![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
nie jestem w tym oblatana, ale chyba listy są po prostu tańsze i pewnie o to ty chodziło. Ja jedne baleriny dostałam w kopercie bąbelkowej bez pudełka i wtedy faktycznie listonosz mi je przyniósł do firmy
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ja top wszystko rozumiem, tak jest, polecone tańsze, tylko chodzi mi o zrozumiałe przepisy- skoro przyjmują jako polecone - nadawca może nadać jako poleony- to listonosz ma obowiązek przynieść i tu jest ta nieścisłość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Mi raz listonosz nie zostawił listu. Na awizo napisał, że nikogo nie zastał, a ja byłam wtedy w domu
![]() A jednak lecę na wino z TŻ-em. |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka to pożyje, na wino o 15 leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi się te spodobały ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1266868388 Dobrze, że już nie ma mojego rozmiaru, bo pewnie bym się skusiła ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
Helo...no i mój urlop się kończy...
![]() Haniu, stolik jest całkiem OK. Dobrze, że z Waszej kłótni nie wyniknęło, że mój TŻ musi pokryć koszty stolika ![]() My też musimy kupić stolik kawowy...nasz jest stary, paskudny i nie pasuje... Dori, co do poczty, to listonosze mają obowiązek nosić polecone listy, nawet jak to są 'paczki'...tylko nie robią tego, bo im 'niewygodnie'... raz zrobiłam aferę listonoszowi, jak zamówiłam jakiś flakon, czy krem, a on powiedział, że zostawi awizo, bo mu było za ciężko...od tej pory zawsze wszystko przynosi... ![]() A propos butów, ja przeglądałam stronę Sigmy i strasznie mi się spodobały jedne, ale pewnie nie będzie na nie zamówienia: szare http://sigmatomczak.pl/displayimage....bum=48&pos=104 Aha...i oficjalnie zostałam okularnicą ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-02-23 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cześć...urlop się skończył, to nawet jestem pierwsza...
Dziś rano wstałam i stwierdziłam, że wszelkim kłótniom z TŻ, wszelkim moim złym humorom, złościom i marudzeniom winna jest moja praca... Cytat:
![]() Ale nie podejrzewam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() Gdy z szefem bardzo dobrze się dogaduję, mam ochotę się rozwijać i ciągle uczyć. Gdy jest kiepski czas, gdy szef zaczyna być upierdliwy i czepialski, myślę, że powinnam zająć się czymś naprawdę ważnym, czyli może pomyśleć o powiększeniu rodziny ![]() Teraz mi dobrze, więc o dzieciach ani nie myślę ![]() ![]() Haniu, jak tam Twoje szare balerinki z kokardą? Są przepiękne, bardzo zgrabne, ale za małe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
cześć,
ja też jestem od rana, ale szef mnie zarzucił robotą ![]() Mój tż z kolei jest chory, więc mam w domu masakrę. Wysłałam go już do lekarza dziś, bo nie mogłam słuchać, jaki jest umierający. No i mam nadzieję, że jednak się nie zarażę |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
takie pytanie mam: jaki jest koszt tak +/- takich butów z sigmy? O przedział pytam:0
Nie mam czasu siedzieć na tamtym wątku, to źle wygląda w pracy ![]() Jestem przejęta bo się zaczęły pierwsze zamówienia, a jeszcze nie robilismy porządnej reklamy, czyli jednak widać nas w internecie ![]() No i mysle o moich praktykach ze studiów, czekam na telefon od jednej osoby, ale podobało się moje cv i chca mnie tam ![]() Tylko muszę się dogadac godzinowo bo oni chca kogoś na dłużej ( i 100 godzin moich praktyk to troche mało dla nich jest), ale dla mnie to nie problem , warto zdobyć doświadczenie. Byłabym wolontariuszem/pracownikiem telefonu zaufania MOPSU. Trochę jak interwencja kryzysowa to jest.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym telefonem zaufania to myślę, że dobry pomysł. W końcu t twoja branża i dziedzina, którą lubisz i którą się zajmujesz przecież |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Madlen butki ok. 40-60,70 zł...
Ale ja się tak zastanawiam, bo często dziewczyny piszą, że wzięły swój rozmiar, a są za małe ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj odebrałam różowe ćwieki, powiem Wam że są piękne !!! ![]() Są tak pięknie wyprofilowane, czubki migdałki- te buty naprawdę wyglądają bardzo porządnie, a kosztowały mnie 58 zł. ![]() Rozmiar 40 okazał się idealny, jednak peep toe chyba zamawiam 41 ? ![]() ![]() Wczoraj biegałam w nich po domu, nie wiem ile mają cm, coś około 8 ale są mega wygodne, jak bronxy normalnie ![]() W każdym razie chcę dalej zamawiać ![]() ![]() No i sama zaczęłam od butów znowu, sorki ale jak powymieniamy się spostrzeżeniami to zawsze lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że jesteś zadowolona. Ja też bym była, gdybym wzięła rozmiar większe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
a ja sie jednak tych szpilek pozbędę. Nie ma szans, żebym opanowała tak wysokie. Zacznę najpierw od niższych, Ciekawe czy w ćwiekowych dałabym radę? Podobają mi się one, ale nie różowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o zdobycie doświadczenia, obycie z ludźmi. Kontakt głosowy na pewno trochę mnie ośmieli, więc podoba mi się taka wizja. Mimo, że jest to zadanie odpowiedzialne i niełatwe, ale na to jestem już przygotowana. Przez prawie dwa lata mojej działalności w help online różnie bywało, łącznie z sytuacją gdy trzeba było powiadamiac policję. Nerwy mam już mocne i nie panikuję. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Ad sigmy: kusicie tymi butami.....Może bym coś wzięła i pokazała też stronkę siostrze.. Ale kurczę nie mam czasu grzebać w wątku i oglądać zdjęća w domu nie mam netu. Trzeba coś wymyślić ![]() Te zamówienia sa szybko realizowane czy się długo czeka? Bo wiem jak jest ze zbiorowymi..troszkę loteria. (Wiem, że powtarzam się pewnie z pytaniami, ale bądźcie wyrozumiałe, nie czytam ostatnio regularnie wątku i sie nie wyrabiam ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem w ćwiekach byś dała radę, naprawdę są idealnie wyprofilowane ![]() Co ciekawe ćwieki na żywo oczarowały też Tża, powiedział że jeszcze trochę i też zeświruje na punkcie moich butów ![]() Asiuk a według Ciebie rozmiarówka w belerinkach zaniżona ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Które to są te "ćwieki" dorinko?
Oglądam cichaczem stronę sigmy:P Nie ma na niej cen, skąd wiecie ile co kosztuje??
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Tak. Ja długo miałam rozmiar 38, ale wtedy kupowałam raczej buty sportowe (czasy liceum). Od dłuższego czasu kupuję jednak rozmiar 37, bo najczęściej 38 są za duże. Rzadko się zdarza (choć czasem - owszem), że 37 mam za małe. A w tych balerinach ewidentnie potrzebuję więcej miejsca za długość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmiar jest dobry, to typowe 41. Pewnie będą na ciebie za duże, ale mogę zmierzyć jak chcesz w domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Madlen te ćwieki są takie, jak poniżej zdjęcie z wąku uzupełniającego .
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Super, ale czym one sa pokryte? Mnie się zdaje, że się wytrą??
I jakie kolory jeszcze? U mnie róz odpada, ewentualny ciemny fiolet, granat, śliwka itp. Ile cm obcas?
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię baleriny, więc chciałam sobie jeszcze jakieś kupić. Wracam do pracy, bo znowu mam co robić ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() A najlepsze jest to że bardzo trudno kupić nad morzem coś takiego jak śledź w oleju ![]() W każdym razie będąc ostatnio nad morzem w żadej knajpie nie znaleźliśmy..a szukaliśmy wszędzie. U mnie nawet czegoś takiego jak puder w malej kopercie bąbelkowej nie przynoszą. Kiedyś myślałam że awizo zostawiają bo mąż nie słyszał jak dzwonią, bądź wyszedł akurat wtedy do sklepu. Jednak to nie to...po prostu nie noszą tych listów. Kiedyś zrobiłam o to aferę na poczcie ale usłyszałam że nie maja obowiązku nosić listów o większych gabarytach....z tym że większość przesyłek wcale większych gabarytów nie ma ![]() Wniosek taki że nie chce im się..czasem nawet nie chce im sie awiza zostawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dlatego stwierdziłam ze w przypadku Sigmy biorę 38 bo pojawiały sie głosy że numeracja zawyżona.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-24 o 09:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
No tak, czyli skoro ja noszę 38 zawsze, to jak przyjdą moje balerinki peep toe szare z kwiatkami to będą za małe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.