|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
chyba bym uciekła ![]() mój wymyślił, że jak będzie chciał się oświadczyć, to w tajemnicy przede mną przyjdzie wcześniej zapytać moich rodziców
|
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to wyjeżdżam 13stego i wracam 19stego (nie wiem o której godzinie). Tak więc zostawię którejś z dziewczyn mój numer telefonu i będę prosić o jakiś kontakt Chociaż może TŻ pozwoli mi czasem wleźć na wizaż jak będziemy we Włoszech i będę z grubsza na bieżąco Jejjjjj już się nie mogę doczekać spotkania![]() Aha miałabym prośbę-jako,że chyba będę pociągiem i Kawka też i może któraś jeszcze też-spotkajmy się gdzieś w okolicach dworca.Nie wiem no,na ul Stawowej czy coś. Bo ja niezbyt orientuję się w autobusach i tramwajach Katowickich-mój wydział jest na ul.Bankowej niedaleko dworca,jak tam mieszkałam na 1 roku to tez miałam tak blisko,że nie musiałam korzystać z komunikacji miejskiej.Tak więc nie znam się co gdzie jedzie ![]() Właśnie wróciłam od Brata.Matiemu już idą ząbki.Bidulek jest ![]() Tak patrzyłam na niego i ciągle miałam w pamięci to zdjęcie...znów się prawie popłakałam,że ktoś może coś takiego zrobić ![]() I widziałam wręczanie medalu Justynie. Ale miałam łzy w oczach jak zagrali NASZ HYMN
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha i gdzie idziemy? Ile z tymi zębami się trzeba namęczyć. Ale wyjdą mu to będzie mógł wszystko gryźć, a nie takie miksowane wszystko.
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Kawucha, Motylku, ja obliczenia robiłam na podstawie tej strony: http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html , posilkowalam sie watkiem na wizazu, bo nie znam francuskiego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404787
I wiecie co, ja chyba jestem jakaś nieczuła. Niewiele rzeczy mnie poraża, wzrusza, rozczula. Nie potrafię płakać na widok nieżywego zwierzaka ani wyskrobanego dziecka. Jedyną rzeczą, która potrafi doprowadzić mnie do łez (oprócz cebuli i niektórych filmów :P ) jest nieszczęście, ktore spotyka bliskie mi osoby. Wiem, jestem egoistką... |
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
no pogoda dziś piękna,gdyby jeszcze ten śnieg stopniał
![]() Cytat:
Ty też? ![]() Cytat:
Carmi a ja za to jestem strasznie płaczliwa i wszystko mnie rozczula podobnie jak Motylka
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-28 o 12:49 |
||
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia tak wiem
Są żele,gryzaczki specjalne.Ale i tak jest niespokojny.Za to jak przyjechaliśmy to tak się cieszył na nasz widok i tak wierzgał nogami Chciałby już mówić,siadać,biegać,bawić się.Mój mój mójAntii toż mu powiedziałam na pocieszenie,że jak mu ząbki urosną to mu dam kabanosa ![]() To się powymieniamy numerami Hmm pod dworcem w sumie dużo ludzi...pomyślimy jeszcze![]() A gdzie iść to może Wy zaproponujcie. Bo ja kiedyś chodziłam tylko do Spiżu lub Rawy
|
#3547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cudo normalnie ![]() no to lece wasze foty oblukac ![]() a bylam obejrzec nowy pasaz w tesco naszym - wczoraj otwierali i mamy Orsaya w Jeleniej w koncu ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- super fotki slicznych zazdrosnic
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I obawiam się, że w Katowicach to wszędzie jest sporo ludzi, ale jeszcze przemyślimy, ze zdjęć też się już trochę znamy.
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee zrobiłam te rubryczki Ducana i mi wyszło,że mam schudnąć tylko 1,5 kg od jutra do 28.03. Aaa to bez kitu.To ja to prędzej zrzucę przez ruch.
A poza tym to ja jem dużo z dań,które wysłała mi Gwizdaczek,więc dla mnie to bez sensu.
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mnie widzi to łapie mnie za włosy:P:P ale takie dzieciaczki małe są słodkieee
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba chodzi o to, że ja też nie mogę schudnąć, bo mam dobrą wagę. Może i wagę dobrą, ale brzuszek za duży...
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3554 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wiem że off top'uje ale muszę się odezwać
Cytat:
Cytat:
dlatego właśnie nie piszę tego na okrągło ale TAK BĘDZIEMY MIEĆ WESELE W REMIZIE! nie pisałam tego bo wiedziałam że właśnie taka będzie wasza reakcja większość tutaj marzy o pięknej sali w pięknym hotelu/restauracji a to nie jest moja bajka fakt patrzymy na koszty za wynajecie remizy na tydzień zapłacimy ok1200-1300zł więc to jest śmiesznie mało a za wyśmienitą kucharkę zapłacimy 2600zł ale nie to są najważniejsze Ilsa to że Ty trafiłaś na takie wesele w remizie nie znaczy że każde takie są, ja mam podobna opinię na temat wesel w "bogatych" lokalach ale nie generalizuję wszystkich i nie narzucam swojego zdania nikomu pewnie się na mnie za to oburzysz ale jakoś nie specjalnie mnie to obchodzi..........Cytat:
Cytat:
dla mnie nie jest ważne miejsce a to z kim spędzę ten dzień, ważne jest to kto ze mną będzie dzielił w tym dniu szczęście ![]() "odmawiając sobie" wydania kasy na niedorzecznie drogi lokal który dla mnie jest zupełnie niepotrzebny uzyskam fundusze potrzebne na wyremontowanie/umeblowanie domu z którego będziemy korzystać lata ale nie uważam przy tym że każdy ma tak robić jeśli ktoś ma na bogate wesele i później ma na dom to ma wiele szczęścia i jak najbardziej powinien z tego korzystać ja niestety takiego szczęścia nie mam, wiadomo rodzice pomogą jak tylko będą mogli ale do większości musimy dojść sami a na wykończenie domu będzie nam potrzebna ok 150 000zł więc każda zaoszczędzona gotówka jest mile widziana a w oszczędzaniu jak w życiu trzeba zachować rozsądek..........na razie tyle ode mnie..........
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-02-28 o 13:48 |
||||
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam laseczki do Tża
miłego dnia
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Grape mi tam wszystko jedno gdzie kto ma wesele, byle było na poziomie i zabawa była fajna. Mój kuzyn z Narzeczoną będą mieć wesele z remizie z kucharką, bo wyszło im 250 osób do zaproszenia, więc koszty w lokalu byłyby olbrzymie. Ale mają sprawdzone miejsce, sprawdzwony catering, biorą fajny zespół i chętnie pójdę na to wesele i będę się świetnie bawić (mam nadzieję), chociaż to też nie są moje klimaty. Słyszałam o kiepskich weselach w remizach i o kiepskich weselach z jazzbandami w restauracjach. Nie można generalizować
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- a jesli chodzi o inne trendy slubne- typu okroągłe stoliki, jazzbandy i pokaz sztucznych ogni- to nie moja bajka. po pierwsze, ze preferuje wesele biesiadne, po drugie, ze szkoda kasy :P
|
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w której będę gotować pyszne obiadki dla rodzinki wspominając wesele
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam ze spaceru z Tztem jest boskoooooooo
Carmi dzięki za linki Grape prawda jest taka że nikomu nie dogodzisz a to ma być Wasz dzień Ja jesli kiedykolwiek bedę rać slub to wogole wesela robić nie będę, szybki ślub i koniec
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ale piękna pogoda, aż chce się wyjść na spacer ![]() Zjem obiadek i jadę do kuzynki ![]() Miłego popołudnia
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma inne priorytety według których podąża i niech tak pozostanie ![]() a u nas pogoda piękna, słońce świeci a ja mam ochotę wskoczyć pod kołdrę i obudzić się za 3 lata...............
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Brownies w piekarniku, zaraz zrobię jakiś szybki obiadek i oglądam 1 odcinek Glee, podobno najlepszy serial 2009 r. - nowość.
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide do kina dzisiaj
na "Nine" chyba bo nic innego w miare ciekawego nie graja u nas w kinach - kolega mnie wyciaga juz od miesiaca gdzies wiec ja go wyciagne na musical hehe
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi zrobiłam test i cos dziwnego w nim jest wpisałam wymażoną wagę 70 kg a w wynikach wwyszlo mi 72,3 kg (waga finalna) i nie wiem o co chodzi
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
B. mnie zmusił do zrobienia brownies... hm..może "przekonał" byłoby lepszym słowem
![]() Kawcia nie wiem co Ci doradzić. Ja ten test robilam tylko raz, moze coś pokićkałaś z francuskim? |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłaś to nowe z karmelem??
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
a no nic ciekawego poza mega zmęczeniem psychicznym i fizycznym
tyle co wróciłam z "urlopu" a już nie pamiętam co to takiego
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka ja też wpisałam niższą wagę niż ta co mi wyszła.Widać ta moja wymarzona to za mało
![]() Grape no pewnie-każdy robi jak chce Zwłaszcza,że masz sprawdzoną tę remizę. U mnie w okolicy nie ma żadnych fajnych,chociaż jak mówiłam-to z kolei nie jest moja bajka. Mój Brat miał w domu weselnym i było super,ale akurat ja bym tam wesela nie chciała,bo to do mnie nie pasuje.Żyjmy i dajmy żyć innym...(chociaż w sumie to nie odnosi się do tego wątku-my tu siebie szanujemy nawzajem...problemy z tym mają osoby z zewnątrz).A Claris napisała tamto pod wpływem emocji wiesz?Nie denerwuj się
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

. Co innego jak po oświadczynach M. pójdzie do rodziców i poprosi o moją rękę
chyba bym uciekła 

ale nie generalizuję wszystkich i nie narzucam swojego zdania nikomu pewnie się na mnie za to oburzysz ale jakoś nie specjalnie mnie to obchodzi..........