|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
witajcie
![]() dzis zapowiada sie wieczor z przyjaciolka ![]() poza tym wlasnie posprzatalam i ide robic abs. trzymcie za mnie kciuki:P
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
tak oczywiscie ja nic nie rozumiem
uwazam tylko ze zachowujesz sie dziwnie i tyle. czepiasz sie ze chlopak zmienil plany i jeszcze musi ci sie ze wszystkiego wyspowiadac. juz jestes zdenerwowana a przeciez nawet nie wiesz co sie stalo! przyjedzie spytasz i po klopocie. problemu nie widze![]() edit: ja sobie siedze z moim tż. przyjechal wczoraj poszlismy do klubu (we dwoje ) zostal na noc. i robimy wlasnie obiad dla moich rodzicow. pod wieczor jedziemy do tz na kolacje z jego rodzicami. wiec sielanka, rodzinnie aż tak bym to ujęła dawwwwwnoooo focha klotni nie bylo wiec pewnie juz niedlugo cos sie zmieni ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-02-27 o 12:48 |
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a na którą się wcześniej umawialiście? też nie lubie czegoś takiego jak się umawia to się umawia, ale zawsze może coś wypaść. Chociaż widzisz, dał znać Ci wcześniej a nie 10 minut przed.. zamiast się tak teraz złościć i fochać podejdź do tego troszę spokojniej tzn. zapytaj najpierw co wypadło mu tak ważnego że będzie dopiero o 5 czy 4, i zamiast na niego krzyczeć powiedz spokojnie co myślisz. Spokojnie.
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Kochana E.J. Rozumiem, że troche irytuje Cię, że to kolejny raz, ale on Ci to z pewnością wyjaśni
![]() Ostatnio też miałam tak, że czekałam na TŻta, miałbyć o 13tej, ale około 12.40 napisał, że będzie chwilke po 14tej ![]() I okej, poczekałam, a potem jak przyszedł to powiedział, że musiał jeszcze coś przewieźć z firmy ojca i tyle ![]() na spokojnie, nie niszcz związki i sobie nerwów takimi mocnymi pretensjami, kto wie, może naprawde coś mu wypadło, a może tj. mówi Kamila, uznał że się nie wyrobi bo np. zaspał
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
E.J a często się teraz widujecie? bo z tego co pamiętam jak jeszcze nie byliście razem to co chwilę miał dla Ciebie czas a teraz jakby o wieele mniej...
no ale może nie piszesz tych dobrych rzeczy, jeśli tak to doceń go a nie tylko fochy dlatego że nie ma czasu chociaż ostatnio często hmmm
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
problemy i pretensje maja najczesciej te kobiety ktore z zegarkiem w rece czekaja naprzybycie tż. odliczaja czas do spotkania nastawiaja sie na nie na maxa nagle informacja - ze bedzie pozniej i łoooooo lament straszny co tu robic
ja do spotkan z tż podchodze baaaaaaardzo naturlanie jest jak przyjedzie ot. wiele razy nie umawiamy sie nawet na konkretna godzine. tylko smsy "przyjezdzasz dzis?" "tak bede pod wieczor" i tyle. i nie wiem czy to 18 czy 19 czy 20. zajmuje sie swoimi sprawami, ucze sie czytam, ogladam filmy, przyjezdza tz to siedzi ze mna, pomaga itd ![]() keidys zrobilam awanture ze sie spoznil 20 minut i nic mi nie powiedzial hahahaha ech dawne dzieje
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
witam w VI czesci
dziewczyny wolniej!! blagam! wczoraj poszlam spac o 12 i przeciagu 14 godz napisalyscie... chwila... UWAGA!! cale i okragle 5 stron! wariaty.. zaraz wam poodpisuje.. akurat przerwe sobie zrobilam od Marcinka Borowicza, nauczycieli rosyjskich, Zeromskiego, Silaczki i Pawla Obareckiego i tej Stasi
|
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja długo myślałam nad soczewkami zanim się konkretnie zdecydowałam. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Czasami wchodzę do mojego liceum, odwiedzam wychowawczynię, gadam z nauczycielami Fajnie jest wtedy, bo traktują mnie całkiem inaczej jak dorosłą hehe
|
||
|
|
|
#131 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak wolę jak mi powie około której godziny będzie, bo nie lubię takiego zaskoczenia.. ale jakby mi w ostatniej chwili napisał że będzie za 2 godziny albo w ogóle to bym się wkurzyła bo może bym wyszła gdzieś a tak to już za późno na jakiekolwiek zmiany. No cóż różni są ludzie, każdy woli co innego ![]() Cytat:
ja też bym chciała soczewki tylko dużo roboty z nimi chyba
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻcik już do mnie zmierza brum brum
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A słuchaj, wiem, że nosisz soczewki. Masz specjalne dla astygmatyków czy nosisz sferyczne? Bo ta babka co dzisiaj byłam z okularami, pytała mi się czy noszę zwykłe sferyczne, bo jak jest mała wada to można ją korygować sferycznymi... I nie wiem teraz. |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jak mam pewnosc ze siedze w domu, ze nigdzie nie wychodze, ze zaplanowalam wieczor spedzic w mieszkaniu to jest mi obojetne na ktora tż przyjedzie inaczej jak mam inne plany jeszcze jakies zakupy wyjscie. wtedy umawiam sie co do godziny bo inaczej tż w domu mnie nie zastanie ;dale wiele razy juz tak bylo ze przyjechal wczesniej i gadal sobie z moimi rodzicami
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Owocnej nauki, myśl o tym, że w nagrodę tak jakby zobaczysz TŻta
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Zazdroszczę samozaparcia! Powodzenia
|
|
|
|
|
#137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest podany cylinder - 1,25. ![]() a jeśli będziesz dobrze widziała w sferycznych, to bierz sferyczne, bo są tańsze.
|
|
#139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z moim Tż nie umawiam się na spotkania. Dla nas to oczywiste, że widzimy się w każdą sobotę, Tż przyjeżdża z rana, w okolicach 10:00, ale czasem mu coś wypada i nie robię awantur, że przyjeżdża o 12:00. Zajmuję sie czymś i nawet o tym nie myślę. |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kiedyś nosiłam okulary. Dopóki nie pojechałam do Katowic i dr stwierdziła, że o wiele lepiej będzie mi w soczewkach i się zdecydowałam
Chociaż teraz siedzę w okularach
|
#141 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje postanowienie noworoczne ze nie uzywam tego czegos. przekonal mnie moj TZ. nie chcialo mi sie malowac i poszlam do niego ot tak tylko z tuszem na rzesach i korektorem na bliznach. ok. 21 jak stanelam u niego w lusterku on mnie objal i poglaskal po buzi i tekst: 'znowu ci puder zmaze' a ja: 'nie mam pudru nie chcialo mi sie' on zdziwienie: 'powaznie? kobieto masz sliczna buzie po co trujesz?' i od tamtej pory przestalam i lepiej mi sie zyje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko nie rób mu awantury, spokojnie pogadajcie. Uprzedził, że będzie później, nie bądź zła. Ja tam lubię wieczorne spacery. Zimą, kiedy prószy snieg, a latem przy świetle księżyca
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem krotkowidzem. i nosze okulary. ale ich nie cierpie. aale wade mam malutką. no ale w sumie teraz dostalam od TZa naprawde ladne okulary z Levisa z czaszkami i probuje sie przełamac.
abs zrobiony.
|
#144 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I powiem Ci że jest to wspaniałe uczucie, kiedy pomyślę sobie że zaniedługo będę mieć jędrne nóżki zamiast takie... ![]() mam nadzieje, że nie przestane Cytat:
Bo właśnie wczoraj tak dzisiaj też ostatnio.. Hmm no mam nadzieje że ma tylko dużo pracy i wszystko będzie dobrze
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
mandy witam
'92 a Ty? ![]() a co do wzroku i okularów... ja miałam się wybrać do okulisty i do tej pory nie ruszyłam dupska. dziewczyny, ja już nie wytrzymam... jak patrze w lustro to płakać mi się chce! skóra mi się tak brzydka zrobiła, krostki, wągry... niby nie tak bardzo widoczne,gdy się ma...dobry podkład. A niestety nie umiem dobrać odpowiedniego do swojej skóry,o kolorze nie wspominając. jakich używacie podkładów/fluidów itp?
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Magda ojj ale Ci zazdroszczę, ja to mam taką "niejednolitą skóre" nie wiem jak to określić.. a marzy mi się taka śliczna, kolor ładny i wgl, a tu jakieś zaczerwienienia, kropki, i nie wiadomo co jeszcze
![]() Cytat:
![]()
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaj mnie
![]() jak tam u ciebie? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Mandy co w koncu z tym Twoim? ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Gwiazdeczka co tam u Pur Blanki?
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam to samo.. ![]() Więcej witaminek, teraz wiosna to oczyszczanie twarzy u kosmetyczki może? może jakiś a na pewno jest wątek o tym ja mam podkład maybelline coś tam coś tam mineral ![]() tam gdzie kupowałam zapytałam się pani czy mogłaby mi jakiś doradzić i pomóc jaki odcień itd. szybko znika nie wiem czemu
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko o zmiane planów ![]() Jakoś mi się udało nie pokłócić,ba! cały czas trzymałam się głównego watku o to co mi chodzi....poklikaliśmy na gg i cóż....to było po prostu nieporozumienie....:rolle yes: po raz pierwszy się okazało, że i do niego muszę wszystko łopatologicznie pisać...cóż...na następny raz będę o tym pamiętać...
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beznadzieja.Soczewki są bardzo wygodne, jestem zadowolona. A roboty nie ma tak wiele zawsze można mieć jednodniowe, gdzie roboty zero
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-02-27 o 13:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

21. 04.2014 

uwazam tylko ze zachowujesz sie dziwnie i tyle. czepiasz sie ze chlopak zmienil plany
i jeszcze musi ci sie ze wszystkiego wyspowiadac. juz jestes zdenerwowana a przeciez nawet nie wiesz co sie stalo! przyjedzie spytasz i po klopocie. problemu nie widze
Nie wiem ale sądzę,że skoro ustalaliśmy to zdecydowanie wcześniej bo we czwartek to chyba mógł tak poustawiać sobie tak wszystko by być wcześniej?

no ale może nie piszesz tych dobrych rzeczy, jeśli tak to doceń go a nie tylko fochy dlatego że nie ma czasu

więc na okulary lub soczewki jestem skazana do końca mojego żywota 
mam to samo..
tylko o zmiane planów