Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 12:32   #1381
misialinana
Rozeznanie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

ja tam wczoraj juz pisalam -
wzrost 172. bylo 94 jest jakies 88,7 czyli jakies 5kilo mniej

jesli chodzi o cm obwodu to zeszlo mi
uda -2,5
brzuch - 4
talia - 6
piersi -0,5
chcialbym, by z tej ohydne oponki na brzuchu szybciej mi ubywalo

Dzis mam paskudny humor... za oknem swieci slonko...mialam sto planow na dzisiejszy dzien a zwyczajnie nic mi sie nie chce nienawidze takiego stanu... nie wiem, moze przez zblizajacy sie @, choc nic mnie nie boli.

Ide zrobic sobie kawy...Mam nadzieje, ze u Was lepsze nastroje

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:34   #1382
fiolka122
Raczkowanie

miiilenka i nic a nic nie zrzuciłas w ciagu m-ca? no nie wierze! czy Ty w ogole na wage wchodziłas?
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:40   #1383
misialinana
Rozeznanie

Miilenka, ja np. w miedzyczasie utylam 2 kilo, potem znow schudlam... dziwne... dlatego nie ma co sie zalamywac 'kryzysem'.

Na Twoim miejscu postawilabym gruba kreche, wpisala obecna wage i z niej chudla

Stary 2010-02-28, 12:46   #1384
sunshine16
Zakorzenienie

łeee miałam nadzieję, że zejdę do marca zejdę poniżej 90 kg, ale to moje marzenie było tylko

Zaczynałam ważąc 94 kg z kawałkiem, nie wiem jakim cudem 1 lutego zaważyłam 92 ale to był ranek akurat po imprezie. Potem cały miesiąc ćwiczyłam i się pilnowałam i moja waga wskazuje 90.5

Ważne, że spada cokolwiek. Jeśli chodzi o cm to 6 cm w talii na pewno spadło, z łydki 1 cm a z reszty nie wiem jakie były wymiary startowe

Tak więc w sumie to jestem nawet zadowolona
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:51   #1385
czarownica2010
Raczkowanie

Ja sie tak cieszylam, ze mam @ w terminie a nawet ciut wczesniej a tu d...
Cos tam sie zaczelo i do dzis nic. Wiec to nie do konca tak, ze moj organizm nie odczul diety. Dzis drugi dzien trwam na Dukanie. Rano zjadlam 100 g poledwicy light z kurczaka a teraz pieke filet i zrobilam pyszny sos z jogurtu naturalnego, czosnku i ogorka konserwowego+ziola i troche czerwonego delikatu. Polecam. Poza tym rano czulam sie fatalnie, ale jest juz lepiej. Wczoraj zasypialam z mysla, ze dzis wracam do starej diety, ale jakos dzis sie trzymam na proteinkach.
Dla tych, ktore dzis sie wyspowiadaly klask i:za osiagniecia!!!!!!!!
Stary 2010-02-28, 13:09   #1386
anusia10
Raczkowanie

Dobra, to się wyspowiadam:
wzrost 160 cm
waga 87 kg
cel 68 kg na początek
wymiary:
biust 112 cm
pas 96 cm
brzuch 110 cm
biodra 118 cm
udo 64 cm

Od jutra zaczynam dietę na nowo, nie wiem jeszcze jaką, bo ta dotychczasowa już nie działa (dieta na zawołanie- 3 kg w 9 dni, powtórzyłam 3 razy a schudłam tylko 4 kg).
Obiecuję, że do diety dołączę ćwiczenia: aerobik + rowerek
anusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:21   #1387
czarownica2010
Raczkowanie

Anusia, jesli moge Ci radzic cokolwiek to najprostsza i chyba najskuteczniejsza dieta to 1000-1200 kcal. Ja przez 5 tyg.schudlam na niej 6 kg. Jak dla mnie bomba. Teraz jestem na Dukanie (z czystej ciekawosci) a juz brakuje mi witaminek, niby lykam Centrum, ale to jednak nie to samo, co jablko, czy surowka. A na diecie 1000 kcal jesz co chcesz, no oczywiscie bez przesady. Dziwne?! Przekonuje Cie do 1000 kcal a sama sie katuje proteinami. No juz taka przewrotna kobita ze mnie...
Stary 2010-02-28, 13:46   #1388
misialinana
Rozeznanie

Anusia, jeszcze sie z Toba nie witalam trudo nadazyc czasem za nowymi pojawiajacymi sie i znikajacymi osobami, ale wyglada na to, ze moze Ty zostaniesz na dluzej zatem witam i do boju!

