|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Hej dziewczyny
Dzięki za odpowiedzi co do tych herbatek i innych, myślałam ze za mało daje pić Dominikowi ale widze ze intuicja jeszcze nie szwankuje... wczoraj nie zrobił kupki ale dziś od rana się napinał i wyszła - i to taka jakby tydzień nie robił biedak się zmęczył i zasnąłCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajna jest kurtka w H&M taka w czarno białą krateczkę zapinana nie na środku tylko bardziej z prawej strony i wygląda jak taka "kangurka" super jest. Cytat:
a jeśli chodzi o orkiestrę to ja miałam fantastycznych 2 gości którzy mało pili a przeboje grali i nowoczesne i stare wszyscy się ekstra bawili a u mnie na weselu była prawien sama młodzież. Cytat:
Wszystkiego Naj dla Filusia- obesrołka Mój też robi luźniejsze chyba ze nie robi długo to jest twardsza, ja się narazie nie przejmuje ma tak od dłuższego czasu i nic mu nie dolega, jest spokojny.. Cytat:
kurcze, to jednak moda się zmienia a ja po porodzie wróciłam do zwykłch majtochów i szortów a wcześniej tylko stringii Cytat:
![]() Oliwka Samm współczuje Ci, ale faktycznie kapa, zaświadczenie musi być, ale spróbuj z wikarym a nie z proboszczem, Mi wikary wydał ale ja nie miałam problemu. Wczoraj też byłam 2 h na spacerze i nogi mi do du py weszły :P zero kondycji. a dziś zapowiadają deszcze i nie wiem czy iść bo jest szaro buro... co to jest KKV??? kurde ale wy tempo dziewczyny macie... Ja w weekend będe miała mało czasu na wizaż więc z góry wybaczcie.. |
||||||||
|
|
|
#3212 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() ale fajnie że można zarabiać na tym co się lubi robić! podziwiam takie osoby !!! |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt...zapomnialam, to ta moja skleroza galopujaca... Dzieki
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Kareninka masz talent
![]() Moniam KKV- Klub Klikaczek Vichy ![]() Aniulka klikam
|
|
|
|
#3215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie fajnie....tylko jak cos takiego robi sie juz na zamowienia i w duzych ilosciach to jakos traci to swoj urok... Jednak wolalam juz to ozdabianie telefonow kamieniami Swarovskiego... ![]() Kurcze, jak to jest, ze ja odpisuje jednego posta to w tym czasie pojawia sie 6 innych..? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Ja robie od wtorku... ![]() A z klikaniem czekam do 12, bo to moja pora...
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Kareninka i jak miesnie?pamietaj, ze TW mozna robic co dwa dni
a to moja Cycolinka robi pompki z rana
|
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
wow! jak ona sie podnosi!
szok!!!
|
|
|
|
#3218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kareninka Talent ogromny |
|
|
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dwa dni?? A czemu?? ![]() A miesnie wlasnie ok...az sie dziwie, bo myslalam, ze bedzie cos bolec... ![]() Oooo...jaka silna kobietka z twojej Polusi Cytat:
Ja wlasnie od porodu jestem na odwyku od malowania i teraz powoli nabieram znow checi...az ostatnio dokupilam farbek... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-26 o 10:57 |
||
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dzis mega dola wiec narazie ide
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Kareninka a dobrze cwiczysz?
bo z tego co wiem to osoby, ktore zaczynaly TW nie mogly sie potem ruszac...mnie przez tydzien za pierwszym razem bolaly miesnie
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze dobrze Juz kiedys cwiczylam to wiec wiem jak ma byc i teraz na pocz troche zle stawialam stopy, ale juz to skorygowalam Mnie troche bolal w pierwszy dzien po miesien uda na gorze, ale rozchodzilam to na steperze i jest ok ![]() Bardziej bola mnie kolana... ![]() A robisz tylko cwiczonka na posladki czy brzuch tez? Bo ja tylko na posladki na razie...
|
|
#3223 |
|
Rozeznanie
|
witam mamusie moje najdrozsze
![]() nie bylo mnie dni kilka, poniewaz moja przyjaciolka wczoraj wychodzila za maz i troszke gonitwy bylo. juz jest po wiec nadrabiam
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Karenina- piękne malowidła
![]() Konspi- ja odstawiłam wit K coś jeszcze miałam napisać
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie swoja plytke czy z netu cwiczycie?
|
|
|
#3226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lece bo placze |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam plytki.
