Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 12:52   #3421
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak kupujecie na allegro, rozejrzyjcie się za paczuszkami... za nieduże pieniądze można kupić zapas ciuszków na pól roku.
Właśnie wczoraj oglądałam, ale są typowo albo pod chłopca albo dziewczynkę a mi to na razie nie odpowiada. Jak się dziecko urodzi to wtedy kupię taką na 3-6-9 m-cy

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane wczesniej zdjecia mojej slicznotki z usg 3d To byl 22 tydz i 3 dni. Wazyla kruszynka wowczas 550g
A mnie jakoś te zdjęcia przerażają.
Stary 2010-02-25, 12:53   #3422
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Alguien piekna jest!!!! jakie wyrazne te fotki, sliczny nosek i cudowne malusie usteczka
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:55   #3423
Alguien
Zadomowienie

itakasia i bajka - ciuszki cuda
pilotka rzeczywiscie okazja swietna, ubranka slodkie i podziwiam za odwage skoro nie znasz jeszcze plci
aniaa podzielam Twoj zal na pogode, skad ten snieg tutaj znowu??
niezawsze dokladnie tak, tez sie kiedys zdziwilam, ze z tych kontenerow pck sprzedaja rzeczy...

W ogole odkad przyjechalam do PL, to brzuch mi wywalilo ze hej Juz zdecydowanie nie da sie ukryc, ze jestem w ciazy haha, no ale w koncu ja juz w 25 tyg
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:56   #3424
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam obiecane wczesniej zdjecia mojej slicznotki z usg 3d To byl 22 tydz i 3 dni. Wazyla kruszynka wowczas 550g
sliczna

no to teraz sie juz nie doczekam a tu jeszcze tydzien do naszego usg. fajnie ze wstawilas fotki bo teraz wiem czego sie spodziewac w invicta
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:00   #3425
bassienkaw
Zakorzenienie

Pokażę Wam takie przykładowe aukcje... ja kupiłam pierwsza paczkę dla Łucji ok 80szt rzeczy, które starczyły do ponad pół roku, dokupiłam tylko kilka rzeczy
W zależności co się potrzebuje... obserewoać, obserwować, można super perełki wyrwać
DLA DZIEWCZYNKI
http://allegro.pl/item927876276_mega..._3_6m_bcm.html
http://allegro.pl/item932045862_modn...h_m_0_3_6.html
http://allegro.pl/item934716048_cudn...lecam_bcm.html
http://allegro.pl/item928518585_supe...i_0_3_6_9.html

DLA CHŁOPCZYKA
http://allegro.pl/item934475958_zest...c_0_3_mce.html
http://allegro.pl/item931586057_zest...hlopczyka.html
http://allegro.pl/item935511875_firm...bcm_52szt.html

Tak jak mówię, obserwować, sprawdzać... pokupować ze 2-3 zestawy i serio można użytkować te rzeczy przez rok czasu... dokupując tylko kilka rzeczy

Ja akurat wybierałam albo dla chłopca, albo dla dziewczynki, ale uniwersalnych też jest dużo, tylko na bieżąco trzeba sobie przeglądać na allegro. Swoją drogą ja niedługo będę wystawiała trochę rzeczy po Łucji... jak coś to mogę wrzucić linka chodzi mi o te małe rzeczy

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-02-25 o 13:02
bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:00   #3426
Alguien
Zadomowienie

Moja slicznotka dziekuje za komplementy

farminka
mysle, ze podobienstwo bedzie jakies na pewno przy porodzie, oczywiscie w ogole sie tym nie sugeruje i nie jest to dla mnie wazne, uwazam to jedynie za swietna pamiatke i nieamowity moment wzruszenia zarowno przy badaniu, jak i pozniejszym ogladaniu zdjec za kazdym razem
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:13   #3427
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Witajcie... Łucja dzisiaj dla odmiany wstała o 6:40, myślałam, że jak przyjdzie do mnie to poleżakujemy jeszcze i uśnie,ale poleżakowała do po 7 i nie usnęła... więc teraz puściłam jej bajki, obiecałam jej kilka puścić... i leży i patrzy. Zaraz będziemy śniadanko robić
A co tu taka cisza teraz? wszystkie śpią?

