|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
![]() A mnie jakoś te zdjęcia przerażają.
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Alguien piekna jest!!!! jakie wyrazne te fotki, sliczny nosek i cudowne malusie usteczka
|
|
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
itakasia i bajka - ciuszki cuda
pilotka rzeczywiscie okazja swietna, ubranka slodkie i podziwiam za odwage skoro nie znasz jeszcze plci ![]() aniaa podzielam Twoj zal na pogode, skad ten snieg tutaj znowu?? ![]() niezawsze dokladnie tak, tez sie kiedys zdziwilam, ze z tych kontenerow pck sprzedaja rzeczy... W ogole odkad przyjechalam do PL, to brzuch mi wywalilo ze hej Juz zdecydowanie nie da sie ukryc, ze jestem w ciazy haha, no ale w koncu ja juz w 25 tyg
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to teraz sie juz nie doczekam a tu jeszcze tydzien do naszego usg. fajnie ze wstawilas fotki bo teraz wiem czego sie spodziewac w invicta |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam takie przykładowe aukcje... ja kupiłam pierwsza paczkę dla Łucji ok 80szt rzeczy, które starczyły do ponad pół roku, dokupiłam tylko kilka rzeczy
W zależności co się potrzebuje... obserewoać, obserwować, można super perełki wyrwać DLA DZIEWCZYNKI http://allegro.pl/item927876276_mega..._3_6m_bcm.html http://allegro.pl/item932045862_modn...h_m_0_3_6.html http://allegro.pl/item934716048_cudn...lecam_bcm.html http://allegro.pl/item928518585_supe...i_0_3_6_9.html DLA CHŁOPCZYKA http://allegro.pl/item934475958_zest...c_0_3_mce.html http://allegro.pl/item931586057_zest...hlopczyka.html http://allegro.pl/item935511875_firm...bcm_52szt.html Tak jak mówię, obserwować, sprawdzać... pokupować ze 2-3 zestawy i serio można użytkować te rzeczy przez rok czasu... dokupując tylko kilka rzeczy ![]() Ja akurat wybierałam albo dla chłopca, albo dla dziewczynki, ale uniwersalnych też jest dużo, tylko na bieżąco trzeba sobie przeglądać na allegro. Swoją drogą ja niedługo będę wystawiała trochę rzeczy po Łucji... jak coś to mogę wrzucić linka chodzi mi o te małe rzeczy
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-02-25 o 13:02 |
|
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
Moja slicznotka dziekuje za komplementy
farminka mysle, ze podobienstwo bedzie jakies na pewno przy porodzie, oczywiscie w ogole sie tym nie sugeruje i nie jest to dla mnie wazne, uwazam to jedynie za swietna pamiatke i nieamowity moment wzruszenia zarowno przy badaniu, jak i pozniejszym ogladaniu zdjec za kazdym razem
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzuszek też juz ładnie widać ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczęłam porządki w szafie i już znalazłam 4 pary spodni z czasów kiedy było mnie trochę więcej niż teraz i będą świetne na wiosnę jak już będzie można w sportowych butach chodzić. Większość z nich jest ze stretchem to powinnam długo pochodzić. Najwyżej dokupię pas ciążowy.
Koleżanka ma mi jeszcze przywieźć następnym razem do szkoły swoje spodnie ciążowe takie bardziej eleganckie i jak będą dobre to od niej odkupię. ![]() ![]() Kawa mnie obudziła ![]() I ta słoneczna pogoda sprawia, że mam tyyyyyle siły
|
#3429 |
|
Wtajemniczenie
|
bassienkaw fajne te zestawy,zwłaszcza pierwszy i ostatni mi się podobały.Też bym się zastanawiała nad taką paką gdyby nie to,że na malucha trochę rzeczy mam,a trochę dostanę od kuzynki,a na takie 3 miesiące wzwyż dostanę pakę po siostrzenicy ze Stanów,więc myślę,że będzie sporo ładnych rzeczy
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ubranka przeurocze!!!!
|
|
|
|
|
#3431 | ||||||
|
Zadomowienie
|
dziewuszki, wybaczcie.. nie jestem w stanie Was nadrobić, tyle dziś naskrobałyście, zwłaszcza że mój komputer stronę ładuje jakieś 5 min i nie mam cierpliwości do niego... No ale kilka stron wstecz udało mi się przeczytać
![]() Cytat:
) i dostaliśmy zgodę że możemy pisać pracę razem tylko musi być ona 2 razy obszerniejsza niż normalnieCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
większośc widziała zdjęcia na nk. teraz wygląda już dużo lepiej, ale troszkę by się jeszcze upaść przydało.. Moja siostra mówi mi że mam się nie martwić.. jej mąż jak wychodziła z amąż ważył 55 kilo i wyglądał gorzej od mojego... po 8 latach małżeństwa waży 75 i wygląda świetnie także myślę że to kwestia czasu... nasze zadanie to dobrze ich karmić![]() Cytat:
![]() Apropos brzuszków to ja mam piłeczkę, na boki się nie rozlewa, nawet moje gigantyczne wcięcie w talii mi zostało- a ciążę już bardzo widać ![]() Byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia... napoczątku była gimnastyka-fajnie!! wiem już jakie ćwiczenia mogę w domu wykonywać a potem rozmowa no i taki fajny filmik, normalnie cały poród zfilmowany na żywo i powiem Wam że zaczynam się przekonywać że to nie jest nic czego nie da się przeżyć
|
|
#3432 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę że dziś chyba dzień na wystawianie fotek ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak cieplo w szczecinie to chyba tez sie rusze.... musze jechac do banku.