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie,
narazie tylko pyt mam (bo zapomne) wit D to daje się do ukończenia 3 m-ca? idę czytać i klikać
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wit k daje sie do 3 miesiaca ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- |
|
|
|
|
#3231 | ||||
|
Zadomowienie
|
mam tyle zacytowanych postow, ze nie wiem czy sie zmieszcze ;D
moja mała jest dzisiaj marudką po wczorajszym szczepieniu;/ spala ladnie, od kapieli (czyli od 20) do 6 i zjadla 120ml. ale o 10ej za nic nie chciala jesc, w koncu sie rozplakala zrobilysmy przerwe, odzyskala humor, ale zjadla tylko 50ml i jak ją odlozylam do lozeczka, bo myslalam, ze sie bedzie bawic to usnela i spi nadal...biedactwo.calusy dla SOLENIZANTA! Cytat:
![]() a moj TZ taki sam jest. jak kupilismy meble do kuchni i poszedl na druga zmiane do pracy, a ja wrocilam z pracy jak juz go nie bylo, to zastalam szafke z szufladami skrecona. z tym, ze szuflady sie nie domykaly i w ogole jakos krzywo to wygladalo. w 6 miesiacu ze sporym juz brzuszkiem, siedzialam i rozkrecalam, a potem skrecalam, bo mnie cholera brala jak patrzylam na te szuflady normalnie jak sie polozylam, zeby troszke sie zrelaksowac, to nie moglam ulezec przez te szafke;] gdzie sie podzial tamten zapał?? :0olalicious07- 3mam kciuki! miejmy andzieje, ze lekarz potwierdzi, ze to nic powaznego i poradzi co zrobic, zeby szybko przeszlo. ![]() Madzia gratuluje sukcesu ![]() xpresja - dama cudna! Cytat:
super przezwisko dla Malutkiej )) ale silna!!! normalnie szok, jak pieknie sie podnosi!![]() Cytat:
Cytat:
nie zacytowalo mi wszystkeigo co chcialam! ;/ a Brombi, moze kupki sa luzniejsze, bo okres sie zbliza? cos takiego mi sie kojarzy... albo cos pomieszalam
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-02-26 o 12:25 |
||||
|
|
|
#3232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ok nadrobiłam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie smutaj się Cytat:
i jak sie impreza udała? no a ja jak ponarzekałam na Oli spanie w nocy to dziś było rewelacyjnie bo tylko 2 pobudki w nocy więc sie wyspałam no tak o wit K mi chodziło. pomyliłam się Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-02-26 o 12:22 |
||||
|
|
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
mamusie mam pytanko
czy jak swieci już słoneczko takie wiosenne to smarujecie dzidziolki kremem z filtrem czy tylko zwykłym ? ? ? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
domi - mala Pola jest kochaniutka.
tarasia- z ta opaska to niezly slodziaczek kolanosia - mala Lenka to cala mamusia, sliczniutkie jak jedna tak i druga aniulka- Agusia juz niedlugo i sama te butle bedzie trzymac olalicious- malenka slodzinka i te czarne oczy wow!! marta- Oliwka xpressja- wow!!! slicznotka!! sto lat, sto lat... dla naszego Filusia.kurcz jakos mo tez wizaz nie chce "isc", cytowalam i co....
|
|
#3235 |
|
Zadomowienie
|
ja smarujenivea "na kazda pogode", ale on chyba nie ma filtra? chyba rzeczywiscie przydalo by sie smarowac kremikiem z filtrem.
oo jaaaaa juz wiem, ze mi sie pomieszalo z tą miesiaczką a luzniejsza kupa... ![]() a wiecie z czym? bo jak klacz ma ruję i karmi źrebaka, to źrebol moze miec biegunke
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
acha, zeby nie było to klikam na vichy maniaczki ![]() już stoi szafa to teraz karmie Olke i fruuuuuuuu na spacer!!! bo Olka marudna jest, że hoho! chyba Karenina pytala sie o lepszą h na basen- mi się wydaje ze o 10 my jutro idziemy na 8 15 a w czwartek ide na 13:45
|
|
|
|
|
#3237 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzenia
Cytat:
A jak Staś śpi w dzień? Może wcześniej za mało śpi i dlatego Ci pada przed kąpielą? Oliwką można, ale ja już tydzień mu smaruję i nic, a mnie denerwuje, że ma "skazę na urodzie" Jak Młody miał dokładnie 3 miesiące to akurat byliśmy na szczepieniach i pediatra kazała odstawić Cytat:
Cytat:
Może jak twardo zaśnie, to próbuj jej dawać główkę na bok? Zawsze była taka jak piszesz, trochę wyglądała jak musztarda. Kupa właśnie lekko śluzowata i luźna, była przed chwilą trzecia ![]() Jak się jeszcze jedna pojawi to dzwonię po lekarza jakiegoś. Cytat:
Cycolinka słodka a jaka silna Cytat:
Cytat:
Czy ja wyglądam na klacz ? ![]() A Ty Asiu weterynarzem jesteś? W ogóle to okazało się, że babcia TŻ ma półpasiec, a my u niej byliśmy w sobotę . Teraz mi doszło zmartwienie, czy Mały się nie zaraził i stąd te kupki ![]() Ale gorączki nie ma Dziewczyny, czy Wy klikacie na Kachulkę ? ![]() BO ona jedna wcale się nie upomina i chyba o niej zapomniałyście, ja klikam
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-02-26 o 14:12 |
||||||
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ja mam takie bo wiem ze Ty sie nad tym zastanawialas u mnie Kamilka lubi sie tym bawic
A tu moje dziecie ogląda ksiązke Załącznik 2902049 Załącznik 2902050 W i którym mi ładniej w zielonym czy niebieskim????
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
brombusia powiedz mi jak w tym albumiku zmienic zdjecie glowne??
A o kto mi powie jak to zrobic tu w podpisie zeby nie bylo linkow widac?? tylko samo Kamilka i nasz ślub a jak sie to przycisnie zeby suwaczek wyskakiwał
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-02-26 o 14:34 |
|
|
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choc nie wiem co to za walka ze stresem jak dziewczyny sie stresują klikaniem polpasiec to wirus ospy Brombi? moze go nie zaraziła kupka tez moze miec sluz jak dziecko jest alergikiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

biedak się zmęczył i zasnął

bo z tego co wiem to osoby, ktore zaczynaly TW nie mogly sie potem ruszac...mnie przez tydzien za pierwszym razem bolaly miesnie