![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
![]() Aaa dobrze, o mały włos a byłaby mała sprzeczka z Tż, ale szybko zmienił się temat i mam nadzieje że dzisiaj już jej nie dokończymy ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jeszcze nie ćwiczyłam, wpadłam na pomysł... zamiast wyciągać tż do jakiś barów, sama zrobię pizzę
![]()
#153 |
Rozeznanie
|
Co do makijażu, pierwszy podkład kupiłam sobie jakieś 2 miesiące temu i użyłam go z 3 razy
![]() W ogóle prawie się nie maluję,a w moim wieku to już chyba nie wypada nie malować się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, są tańsze, ale boję się, że coś sobie popsuję z oczkami... Będę musiała się wybrać, niestety za kasiorę, bo na NFZ trudno się dostać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madame pisała, że musiała zmyć makijaż bo tż nie lubi... to tak jak mój, ![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
ja mam jasna karnacje wiec cala zime uzywałam Vichy Aera Teint Pure-aksamitna konsystencja i zadnego efektu maski najlepszy podklad jaki w zyciu znalazlam, niestety jest dosc drogi ok. 70 zł
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-02-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A nie masz jakiś badań robionych czy coś? ![]() moja koleżanka ma mniej trochę i dostała chyba skierowanie z tego co pamiętam Cytat:
![]() Boże jaki ze mnie łakomczuch. ![]() A Wy tu cały czas o jedzeniu.. naleśniki, pizza.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: a źle przeczytałam ![]() to zależy jaką masz cere bo jak ładną bez żadnych krostek czy coś itd to po co masz nakładać na nią cokolwiek ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-02-27 o 13:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi tez sie plany nie raz zmieniaja i to tak ze albo sie spozniam do niego 3-5 godz albo w ogole sie nie widzimy. on sie zlosci? tak.. ale nie robi mi awantur czy cos tylko napisze mi esa ze mu smutno. a ja obiecuje mu ze kolejny dzien jest dla niego. i jak dotrzymuje obietnicy to jest spoko.. gorzej jak nie dotrzymuje. nie pyta czemu sie spoznie czy cos.. to wychodzi potem kiedy na spokojnie rozmawiamy. i jest dobrze nikt sie na nikogo nie zlosci. tylko po prostu jest smutno ale trzeba rozumiec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Świetnie podkreślają moje błękitne oczy ![]() Mój też mi truje czasami, że bez makijażu dobrze wyglądam, mam ładną cerę, nie muszę sie malować. Ale kiedy sie umaluje tez slysze same komplementy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() E.J fajnie że już wszystko wyjaśnione ![]() ![]() co do podkładu to używam Maybelline pure.liquid mineral ![]() ![]() Znałam lepsze, ale wysuszały mi buzie za bardzo, albo zanieczyszczały niestety Myszunia co u Ciebie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
ja z racji wieku sie maluje. i tż nie ma tu nic do powiedzenia :P bez makijazu jestem przy nim jak jedziemy na basen albo idziemy spac. na codzien sie maluje bo dodaje mi makijaz odwagi czuje sie znacznie lepiej jakas taka ...zadbana :P
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przed okresem to facet powinien w ogóle być wyrozumiał i bardzo cierpliwy dla swoje dziewczyny a lodówka powinna być ciągle pełna ![]() ja też tak mam i strasznie jest to męczące ![]()
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
ja... nic sie nie ucze na egzaminy
![]() ![]() moge sie pochwalic? ehe ![]() na probnych testach co w styczniu byly mialam 35/50 z ang 42/45 z matmy 41/50 z polskiego ![]() moglo byc lepiej ![]() a ty? ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
a ja nie tylko i widzisz, tu jest problem
![]() Ale ja o wagę się nie martwie, mam szybką przemianę materii, a nie potrafiłabym przejść na diete bo.. kocham jeść ![]() oo, a który ten numerek jeśli chodzi o jasność? ![]() I powiedz mi jakie Ty ćwiczenia robisz? Może też zaczne? ![]() Te co dziewczyny wysyłały? Podasz? ![]() Ciężkie sa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Buns i legs ćwiczę na nogi i pupę, bo lato idzie a ja taka nieokrzesana ![]() No niby 8 minut a ja nie mam w ogóle kondycji więc byłam nieźle zmachana po 16 minutach ![]() ![]() Ja ćwiczę od czwartku a już czuję jakby było lepiej ![]() ![]() Edit: idę już, pasuje coś posprzątać, może się pouczyć.. ![]() ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-02-27 o 13:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z ang mialam 48 / 50 z polskiego nie wiem, mają mi teraz oddać, ale myślę, że w porząsiu, powiem Wam jak dostane wyniki ![]() a z matmy 34 / 50... i TO jest porażka, bo z matmy itd. zawsze byłam dobra, wszystko rozumiem a mamy naprawdę ponad normalny materiał, robimy trudne zadania, nie podręcznikowe a tu coś takiego. Porobiłam głupie błędy, cholernie. Typu źle ODJĘŁAM w tabeli i całe 4 zadania do tabeli mi zleciały na 0 ![]() coś mi nie pasowało, ale odejmowałam pare razy i to samo mi wychodziło, po prostu się zestresowałam. A ta tabela była po prostu potrzebna do zadań. Biorąc pod uwage, że naprawde przykładam się do nauki i niestety bardzo stresuje tym wszystkim. Ale gratuluje Twoich wyników ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() to ja się połacze z Tobą w bólu i też będę ćwiczyć ![]() Ćwiczyłaś już dziś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ćwicz ćwicz fajna sprawa i samopoczucie lepsze ![]() Ćwiczyłam bo dziś sobota to mam czas, jak będę miała jeszcze siły to wieczorem poćwiczę tak jak w tygodniu ale to się zobaczy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Ok, ja uciekam... wpadnę do Was późnym wieczorem
![]() ![]()
#177 |
Zakorzenienie
|
Yellow u mnie w miare ok. TZ jest w krk na uczelni wiec sie w ten weekend nie widzimy( ostatnio widzielismy sie w niedziele) ale na szczescie dzwoni codzinnie i mnie budzi:P
poza tym z jego mama to sie okazalo ze miala wyrostek. uff ciesze sie ze to nic z tym jej rakiem zwiazanego. ale sie TZ strachu najadl a ja przy nim. staram sie zapelnic sobie jakos czas, mam nadzieje ze w poniedzialek wreszcie zobacze swojego TZa ![]()
#178 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj za mnie kciuki, żebym takich błędów nie waliła ![]() a Ty gdzie mieszkasz? już wybrane lo? Cytat:
![]() u mnie tj, pisze nauka + stres, ale z TŻtem super ![]() a Ty kochana ćwiczysz tam te abs? Kochajmnie bo ja właśnie przećwiczyłam to co mi wysłałaś, fajnie, mam nadzieję, że podziała ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-02-27 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja również, tylko żebym się dostała ![]() a jaki kierunek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.