|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cześć niedzielnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętam jak kiedyś opisywałaś te swoje "przeboje" w pracy ![]() no nic, dziś już emocje opadły ![]() ![]() na poprawę humoru byliśmy dziś w aquaparku ![]() ![]() ![]() oczywiście to nie wszystkie pocieszacze ![]() zamówiliśmy komody do przedpokoju ![]() ![]() ![]() hehe... jeśli będę miała więcej "takich służbowych spraw" to chyba zbankrutuje ![]() Gosia - mam nadzieję, że chlebuś wyjdzie ![]() ![]() Sofferciu - Ty szczęściaro zakupowa ![]() m.a.r.t.a - te terminy u lekarzy to zwalają z nóg ![]() życzę Wam spokojnej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DOBRANOC
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
kotek - jupi gratulacje kochana ![]() hmmm- Agatka zniosła rozłąkę lepiej niz ja ja najpierw o mało co nie spoźniłam się na pociąg, chcaialam jak najdłuzej pobyc z małą, potem w dordze na stacje rozpadłam się na milion kawałków, a w pociąg ocierałam łezki, potem musiałam sie pozbierac, co by jakos sensownie zajęcia poprowadzić, a do domu wracałam jak na skrzydłach Agatula przylepa jak wracam do domu - non stop tylko mama było ciężko, zwłaszcza, ze najwiekszego wsparcia znaczy TZ nie było bo w "delegancji" od jutra Agatka ma adapatcję w złobku - będzie tam dwie trzy godzinki zobaczymy jak będzie dziękuję Wam kochane dziewuszki ![]()
![]() |
#1654 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1655 | |
Wtajemniczenie
|
będzie dziwnie i może nawet będziesz się od rana denerwowała( przynajmniej ja bym tak robiła), ale dasz radę
![]() Cytat:
![]() zdjęcia: 1. moje wczorajsze baletki, proste bez żadnych zdobień już ze dwa lata takich szukałam ![]() 2. moje wcześniejsze adidasiory 3. zeszłotygodniowe japonki wakacyjno - basenowe 4. getry z wczoraj 5. kozaczki zamszowe, kupione wcześniej ale nie pokazywałam, zresztą dopiero raz miałam je na nogach (szkoda mi ich było na te śniegi), więc są jak nowe 6. chlebuś, trochę mi popękał, ale jak na pierwsze pieczenie jest całkiem smaczny, mogę poczęstować z masełkiem Chętne? 7,8,9. obiecane fotki mieszkania, nie posprzątałam ale udawajcie że tego nie widzicie, w razie czego jest porządek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za życzonka
![]() Z małżem próbujemy dojść do porozumienia, ale oczywiście jest zadyma z tesciową i sistrzyczką małża - siostrę wkręciliśmy w to mieszkanie, które wynajmowaliśmy bo było za okazyjną cenę ..... ja się upierałam, żeby część wyposażenia jej zostawić ..... no i się zaczeła nagonka na nas, żebyśmy się wyprowadzali, bo ona chce się tam wprowadzić ze swoim chłopakiem jak najszybciej bo wyrzucają ich z poprzedniego mieszkania - z nikim tam się nie mogli dogadać - taki typ ludzi. Umowa była taka, że wprowadzą się w niedzielę - tydzień temu .... ale w piatek wieczorem akcja, że oni w sobotę raniutko się przeprowadzają i już ..... ja wpieniona, bo my nie spaliśmy kolejną noc, żeby zdążyć ..... graty w połowie przeniesione a tu nagonka ..... zero pomocy tylko wymagania i za chwilę telefony od teściowej jacy to my jesteśmy itd ..... po czym poszliśmy zabrać ostatnie rzeczy a ten gówniarz śmierdzący - czyt. siotra TŻ nawet mi cześć nie odpowiedziała ..... więc ja jak to zoabaczyłam zaczęłam pakować część tego wyposażenia, które miałam zostawić ...... No i teraz na urodziny nie dostałam nawet sms-a z życzeniami ani od sis ani od teściowej ...... a dzisiaj jak teściówkę mój małż opitolił to tłumaczyła się tym, że ja jej na imieniny za późno sms-a z życzeniami wysłałam, więc ona mi wcale nie wysłała ..... ![]() Oki nie zasmucam ..... idę spać ..... kciałam się jeszcze pochwalić zakupem z ostatnich minut ..... taką sobie bluzeczkę śmignełam ![]() gosiaczku piękne gniazdko ..... no i ta czerwień wrrrrr mrrrr ![]() Dobrej Nocy rybki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Gosiu śliczne macie mieszkanko ![]() ![]() Czeko no co za ludzie ![]() Najwięcej stracą na tym oni, bo w końcu nikt do nich nie wyciągnie pomocnej dłoni. Uszy do góry. A bluzeczka bardzo ładna ![]()
#1658 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Tak po cichutku się chwalę że ciągle odblokowany mam wizaż w pracy ![]() Lecę szybko poczytać co tam naskrobałyście przez weekend, bo się zaraz pewnie odwidzi moim informatykom i znów coś poblokują. I zaparzam herbatkę zieloną z opuncją - ktoś chce ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Anusia to moja ulubiona herbatka, ja poproszę
![]() A może jednak nie zablokują ![]()
#1660 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Jakos tak niewiele tego do nadrobienia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale wiosną zawiało ![]() ![]() Jaka słodka roześmiana buzia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Twoja "wiosna" na bluzeczce urocza ![]() Agunia - herbatka do ciebie leci ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-01 o 07:54 Powód: herbatkę polewam |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia Kochane ![]() ps. my już po przeprowadzce ![]() tylko mam taki bajzel teraz, że nic nie mogę w kartonach odnaleźć ![]() ![]() ale cudownie jest być już U SIEBIE ![]() ps2. nie wiecie czasem, co oznaczają pierwsze sny w nowym mieszkaniu? bo mi od 2 dni śnią się małżeńskie seksy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Anusia dzięki
![]() Kina fajnie, że już u siebie jesteście ![]() ![]()
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguniu, ja nie wiem, skąd my tyle gratów mieliśmy i jak my je w kawalerce upchnęliśmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Wtajemniczenie
|
Kina - Fajnie że juz wreszcie na swoich śmieciach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co dziś takie pustki - niech się ktoś cieszy ze mną że wizaz mam w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja poproszę kawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
Heyka, ja dzisiaj w domku bo miałam kolejny raz nocne sensacje żołądkowe i lekki stan podgorączkowy, a że w zespole mam jedną ciężarówkę to nie wybaczyłabym sobie jakbym ją zaraziła.
kina2807 wstyd się przyznać ale ja miałam takie same "prorocze sny" na nowym mieszkaniu ![]() ![]() Pamiętam jak my z małżem gdzieś w 3-ej nad ranem z piątku na sobotę (kolejna nieprzespana już noc) pakowaliśmy na pawlacz taką wielką i ciepłą narzutę na łóżko ..... ja przysypiałam na dole małż na drabinie ..... i podjęlismy męską decyzję, że musimy się zdrzemnąć przynajmniej godzinkę ..... i wylądowalismy w tych roboczych ciuchach na OFOLIOWANYM materacu w sypialni pod tą narzutą ..... tak wyglądała nasz pierwsza noc z godzinnym snem ..... ![]() A co do kartonów to ja też się zastanawiałam skąd to wszystko się wzięło i jak my to upchaliśmy w tej kawalerce. Ale dość szybko mi poszło z rozpakowaniem ...... teraz tylko siedzę i przekładam z jednej szafy do drugiej coby funkcjonalność poprawić. No i gratuluję kina przeprowadzki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że nie jestem sama, bo już bym myślała, że jakiś zbereźnik ze mnie ![]() dziękuję za gratulacje ![]() mam nadzieję, że rodzina Twojego męża i on też się opamiętają ![]() kurcze, patrzę jeszcze na te Twoje zdjęcia mieszkanka i czuje coś, że u mnie jeszcze dłuuuuugo takiego porządku nie będzie ![]() a jeszcze dodam, że my z małżem to oszołomy jesteśmy chyba, bo wczoraj robiliśmy pierwsze pranie w nowej pralce i siedzieliśmy przed nią i się w wyświetlacz gapiliśmy ![]() przed nami jeszcze wypróbowanie kuchenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zadomowienie
|
kina poczatki są bardzo trudne
![]() Ja miałam problem właśnie z praniem - bo w łazience zmieściliśmy maleńką suszarkę podsufitową, kosze na pranie też stoją w łazience, ale pralka jest w kuchni i do tego znacznie mniejsza pojemnościowo niż w starym mieszkaniu ..... ale już się oswoiłam z tym, że trzeba trochę poganiać przy praniu ..... Poza tym wychodzą jakieś takie mankamenty ..... teraz stwierdziłam, że np niepotrzebnie kupowałam kosze na pranie do łazienki ..... bo zmieściłby się tam spokojnie słupek z wbudowanym koszem na pranie, więc kolejny zakup mi się szykuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Hej żoncie
![]() bylam dzisiaj z Weronika na szczepieniu-byla bardzo dzielna prawie nie plakala ![]() ![]() wczoraj bylam na zakupach i zobaczcie co se czeko kupila ![]()
![]() |
#1674 |
Zadomowienie
|
Kina dolna część jest uchylna od góry i tam jest kosz na brudną bieliznę.
Wg mnie bardzo fajna sprawa. http://www.kolo.com.pl/produkt/33131 http://sklep.promeble.send.pl/go/_in...6fea97420cd885 http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=651904 http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=5617894 czeko21 przyszalałaś z tymi buciorskami ..... szok ..... pierwsze dwie pary bardzo mi się podobają ..... ale niestety jestem na odwyku bucikowym ...... naliczyłam około 50-ciu par podczas przeprowadzki ...... :wstydniś: Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-01 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
Czeko79 - własnie sobiie wyobraziłam Was na tym ofoliowanym materacu śniących o jakiś zbereźnych rzeczach
![]() ![]() Że co - 50 par butow ![]() ![]() Kina - myśmy sobie kupili na swięta nową pralkę i też małż sie ze mnie smiał że siedziałam pól prania na podłodze w łazience i gapiłam sie w pralkę i wyświetlacz ![]() ![]() Czeko21 - kawał kobitki juz z Weronisi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-01 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję za linki, super sprawa z tym koszem schowanym w słupek, będę musiała taki kupić ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
Co do wariactwa pralkowego to mój małż jak był mały to był sadzany przed pralką i potrafił godzinami siedzieć i patrzeć w okienko jak się pranie kręci ...... no i teraz taki zakręcony
![]() ![]() a moja teściówka to zapewne jak była mała to dostawała na uspokojenie wywar z makowin ...... w tamtych latach to był bardzo często podawany dzieciom "środek uspokajający" ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Kinuś, jak my naszą nówkę pralkę po raz pierwszy uruchomiliśmy, to też tak miałam
![]() ![]() Czeko to co Ty się dziwisz że teściowa ma teraz jakieś dziwne jazdy ![]()
#1679 |
Wtajemniczenie
|
Czeko ja myślę że u mnie to juz za późno - wariactwo pralkowe mnie dopadło
![]() ![]() No i proszę - krąg wariacji pralkowych się rozszerza - witaj w klubie Agunia ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-01 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do makowin, to mój dziadek opowiada nieraz o jakiejś kobiecie, na którą wołali "Makiem pojona" ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.