Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 12:19   #3541
_Remedios
Zadomowienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Crozee zaręczyny przy rodzicach to chyba mój największy koszmar
A ostatnio jechaliśmy gdzieś z rodzicami to mama powiedziała, że tatuś jej się tak ładnie oświadczył, no to dociekałam jak, no i też było to przy rodzicach. Zapowiedziałam im od razu że czasy się zmieniły i niech nie liczą, że my się w ten sposób zaręczymy . Co innego jak po oświadczynach M. pójdzie do rodziców i poprosi o moją rękę
no właśnie dla mnie też to koszmar, a moja kumpela z pracy sama z facetem zorganizowała takie zaręczyny przy rodzicach , rodzeństwu, babcie, dziadkowie, wujki ciocie chyba bym uciekła

mój wymyślił, że jak będzie chciał się oświadczyć, to w tajemnicy przede mną przyjdzie wcześniej zapytać moich rodziców
Stary 2010-02-28, 12:38   #3542
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzi ja zrobiłam sobie obliczenia na tej stronie Dukana. Wg niej na I fazie powinnam być 2 dni, a na drugiej 1,5 miesiąca.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Dzi ja obliczyłam na tej stronce, że na pierwszej fazie powinnam być 2 dni, a na drugiej ok. 1,5 miesiąca...

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Kurcze, nie wysyła mi postów :/ w każdym razie chciałam się odnieść do diety Dzi. Na tej stronce obliczyłam, że n 1 fazie mam być 2 dni, a na drugiej ok. 1,5 miesiaca.
Carmi zarzuć linka do tej stronki.Bo napaliłam moją Mamusię

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Właśnie obejrzałam sobie wasze zdjęcia ze spotkania i jeszcze baaardziej zazdroszczę.
Ale nasze spotkanie 20.03 będzie jeszcze lepsze i nam będą zazdrościć, a co!
Też obejrzałam.Ale faaaaaajnieeee.Jejuuu już nie mogę się doczekać 20 marca.
W ogóle to wyjeżdżam 13stego i wracam 19stego (nie wiem o której godzinie). Tak więc zostawię którejś z dziewczyn mój numer telefonu i będę prosić o jakiś kontakt Chociaż może TŻ pozwoli mi czasem wleźć na wizaż jak będziemy we Włoszech i będę z grubsza na bieżąco Jejjjjj już się nie mogę doczekać spotkania

Aha miałabym prośbę-jako,że chyba będę pociągiem i Kawka też i może któraś jeszcze też-spotkajmy się gdzieś w okolicach dworca.Nie wiem no,na ul Stawowej czy coś. Bo ja niezbyt orientuję się w autobusach i tramwajach Katowickich-mój wydział jest na ul.Bankowej niedaleko dworca,jak tam mieszkałam na 1 roku to tez miałam tak blisko,że nie musiałam korzystać z komunikacji miejskiej.Tak więc nie znam się co gdzie jedzie

Właśnie wróciłam od Brata.Matiemu już idą ząbki.Bidulek jest
Tak patrzyłam na niego i ciągle miałam w pamięci to zdjęcie...znów się prawie popłakałam,że ktoś może coś takiego zrobić

I widziałam wręczanie medalu Justynie. Ale miałam łzy w oczach jak zagrali NASZ HYMN

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:45   #3543
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Carmi zarzuć linka do tej stronki.Bo napaliłam moją Mamusię

Też obejrzałam.Ale faaaaaajnieeee.Jejuuu już nie mogę się doczekać 20 marca.
W ogóle to wyjeżdżam 13stego i wracam 19stego (nie wiem o której godzinie). Tak więc zostawię którejś z dziewczyn mój numer telefonu i będę prosić o jakiś kontakt Chociaż może TŻ pozwoli mi czasem wleźć na wizaż jak będziemy we Włoszech i będę z grubsza na bieżąco Jejjjjj już się nie mogę doczekać spotkania

Aha miałabym prośbę-jako,że chyba będę pociągiem i Kawka też i może któraś jeszcze też-spotkajmy się gdzieś w okolicach dworca.Nie wiem no,na ul Stawowej czy coś. Bo ja niezbyt orientuję się w autobusach i tramwajach Katowickich-mój wydział jest na ul.Bankowej niedaleko dworca,jak tam mieszkałam na 1 roku to tez miałam tak blisko,że nie musiałam korzystać z komunikacji miejskiej.Tak więc nie znam się co gdzie jedzie

Tak patrzyłam na niego i ciągle miałam w pamięci to zdjęcie...znów się prawie popłakałam,że ktoś może coś takiego zrobić

I widziałam wręczanie medalu Justynie. Ale miałam łzy w oczach jak zagrali NASZ HYMN
Ja bym proponowała spotkać się przed dworcem, tam przed schodami, koło przystanku tramwajowego, o ile wszystkie dziewczynki będą wiedzieć gdzie to. Proponuję też wymienić się nr telefonów i w razie czego będziemy szukać wszystkie zagubione.
Aha i gdzie idziemy?