I kilka zdjęć... mój pucinek kochany. W fioletowej nowej kurteczce z ciuchlandu za 5zł bodajże Zdjęcie z mamuśka na spacerze... te czarne spodnie takie szerokie, specjalnie w tkaim rozkroku stanelam, bo wygaldaja jak spodniczko-spodnie, tez z ciuchlandu, z pasem ciążowym, w sumie to średnio się w nich czuję bo są bardzo szerokie i mnie pogrubiają, ale na lato może się przydają... też jakoś 6zł. No i brzucholek aaa i spodnie na zdjęciach gdzie jest Łucja też z ciuchlandu... te co siedzi na koniku za 2zł, a te jeansy po 7zł... są dobrej długości, tylko na te buty tak nachodzi i wydają się krótkie
Śliczna ta Twoja córunia, modelka na całego , chyba lubi pozować do fotek Brzuszek też juz ładnie widać

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Siala_Bala pochwal się jak będziesz miała futerko w domu,jestem bardzo ciekawa

Co do badania glukozy, no to slyszałam różne opinie, straszyli mnie przed tym badaniem,ale lałam to. Ja nie miałam problemy, różne organizmy, różnie ludzie reagują. Mnie nie odrzuciło, nie zwymiotowałam, ani nic z tych rzeczy, tylko siedzenie tyle czasu tam... to jest męczące.
W pierwszej ciąży nie miałam tego badania, ciekawe jak teraz będzie
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:15   #3428
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Zaczęłam porządki w szafie i już znalazłam 4 pary spodni z czasów kiedy było mnie trochę więcej niż teraz i będą świetne na wiosnę jak już będzie można w sportowych butach chodzić. Większość z nich jest ze stretchem to powinnam długo pochodzić. Najwyżej dokupię pas ciążowy.
Koleżanka ma mi jeszcze przywieźć następnym razem do szkoły swoje spodnie ciążowe takie bardziej eleganckie i jak będą dobre to od niej odkupię.
Kawa mnie obudziła
I ta słoneczna pogoda sprawia, że mam tyyyyyle siły
Stary 2010-02-25, 13:18   #3429
farminka
Wtajemniczenie

bassienkaw fajne te zestawy,zwłaszcza pierwszy i ostatni mi się podobały.Też bym się zastanawiała nad taką paką gdyby nie to,że na malucha trochę rzeczy mam,a trochę dostanę od kuzynki,a na takie 3 miesiące wzwyż dostanę pakę po siostrzenicy ze Stanów,więc myślę,że będzie sporo ładnych rzeczy
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:18   #3430
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja sie opalalam natryskowo 3 tyg temu, to jest opalanko skierowane glownie dla kobiet w ciazy wiec jest calkowicie bezpieczne. bynajmniej mi sie po nim nic nie stalo info znajdziesz na necie, a ja do tego jeszcze pytalam kosmetyczke. ten caly plyn do opalania jest calkowicie naturalny wiec nic sie po nim nie dzieje. ale szczerze przyznam ze efekt zaden, jedynie nie bylam taka blada na twarzy i to tylko przez 3 dni ale zapewne zalezy to od kosmetykow jakich uzywaja. ja nie bylam zadowolona.

