|
|
#631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
, a na serio nie wiem ale ładne to ![]() Mnie nie interesuje czy się wytrą czy nie, chce pochodzić jeden sezon i wywalić, bo ja niesamowice niszczę buty Jak zakupię na lato 10 par to żadnych nie zniszczę![]() Cytat:
![]() Ja jestem zdania, że na wczasach nie gotuję i tego się trzymam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butter Dori ma rację w razie co sprzedaż bez problemu te szare peep toe. Cytat:
![]() Ja świeższe ryby mam co czwartek z pobliskiej centrali rybnej ![]() Butter jakie okularki kupiłaś?? Musisz w nich na codzień chodzić czy tylko do czytania??
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-24 o 12:03 |
||
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj...mi też byłoby ciężko aż tyle czasu nie gotować
![]() W niedzielę zaprosiliśmy cała rodzinkę na obiad, bo TŻ ma urodziny i już myślę i kombinuję, co zrobię ![]() Cytat:
żółte ładne i faktycznie fajnie się w nich czuję.Mam je zakłądać do czytania i do komputera, ale powiedział mi okulista, że jak się przyzwyczaję, to mogę też nosić na codzień... na razie jestem na etapie przyzwyczajania się ![]() EDIT: Dziewczyny, czy któraś z Was używała podkładów Vichy albo La Roche-Posay? Czy któryś jest godny polecenia? Boję się już kupować jakieś nieapteczne,bo co rusz dostaję uczulenia, tak jak na moją cudowną IsaDorę
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-02-24 o 12:33 |
|
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam tego problemu
|
||
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam też nie mam tego problemu i też na urlopie najchętniej omijam kuchnię szerokim łukiem
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam ochotę na coś nowego ![]() Najważniejsze że dobrze się w nich czujesz..bo wiele osób od samego początku ma awersję do okularów. Ja muszę kupić jakieś nowe koło kwietnia
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, help! Możesz mi coś powiedzieć na temat Cypru? W sierpniu? Bo w maju ten Egipt nam nie wypali bo TŻ-a przywalili na uczelni... A czerwiec to ja mam zabawę w szkole... Ale mamy opcję pleneru fotograficznego na Cyprze w sierpniu i myślimy. Egipt z jakiegoś lasta najwyżej.
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ceny masz na easygo http://www.easygo.pl/wycieczki/cypr....8-02,samolotem
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo u nas koszty się zamkną w 2000 za 2 tygodnie. |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takiej cenie warto skorzystać - taniej nie polecisz ![]() Na miejscu jak to na wyspach- drogo.
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom, nasze wydatki związane z wyjazdem mają się zamknąć w 2000 zł. Będziemy pić wino i robić zdjęcia, a po powrocie jeszcze nas wystawią i zrobią wernisaż. I dalej będziemy pić wino. Artyści to mają fajnie w życiu
|
|
|
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ), albo marynowanym pieprzem, na przystawkę chyba pomidory nadziewane tuńczykiem...Mama się zadeklarowała, że upiecze dla przyszłego zięcia sachera, a ja upiekę ciasto na biszkopcie z masą z budyniu, masą owocową z budyniu i owocami i tyle
|
||
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
teraz bym zjadła bom głodna jak wilk.Co to jest sacher?? ------ Trza iść do sklepu po coś na ślinotok
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haaa..widzisz, za późno Twoja jedyna szansa przepadła
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wiecie może jak załatwić u notariusza taką jedną rzecz?
Potrzebuję tłumaczenie przysięgłe mojego świadectwa maturalnego na język obcy poświadczone notarialnie. I tak: tłumacza przysięgłego znalazłam. Zakładając, ze uzyskam to tłumaczenie to potem co? Jadę do notariusza i on mi to poświadcza z opłatą? Nieco grubymi nićmi to szyte bo musi ten notariusz wiedzieć że to jest faktycznie zgodne z oryginałem, a jak ja mam to świadectwo przetłumaczone np na chiński, i notariusz rzecz jasna nie zna tego języka to co? Skąd on ma wiedzieć, że to jest zgodne z oryginałem? Wie któras z Was jakby to załatwić?? Co musze mieć? Muszę to tłumaczenie mieć na sobotę, tłumaczenie załatwię ekspresem, ale boję się, że będa jaja z notariuszem. Jak tego nie przyniosę ( i nie zapłacę uroczej kwoty 300 Euro) to mnie nie wciągną na listę studentów:P Pomocy )
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co innego, jak faktycznie wymaganie poświadczenie notarialne kopii, no to do notariusza i płacisz. Jeśli chodzi o tłumaczenia to tłumacz przysięgły ma te same uprawnienia prawie co notariusz w tej kwestii. Czyli dokumentów tłumaczonych przez tłumacza przysięgłego nie musisz poświadczać notarialnie, bo tłumacz je już poświadczył |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem dziewczyny. Tak mi powiedziano w szkole, że "tłumaczenie przysięgłe potwierdzone notarialnie" - a że ja nie wiem na jakich zasadach to działa no to wiecie.
Muszę zadzwonić do dyr.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#651 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jedyne co z tego umiem robić to biszkopt ![]() Butter, a jak te ziemniaczki robisz? tzn.te produkty dajesz na ziemniaczki? czy podajesz razem na talerzu? i co to jest babka ziemniaczana? ![]() Narobiłaś mi smaka na te pyszności, że odechciało mi się iść na aerobik dobrze, że jestem już umówiona i się nie wymigam w ogóle po aerobiku mam plan zaatakować Tżta
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaa...dostałam moje butki-szare peep toe z Sigmy...są dobre i śliczne
![]() Tylko, żeby tego szczęścia nie było za dużo, jak tylko je zmierzyłam, pies mi je obsikał od razu Gosia, wszystkie te rzeczy do jedzenia są banalne. Babka ziemniaczana, to coś jak placki, tylko nie smażone na patelni, a upieczone w piekarniku w formie jako całość, więc nie takie tłuste. Ja czasem dodaję pieczarki, paprykę, usmażony boczek... ale na niedzielę planuję upiec w formie takich malutkich babeczek... Ziemniaki robię tak, że je gotuję w łupinkach, potem przekrawam np na pół, na to daję troszkę kremowego serka do smarowania, na to plasterek łososia wędzonego i np. 2 kaparki, albo kuleczki pieprzu marynowanego...żadna filozofia
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, jeszcze raz Ci głowę pozawracam!
To jednak Kreta, a nie Cypr. I początek lipca. 15 dni za 2100. Ciepło tam jest? I jak z wodą? Innymi słowy czy Poemi nie zmarznie jak będzie pomykać w wodzie ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
A ja maniaczka butowa zaczęłam myśleć o blaszkach zarowych,
![]() Miśkowa daj mi szybko znać z rana jak z tą rozmiarówką jest ? Chcę zamówić na allegro a tam opisali, że rozmiarówka jest zaniżona o numer , na wątku uzupełniającym laski piszą, że rozmiarówka standard , jakie mam kupić? Bo nie wierzę, że one pochodzą z różnych źródeł, ale z jednego, tego samego
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-02-24 o 22:13 |
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zaczęłam myśleć o zarowych A ile one stoją na allegro?
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Muszę pamiętać, że to przede wszystkim plener . Dla takich rzeczy warto być artystą |
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś wcześniej jestem w pracy, TŻ mnie zawiózł. Muszę ostro pracować, dziś mam oddanie projektu wnętrz jednego biurowca. Dziewczyny, czy jest jakaś szansa, żeby rozciągnąć na długość buty nieskórkowe? Kiedyś zanosiłam buty do szewca i nieco mi je "wydłużył", ale to była skóra jednak - nawet nie wiem, czy z butami z innych materiałów da się coś zrobić
|
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem rozmiarówka typowo standardowa, bo ja wzięłam swój normalny rozmiar i nawet w ogóle mnie nie cisnęły ani nic. Cytat:
Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać - cześć
Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-02-25 o 08:36 |
||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

, a na serio nie wiem ale ładne to 
Zawsze dziwi nad morzem to że tak trudno znaleźć dobrą knajpę z ryba z grilla, pieczonymi tuszami nadzianymi ziołami i innymi rybimi smakołykami. Większość knajp serwuje te paskudztwa w panierce.
shit 

teraz bym zjadła bom głodna jak wilk.