łudzę się że to ma sens...
Jesteś moim powietrzem kochanie... Spadaj malinowy królu z połamaną koroną... W tych kłamstwach gubisz się już sam...
#4215 |
Raczkowanie
|
` I nie chcę pieprzyć się przy świecach...
` Bo bez swojej 'publiczności' nie umiesz powtórzyć swojego występu. `Ten styl, ten chód, ten wygląd,ten pewny krok. ` Tak wiele prób, zawiłych dróg, żeby zrozumieć co jest ważne... ` Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą. ` Spojrzeniem nieraz więcej nagrzeszę niż czynem .... ` Kto mnie odkrył, ten wiedział jak rodzą się tęcze..
#4216 |
Zadomowienie
|
gdybym znala Twoje myśli, wszystko byłoby o wiele prostsze...
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
On chce tańczyć, a ja dopiero przypominam sobie kroki. dreams_x33 - wydaje mi się, że próbujesz urządzać szopki związane z Twoim odejściem? minimum4znaki - jak mogłaś napisać, że po niezauważonej nieobecności? przejrzyj sobie dokładnie ostatnie posty. ![]() ![]() _mandarynka kamisha always be yourself - doszczętnie okradłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Raczkowanie
|
myszka - <3
CIAH - nie krępuj się ; ) Magari91 - boże! ja ? w tych najlepszych?! dziękuuuuję <3 ![]() marikab - skromnaś oj skromnaś! : * puki co staram się Cię gonić i brać przykład z najlepszych(tak, owszem - z Ciebie m.in ) <3 happyend - będę pamiętać, ja też zawsze postaram Ci się pomóc : * Chwila o charakterze typowo jednorazowym. To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestanie się kręcić. Na swój sposób szalona, raczej mało romantyczna. Parodia uczuć. Chora świadomość. Rozwinął się czas aż po bezsens. czułam że Ty również. ale rozumiem. Co stało się z drogą, po której powiedzieliśmy, że pójdziemy? ruszyli za przygodą tak razem objęci . jeżeli ktos do kogos cos, a z reguły nikt do nikogo nic, więc po co?
![]() |
#4219 |
Raczkowanie
|
otojest, Nesie, powiedzcos, dreams_x33, rebellious - okradam Was Sloneczka
![]() ![]() minimum4znaki - Koteeeek ja sie upominalam o Ciebie i okradam od razu ![]() ![]() Bo czerpie żal, z prawdy, z tysiąca kłamstw. Kotku niebo to ja mam w Twoich oczach. Bo kiedy jesteś przy mnie znikają problemy i nawet latająca mucha mi nie przeszkadza. Brakuje mi Twoich sms'ów na dobranoc i na pobudkę. Kochanie nie wytrzymuje bez nich. Kochane, przepraszam brak weny ![]() ![]() ![]()
![]() Będziemy już zawsze razem Chcesz?.. kc. Edytowane przez Larav Czas edycji: 2010-02-22 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Rozeznanie
|
nie kłamałeś przechwalając się, co możesz zrobić z palcami, nic nie wspomniałeś jednak o swoim języku.
weź wsadź mi język w usta, zanim powiem coś niepoprawnego. nie chcesz owoców z jabłoni, wolałbyś jeść mi z ręki. ja dam ci możliwość jedzenia mi z ust. dziwne, że apetyt na ciebie nie spada, skoro nawet na czekoladę potrafię stracić ochotę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Rozeznanie
|
marikab - chyba stojąc na krześle ^^
![]() RozowaSkeyterka - mOja perełka <33 Mrs Unfabulous - pierwsza ale nie ostatnia talenciaro ![]() blondii69 - Uwielbiam Cię, wiesz? ![]() minimum4znaki , martiska - okradłam, boskie jesteście i tyle. <33 dreams_x33 - oj dziękuje za dedykację ![]() ![]() ![]() sanderson93 - gdzie panienka się podziewa ? ![]() _____________________ Uwaga.! Promocja : 5 pierwszych osób, które do mnie napiszą...zostaną ZABLOKOWANE.! - Wykończysz się. - No i co z tego ?. - No nic :P - No właśnie... (autentyczna rozmowa.) - Żegnaj. Może spotkamy się kiedyś niespodziewanie na mieście... - Nie kończ...i tak nie mam takiego szczęści że by cię przypadkiem spotkać. Każda nasza rozmowa ma dla mnie ogromne znaczenie, każde Twoje słowo trafia wprost do mego serca przynosząc ze sobą wiele bólu , każde Twe spojrzenie sprawia iż do oczu napływają mi łzy, odwracam głowę byś nie widział jak cierpię...przecież Ty nawet nie wiesz, że mnie ranisz, nie wiesz, że ja Kocham Cię, bo wciąż brak mi odwagi, by do prawdy przyznać się. i jak tu zrozumieć faceta.? mówi jedno, myśli drugie, robi trzecie... - Wszyscy Ci mówią, że jesteś śliczna. Tyle razy to już słyszałaś! Więc po co ja mam Ci to mówić? - Bo jesteś tym, od którego chce to usłyszeć.