a ja sie wam pochwale moimi ostatnimi zakupkami i dzisiejszym brzuszkiem 3,5 kg na plusie....
Brzuszek nie za duży w porównaniu z moim brzuszyskiem ale śliczny Ubranka przeurocze!!!!
Stary 2010-02-25, 13:21   #3431
pszczolka87
Zadomowienie

dziewuszki, wybaczcie.. nie jestem w stanie Was nadrobić, tyle dziś naskrobałyście, zwłaszcza że mój komputer stronę ładuje jakieś 5 min i nie mam cierpliwości do niego... No ale kilka stron wstecz udało mi się przeczytać
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
nieźle... ja mam pół... ale promotor nas ciśnie, mamy mieć całą po świętach wielkanocnych...
ja narazie mam plan pracy napisany a bronię się w lipcu... w ogóle nie wiem czy Wam już kiedyś pisałam, ale jestem z mężem na studiach w jednej grupie (zaciągnęłam go do szkoły) i dostaliśmy zgodę że możemy pisać pracę razem tylko musi być ona 2 razy obszerniejsza niż normalnie
Cytat:
jaki chudziaku, ty chyba chudej nie widzialas waze juz 66,5 kg - wiecej od męża

snami sie nie przejmuj, dzidzius napewno bedzie zdrowiutki wiec zero stresu slimaka ani kota napewno nie urodzisz

kto mi powie co z tymi bulgotkami ? ;>
ja ważę 1 kg więcej od Ciebie.. i też niestety troszeczkę więcej od męża
Cytat:
hmmm no to moze dzidziol sie w koncu odezwal jak ja mamcia puknela z zewnatrz

dziewczyny nie piszcie o tych porodach bo sie zestresuje i nie bede chciala rodzic jak sie naczytam hehe ale jak lilka ladnie napisala, jak weszlo to i wyjsc musi, tego sie trzymajmy
dziewczyny bardzo gorąco Wam polecam szkołę rodzenia- zwłaszcza tym co się boją porodu... ja się bałam panicznie, a po 3 zajęciach jestem zupełnie inaczej nastawiona do tego wydarzenia
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A w Szczecinie wyszło słońce .
Idę się zdrzemnąć, bo 7 rano to pora nie do wstawania dla mnie :P.
Nie napiszcie 5 stron. Plissss...
no w Szczecinie pięknie... ja właśnie wróciłam ze spacerku, słonko pięknie świeci a termometr pokazuje 7 stopni w cieniu
Cytat:
no moja mamuska nie moze zniesc tego ze on taki szczuply mialam plan go upaść alee... w brzuch mu tylko idzie i mi sie to wcale nie podoba, wiec niech juz sobie jest jaki jest, bo tyleczek ma taki faaaaajniutki ze oh
idzie chudzielca upaść idzie- zobaczysz... ja mieszkam z moim mężem 3 lata i od tego czasu przytył 8 kilo większośc widziała zdjęcia na nk. teraz wygląda już dużo lepiej, ale troszkę by się jeszcze upaść przydało.. Moja siostra mówi mi że mam się nie martwić.. jej mąż jak wychodziła z amąż ważył 55 kilo i wyglądał gorzej od mojego... po 8 latach małżeństwa waży 75 i wygląda świetnie także myślę że to kwestia czasu... nasze zadanie to dobrze ich karmić
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
to ja też pochwalę się brzucolem (17,3 tc)
Załącznik 2898570
śliczna piłeczka

Apropos brzuszków to ja mam piłeczkę, na boki się nie rozlewa, nawet moje gigantyczne wcięcie w talii mi zostało- a ciążę już bardzo widać
Byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia... napoczątku była gimnastyka-fajnie!! wiem już jakie ćwiczenia mogę w domu wykonywać a potem rozmowa no i taki fajny filmik, normalnie cały poród zfilmowany na żywo i powiem Wam że zaczynam się przekonywać że to nie jest nic czego nie da się przeżyć
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:24   #3432
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
to ja też pochwalę się brzucolem (17,3 tc)
Załącznik 2898570
Też ładny brzuszek Widzę że dziś chyba dzień na wystawianie fotek

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Sliczna coreczka i fajowa kurtka fioletowa.