Czarowniczko ...i Ty tak liczysz kalorie, czy 'mniej wiecej' to ustalasz... kiedys probowalam liczyc, ale wetdy myslalm o jedzeniu NON-STOP

Dziewczyny, a Wy ustalacie sobie jadlospisy naprzod, planujecie co kiedy macie jesc, czy na biezaco o tym decydujecie?
...A moze ktosik zna jakies TANIE nietuczace produkty... marki...?

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:10
Stary 2010-02-28, 14:03   #1389
fiolka122
Raczkowanie

Po pierwsze dla tych, które przyznają sie do wagi tej zrzucone gratulacje, super oby tak dalej kochane, a tym z Was, ktorym waga staneła w miejscu życze wytrałości.

Ja też stosuję dietke 1000-1200kcal, ale bez przesady , nie liczę każdej kcal, wg tabelek kalorycznych,zeby bylo rowniutko 1000dokładnie, tylko tak orientacyjnie.Np. banan ma mniej wiecej 80-100(w zaleznosci od wielkosci) jabluszko 30-50(to samo) itp...No najgorsze jak chyba w kazdej diecie byly 2 pierwsze tyg, stale myslalam co zjem i kiedy juz bedzie ta godzina , zeby mozna bylo zjesc, poza tym nieustanne ciągoty do słodkiego i ssanie w żołądku niedługopo kolacji. Na szczeście już sie unormowało i najważniejsze ten wieczorny wilczy głod zniknąl. Oczywiście najgorzej jest podczas@, korci za tym i owym, ale coz trzeba przetrwac te niebezpieczne dla diety dni...chocby z małymi grzeszkami.
Mykam goscie sie zjawili

Edytowane przez fiolka122
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:08
Stary 2010-02-28, 14:03   #1390
czarownica2010
Raczkowanie

Misialinana, wiesz co, jakos szczegolnie nie przykladam wagi do kcal i nie obliczam ich z kalkulatorem, raczej na oko. Naleze do osob (pewnie jak wiekszosc z Was), ktore naprawde duzo wiedza na temat roznych diet, znam wartosci kaloryczne produktow, ktore jadam, itp. Nie zawsze oczywiscie te wiedze stosuje w praktyce, ale jestem tylko czlowiekiem i jak kazdy mam slabsze chwile. Co do jadlospisu to nigdy nie ustalam z gory, co bede jadla, bo na rozne rzeczy w ciagu dnia mam chec. Ostatnio zajadam sie maslanka wymieszana z odrobina odtluszczonego kakao i slodzikiem. Pycha. I tanie. Co do innych produktow, ktore nie pustosza portfela to nie mam pojecia. Ja jem na przemian na obiad rybe, albo kurczaka (udko bez skory, jest na pewno tansze niz filet i upieczone w rekawie nie jest takie suche, jak piers). Pomysle, jak cos sobie przypomne to dam znac.

Co sie dzieje z Matka Przelozona? Czyzby wczoraj za dlugo czatowala z Kamilkiem i teraz to odsypia?

Edytowane przez czarownica2010
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:14
czarownica2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:56   #1391
pepea
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, nie bede odpisywac tylko ogolnie napisze bo tyle naprodukowalyscie,ze bym do wieczora sie nie wyrobila

Wczoraj byla impreza u mnie taka spontaniczna, ja jedna baba i wyglodniali faceci ( bez skojarzen) no i skusilam sie na kawaleczek pizzy , pare chipsow i jakis tak slonych ciasteczek no i 3 male piwka, takze widzicie nagrzeszylam ze dupa blada i to jeszcze przed spowiedzia no ale @ mam takze ciagoty sa. Co do wagi to nie wiem co napisac,bo z 1,5 tygodnia czekalam na sad a tu @ przyszla takze zwazylam sie jak juz mialam wode zebrana w organizmie,ale mimo to wyszlo 7 kilo mniej od poczatku diety tj 4 stycznia.