#4222 |
Raczkowanie
|
Otwieram słownik i szukam słów, którymi można by Cię opisać.
Czuję się tak pusto gdy z Tobą nie przebywam... Widzisz tę górę, tamtą, wysoko? Dojdziemy tam razem zobaczysz. Tylko chwyć mnie za rękę, mocniej niż zwykle... Serce zapewnia, choć rozum milczy, zbyt cicho... Chcę już lato, tych promieni słonecznych, słonej wody w Bałtyku przy akompaniamencie śmiechów i ożywionych rozmów wyzwolonych i szczęśliwych istot. To tak bardzo nieuchwytne w moim umyśle.
#4223 |
BAN stały
|
Magari91- słodka Ty, dziękuje
![]() _FallenAngel_ nawet nie wiesz jak mi miło. Moja euforia przekracza wszystkie granice z tego powodu, ze twoja osóbka mnie pochwaliła ![]() myszka23101- kochana jesteś ![]() minimum4znaki- ![]() W krainie gęstych feromonów Wolę przeżyć życie wśród ptaków niż marnować je czekając aż urosną mi skrzydła I dotrę do tej krainy, w której każdy ma ochotę dać się pociąć za każdą godzinę istnienia Tylko z Tobą dotykam niedotkniętych wcześniej chwil |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zadomowienie
|
dzięki bąble <3 aż dodajecie rudości moim włosom ![]() kocham i dziękuję za każde z osobna dobre słowo od Was ;* ______________ - good girl - masz mnie za psa ? moje policzka chyba już świecą na różowo przy Tobie - co robisz ? - palę, poniszczysz się ze mną ? kolekcjonuję w głowie Twoje spojrzenia i uśmiechy szczęście - pojęcie względne, inni znajdują jego źródło w pieniądzach, inni w podróżach, jeszcze inni w wolności, a ja w Twoich oczach, dłoniach i ustach mój umysł jest w złej kondycji, musi pobiegać po innych myślach przytłacza mnie wszystko, dopijam kawę, idę spać
![]() |
#4226 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() teen to kradnę . : *** ` najs . ` on . ` jest . ` gratuulejszyn . xDD Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-02-22 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Raczkowanie
|
Tak bardzo chciałabym w końcu przestać przejmować się tym, co powiedzą inni.
Życie nie zawsze układa się jak biust w biustonoszu. Skoro po burzy zawsze wychodzi słońce, a ja słyszę już grzmoty, to chyba mogę spodziewać się happy end`u? Będzie dobrze - ja tak ustaliłam. Wszyscy wdeptują mnie w ziemię, raz za razem, aż w końcu zniknę i nikt nie zauważy... "Kto ukradł nam ten dobry czas?"
#4228 |
Rozeznanie
|
Mrs Unfabulous - zaszczyt być okradaną przez Ciebie, Talenciaro!
![]() Drift - Dziękuję, Gwiazdo moja! Ty też zachwycasz! <3 Chocolaaate - oj, na pewno nie ubóstwiasz mnie bardziej, niż ja Ciebie! ![]() + rebelious - o matkusiu! Po prostu wszystko mi opadło, przecudowna!!!! ![]() ![]() ![]() Może i nie uwodzę rzęsami, ale za to wiem, dlaczego niebo jest niebieskie. twój uśmiech rekompensuje wszystko - płacze po nocach, zagryzione wargi i ból serca. mężczyzno mój przeboski. jestem tobą zainteresowana. pruderyjnie i z ukrycia. <3 Mogła powiedzieć, że to miłość, ale wolała: "oj tam. przejdzie." mogę cię przytulić? Masz wybór. Możesz pozwolić mi się w sobie zakochać, albo pozwolić mi odejść; ale na coś w końcu pozwolić mi musisz!
#4229 |
Rozeznanie
|
Opisos :
Złamałeś mi serce! Powiem mamie! -Do you want me ? - Yes ! -So take me now ! Zbyt wiele osób można kupiĆ… Wystarczy MasterCard. Moje Serce można czytać Brajlem, tu dziura, tam dziura ![]() Mężczyzna Inteligentny, Przystojny i Seksowny, Taak, taki istnieje i jest mój ![]() Weź oddech, stań na nogi tempo sto na sto stresu tu nie ma miła woń spłonął joint -Hg
#4230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi, postanowiłam w końcu 'przerwać milczenie' ; ) widzę, że się cieszysz ; * __________________ Szukam Cię - a gdy Cię widzę,
udaję, że Cię nie widzę. Kocham Cię - a gdy Cię spotkam, udaję, że cię nie kocham. Zginę przez Ciebie - nim zginę, krzyknę, że ginę przypadkiem..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.