Ja to sie tak stresuje dzisiejszym usg, ze szok co mi sie dzisiaj snilo

Najpierw zobaczylismy na usg dziewczynke w brzuchu, ale miala ok 4 lata i dlugasne wlosy i duza warge jak murzyn, ale wyszlo pozniej tak, ze urodzilam pozniej na drugi dzien slimaka Jakos sie z tym pogodzilam nakrylam go recznikiem aby nie zmarzl to mu skorupka wyrosla. Pozniej tylko sie zastanawialamm jak to mozliwe skoro tz-ta nie zdradzilam z nikim to jakim cudem slimak!!

Teraz jestem strasznie spanikowana a wizyta dopiero na 19 15
Będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę
Stary 2010-02-25, 13:27   #3433
bajka1807
Zakorzenienie

jak tak cieplo w szczecinie to chyba tez sie rusze.... musze jechac do banku.

a ze chudzielca da sie utuczyc to wiem, spaslam tak mojego ex... przez rok czasu ze mna przytyl 10 kg ale dostal takiego brzucha ze łojezu, wygladal jak kobieta w 9 miesiacu hehehe zawsze mi gadal ze specjalnie go utuczylam zeby zadna na niego nie spojrzala - przyznam szczerze ze cos w tym bylo

ale mezusia nie mam zamiaru tak utuczyc, pare kg mu sie przyda ale jemu tez zaraz wszystko idzie w brzuch a nogi jak patyki. zawsze wieczorem jak kladzie sie do lozka to tak na niego patrze i na te jego chude nogi... i zaraz potem sobie mysle ze super, moze dzidzia nie odziedziczy po mnie tendencji do tycia
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-02-25, 13:28   #3434
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
jaki chudziaku, ty chyba chudej nie widzialas waze juz 66,5 kg - wiecej od męża

snami sie nie przejmuj, dzidzius napewno bedzie zdrowiutki wiec zero stresu slimaka ani kota napewno nie urodzisz

kto mi powie co z tymi bulgotkami ? ;>
Ja to bardziej odczuwałam jako takie ocieranie się delikatniutkie, raz w jednym miejscu a raz w drugim,jakby ktoś "musnął" mnie kartką papieru dopiero z czasem coraz wyraźniej było czuć
Stary 2010-02-25, 13:33   #3435
itakasia
Zakorzenienie

my jestesmy po slubie 8,5 roku. moj tz przytyl jakies 8-10 kg. ale teraz wyglada dobrze. on duzo chodzi i ma takie umiesnione nogi i posladki
Stary 2010-02-25, 13:35   #3436
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Ale superowo widać, wszystko takie wyraźne i realne, extra!!! " bajer" wart swojej kasy
Stary 2010-02-25, 13:36   #3437
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
jak tak cieplo w szczecinie to chyba tez sie rusze.... musze jechac do banku.

a ze chudzielca da sie utuczyc to wiem, spaslam tak mojego ex... przez rok czasu ze mna przytyl 10 kg ale dostal takiego brzucha ze łojezu, wygladal jak kobieta w 9 miesiacu hehehe zawsze mi gadal ze specjalnie go utuczylam zeby zadna na niego nie spojrzala - przyznam szczerze ze cos w tym bylo

ale mezusia nie mam zamiaru tak utuczyc, pare kg mu sie przyda ale jemu tez zaraz wszystko idzie w brzuch a nogi jak patyki. zawsze wieczorem jak kladzie sie do lozka to tak na niego patrze i na te jego chude nogi... i zaraz potem sobie mysle ze super, moze dzidzia nie odziedziczy po mnie tendencji do tycia
mojemu w brzucha nie poszło, ale buźkę ma pełniejszą i ręce mniej kościste, a te jego chudziutkie nóżki- ja bym chciała mieć takie hehe, ale on mógłby mieć je trochę grubsze
Stary 2010-02-25, 13:36   #3438
itakasia
Zakorzenienie

za chwile ide na spacer z psem, po Agatke do przedszkola i po wyniki. troche sie stresuje
Stary 2010-02-25, 13:37   #3439
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Uff laseczki ledwo Was nadrobilam, Tyle spłodzilyście od rana.
Tak wogóle dzień dobry, ja dziś rano trochę lataniny miałam najpierw skarbowy z pietm tak stwierdziły ze jest zel wypełniony i wogóle ze wypełniony jest pit z pracy wiec do pracy do kadr zeby poprawiły pit wiec laski w kadrach ze pit jest dobrze wypełnionu bo zmieniły sie w ciągu roku jakieś tam ustawy dot. rozliczania wczasów pod grusza, wiec znowu do skarbówi a tak kobitki ze rzeczywiści tak było ale one nie doinformowane i takie mamy panie w urzedach.
Sliczne brzuszki mamusie i śliczne ubrania
alguien - przesłodka dzidzia
Z do tego co powiedziały ni mamy dzieciaczków to najlepsze gatunkowo ciuszki są w H&M, Kapphal, i kurcze zapomniałam gdzie jeszcze w smyku mają zaniżoną numerację a w 5 10 15 podobno bardzo na szwach się przekrecaj na wszystkie strony.
hd - ale duży brzucio
Poniżej mój z 21tc a i nie rozlewa się a ma być dziewczynka

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:40   #3440
bajka1807
Zakorzenienie

dobra kobietki znikam na jakis czas.... mam nadzieje ze zbytnio sie nie rozkrecicie
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-02-25, 13:41   #3441
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
my jestesmy po slubie 8,5 roku. moj tz przytyl jakies 8-10 kg. ale teraz wyglada dobrze. on duzo chodzi i ma takie umiesnione nogi i posladki
My po ślubie 7 lat ale do tej pory nie udało mi się Go jakoś specjalnie upaś, wszystko przez to że on dużo ćwiczy,uwielbia biegać ( nawet jak na dworze zimno , brrr )jego praca w wojsku od niego wymaga dobrej kondycji bo mają egzaminy sprawnościowe - na oceny.Szczerze mówiąc mógłby troszeńkę więcej mieć np. w pupie
Stary 2010-02-25, 13:42   #3442
bassienkaw
Zakorzenienie

Misiulka ale ty jesteś szzcuplutka, zazdraszczam
ja sobie oglądam WYZNANIA ZAKUPOHOLICZKI i czekam az mi sie gołąbki zagrzeją

co do kilogramów... to mój TŻ niestety od czasu jak jesteśmy rzem przytył jakieś 22kg... hahaha ale wtedy ćwiczył, dużo grał w piłę, i nie potrafił przytyć... a teraz no cóż, w ciąży jak chodziłam pierszej to miał jeszcze jakieś 8kg więcej niż teraz...

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-02-25 o 13:45
Stary 2010-02-25, 13:42   #3443
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Uff laseczki ledwo Was nadrobilam, Tyle spłodzilyście od rana.
Tak wogóle dzień dobry, ja dziś rano trochę lataniny miałam najpierw skarbowy z pietm tak stwierdziły ze jest zel wypełniony i wogóle ze wypełniony jest pit z pracy wiec do pracy do kadr zeby poprawiły pit wiec laski w kadrach ze pit jest dobrze wypełnionu bo zmieniły sie w ciągu roku jakieś tam ustawy dot. rozliczania wczasów pod grusza, wiec znowu do skarbówi a tak kobitki ze rzeczywiści tak było ale one nie doinformowane i takie mamy panie w urzedach.
Sliczne brzuszki mamusie i śliczne ubrania
alguien - przesłodka dzidzia
Z do tego co powiedziały ni mamy dzieciaczków to najlepsze gatunkowo ciuszki są w H&M, Kapphal, i kurcze zapomniałam gdzie jeszcze w smyku mają zaniżoną numerację a w 5 10 15 podobno bardzo na szwach się przekrecaj na wszystkie strony.
hd - ale duży brzucio
Brzuszek zgrabniutki ale juz coś tam widać
Stary 2010-02-25, 13:45   #3444
itakasia
Zakorzenienie