Ile z tymi zębami się trzeba namęczyć. Ale wyjdą mu to będzie mógł wszystko gryźć, a nie takie miksowane wszystko.
Stary 2010-02-28, 12:47   #3544
carmelova
Zakorzenienie

Kawucha, Motylku, ja obliczenia robiłam na podstawie tej strony: http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html , posilkowalam sie watkiem na wizazu, bo nie znam francuskiego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404787

I wiecie co, ja chyba jestem jakaś nieczuła. Niewiele rzeczy mnie poraża, wzrusza, rozczula. Nie potrafię płakać na widok nieżywego zwierzaka ani wyskrobanego dziecka. Jedyną rzeczą, która potrafi doprowadzić mnie do łez (oprócz cebuli i niektórych filmów :P ) jest nieszczęście, ktore spotyka bliskie mi osoby. Wiem, jestem egoistką...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:48   #3545
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Idę, mój TŻ zabiera mnie na spacer w tą wspaniałą pogodę
no pogoda dziś piękna,gdyby jeszcze ten śnieg stopniał

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Nie, nie jestem bi-Madzią W teście na orientację wyszło, że jestem gejem
o kurde Ty też?

Cytat:

no takie dzieciaczki są biedne przez ząbkowanie ale są jakieś żele które uśmieżają bol..

Carmi a ja za to jestem strasznie płaczliwa i wszystko mnie rozczula podobnie jak Motylka

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:49
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:53   #3546
butterfly20
Zakorzenienie

Madzia tak wiem Są żele,gryzaczki specjalne.Ale i tak jest niespokojny.Za to jak przyjechaliśmy to tak się cieszył na nasz widok i tak wierzgał nogami Chciałby już mówić,siadać,biegać,bawić się.Mój mój mój

Antii toż mu powiedziałam na pocieszenie,że jak mu ząbki urosną to mu dam kabanosa

To się powymieniamy numerami Hmm pod dworcem w sumie dużo ludzi...pomyślimy jeszcze

A gdzie iść to może Wy zaproponujcie. Bo ja kiedyś chodziłam tylko do Spiżu lub Rawy

Stary 2010-02-28, 12:59   #3547
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
arrakis to super! a jakiego oleu używasz? ja mam taki z mazideł i chyba muszę wreszcie zacząć używać, skoro jest taki efekt.
no nie wiem jakiego - w sklepie ze zdrowa zywnoscia kupilam - to chyba w sumie obojetnie jaki...

Cytat:
A nie mówiłam, że będziesz zadowolona?

To bez różnicy jakiej firmy Olej to olej, działa tak samo
ano mowilas mowilas cudo normalnie

no to lece wasze foty oblukac

a bylam obejrzec nowy pasaz w tesco naszym - wczoraj otwierali i mamy Orsaya w Jeleniej w koncu

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

super fotki slicznych zazdrosnic
Stary 2010-02-28, 13:00   #3548
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia tak wiem Są żele,gryzaczki specjalne.Ale i tak jest niespokojny.Za to jak przyjechaliśmy to tak się cieszył na nasz widok i tak wierzgał nogami Chciałby już mówić,siadać,biegać,bawić się.Mój mój mój

Antii toż mu powiedziałam na pocieszenie,że jak mu ząbki urosną to mu dam kabanosa

To się powymieniamy numerami Hmm pod dworcem w sumie dużo ludzi...pomyślimy jeszcze

A gdzie iść to może Wy zaproponujcie. Bo ja kiedyś chodziłam tylko do Spiżu lub Rawy
To może ta Hipnoza o której mówiła naj? Nigdy tam nie byłam, ale chyba całkiem fajnie tam jest. (z tego co oglądałam w necie)

I obawiam się, że w Katowicach to wszędzie jest sporo ludzi, ale jeszcze przemyślimy, ze zdjęć też się już trochę znamy.
Stary 2010-02-28, 13:06   #3549
butterfly20
Zakorzenienie

Eeee zrobiłam te rubryczki Ducana i mi wyszło,że mam schudnąć tylko 1,5 kg od jutra do 28.03. Aaa to bez kitu.To ja to prędzej zrzucę przez ruch.
A poza tym to ja jem dużo z dań,które wysłała mi Gwizdaczek,więc dla mnie to bez sensu.

Stary 2010-02-28, 13:08   #3550
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
heeh to tak jak mój chrześniak jak mnie widzi to łapie mnie za włosy:P:P ale takie dzieciaczki małe są słodkieee
Stary 2010-02-28, 13:18   #3551
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Eeee zrobiłam te rubryczki Ducana i mi wyszło,że mam schudnąć tylko 1,5 kg od jutra do 28.03. Aaa to bez kitu.To ja to prędzej zrzucę przez ruch.
A poza tym to ja jem dużo z dań,które wysłała mi Gwizdaczek,więc dla mnie to bez sensu.
a mi napisali, ze mam w ogole nie chudnac bo moje parametry sa dobre - tak przynajmniej zrozumialam - a nie sa dobre bo kiedys bylam chudsza niz teraz
Stary 2010-02-28, 13:36   #3552
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a mi napisali, ze mam w ogole nie chudnac bo moje parametry sa dobre - tak przynajmniej zrozumialam - a nie sa dobre bo kiedys bylam chudsza niz teraz
Też sobie uzupełniłam, ale niestety nie znam francuskiego w ogóle.
Ale chyba chodzi o to, że ja też nie mogę schudnąć, bo mam dobrą wagę.
Może i wagę dobrą, ale brzuszek za duży...
Stary 2010-02-28, 13:42   #3553
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Też sobie uzupełniłam, ale niestety nie znam francuskiego w ogóle.
Ale chyba chodzi o to, że ja też nie mogę schudnąć, bo mam dobrą wagę.
Może i wagę dobrą, ale brzuszek za duży...
no wlasnie o to chodzi - ze waga ok ale tej faldki na brzuchu by sie chetnie pozbylo
Stary 2010-02-28, 13:47   #3554
Grapefrutka
Zakorzenienie

wiem że off top'uje ale muszę się odezwać

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Powiem Wam tyle, gdybym miała robić wesele na siłę w jakiejś remizie strażackiej czy na sali na ogródkach działkowych, bo taki bym miała budżet, to bym wolała nie mieć żadnego wesela Ale nieeeee, lepiej brać co jest, pokazać, że "da się" a potem wyżywać się na innych za swoje niespełnione marzenia
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
może to jest jej marzenie ale jak ja się nasłuchałam o imprezach w remizie, gdzie dziewczyny są gwałcone i ludzie się biją to wolę, żeby mieli jakieś stoliki i porządne jedzenie no i oczywiście toalety. Remiza w ogóle nie jest ślubna
wiecie co?? myślałam że macie więcej oleju w głowie.......
dlatego właśnie nie piszę tego na okrągło ale TAK BĘDZIEMY MIEĆ WESELE W REMIZIE! nie pisałam tego bo wiedziałam że właśnie taka będzie wasza reakcja większość tutaj marzy o pięknej sali w pięknym hotelu/restauracji a to nie jest moja bajka ale nie krytykuję was bo każdy wybiera to co mu sie podoba, to co lubi. My nie wybraliśmy remizy bo mamy mocno okrojony budżet czy też bierzemy to co jest pod ręką, wybraliśmy ją bo ją znamy, wiemy że będziemy się w niej dobrze bawić i na pewno nie będzie nikt nikogo gwałcił fakt patrzymy na koszty za wynajecie remizy na tydzień zapłacimy ok1200-1300zł więc to jest śmiesznie mało a za wyśmienitą kucharkę zapłacimy 2600zł ale nie to są najważniejsze najważniejsze jest to jak my się będziemy czuli w tym ważnym dla nas dniu.

Ilsa to że Ty trafiłaś na takie wesele w remizie nie znaczy że każde takie są, ja mam podobna opinię na temat wesel w "bogatych" lokalach ale nie generalizuję wszystkich i nie narzucam swojego zdania nikomu pewnie się na mnie za to oburzysz ale jakoś nie specjalnie mnie to obchodzi..........