Pisalyscie o pilingach, ja masuje delikatnie nozki pod prysznicem rekawica i gabka, pozniej wklepuje jakis balsam na cellulit. Kiedys dodatkowo na noc smarowalam sie kremem i zawijalam nogi w folie aluminiowa, i powiem wam ze po 2 msc, mama moja byla w szoku,ze wszystko mi zeszlo, no ale zaniedbalam sie znowu takze od nowa trzeba sie wziasc za siebie. Aha piling tez robilam sama, fusy z parzonej kawy +krem na cellulit i na gobeczke i masowac nozki od dolu do gory( i pupe)

W kwesti sisiora to go widze,ze balwankowi tak chyba po alkoholu staje hmmm

Cos tam bylo o jedzonku i wymyslaniu dan. Ja wzielam sie na sposob i zalozylam sobie segregator z dietetycznymi przepisami i teraz jak nie wiem co mam zjesc to otwieram go i patrze co ew. kupic zeby na 2 dzien cos upichcic. W lodowce zawsze mam wiesniaka, jogurta duzego light, jaja,mleko. Owoce i wazywa kupuje na bieżąco, codziennie cos dokupuje, dlatego ja sie biore za posilek to zawsze cos tak wynajde. Aha i jeszcze zapasy suszonych owocow mam i przerozne orzechy, no i platki owsiane i otreby.

Pozniej cos dopisze jeszcze ,ale teraz zmykam bo trzeba cos do jedzonka zrobic, czy wy tez macie wrazenie,ze ciagle jecie i jecie? ja staram sie tak co 2,5 - 3 godziny i czasami ,a raczej czesto w ogole nie jestem glodna, ale coz mus to mus.

Aha gratuluje spadkow wagi i tych malych i tych wiekszych, a jezeli waga stoi to nie ma co sie martwic,wazne,ze cokolwiek robimy dla swojego wygladu i zdrowia,wazne aby nie przerywac dietki, waga na pewno ruszy. ok to uciekam
pepea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 16:36   #1392
misialinana
Rozeznanie

...juz dawno mi sie tak straaasznie nic nie chcialo... przygotowalam sobie peeling kawowy... od rana czeka na mnie... nawet do wanny wlazic mi sie nie chce ...no i gdzie reszta Chudinek...? Pysia?? Kradziejka, Milenkar... hehe

Porozmawialam sobie z moim mezczyzna dzis o dietach, odchudzaniu, cwiczeniach. Zaproponowal mi nawet, ze bedziemy razem cwiczyc i wymysla mi rozne cwiczenia nieobciazajace kregoslupa ledzwiowego i kolan (ze wzgledu na moja kontuzje). Nie mowie, ze dzis juz sie za to bierzemy bo naprawde dzis jestem flak... ale jutro kto wie

Stary 2010-02-28, 17:03   #1393
mysiunia85g
Zadomowienie

Było 89kg
Jest 85kg

Nie jest tak źle, zważywszy że @ się spóźnia i już woda się zebrała

Jeśli chodzi o stracone centymetry w obwodach, to:
Ramiona -4cm
Biust -5cm
Talia -10cm
Biodra -4cm
Uda -4,5cm

Edytowane przez mysiunia85g
Czas edycji: 2010-02-28 o 18:20
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:06   #1394
daga101
Raczkowanie

Byłam dzisiaj w wielu miejscach między innymi w palmiarni i wiecie co widzałam w parku !!!!!!!!!!!? brata naszego BAŁWANKA- o zgrozo wyglądał jak po orgii jakiejś mam zdięcie ale muszę poczekac aż dzieciory wstawią na kompa (ja jeszcze nie potrefie)

START 6,-02-2010, WAGA 120
28-02-2010, JEST 114,2
BĘDZIE 95 na początek
DUKAN UBYŁO-5,8

Edytowane przez daga101
Czas edycji: 2010-02-28 o 17:09
daga101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 18:27   #1395
mysiunia85g
Zadomowienie

A właśnie, gdzie nasza M.Ch. się podziała?
Pysiorku ty to naprawdę zboczuch jesteś, stojący sisior

Któraś pytała o pielęgnację biustu, to powiem tak bez ćwiczeń z hantlami(ewentualnie jak ktoś nie ma, to butelki 1,5 l) się nie obejdzie, mi ćwiczenia bardzo pomogły, na necie jest pełno zestawów na ładny biust, a w połączeniu z kremem ujędrniającym i masażami mogą zdziałać cuda

Aniusia witaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 18:59   #1396
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość
Któraś pytała o pielęgnację biustu, to powiem tak bez ćwiczeń z hantlami(ewentualnie jak ktoś nie ma, to butelki 1,5 l) się nie obejdzie, mi ćwiczenia bardzo pomogły, na necie jest pełno zestawów na ładny biust, a w połączeniu z kremem ujędrniającym i masażami mogą zdziałać cuda
Zawsze mialam wrazene, ze cwiczenia to bardziej na 'powiekszenie poprzez ujedrnienie' biustu... chyba ze sie myle??
Ja chce, zeby mi sie zmniejszyl, tylko by przy tym nie zwiotczal. Kiedy w poradnikach pisza - 'masowac miesnie wokol piersi' to sie zastanwiam gdzie ja mam te miesnie? mam same piersi. zajmuja cala przestrzen klatki piersiowej! nawet jak wazylam 65 kilo (kiedys... ech... ) to nosilam D lub E...
Narazie jestem po super peelingu kawowym... mmmm...

Daga, super szybko schudlas!! I to wszystko na Dukanie?? jeku, dziewczyny, ale kusicie! tylko nie mam pojecia jak bym dala rade... narazie wt-sr. jade do Krakowa, spotkam sie ze znajomymi, wiec do czwartku mam dylemat z glowy

Pysia, nie wierze, ze Cie tu dzis nie ma! ....

Stary 2010-02-28, 19:15   #1397
czarownica2010
Raczkowanie

Ja jestem na Dukanie 2-gi dzien i poki co nie widze zadnego spadku, ale to przez okres, ktorego nadal nie mam, choc juz powinnam. I caly czas krece sie po kuchni i wymyslam, wymyslam, wymyslam... Przed chwila smazylam placki z otrebow i wiecie co? Polecam nie tylko tym, ktore sa na diecie Dukana. Sa naprawde niezle. Ja dodalam przyprawe do dan z ziemniakow Prymat i smakowaly, jak placki ziemniaczane. Naprawde, sprobujcie, bo wg mnie warto.
Stary 2010-02-28, 19:23   #1398
miiilenka
Zadomowienie

ja zwaze sie jutro albo pojurze, bo okres "ominelam" tabletkami a woda ak czy soak sie zebrala;/ zaczynam od nowa... coz Mialam dzis cwiczyc, ale rodzinka TŻa sie zjechala ehhhh ale dzis drinkowanie ominelam...

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:58   #1399
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarownica2010 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Cos nie ma ruchu w interesie z samego rana... A myslalam, ze bedzie zgielk i ze od switu bedziecie sie chwalily ile zrzucilyscie kg? A wiec? MCh powinna trwac na posterunku w takim dniu a ona najwyrazniej spi...
mamcia od rana miała dużo spraw
Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość
A właśnie, gdzie nasza M.Ch. się podziała?
Pysiorku ty to naprawdę zboczuch jesteś, stojący sisior

Aniusia witaj
mamcia obecna była zajęta (nic zboczonego ważne sprawy)

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
Zawsze mialam wrazene, ze cwiczenia to bardziej na 'powiekszenie poprzez ujedrnienie' biustu... chyba ze sie myle??
Ja chce, zeby mi sie zmniejszyl, tylko by przy tym nie zwiotczal. Kiedy w poradnikach pisza - 'masowac miesnie wokol piersi' to sie zastanwiam gdzie ja mam te miesnie? mam same piersi. zajmuja cala przestrzen klatki piersiowej! nawet jak wazylam 65 kilo (kiedys... ech... ) to nosilam D lub E...
Narazie jestem po super peelingu kawowym... mmmm...

Daga, super szybko schudlas!! I to wszystko na Dukanie?? jeku, dziewczyny, ale kusicie! tylko nie mam pojecia jak bym dala rade... narazie wt-sr. jade do Krakowa, spotkam sie ze znajomymi, wiec do czwartku mam dylemat z glowy

Pysia, nie wierze, ze Cie tu dzis nie ma! ....
no ba mnie by dziś miało nie być

dobra to teraz mamcia do spowiedzi było 87 przez kilka wpadek jest 84 (gdyby nie wpadki byłoby mniej)

no a gdzie reszty spowiedź?? : pala:

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

camila,miiilenka nie skradać się tylko spowiadać konfesjonał wolny

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:02   #1400
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Spokojnie, może z początku się wydaje, że piersi rosną, ale to tylko złudzenie. Piersi na pewno się po ćwiczeniach zmniejszą, ale za to wzmocnią się mięśnie, które je podtrzymują i na prawdę nie powinny być potem obwisłe.
Stary 2010-02-28, 20:06   #1401
Camila1983
Zadomowienie

Witajcie
Przyszłam sie wyspowiadac. Wczoraj byłam na imprezie i było pare piwek ale jedzeniowych grzeszków żadnych Dziś cały dzień przesiedziałam u przyjaciela i wypiłam tylko kawe z mlekiem a po powrocie zjadłam obiadokolację: ryz brązowy z mięskiem i surówką z kapusty. I tym pięknym akcentem oficjalnie zakończyłam tą wstrętną (dla mnie) I fazę Dukana. Dieta ta u mnie nie dała spektakularnych efektów wiec wracam do swojego trybu odchudzania a od następnego tygodnia dochodzi siłownia

Na początek poproszę drogą Matke Chrzestną o poprawienie mojej wagi, którą podałam błędnie na początku (podałam wagę 90 bo na tyle się czułam, ale okazało sie ze jednak ważę 85). Dzis weszłam na wagę i jest 82 Wiec 3 kilo w dół Wolałabym więcej, ale cieszę się i z tego

Mam nowy cel: za 3 tygodnie jadę na imprezę urodzinową do mojej koleżanki ze studió, której nie widziałam pół roku: baaardzo chcę zejśc do tego czasu ponizej 80 kg. Juz dawno nie widziałąm 7 z przodu na skali wagi

Wszystkim którym udało się zrzucic cokolwiek goraco gratuluję
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:07   #1402
pysia1711
Wtajemniczenie

w tym miejscu była lista ale została przeniesiona na strone 55

Edytowane przez pysia1711
Czas edycji: 2010-03-04 o 22:35
pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:10   #1403
fiolka122
Raczkowanie

coś widzę, że nie wszystkie koleżanki się wyspowiadały nadal....hmm...czyżby chciały coś ukryc?nie da sie! chcemy schudnąć, to musimy walczyć!

Tak poczytałam o tym Waszym pillingu kawowym i chyba tez sprobuje, moze nie dziś, moze nie jutro ale postaram sie w tym tygodniu.

Ja już sie nie mogę doczekać az minie @ i w koncu zacznę normalnie ćwiczyć. O dziwo spodziewałam sie po 4 tyg spoznienia zwijania z bólu lub potoku a tu wszystko spokojniutko, za szok.

Gratuluję po raz kolejny tym wszystkim, ktore zrzuciły choc 0,5 kg, oby tak dalej.: oklaski:klaski :
Wyniki walki z tłuszczykiem wyglądają tak:
start: 29.01.2010r , waga wyjściowa 108,7kg!
obecnie 28.02.2010 r., waga 102,7kg!
czyli ubyło 6kg!!!!!!!
Stary 2010-02-28, 21:49   #1404
nigdziebyc
Raczkowanie

No więc. To mój pierwszy post i postanowiłam się tu zapisać.

No więc. Mam 18lat, 170cm i ważę 82kg, co mnie przeraża. 3 lata temu ważyłam 63 i nie wiem, jak mogłam się do tego doprowadzić.. Ale za to 5 lat temu ważyłam 76, więc 13kg schudłam w 2 lata. Teraz szybciej marzyłoby mi się zejście do tych 60kg. Ale boję się, że przez moją słabą wolę mi się to nie uda.. Na prawdę chciałabym, żeby mi się udało. Mam nadzieję, że otrzymam tu jakieś wsparcie i motywację..

Pozdrawiam serdecznie.
nigdziebyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:55   #1405
tak
Zakorzenienie

Widzę, że nieźle się trzymamy
Hmmm. Nie bójcie się stawać na wadze, nie martwcie się, na pewno jakiś spadek jest.!
A ja w środę mam koncert i nie wiem, co będę piła. Przecież piwa nie mogę, a nie wyobrażam sobie koncertu bez piwa ;/
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:13   #1406
margolka1986
Zakorzenienie

Dziewczyny... nie wiem jak to powiedziec ale ekhem przez ten miesiac ciagle były czyjes imieniny urodziny, tłuste czwartki, wyjścia, obiadki, zaręczyny itp itd... i ... wiem wiem ze to słanbe wytłumaczenie ale
ale
ale..
nic nie schudłam :/

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 07:17   #1407
misialinana
Rozeznanie

Margolka, najwazniejsze, ze jestes nadal z nami! Marcowy sezon odchudzeniowy otwarty
Nigdziebyc, badz z nami hehe. witamy
Ok, zmykam. Siadlam tylko na chwilke przy sniadanku. Na oczy ledwo widze... tak strasnie nie chce mi sie isc do pracy...

Stary 2010-03-01, 07:36   #1408
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
NASZA MOTYWACJA

postępy po miesiącu

3.mysiunia85g-->162cm-->było 89kg-->jest 85kg-->będzie 70kg

M.Ch. zgłaszam mały błąd, zamiast tego 70 powinno być 55kg
Stary 2010-03-01, 07:47   #1409
lufer
Raczkowanie

Cytat:
i latwiej byloby mi kupic stanik. Bo to niesprawiedliwe, ze ten sam kroj stanika z miseczka F czy G kosztuje dwa razy wiecej niz B czy C. moze jesli schudne zejde do E... tzn kiedys w Anglii udalo mi sie kupic cos takiego jak DD ..?
polecam staniki malinez są super na allegro są znacznie tańsze niż w sklepie a mogę kupować w ciemno bez przymiarki i wszystko ładnie zebrane i podniesione <jupi> jak szyłam kieckę ślubną to krawcowa powiedziała mi że jest w szoku jak mam idealnie dobrane staniki a w weekend strasznie grzeszyłam na usprawiedliwienie mam to że @ mi się zbliża.. a i chciałabym rozpocząć sławnego dukana ale gdzie szukać zasad?? ehh miłego dnia kobietki

aaa i w kwietniu kończę 27 lat
lufer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:01   #1410
daga101
Raczkowanie

DZIEŃDOBRY KOCHANIEŃKIE WY MOJE---BABCIA DAGA(puki nie ma wsrod nas starszej)bardzo chętnie odstąpię te funcje komuś starszemu.ale jak narazie to jestem z WAS(najmłodsza rocznikiem).

NIGDZIEBYC- jeśli weszłaś między wrony TO kracz jak i ony witamy CIE serdecznie

PYSIU- moj wzrost to 170cm

Nie dośc żę najstarsza to jeszcze najcięższa-ale ja WAM jeszcze pokaże!!!! tak się cholera zawżięłam i jak mi bog świadkiem nie odpuszcze czego i WAM ZYCZE

LUFER witaj---Zainwestuj w książke ,to najlepiej się zapoznasz z zasadami ta dieta jak dla mnie jest rewelacyjna,wczoraj słyszałam ,ze najleprza dla osob z gr krwi 0
MARGOLKA-powiem CI dlaczego nic nie schudłaś ..bo żadko do nas
zaglądasz,

TERA o ''balonach'' dbajcie dziewuchy o nie bo to skarb nieoceniony.
moje mimo wykarmienia 3 dzieciorow(ostatnią karmiłam 4,5 roku)to mają się dobrze.coprawda po 1 dziecku tak schudłam ze mogłam je sobie zwijać w rulon.teraz o nie bardzo dbam a najważniejszy jest odpowiedni cyckonosz- nigdy na tym nie oszczędzajcie ,zadne tam ruskie ,Jesli policzycie ile zaoszczędiłyście nie jedząc tych batonikow ciasteczek itp to okaże sie że jest WAS STAĆ NAWET NA TRIUMFA

ALE SIĘ ROZPISAŁAM(CHOLERA -DOBRYMI RADAMI PIEKŁO JEST WYBRUKOWANE

Edytowane przez daga101
Czas edycji: 2010-03-01 o 08:09 Powód: SKLEROZA
daga101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości