|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Uśmiech to magia. Powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda.
A może lepiej zaczekać, aż wpadnie w zły nastrój? Dorzucę mu jeszcze jedno zmartwienie, niech sobie poradzi z wszystkimi naraz. najpierw naucz się żyć sam a później w związku. Robię się zła, to dobry znak. Jeszcze parę tygodni, a naprawdę stanę sie jędzowata. Bo bardzo chcę, abyś wiedział, że myślę o Tobie. Praktycznie nieustannie. czuję, że gdyby ktoś mnie teraz dotknął, to rozpadłabym się na milion cząsteczek. jesteś wszędzie, gdzie patrzę.
#4112 |
Raczkowanie
|
...potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego..
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2010-02-22 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Rozeznanie
|
coś nowego budziło się w niej i wraz z tą przemianą odczuwała nieodpartą chęc przebywania między ludźmi.
po miesiącu ustawicznego roztrząsania własnych rozterek i ponurej samoudręki była tak wyczerpana,że zapragnęła choć przez chwilę,choćby najkrótszą,odetchnąć w innym świecie,wszystko jedno w jakim. zdarza się niekiedy,że zobaczywszy zupełnie nieznanych ludzi,zaczynają nas oni nagle i nieodparcie zajmować już od momentu. w ktorym ich ujrzeliśmy,zanim jeszcze padnie jakiekolwiek słowo.
#4114 |
Raczkowanie
|
- wiesz jak może boleć słowo ?
- a wiesz jak boli milczenie .. I gdybyś nie istniał, powiedz jak miałabym żyć...<3 nie może być nikogo między nami , póki mamy siebie lepiej żeby na świecie były 2 osoby szczęśliwe, niż 3 niezadowolone.. tęskniłam za Tobą każdego dnia.. zaczekaj chwilkę..
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2010-02-22 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zadomowienie
|
Choleryczna Ruda Wiewióra Grise IhateU Primadonna latin Guziki kamisha dontgivemenames otojest panna miodowa kochanaa ![]() Poruszam się jak szczur, mówię jak kot, kłuję jak pszczoła.. Mi muovo come un topo, ho come un gatto, punge come un'ape.. Topnieję poprzez płomień świecy, i spalam się dla ciebie.. Si fonde con la fiamma di una candela, e io brucio per te .. Malutki dotyk zazdrości.. Piccolo tocco di gelosia.. Rozdziel swe uczucia i wsadź je do pudełka. Separa i suoi sentimenti e li mise alla finestra. Niebo w opasce uciskowej.. Il cielo nel tribolazioni bracciale.. Moje serce to popielniczka.. Il mio cuore è posacenere .. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-02-22 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Masz w sobie tyle miłości, ze rozdzielasz kilku..
#4117 |
Wtajemniczenie
|
I am malami, martiska, __Fallen Angel__ - zdolniachy moje, ja was też okradam najczęściej jak mogę ;** <3
kamisha, Kochanaa, absurdalnie, chocapic, xxgroszek07xx, ruda wiewiora, blondii69, One for all - <33. gwiazdy moje ;** zachwycacie ![]() Have you ever tried sleeping with a broken heart? / Czy próbowałeś kiedyś spać ze złamanym sercem? Not that I don't like you, I'm just at a party. / To nie to, że Cię nie lubię, po prostu jestem na imprezie. Out in the club, and I'm sippin' that bub. / W klubie, sączę bąbelki. He was like a frozen sky in October night. / On był jak mroźne niebo w październikową noc. What, you want me naked? / Co, chcesz mnie nagą? /.. wybaczcie wszystkie z piosenek, mam nadzieję że bez powtórek.
#4118 |
Przyczajenie
|
nikt mnie nie zauważył ;>?!
**** wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć na dłużej.. **** zróbmy to tańcząc. **** ..nawet gdy twoje dłonie są dla mnie nieznanym lądem. **** to siła miłości smakuje jak mango. **** jak ja kocham to uczucie kiedy wstaje rano, kiedy mnie oplata twoje nagie ciało ;* **** and for the first time in my life i know its real! . ;*
#4119 |
Zakorzenienie
|
jestem na imprezie. czekam tylko na efekt publiki.
będę Twoim słońcem. będę też księżycem. kiedy patrzę na to co jest już nie przechodzą mnie dreszcze tak jak kiedyś. serca nie upchnę na siłę w jego dłoniach... fałszerstwo i kłamstwo. to zawsze Tobą kierowało. żegnam się z sentymentalizmem po Tobie. muszę pamiętać, że wybrałam poziom życia hard.
![]() |
#4120 |
Raczkowanie
|
Czas goi rany, gdy wieczność chwilę trwa.
zorba,piwo,tango,walc,za słabe ręce, zbyt pijane stopy, za dużo nerwów, za mało wiary. Pieprzona damska wrażliwość. Wrażliwość i drażliwość na wszystko i wszystkich. Jestem nieczułą, egoistyczną, surrealistyczną,wredną,ma rudną, skwaszoną,zezłoszczoną, rozczarowaną, niedopieszczoną, poirytowaną, spragnioną istotą. ![]()
suck my (not existent) dick. ![]() Edytowane przez Michalinaaaaa Czas edycji: 2010-02-22 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Raczkowanie
|
Weź tylko popatrz na te gwiazdy na niebie,
Tam nie wiedzą co to złość, smutek, co to cierpienie, Życie się nie kończy, ono dopiero się zaczyna kolego, jest tylko początkiem czegoś nowego. by utopić smutek w łez jeziorze. Na policzkach słone sople, krople, deszcz za oknem. Przytul bliską osobę. Nie wierzmy w te złe sny.
![]() |
#4122 |
Rozeznanie
|
deszczu nie dygam, ale nie chcę moknąć
choć wiem, że i tak te krople muszą mnie dotknąć. wszczepiam pokój w głowę wszystkim. miłość bliskim i ludziom dobrej woli pokój człowiek i trochę kontroli. miłość w sercu, spokój w głowie. chcesz coś zmienić, musisz sprostać marzeniom. to nie szum wiatru w uchu szeleści to ślepa nienawiść grzmi - to ryk pięści. lampka, biurko - podpieram łeb łokciem czarne myśli - chodzcie, chodzcie.
#4123 |
Zadomowienie
|
happyend - nie odchodź
![]() ![]() ![]() Nensie - gdzie tam ![]() ![]() CIAH - ja zauważyłam ![]() ![]() 12 Stonka, agatka944, chcialam byc, chocapic, Guziki xD, IhateU, JednaNaMilion, Kofeina w RedBullach, Michalinaaaaa, talkshit (ten długi ![]() ![]() _____________________
To takie ludzkie „nie kochać”. Ja wiem, że do Ciebie przyjdzie też dzień, który zbudzi w Tobie moc. Była tam ta dziewczyna. Tańczyła. To znaczy tańczyła i jednocześnie robiła inne rzeczy. Zmieniała kasetę albo na tej samej kasecie szukała ciekawszego kawałka, albo po prostu patrzyła, co na niej jest. Cały czas poruszała się w rytm muzyki tańcząc, kołysząc głową. Rzeczywiście robiła to wszystko dla muzyki. Nie mogła stać nieruchomo. Wiem, że tu jesteś. To dopiero początek. Nie mówię nic, bo zgubiłam rozsądek porażony miłości prądem. Uśmiechała się bez przerwy. Nie do kogoś, ale do siebie.
#4124 |
Raczkowanie
|
Słoneczka a może by dalo radę coś o tym,że mimo tego,że jest taki chlodny i udaje twardziela to i tak wiem,że mu zależy...
albo że potrzebuje więcej czułości....
#4125 |
Raczkowanie
|
marikab - chyba sobie żarty robisz< 3
![]() Byłam u lekarza. Mam zapalenie wyobraźni. każda minuta bez niego rozrywała jej aorty. on kochał piwo, ona raczej wódke . w sercu poczuła ciepło. nie wiedziała co sie dzieje . on widział piękną , ona przystojniaka. to fatalna iluzja gówniana fatamorgana. Choć wiruje świat po piwach i po wódki szklance. Następnym razem to ja pozostawię niedosyt Tobie. powiedziała krótko że jest frajerem i męską prostytutką.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co mam sobie myśleć. Nie wiem co mam teraz zrobić. Czuje wściekłość,którą oplata dodatkowo smutek... Nie, nie jest mi fajnie. Czy zaufanie to naprawdę nic wielkiego? Mam ochotę wtopić się w tłum. Stać się kawałkiem niczego a jednocześnie wszystkiego. Dziwny dzień. Dzień na tyle skomplikowany że nie umiem pozbierać kawałków w jedną całość. ![]() cium. |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Raczkowanie
|
`Jak może być wszystko na swoim miejscu skory Ty masz gdzieś to co ja mam w sercu? ;]
`Zastrzel mnie, zawiń w dywan i wyrzuć tak, żeby wyglądało na wypadek.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
_mandarynka - ♥
____ łapać we włosy ciepły wiatr i układać uśmiech z promieni słońca, z Tobą.. Wędrowałam z atrapą nieodgadnionego uśmiechu w kąciku ust, z majestatycznie podniesiona głową i oczopląsem. czas nie goi ran, przypala je tylko letnim słońcem i sprawia je mniej widocznymi. Zdjęcia jej robiłeś pośród bzów Aparatem słynnej marki Druh.. siedziała na schodach, z rzęsą na prawym policzku i łzą na lewym. Wyglądała trochę jakby odepchnięta przez życie, kopnięta przez los. - Nie, nic się nie stało.. - odpowiadała gdy ktoś spytał o jej stan.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-02-22 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie analizować, nie myśleć obsesyjnie .. Człowiek stara się dopóki mu zależy. Wyobraźnia zazdrosnej kobiety nie zna granic. jeżeli ktoś mi powie że , wie co czuje , to chyba spadnę z krzesła i zacznę płakać ze śmiechu . Słyszę telefon i zabiera mi dech w piersi. Zaglądam z nadzieją że może napisałeś. Pomyłka. Znów proponują mi tylko podwójne doładowanie lub super dzwonek. Patrzyłam w jej smutne oczy, które wołały o pomoc. I choć była na wyciągnięcie ręki nie byłam w stanie zrobić nic by ukoić jej ból. zasłonięte rolety, zapach nikotynowego dymu w powietrzu - tak się robi, gdy się za kimś tęskni.
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Rozeznanie
|
było jednak w tych oczach coś zdumiewającego; rozświetlało je coś,co urzekało-może mądrością,może roztropnością,a równocześnie migotało w nich szleństwo.
był bardzo zdenerwowany,przeczesywał palcami włosy,co jakiś czas też chwytał się obu rękoma za głowę,jakby w rozpaczy. mimo niedawnego spontanicznego pragnienia,by z kimś zamienić kilka słów,gdy tylko ktoś spróbował wszcząć z nią rozmowę,nagle powróciło wlaściwe jej,przykre i irytujące uczucie wrogości do każdego obcego człowieka,który wtrąca się lub chciałby tylko wtrącić się w jej osobiste sprawy. narzuciłeś swoje towarzystwo z taką zachłannością,jakbyś z nikim co najmniej miesiąc nie rozmawiał.
#4131 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4132 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Perełki.
![]() ![]() http://eventful.com/performers/justi...dget=1&viral=3 Bardzo proszę zagłosujcie na Warszawę. ![]() ![]() __________________ Mówiłeś , że kochasz ? . Ej ! Kochanie dość już kłamstw. ![]() Gdy się kłócimy wystarczy , że napisze " kochanie nie kłócmy się już " a ty od razu ulegasz. ![]() Może jestem sama.. Ale nie samotna. ![]() Kolejny raz pytasz czy jeszcze z tobą będę . Lecz tym razem odpowiedź brzmi "Nie" . ![]() Tak szybko Cię pokochałam , a jeszcze szybciej znienawidziłam. Bo wiesz ja szybko znajdę tego drugiego , ale ty tej drugiej możesz nie znaleźć. Wiesz co ? Smakowała mi wódka. Pozwoliła zapomnieć o wszystkich tych smutkach. Bo dziś jesteśmy tymi przed którymi ostrzegali nas rodzice. ______________
" Mam banana na twarzy i czuje się extra " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
Obiecałeś, że Ciebie nie stracę, że zawsze będziesz przy mnie, że zawsze mi pomożesz, jeżeli tylko będziesz potrafił. Kiedyś zapytałeś, co byłoby, gdybyśmy zerwali kontakt? Powiedziałeś, że byłoby Ci bardzo smutno i zrobiłbyś wszystko, żeby tak nie było. Ba! Powiedziałeś, że nie poradziłbyś sobie z życiem, że brakowałoby Ci mojej dobrej rady i nie wiedziałbyś, co masz robić.
Więc jak radzisz sobie teraz, gdy mnie nie ma? No proszę, powiedz jak? Wiesz lizaki zmieniły się na papierosy, niewinne stały się dziwkami Cola zmieniła się na wódkę, zwykłe pocałunki przeistoczyły się w dziki seks. Pamiętasz kiedy najgorszą rzeczą jaką mogłaś usłyszeć od chłopaka to, że jesteś głupia? Kiedy Twoimi najgorszymi wrogami było rodzeństwo? Kiedy w wyścigach chodziło tylko o to kto pobiegnie najszybciej? Kiedy wkładanie krótkiej spódniczki nie oznaczało że jesteś suką. Jedynymi "narkotykami" było lekarstwo na kaszel, a zioło oznaczało pietruszkę, która Twoja mama wrzucała do zupy? Największy ból jaki czułaś to pieczenie startych kolan i łokci. I kiedy pożegnania oznaczały tylko "do zobaczenia jutro". Pamiętasz ? Więc przestań ****a mówić że dalej jesteśmy Dzieciakami ! Usiądź obok mnie na dywanie, nie bój się, nie zrobię ci nic. Po prostu opowiem jak bolała każda sekunda spędzona bez ciebie, jak traciłam oddech, gdy zbyt długo myślałam o tym, że jakaś inna dziewczyna poznaje twój zapach, poznaje ciebie, krok po kroku. Nie mogłam wytrzymać, kiedy widziałam zakochane pary. Głupie złudzenia, że zmienisz zdanie. Ej, nie wierć się tak, potłuczesz moje ulubione kieliszki do wina. Jeden jest twój, a raczej związany z Tobą, wiesz? nalewałam do niego wino, nawet kiedy byłeś gdzieś daleko z inną dziewczyną, a ja byłam sama i łudziłam się, że w ostatniej chwili usłyszę pukanie, a za drzwiami będziesz stał ty z głupią, przepraszającą miną. Teraz wiesz ile ten głupi kieliszek dla mnie znaczy. mam z nim tyle wspomnień po tobie, choć kiedy go używałam, ciebie nigdy obok mnie nie było. To wszystko takie głupie, że aż nie chcę mi się o tym myśleć. Chcesz coś jeszcze wiedzieć? może opowiem Ci, jak było kiedy były tak beznadziejne chwile, że nie wiedziałam czy płaczę z tęsknoty czy z żalu do własnej siebie?... A kiedy chciałam mówić Ci o następnej rzeczy, usłyszałam swoje imię, to nie ty je wypowiadałeś, a raczej mężczyzna, który na 'dzień dobry' całuje mnie w szyję. Ps. kiedyś ci na pewno opowiem o tym, co przeżyłam bez ciebie, a co chciałam przeżyć z tobą. trzeba mi magii. odrealnienia. zaczarowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Rozeznanie
|
Powiedz po co nam teraz trzeźwy umysł? Serce młode i mocno bije
![]() Pierwszą oznaką, że tracisz w sobie dziecko, jest to, że wyrzucasz butelkę po Kubusiu, nie odrywając etykiety ![]() Znów ostrzem twardej mowy ćwiartuje bezmyślnie w afekcie Twa wrażliwość boleśnie ![]() Artyleria zagmatwanych odczuć. Jakie to fajne, że można sobie po prostu pobyć, bez zbytniego starania się o cokolwiek. A jeśli już przepaść, pustka między nami, to tylko taka na sekundę, między ustami. Szczęście polega na tym by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów. Wchłoń się w powietrze. Będę mogła tobą oddychać ![]() Jesteś moją ulubioną pomyłką w której nie banalnie uwielbiam się mylić. Jesteś napadem szaleństwa chwilowym, co zdarza się w jednej z tych sekund przed snem. Szczęście nie oznacza, że wszystko jest idealnie. Wiersze bez rymu, życie bez planu, kropki bez i.
#4135 |
Raczkowanie
|
Kocham Cię. Pamiętasz to jeszcze?
bez Ciebie czy z Tobą. i tak sobie poradzę. "You can catch me, Don't you run" Nigdy nie sądziłam, że aż tak bardzo będzie mi Ciebie brakować. "Mam wrażenie, ze wszyscy mnie okłamują... Kłamstwo unosi się w powietrzu. I tylko powtarzam sobie w myślach: co ja tu do cholery robię? przecież ja tu nie pasuję..." Wiesz... mam wrażenie, że jesteś jedyną osobą, dla której mogłabym zrobić naprawdę wszystko. "Jak opisać, co czuła, kiedy kubek, z którego razem pili, obracał tak, żeby położyć usta w tym samym miejscu, co ona...?" - Co robisz? - Próbuję się ogarnąć. Prawie wszystko kojarzy mi się z Tobą ; ). |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zadomowienie
|
Kochanie, starasz się zrobić z siebie d e b i l a czy masz to w genach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Adam daj żebro. -Nie dam. Mam jakieś złe przeczucie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Rozeznanie
|
.....
nie ważne po ile mamy lat. nie ważne ile się znamy. Nie ważne ile przez ten czas straciliśmy... to nie ważne. Ważne jest to co jest teraz. Ważne jest to, że mamy siebie. Twój uśmiech wyraża więcej niż 1000 słów. codziennie czekam jak głupia na Twa wiadomość. czekam. czekam i nic. każda chwila spędzona z Tobą, to spełnienie mych marzeń.
#4139 |
Raczkowanie
|
marikab-
![]() ![]() caroline060- zawsze kiedy coś dodajesz znajdę coś dla siebie ![]() ![]() _________________ nie ufamy sobie. Jako ludzie zakładamy wieczne kłamstwo. Nie szalejemy, a potem popadamy w szaleństwo. Nie kochamy,a potem zabijamy się z miłości. Zawsze chcemy być inni. Tylko nocą, nadzy i samotni widzimy swoje ja, każdą zmarszczkę, podkrążone oczy, zlepiony tusz, kilka nowych piegów. Tylko noc nas rozumie,tylko my nocą rozumiemy siebie.
#4140 |
Raczkowanie
|
Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań. ;d Wartość czasu zależy od osoby, z którą się go traci.. Na zawsze będzie nas coś łączyć! </3 Stajesz się dobrem ;** Gdy byliśmy dziećmi wszystko było proste, chciałabym tak znów przeżywać tamtą wiosne.. Teraz już nie ma odwrotu, jestem trucizną bez antidotum. ![]() Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd. <3 .. A na deser zabiorę Cię do nieba, zjemy mleczną czekoladę. ;* Tylko ja sypiam w Jego ramionach, to dla niego zostałam stworzona. Tylko mnie nazywa kochaniem, to mój teren pod jego ubraniem. ![]() __________ Brak weny ![]() Mam nadzieję, że się komuś przydają. ;* Talenciary <3 okradam was wszystkie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.