Misiulka
jestes skandalicznie zgrabna zazdroszcze

Edytowane przez itakasia
Czas edycji: 2010-02-25 o 13:48
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:46   #3445
pszczolka87
Zadomowienie

Misiulka ojoj jaki maleńki brzusio, ja jestem w 17 tc i mam 4 razy taki, czuję się jak czołg, ciężej mi się juz chodzi i kręgosłup zaczyna boleć
Stary 2010-02-25, 13:47   #3446
bassienkaw
Zakorzenienie

Misiulka byłaś w tym ciuchaczu?

Stary 2010-02-25, 13:47   #3447
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Też ładny brzuszek Widzę że dziś chyba dzień na wystawianie fotek
To w takim razie ja też pokażę mój Ostatnio wstawiałam w 18 tygodniu,a teraz wielki powrót w 23
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:48   #3448
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Wiecie co... tak wygrzebałam te moje rzeczy stare. Nie są zniszczone ani nic, ale wydają mi się takie przedpotopowe- teraz się w takich nie chodzi. Nie wiem czy ktoś by je na allegro kupił.
Stary 2010-02-25, 13:51   #3449
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Tak czytam o waszych snach to nie daję rady ze śmiechu, mi niestety dziś nie za dobrze się śniło bo... o zębach Wyjęłam sobie "jedynkę" i w szoku byłam bo nie wiedziałam co zrobić, bardzo realny ten sen był.Nie wierzę w jakieś zabobony i przesądy ale trochę mi to daje do myślenia...

Co do jedzonka to mi właśnie w piekarniku piecze się karkóweczka z mnóstwem przypraw- bo lubię takie pikantniejsze

Pisałam wczoraj że moja dzidzia sie rozleniwiła i znów jej nie czuję od jakiegoś czasu , chyba nasłuchała się mojego narzekania bo wieczorem znów szalała

bassienkaw wczoraj zazdrościłam Ci pogody a dziś u mnie słonko od rana zawitało Nie trzeba było go posyłać

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
To w takim razie ja też pokażę mój Ostatnio wstawiałam w 18 tygodniu,a teraz wielki powrót w 23
Też masz zgrabniutki brzuszek , chyba tylko ja jak słoń wyglądam.
Stary 2010-02-25, 13:56   #3450
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość

dziewczyny bardzo gorąco Wam polecam szkołę rodzenia- zwłaszcza tym co się boją porodu... ja się bałam panicznie, a po 3 zajęciach jestem zupełnie inaczej nastawiona do tego wydarzenia

Apropos brzuszków to ja mam piłeczkę, na boki się nie rozlewa, nawet moje gigantyczne wcięcie w talii mi zostało- a ciążę już bardzo widać
Byłam wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia... napoczątku była gimnastyka-fajnie!! wiem już jakie ćwiczenia mogę w domu wykonywać a potem rozmowa no i taki fajny filmik, normalnie cały poród zfilmowany na żywo i powiem Wam że zaczynam się przekonywać że to nie jest nic czego nie da się przeżyć
o mamo.. my tez idziemy do Szkoly ale za jakis miesiac.. jak narazie ja jestem przerazona.. porodem znaczy - nie szkola

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
za chwile ide na spacer z psem, po Agatke do przedszkola i po wyniki. troche sie stresuje
bedzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Kobiety gdzie Wam sie te bobaski mieszcza?? Musze sfocic moj i pokazac.. choc mnie tak wydelo w 14 tygodniu i od tej pory stoi w miejscu
ale u mnie to tez moze byc problem zaparc.. juz nie moge patrzec na Activie, otreby i siemie lniane bleeee
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości