|
|
#151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
![]() Aaa dobrze, o mały włos a byłaby mała sprzeczka z Tż, ale szybko zmienił się temat i mam nadzieje że dzisiaj już jej nie dokończymy
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jeszcze nie ćwiczyłam, wpadłam na pomysł... zamiast wyciągać tż do jakiś barów, sama zrobię pizzę
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Co do makijażu, pierwszy podkład kupiłam sobie jakieś 2 miesiące temu i użyłam go z 3 razy
![]() W ogóle prawie się nie maluję,a w moim wieku to już chyba nie wypada nie malować się
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, są tańsze, ale boję się, że coś sobie popsuję z oczkami... Będę musiała się wybrać, niestety za kasiorę, bo na NFZ trudno się dostać... |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madame pisała, że musiała zmyć makijaż bo tż nie lubi... to tak jak mój,
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jasna karnacje wiec cala zime uzywałam Vichy Aera Teint Pure-aksamitna konsystencja i zadnego efektu maski najlepszy podklad jaki w zyciu znalazlam, niestety jest dosc drogi ok. 70 zł
odkad zaczelam chodzic na solar i buzie mam opaloną to tylko lekko daje Maybelline Affinitone zandych smug, idealnie sie do buzi dostosowuje no i znacznie tanczy
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-02-27 o 13:33 |
|
|
|
#158 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A nie masz jakiś badań robionych czy coś? moja koleżanka ma mniej trochę i dostała chyba skierowanie z tego co pamiętam Cytat:
pizza..Boże jaki ze mnie łakomczuch. A Wy tu cały czas o jedzeniu.. naleśniki, pizza.. ![]() ![]() Cytat:
![]() edit: a źle przeczytałam ![]() to zależy jaką masz cere bo jak ładną bez żadnych krostek czy coś itd to po co masz nakładać na nią cokolwiek
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-02-27 o 13:33 |
|||
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jakies drobne krostki biore korektor i jade z nim a tak to jest ok... ![]() Cytat:
ale luz powiedzialam spoko i uruchomilam wlasnego grata mi tez sie plany nie raz zmieniaja i to tak ze albo sie spozniam do niego 3-5 godz albo w ogole sie nie widzimy. on sie zlosci? tak.. ale nie robi mi awantur czy cos tylko napisze mi esa ze mu smutno. a ja obiecuje mu ze kolejny dzien jest dla niego. i jak dotrzymuje obietnicy to jest spoko.. gorzej jak nie dotrzymuje. nie pyta czemu sie spoznie czy cos.. to wychodzi potem kiedy na spokojnie rozmawiamy. i jest dobrze nikt sie na nikogo nie zlosci. tylko po prostu jest smutno ale trzeba rozumiec
|
||
|
|
|
#160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetnie podkreślają moje błękitne oczy ![]() Mój też mi truje czasami, że bez makijażu dobrze wyglądam, mam ładną cerę, nie muszę sie malować. Ale kiedy sie umaluje tez slysze same komplementy. |
|
|
|
|
#161 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() E.J fajnie że już wszystko wyjaśnione Widzisz, po co te stresy?! ![]() co do podkładu to używam Maybelline pure.liquid mineral w miare dobry ten podkład Znałam lepsze, ale wysuszały mi buzie za bardzo, albo zanieczyszczały niestety Myszunia co u Ciebie? |
|||
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale to dlatego, że przed @, zawsze tak mam
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
ja z racji wieku sie maluje. i tż nie ma tu nic do powiedzenia :P bez makijazu jestem przy nim jak jedziemy na basen albo idziemy spac. na codzien sie maluje bo dodaje mi makijaz odwagi czuje sie znacznie lepiej jakas taka ...zadbana :P
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja wiele rozumiem nawet jak psrę godz. przed spotkaniem mi napisał że jest padnięty to sama go do spania wysłałam, żeby nie przyjeżdżał....---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehePrzed okresem to facet powinien w ogóle być wyrozumiał i bardzo cierpliwy dla swoje dziewczyny a lodówka powinna być ciągle pełna ja też tak mam i strasznie jest to męczące
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
ja... nic sie nie ucze na egzaminy
polegam na wlasnej wiedze ktora pamietam z wszystkich lat.. i na kolezankach ![]() moge sie pochwalic? ehe ![]() na probnych testach co w styczniu byly mialam 35/50 z ang 42/45 z matmy 41/50 z polskiego moglo byc lepiej ![]() a ty? ;p |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie tylko i widzisz, tu jest problem
![]() Ale ja o wagę się nie martwie, mam szybką przemianę materii, a nie potrafiłabym przejść na diete bo.. kocham jeść ![]() oo, a który ten numerek jeśli chodzi o jasność? ![]() I powiedz mi jakie Ty ćwiczenia robisz? Może też zaczne? ![]() Te co dziewczyny wysyłały? Podasz? ![]() Ciężkie sa?