a ze chudzielca da sie utuczyc to wiem, spaslam tak mojego ex... przez rok czasu ze mna przytyl 10 kg ale dostal takiego brzucha ze łojezu, wygladal jak kobieta w 9 miesiacu hehehe zawsze mi gadal ze specjalnie go utuczylam zeby zadna na niego nie spojrzala - przyznam szczerze ze cos w tym bylo ![]() ale mezusia nie mam zamiaru tak utuczyc, pare kg mu sie przyda ale jemu tez zaraz wszystko idzie w brzuch a nogi jak patyki. zawsze wieczorem jak kladzie sie do lozka to tak na niego patrze i na te jego chude nogi... i zaraz potem sobie mysle ze super, moze dzidzia nie odziedziczy po mnie tendencji do tycia
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
my jestesmy po slubie 8,5 roku. moj tz przytyl jakies 8-10 kg. ale teraz wyglada dobrze
![]()
|
#3436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe, ale on mógłby mieć je trochę grubsze
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
za chwile ide na spacer z psem, po Agatke do przedszkola i po wyniki. troche sie stresuje
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
Uff laseczki ledwo Was nadrobilam, Tyle spłodzilyście od rana.
Tak wogóle dzień dobry, ja dziś rano trochę lataniny miałam najpierw skarbowy z pietm tak stwierdziły ze jest zel wypełniony i wogóle ze wypełniony jest pit z pracy wiec do pracy do kadr zeby poprawiły pit wiec laski w kadrach ze pit jest dobrze wypełnionu bo zmieniły sie w ciągu roku jakieś tam ustawy dot. rozliczania wczasów pod grusza, wiec znowu do skarbówi a tak kobitki ze rzeczywiści tak było ale one nie doinformowane i takie mamy panie w urzedach. Sliczne brzuszki mamusie i śliczne ubrania alguien - przesłodka dzidzia Z do tego co powiedziały ni mamy dzieciaczków to najlepsze gatunkowo ciuszki są w H&M, Kapphal, i kurcze zapomniałam gdzie jeszcze w smyku mają zaniżoną numerację a w 5 10 15 podobno bardzo na szwach się przekrecaj na wszystkie strony. hd - ale duży brzucio Poniżej mój z 21tc a i nie rozlewa się a ma być dziewczynka
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
dobra kobietki znikam na jakis czas.... mam nadzieje ze zbytnio sie nie rozkrecicie
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)jego praca w wojsku od niego wymaga dobrej kondycji bo mają egzaminy sprawnościowe - na oceny.Szczerze mówiąc mógłby troszeńkę więcej mieć np. w pupie
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Misiulka ale ty jesteś szzcuplutka, zazdraszczam
![]() ja sobie oglądam WYZNANIA ZAKUPOHOLICZKI i czekam az mi sie gołąbki zagrzeją ![]() co do kilogramów... to mój TŻ niestety od czasu jak jesteśmy rzem przytył jakieś 22kg... hahaha ale wtedy ćwiczył, dużo grał w piłę, i nie potrafił przytyć... a teraz no cóż, w ciąży jak chodziłam pierszej to miał jeszcze jakieś 8kg więcej niż teraz...
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-02-25 o 13:45 |
|
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Misiulka
jestes skandalicznie zgrabna zazdroszcze
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-02-25 o 13:48 |
|
|
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
Misiulka ojoj jaki maleńki brzusio, ja jestem w 17 tc i mam 4 razy taki, czuję się jak czołg, ciężej mi się juz chodzi i kręgosłup zaczyna boleć
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Misiulka byłaś w tym ciuchaczu?
|
|
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co... tak wygrzebałam te moje rzeczy stare. Nie są zniszczone ani nic, ale wydają mi się takie przedpotopowe- teraz się w takich nie chodzi. Nie wiem czy ktoś by je na allegro kupił.
|
#3449 | |
|
Zadomowienie
|
Tak czytam o waszych snach to nie daję rady ze śmiechu, mi niestety dziś nie za dobrze się śniło bo... o zębach
Wyjęłam sobie "jedynkę" i w szoku byłam bo nie wiedziałam co zrobić, bardzo realny ten sen był.Nie wierzę w jakieś zabobony i przesądy ale trochę mi to daje do myślenia...![]() Co do jedzonka to mi właśnie w piekarniku piecze się karkóweczka z mnóstwem przypraw- bo lubię takie pikantniejsze ![]() Pisałam wczoraj że moja dzidzia sie rozleniwiła i znów jej nie czuję od jakiegoś czasu , chyba nasłuchała się mojego narzekania bo wieczorem znów szalała ![]() bassienkaw wczoraj zazdrościłam Ci pogody a dziś u mnie słonko od rana zawitało Nie trzeba było go posyłać ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
, chyba tylko ja jak słoń wyglądam.
|
|
|
|
|
#3450 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Musze sfocic moj i pokazac.. choc mnie tak wydelo w 14 tygodniu i od tej pory stoi w miejscu ![]() ale u mnie to tez moze byc problem zaparc.. juz nie moge patrzec na Activie, otreby i siemie lniane bleeee |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

info znajdziesz na necie, a ja do tego jeszcze pytalam kosmetyczke. ten caly plyn do opalania jest calkowicie naturalny wiec nic sie po nim nie dzieje. ale szczerze przyznam ze efekt zaden, jedynie nie bylam taka blada na twarzy i to tylko przez 3 dni 

Jakos sie z tym pogodzilam nakrylam go recznikiem aby nie zmarzl to mu skorupka wyrosla. Pozniej tylko sie zastanawialamm jak to mozliwe skoro tz-ta nie zdradzilam z nikim to jakim cudem slimak!!
zazdroszcze