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Eeeee no nie przesadzajmy, ja tam nie mam nic przeciwko weselom w remizach(co nie, Grape) i wiem ze jedzenie może być super, zabawa też, ale to zależy przede wszystkim od organizacji
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
to nie zależy od remizy, tylko od gości

jak ktoś marzy o remizie, to spoko. byłam na kilku takich weselach i nie mój klimat - tyle ale objeżdżanie kogoś, bo chce mieć coś innego jest... no właśnie
a dla was laseczki
dla mnie nie jest ważne miejsce a to z kim spędzę ten dzień, ważne jest to kto ze mną będzie dzielił w tym dniu szczęście
"odmawiając sobie" wydania kasy na niedorzecznie drogi lokal który dla mnie jest zupełnie niepotrzebny uzyskam fundusze potrzebne na wyremontowanie/umeblowanie domu z którego będziemy korzystać lata ale nie uważam przy tym że każdy ma tak robić jeśli ktoś ma na bogate wesele i później ma na dom to ma wiele szczęścia i jak najbardziej powinien z tego korzystać ja niestety takiego szczęścia nie mam, wiadomo rodzice pomogą jak tylko będą mogli ale do większości musimy dojść sami a na wykończenie domu będzie nam potrzebna ok 150 000zł więc każda zaoszczędzona gotówka jest mile widziana a w oszczędzaniu jak w życiu trzeba zachować rozsądek..........

na razie tyle ode mnie..........
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2010-02-28 o 13:48
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:06   #3555
madziamacius8786
Zakorzenienie

uciekam laseczki do Tża miłego dnia
Stary 2010-02-28, 14:07   #3556
carmelova
Zakorzenienie

Grape mi tam wszystko jedno gdzie kto ma wesele, byle było na poziomie i zabawa była fajna. Mój kuzyn z Narzeczoną będą mieć wesele z remizie z kucharką, bo wyszło im 250 osób do zaproszenia, więc koszty w lokalu byłyby olbrzymie. Ale mają sprawdzone miejsce, sprawdzwony catering, biorą fajny zespół i chętnie pójdę na to wesele i będę się świetnie bawić (mam nadzieję), chociaż to też nie są moje klimaty. Słyszałam o kiepskich weselach w remizach i o kiepskich weselach z jazzbandami w restauracjach. Nie można generalizować
Stary 2010-02-28, 14:09   #3557
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

a dla was laseczki
dla mnie nie jest ważne miejsce a to z kim spędzę ten dzień, ważne jest to kto ze mną będzie dzielił w tym dniu szczęście
"odmawiając sobie" wydania kasy na niedorzecznie drogi lokal który dla mnie jest zupełnie niepotrzebny uzyskam fundusze potrzebne na wyremontowanie/umeblowanie domu z którego będziemy korzystać lata ale nie uważam przy tym że każdy ma tak robić jeśli ktoś ma na bogate wesele i później ma na dom to ma wiele szczęścia i jak najbardziej powinien z tego korzystać ja niestety takiego szczęścia nie mam, wiadomo rodzice pomogą jak tylko będą mogli ale do większości musimy dojść sami a na wykończenie domu będzie nam potrzebna ok 150 000zł więc każda zaoszczędzona gotówka jest mile widziana a w oszczędzaniu jak w życiu trzeba zachować rozsądek..........

na razie tyle ode mnie..........
zgadzam sie, madrze napisałas, Graputko

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

a jesli chodzi o inne trendy slubne- typu okroągłe stoliki, jazzbandy i pokaz sztucznych ogni- to nie moja bajka. po pierwsze, ze preferuje wesele biesiadne, po drugie, ze szkoda kasy :P
Stary 2010-02-28, 14:15   #3558
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape mi tam wszystko jedno gdzie kto ma wesele, byle było na poziomie i zabawa była fajna. Mój kuzyn z Narzeczoną będą mieć wesele z remizie z kucharką, bo wyszło im 250 osób do zaproszenia, więc koszty w lokalu byłyby olbrzymie. Ale mają sprawdzone miejsce, sprawdzwony catering, biorą fajny zespół i chętnie pójdę na to wesele i będę się świetnie bawić (mam nadzieję), chociaż to też nie są moje klimaty. Słyszałam o kiepskich weselach w remizach i o kiepskich weselach z jazzbandami w restauracjach. Nie można generalizować

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
zgadzam sie, madrze napisałas, Graputko