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Buns i legs ćwiczę na nogi i pupę, bo lato idzie a ja taka nieokrzesana ![]() No niby 8 minut a ja nie mam w ogóle kondycji więc byłam nieźle zmachana po 16 minutach ale Cholerka pisała pamiętam że jej dobrze poszło więc to zależy ![]() Ja ćwiczę od czwartku a już czuję jakby było lepiej ale może to tylko moje takie wyobrażenia ![]() Edit: idę już, pasuje coś posprzątać, może się pouczyć.. także do później miłego popołudnia!
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-02-27 o 13:53 |
||
|
|
|
#172 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tu się "chwali" moja szkoła, bo dyrektor zapomniał o tych egzaminach... potem nauczyciele roblili nam samiz ang mialam 48 / 50 z polskiego nie wiem, mają mi teraz oddać, ale myślę, że w porząsiu, powiem Wam jak dostane wyniki ![]() a z matmy 34 / 50... i TO jest porażka, bo z matmy itd. zawsze byłam dobra, wszystko rozumiem a mamy naprawdę ponad normalny materiał, robimy trudne zadania, nie podręcznikowe a tu coś takiego. Porobiłam głupie błędy, cholernie. Typu źle ODJĘŁAM w tabeli i całe 4 zadania do tabeli mi zleciały na 0 ![]() coś mi nie pasowało, ale odejmowałam pare razy i to samo mi wychodziło, po prostu się zestresowałam. A ta tabela była po prostu potrzebna do zadań. Biorąc pod uwage, że naprawde przykładam się do nauki i niestety bardzo stresuje tym wszystkim. Ale gratuluje Twoich wyników ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() to ja się połacze z Tobą w bólu i też będę ćwiczyć ![]() Ćwiczyłaś już dziś? |
||
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ćwicz ćwicz fajna sprawa i samopoczucie lepsze ![]() Ćwiczyłam bo dziś sobota to mam czas, jak będę miała jeszcze siły to wieczorem poćwiczę tak jak w tygodniu ale to się zobaczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to ide na humanistyczny do liceum a patrz ile mam z polskiego taki zal w ogole ale dostac sie dostane spokojnie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ja uciekam... wpadnę do Was późnym wieczorem
![]()
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow u mnie w miare ok. TZ jest w krk na uczelni wiec sie w ten weekend nie widzimy( ostatnio widzielismy sie w niedziele) ale na szczescie dzwoni codzinnie i mnie budzi:P
poza tym z jego mama to sie okazalo ze miala wyrostek. uff ciesze sie ze to nic z tym jej rakiem zwiazanego. ale sie TZ strachu najadl a ja przy nim. staram sie zapelnic sobie jakos czas, mam nadzieje ze w poniedzialek wreszcie zobacze swojego TZa a u Ciebie jak?
|
#178 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj za mnie kciuki, żebym takich błędów nie waliła ![]() a Ty gdzie mieszkasz? już wybrane lo? Cytat:
![]() u mnie tj, pisze nauka + stres, ale z TŻtem super ![]() a Ty kochana ćwiczysz tam te abs? Kochajmnie bo ja właśnie przećwiczyłam to co mi wysłałaś, fajnie, mam nadzieję, że podziała nóżki lepiej poszły, ale ogólnie najgorzej, choć to nie takie proste jak się wydaje
|
||
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja.. ja mieszkam w Nowej Debie.. inaczej okreslic.. jest tu poligon i jakies 19 km od Tarnobrzega.. a liceum wybrane kierunek i w ogole a ty?
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-02-27 o 14:39 |
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja również, tylko żebym się dostała ![]() a jaki kierunek? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

beznadzieja.
pizza..
tylko o zmiane planów
ale luz powiedzialam spoko i uruchomilam wlasnego grata 

21. 04.2014