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

a jesli chodzi o inne trendy slubne- typu okroągłe stoliki, jazzbandy i pokaz sztucznych ogni- to nie moja bajka. po pierwsze, ze preferuje wesele biesiadne, po drugie, ze szkoda kasy :P
ja wole po prosty lepiej spożytkować tą kasę niż wydać ogrom na dwa dni wesela z którego pozostaną nam tylko wspomnienia/zdjęcia, wole mieć wspaniałe wspomnienia/zdjęcia i piękną kuchnię na przykład w której będę gotować pyszne obiadki dla rodzinki wspominając wesele
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2010-02-28, 14:16   #3559
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

właśnie wróciłam ze spaceru z Tztem jest boskoooooooo

Carmi dzięki za linki

Grape prawda jest taka że nikomu nie dogodzisz a to ma być Wasz dzień

Ja jesli kiedykolwiek bedę rać slub to wogole wesela robić nie będę, szybki ślub i koniec

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:23   #3560
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry

Ale piękna pogoda, aż chce się wyjść na spacer a Tż'a nie ma

Zjem obiadek i jadę do kuzynki

Miłego popołudnia
Stary 2010-02-28, 14:28   #3561
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Grape prawda jest taka że nikomu nie dogodzisz a to ma być Wasz dzień
dokładnie
każdy ma inne priorytety według których podąża i niech tak pozostanie

a u nas pogoda piękna, słońce świeci a ja mam ochotę wskoczyć pod kołdrę i obudzić się za 3 lata...............
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2010-02-28, 14:35   #3562
carmelova
Zakorzenienie

Brownies w piekarniku, zaraz zrobię jakiś szybki obiadek i oglądam 1 odcinek Glee, podobno najlepszy serial 2009 r. - nowość.
Stary 2010-02-28, 14:39   #3563
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Brownies w piekarniku, zaraz zrobię jakiś szybki obiadek i oglądam 1 odcinek Glee, podobno najlepszy serial 2009 r. - nowość.
Nie chciało się trzeć marchewki?
Stary 2010-02-28, 14:39   #3564
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a ja ide do kina dzisiaj na "Nine" chyba bo nic innego w miare ciekawego nie graja u nas w kinach - kolega mnie wyciaga juz od miesiaca gdzies wiec ja go wyciagne na musical hehe
Stary 2010-02-28, 14:43   #3565
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Carmi zrobiłam test i cos dziwnego w nim jest wpisałam wymażoną wagę 70 kg a w wynikach wwyszlo mi 72,3 kg (waga finalna) i nie wiem o co chodzi

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:51   #3566
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Nie chciało się trzeć marchewki?
B. mnie zmusił do zrobienia brownies... hm..może "przekonał" byłoby lepszym słowem

Kawcia
nie wiem co Ci doradzić. Ja ten test robilam tylko raz, moze coś pokićkałaś z francuskim?
Stary 2010-02-28, 15:18   #3567
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Carmi zrobiłam test i cos dziwnego w nim jest wpisałam wymażoną wagę 70 kg a w wynikach wwyszlo mi 72,3 kg (waga finalna) i nie wiem o co chodzi
Bo może to Twoje przeznaczenie żeby ważyć 72,3 kg?
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 15:21   #3568
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
zrobiłaś to nowe z karmelem??
Stary 2010-02-28, 15:29   #3569
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Grape odbiór??Co tam u Ciebie?
a no nic ciekawego poza mega zmęczeniem psychicznym i fizycznym tyle co wróciłam z "urlopu" a już nie pamiętam co to takiego
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2010-02-28, 15:31   #3570
butterfly20
Zakorzenienie

Kawka ja też wpisałam niższą wagę niż ta co mi wyszła.Widać ta moja wymarzona to za mało

Grape no pewnie-każdy robi jak chce Zwłaszcza,że masz sprawdzoną tę remizę. U mnie w okolicy nie ma żadnych fajnych,chociaż jak mówiłam-to z kolei nie jest moja bajka. Mój Brat miał w domu weselnym i było super,ale akurat ja bym tam wesela nie chciała,bo to do mnie nie pasuje.Żyjmy i dajmy żyć innym...(chociaż w sumie to nie odnosi się do tego wątku-my tu siebie szanujemy nawzajem...problemy z tym mają osoby z zewnątrz).

A Claris napisała tamto pod wpływem emocji wiesz?Nie denerwuj się

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości