Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 09:46   #1621
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej laseczki
Piękny weekend mamy, czyż nie?
Musze przyznać że małżuś ostatnio super się stara. Dzisiaj rano mi sam z siebie śniadanko zrobił a teraz poszedł psa wybiegać, żebym ja na tą pogodę nie szła jak jestem nie do końca jeszcze zdrowa.

Kasienko super są te fryzurki co wkleiłaś Zwłaszcza ta pierwsza przypadła mi do gustu. Muszę sobie jeszcze przemyśleć jak to na moich włosiętach wyjdzie jak one mają tendencję do podkręcania się. Dzięki żabko!

Daguś już opcje zmienione, ja nawet nie wiedziałam że to tak jest domyślnie ustawione. Teraz już można dawać komentarze

Dzastuś ludzie potrafią być podli, i to bardzo. A już najgorsza teraz to jest praca z dziećmi, bo rodzice mają jedynie postawę roszczeniową i nawet jak ich dziecko coś nawywija, to nigdy dziecka nie skarcą a będą szukali winnych wszędzie dookoła.
Wiem, że to bardzo nieprzyjemna sytuacja, ale nie łam się i walcz o swoje. Chcesz pracę opuścić bez wyjaśnień, żeby potem przylgnęła do Ciebie łatka takiej, co dzieci dobrze nie traktuje? Przecież jak nie wyjaśnisz tej sytuacji i odejdziesz ot tak, to dyrektorka może uznać, że Ci co Was oskarżali prawdę mówili. A przecież dość często przyszli potencjalni pracodawcy kontaktują się z poprzednimi. Dodatkowo działa poczta pantoflowa. Bądź twarda i nie daj się! Nie wierzę, żebyś była w stanie coś takiego robić, więc po prostu musisz się oczyścić. Idź i na spokojnie pogadaj z szefową. Dobrze, że rozmowa była wczoraj, to będziesz miała cały weekend na ochłonięcie i przygotowanie się do tej rozmowy. Bo tak z zaskoczenia to emocje biorą górę i wtedy trudno o rozsądne reakcje. Będzie dobrze

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-02-27 o 09:57
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:55   #1622
czekoladka79
Zadomowienie

HEYKA DZIUBKI I DZIUBASKI

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Czeko pięknie to wszystko zrobiłaś
wyobrażam sobie, jak musiałaś się narobić, bo my ostatnio tylko przedpokój i pokój robiliśmy, a ja padnięta byłam
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
omg!!!
cudenko! zdolniacha z Ciebie skarbie
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Kochana należy Ci się teraz duuuuużo odpoczynku
Mieszkanko cudo jestem pod wrażeniem !! Czekotubko jesteś niesamowita
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Czeko sliczne macie to gniazdko no dla ciebie za wykonanie wszystkiego!!!!jestem dumna z ciebie pracusiu
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Czekoladko bardzo milusie to Twoje mieszkanko i ta ściana ceglasta też fajnie wygląda. Myślałam, że będzie w jakiś sposob oziębiać wnętrze, ale nie - pasuje Brawo Pani Bankiero - Majster
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Zakochałam się w twoim mieszkanku Odwaliłaś kawał dobrej roboty i jestem z ciebie dumna
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Czeko mieszkanie cudne, kuchnia po malowaniu mebli zupelnie odmieniona! Zmienilas tez zlew, tamten byl okropny w ogole w dziwnym miejscu ustawiony. reszta piekna ;love:
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Czeko79 - fiu-fiu!! kawał niezłej roboty odwaliłaś, sypialnia i firanki cudo !!! i powiem Ci, że ta ściana z cegłami wygląda nawet nawet myślałam, że nie bardzo pasuje to do mieszkania, ale z odpowiednimi dodatkami i przy odpowiednim ustawieniu wygląda bardzo przyzwoicie
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no no no.... Te Wasze gniazdko jest całkiem całkiem bardzo ładnie Czekotubko, ale czego można było się po Tobie spodziewać innego
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Czeko super masz meszkanko i podziwiam, że tyle pracy w to włożyłaś, możesz być z siebie dumna, normalnie kobita pracująca z Ciebie co się żadnej pracy nie boi
Dziękuję bardzo za miłe słowa ..... fakt napracowałam się jak wół przy tym mieszkaniu, ale miło teraz patrzeć na efekty.

Z małżem nadal sytuacja mocno dziwna ...... ale coby się nie poczuł zbyt pewnie to ostatnio byłam na spotkaniu z moim przyjacielem ..... który że tak to ujmę czeka ..... i wróciłam po północy do domu ...... szczęśliwa ..... mina małża BEZCENNA ..... no cóż nie powinien ze mną zadziecać

Jestem zszokowana powrotami na wątek ..... wróciły do nas marnotrawne PM .... dzasta, marta i nawet monai się odnalazła witamy witamy w naszych skromnych progach

kotecku gratuluję fasolinki i trzymam kciukasy .... uważajcie na siebie

paulinaizabela nowa chałupka po prostu CUDO !!!! ..... a cena za taki wypas na poziomie cen warszawskich ..... szok

kasica babo jedna oddawaj trochę tych szmatek ..... ja żem wyposzczona zakupowo, że hej ..... od kilku miesięcy w ramach zakupów ciuchowych kupowałam rękawice w marketach budowlanych ale wczoraj na allegro wylicytowałam
http://www.allegro.pl/item925298322_...o_r_42_44.html
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=938599955

jeszcze mam chrapkę na to
http://www.allegro.pl/item933075304_...zara_next.html

Ale tak na sero jak mi przyszło te wszystkie ubrania, buty i książki "przeprowadzać" to poprosiłam małża aby mnie huknął jak będę chciała kolejną rzecz kupić

Muszę chyba trochę wystawić na allegro - zrobić wietrzenie szafy.

dzasta tak to już w tych pracach jest .... ja wiem jedno nie wolno pozwolić tak się traktować ..... trzeba jasno i otwarcie mówić co się myśli o danych zarzutach. Wiem jak boli niesprawiedliwa ocena

czeko21 widzę, że szkolisz kolejną zakupoholiczkę ..... a ubranka cudne

A poza tym zaczynamy party ...... parapetówa plus moje urodziny ...... wstyd się przyznać ale już 31 ..... a pod czaszką coraz bardziej nierówno ....

Zapitalam do Ikea po pudełka do kąta do pracy ...... buziole mła mła

P.S. MENDA z mojego podpisu coraz mniej się uaktywania

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:06
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:01   #1623
agunia82
Zakorzenienie

Czekoladzinko nasza zwariowana! Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek Wybacz że nie piszę żadnych wierszyków i tym podobnych, ale wstałam z potworną migreną i skupiam całe siły na walce z nią.
Żyj nam zdrowo i kolorowo (to chyba mamy jak w banku )

Stary 2010-02-27, 10:14   #1624
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wiesz co ja bym zrobila, poszlabym pogadac z szefowa. Z Twojej relacji nie wynika abyscie z kolezanka mialy jakas mozliwosc bronienia sie. A chyba tyo jest najwazniejsze aby moc przedstawic swoja wersje wydarzen. Nie skladaj wymowienia, ale badz stanowcza i nie pozwol po sobie jezdzic. Coraz bardziej zie utwierdzam a przekonaniu ze praca nie moze czlowiekowi zabierac zdrowia i przyprawiac stresow bo to sie odbija na calym jego zyciu. A zycie jest za krotkie aby w ten sposob je zaprzepaszczac.
bronienie się nie było możliwe, gdyż ja byłam w takim szoku, że słowa nie mogłam powiedzieć
dzięki

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzastuś ludzie potrafią być podli, i to bardzo. A już najgorsza teraz to jest praca z dziećmi, bo rodzice mają jedynie postawę roszczeniową i nawet jak ich dziecko coś nawywija, to nigdy dziecka nie skarcą a będą szukali winnych wszędzie dookoła.
Wiem, że to bardzo nieprzyjemna sytuacja, ale nie łam się i walcz o swoje. Chcesz pracę opuścić bez wyjaśnień, żeby potem przylgnęła do Ciebie łatka takiej, co dzieci dobrze nie traktuje? Przecież jak nie wyjaśnisz tej sytuacji i odejdziesz ot tak, to dyrektorka może uznać, że Ci co Was oskarżali prawdę mówili. A przecież dość często przyszli potencjalni pracodawcy kontaktują się z poprzednimi. Dodatkowo działa poczta pantoflowa. Bądź twarda i nie daj się! Nie wierzę, żebyś była w stanie coś takiego robić, więc po prostu musisz się oczyścić. Idź i na spokojnie pogadaj z szefową. Dobrze, że rozmowa była wczoraj, to będziesz miała cały weekend na ochłonięcie i przygotowanie się do tej rozmowy. Bo tak z zaskoczenia to emocje biorą górę i wtedy trudno o rozsądne reakcje. Będzie dobrze
dziękuję za słowa otuchy... no właśnie też tak myślę jak Ty... odejdę - przyznanie się, zostanie - pozwolenie na poniżanie

macie rację dobrze, że dzisiaj sobota, ale powiem szczerze, że nadal czuje to co wczoraj... więc emocje jeszcze nie opadły

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
dzasta tak to już w tych pracach jest .... ja wiem jedno nie wolno pozwolić tak się traktować ..... trzeba jasno i otwarcie mówić co się myśli o danych zarzutach. Wiem jak boli niesprawiedliwa ocena

A poza tym zaczynamy party ...... parapetówa plus moje urodziny ...... wstyd się przyznać ale już 31 ..... a pod czaszką coraz bardziej nierówno ....
ad1. no i moja główna wada - nie umiem mówić otwarcie o tym co mi leży na wątrobie... proszę o jakieś korepetycje

ad2. w takim razie STO LAT
aby Wasze życie było usłane różami (ale bez kolców)
i zdrówko za te "naście" lat

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:47   #1625
agunia82
Zakorzenienie

Dzastus trudno, żeby po czymś takim emocje od razu opadły. Ja pamiętam, jak w wakacje miałam przeboje u mnie w robocie, to 2 dni ryczałam. Ale jakoś ochłonęłam, przemyślałam sobie wszystko, przygotowałam swoje racje na rozmowę. I tak jak emocje opadły i u mnie i u szefa, to siedliśmy i na spokojnie porozmawialiśmy. I ja też powiedziałam wszystko, co mi się nie podobało w tym, jak oni mnie traktowali, pokazałam, że potrafię być wartościowym pracownikiem, że się staram. I po dwóch miesiącach po tym, jak mnie wtedy mało nie wywalili, dostałam umowę o pracę.
Także naprawdę uszy do góry, ochłoń trochę i szykuj plan

Stary 2010-02-27, 10:57   #1626
kotekk81
Zakorzenienie

witam

Czekoladzinko
kochana w dniu Twych urodzin, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości

cos bym porobila bo mi sie nudzi tylko strasznie mnie muli

Dzasta kochanie zgadzam sie z Agunia przez weekend troszke ochloniesz i po niedzieli porozmawiaj na spokojnie z szefowa. Bedzie dobrze

Paulinko mieszkanie booskie i powiem Ci ze cena smiesznie mala bo z UK tam gdzie mieszkalismy to za mieszkanie 2 pokoje(takie kliteczki) placilismy 650 funtow + oplaty

Czekotubko ale zes odpicowala mieszkanie normalnie miod z benzyna moze jak bedziemy robic lazienke to zaprosze Cie do nas

lece sie ubrac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 11:10   #1627
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Milego weekendu zoneczki

zobaczcie co kupilam Werci
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=929146045

Cytat:

no i trochę teraz moich żalów... mogę ??
mam ochotę wyć...
byłyśmy (we 2) dziś w pracy na dywaniku u szefowej i wiecie, co?? usłyszała od jakiś ludzi, że źle traktujemy dzieci że są zamykane w gabinecie i w łazience za karę, że brzydko się do nich odzywamy, nawet ponoć ktoś miał siniaki
mówię Wam, nikt w życiu mnie o coś takiego nie oskarżył, mówiąc po ludzku - maltretowanie w przedszkolu nigdy nie doznałam takiej przykrości... miałam ochotę się rozpłakać (zrobiłam to dopiero w domu) a co najgorsze szefowa chyba w to wszystko uwierzyła... mam ochotę rzucić w poniedziałek jej na biurko wypowiedzenie jednak do konca umowy został mi ponad miesiąc i szczerze powiem, że w ogóle nie zależy mi o jej przedłużeniu nie wiem sama co mam myśleć i robić wypowiedzenie może odczytać jako przyznanie się do powyższych, bzdurnych zarzutów, ale ja też jestem człowiekiem też mam uczucia i nie pozwolę się poniżać
z tego też powodu jeszcze nie śpię przepraszam za cały wywód... wiem, że wszystko jest bez ładu i składu... ale emocje biorą u mnie górę w takich sytuacjach
macie prawo wypowiedziec sie w tej sprawie zwlaszcza ze ktos was bezpodstawnie oskarza!! swoja droga dziwna ta szefowa ze wierzy obcym ludziom niz zaufanym pracownikom, bo skoro was zatrudnia powinna miec zaufanie
mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni i bedzie po twojej mysli

Cytat:

czeko21 widzę, że szkolisz kolejną zakupoholiczkę ..... a ubranka cudne

A poza tym zaczynamy party ...... parapetówa plus moje urodziny ...... wstyd się przyznać ale już 31 ..... a pod czaszką
no a jak to to kobieta w koncu

Czekoladko
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!:ro za:

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 11:16   #1628
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Słodziaki

U mnie cudna wiosna za oknem Małża i sis nie ma więc zabrałam się za wiosenne odchwaszczanie mieszkania. Poza tym juz po niecałej godz. tak się zmęczyłam że az musiałam na wizaż zajrzeć
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Chciałam obwieścić, że miałam przyjemnośc Pamelkę spotkać...no i przyznaję pychoota! CO nie oznacza, ze z randek pomarńczowych zrezygnujemy...
No wreszcie ją zaliczyłaś mój małż sie niestety uzależnił od zaliczania Pameli Potrafi bestia na raz sam zjeść całą. Co do twoich fryzurek - to mi sie ta pierwsza taka za bardzo poważna wydaje, te dwie pozostałe bardziej do ciebie pasują - takie zakręcone są
Cytat:
Anusia czescie by tak mogli cos usprawniac
Butkow nie oddam! Kocham je tak Przyznaje sie ze mam wiekszego swira niz myslalam. Obiecywalam ze na nich koniec a zalapalam sie do zamowienia z sigmy hi hi hi
Przewidywałam że nie oddasz ich po dobroci więc lepiej je trzymaj w sejfie I cos widze że kolejna zakupoholiczka po Kasieńce nam sie narodziła - tylko że odmiana tzw. butowa czyli "butozakupoholiczka
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cześć
Dzisiaj wyglądam właśnie tak, w nocy synek nam taką akcję zapodał, że sama już nie wiedziałam o co mu chodzi, nic nie pomagało, a spać nie chciał w dzień też taki maruder, że szok Niech mu wyjdą już te zęby, bo oszaleję
trzymam za szybkie zakończenie ząbkowania
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
byliśmy wczoraj na koncercie, fajnie było, spotkaliśmy znajomych, wypiliśmy po piwku i wróciliśmy do domu, tym razem o normalniejszej porze
Dostaliśmy zaproszenie na wesele do naszego kumpla, co prawda się trochę zdziwiłam, że już proszą jak wesele w maju, ale się okazało, że kumpel wyjeżdża w delegację na cały kwiecień do UGANDY no i chcą wcześniej pozapraszać ludzi a wesele szykują na 200 osób, w górach, oj będzie się działo
A czemu to kumpla tak daleko w taką egzotykę wywiewa? A weselicho - 200 osób i góry - oj zapowiada się zapowiada ...
Cytat:
tu moje ostatnie vel wczorajsze mini nabytki :
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2617

pazury poniżej- dokładniej
Ten pierścień prezentuje się niesamowicie Pazuraski - motyw ładny tylko podkład tak zwykły mleczny coś mi nie leży - wolałabym jakiś kolorek żywszy albo frenchyk
Cytat:
no i trochę teraz moich żalów... mogę ??
mam ochotę wyć...
byłyśmy (we 2) dziś w pracy na dywaniku u szefowej i wiecie, co?? usłyszała od jakiś ludzi, że źle traktujemy dzieci że są zamykane w gabinecie i w łazience za karę, że brzydko się do nich odzywamy, nawet ponoć ktoś miał siniaki
mówię Wam, nikt w życiu mnie o coś takiego nie oskarżył, mówiąc po ludzku - maltretowanie w przedszkolu nigdy nie doznałam takiej przykrości... miałam ochotę się rozpłakać (zrobiłam to dopiero w domu) a co najgorsze szefowa chyba w to wszystko uwierzyła... mam ochotę rzucić w poniedziałek jej na biurko wypowiedzenie jednak do konca umowy został mi ponad miesiąc i szczerze powiem, że w ogóle nie zależy mi o jej przedłużeniu nie wiem sama co mam myśleć i robić wypowiedzenie może odczytać jako przyznanie się do powyższych, bzdurnych zarzutów, ale ja też jestem człowiekiem też mam uczucia i nie pozwolę się poniżać
z tego też powodu jeszcze nie śpię przepraszam za cały wywód... wiem, że wszystko jest bez ładu i składu... ale emocje biorą u mnie górę w takich sytuacjach
Współczuję takiej przykrej sytuacji - rzeczywiście jak ktoś ci zarzuca takie coś to musi zaboleć i na pewno będzie boleć długo. W końcu to nie jest jakies tam zapomnienie czegoś tylko poważne zarzuty. Przede wszystkim jak sie daje takie zarzuty to trzeba mieć ku temu podstawę. Rodzice sie skarżą - no ale rodzice nie sa z dziećmi cały czas w przedszkolu a wiadomo że dzieci miewają bujną fantazję i różnie rzeczywistość przedstawiają...
Na pewno musisz porozmawiać z szefową i to bez dwóch zdań - przygotuj sie do tej rozmowy i najlepiej od razu w poniedziałek. Pomyśl sobie co powinnas powiedzieć, że takie zarzuty bezpodstawne nie powinny mieć miejsca, że pracujesz tam w końcu nie od wczoraj i dotychczas chyba nie miała do twojej pracy żadnych zarzutów? Powiedz że takie oskarżenia powinny byc poparte dowodami, a rzucanie słów na wiatr powoduje tylko że jesteś bardziej rozdrażniona itp i cieżko ci będzie teraz pracować dobrze bo będziesz czuła że jesteś napiętnowana.
Powinnas sobie to zapisać co chcesz powiedzieć, nawet przecwiczyć to na mężu, jak mówisz że cieżko ci tak bronić swoich racji oko w oko z szefową.
Na pewno nie powinnas teraz składać wymówienia, ja bym wytrzymała jeszcze ten miesiąc a później - może jeszcze szefowa zmieni zdanie - byś sie zastanowiła i najwyżej jak by chciała ci przedłużać umowę mjiała byś satysfakcję odmawiając jej. Trzymam za ciebie kciuki w poniedziałek
Cytat:
Zapitalam do Ikea po pudełka do kąta do pracy ...... buziole mła mła

P.S. MENDA z mojego podpisu coraz mniej się uaktywania
Czekoladeczko - duzych ogromniastych 31 całusów na te kolejne wiosenki zycia Żeby ta twoja Menda z podpisu uciekła raz na zawsze gdzie pieprz rośnie By mąż znów zasłuzył na miano męża żony idealnej i aby w waszym nowym gniazdku żyło się wam jak niebie : roza:

Wracam do sprzątania ....

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-02-27 o 11:18
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 11:38   #1629
dzasta110
Wtajemniczenie

wszystkie radzicie mi rozmowę i nie składanie wymówienia z tą rozmową będzie ciężko, ale obiecuję, że się postaram
chyba w odpowiednim czasie do Was powróciłam, moja podświadomość chyba wiedziała, że będzie potrzebować wielkiego wsparcia i dodania otuchy. Dziękuję Wam za wszystko

Anusia - podoba mi się ten pomysł, żeby odmówić przedłużenia umowy i mieć z tego ogromną satysfakcję sesese... poczekam jeszcze miesiąc, a to ja będę górą

najlepsze jest to, że i mnie i koleżance kończy się umowa na początku kwietnia i z tego co wiem, ona nie chce tam zostać, więc moja szefowa zostałaby na przysłowiowym lodzie

ale jest jeden plus całej tej sytuacji, nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu i umyłam wszystkie okna

Cczekoladko21 - ale cuda w tej pace śliczne te ubranka!

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-02-27 o 11:40
Stary 2010-02-27, 11:57   #1630
kasienka1985
Zakorzenienie

elo
ja tak na szybko, bo sprzatac trza
Dżasti- co za babsko z tej dyrektorki
jestem za pomysłem odmowy przedłużenia umowy- pójdzie jej w pięty
Cytat:
Ten pierścień prezentuje się niesamowicie Pazuraski - motyw ładny tylko podkład tak zwykły mleczny coś mi nie leży - wolałabym jakiś kolorek żywszy albo frenchyk
w pierścieniu jestem zakochana tylko ciezki dziad!
hmm... mleczny?
to kamuflaż nude
i właśnie takie chciałam frenczosa miałam ostatnio a staram się nie byc nudna

Izka niech Wam powie czy nudna jestem, bo w czwartek jak u nich byłam na naleśnikach z budyniem to ze mnie pękali
Podobno powinnam kabaret założyc trza obadac temat.

CzekoTubsonku- żyj nam 200 lat kozico górska!
Młoda dziołcha z Ciebie, jurna i pomysłowa!
Życzę Ci żebyś nam wszystkim kiedyś zaprojektowała i wykonała piekne mieszkanka
A tak na poważnie... to samych słodkich chwil, kasiorki, kubańskiego cygara, jeszcze raz cejlońskiej herbaty i murzyna z RPA!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:30   #1631
soffera
Zadomowienie

Czeko po zyczeniach od Kasicy juz z gory wiem ze jej nie przebije wiec zycze Ci jeszcze jednego murzyna co by ten Kasicowy nie byl samotny w Polsce
No i meża anioła

Izka no tak gryps znany

Malutka wspolczuje, ja po nocnych zawirowaniach wygladalabym ak ->

Moonik wesele w gorach?! Ale biba! Przygotuj sobie jakies urlop zaraz po weselu
Zamowilam kozie kopytka brazowe: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1267221192

Kasienka no masz szczescie ze moje kopytko na Ciebie działa
Wlasnie je chce nosic do spodni a konkretniej rurek
Cos czytalam ze zam. na kwatkowe jest odwolane?!?!
Fajne sa te nowe zamowione plaskacze
Pierscien jest przebosssski!

Czeko21 jakies fatum nad mamusiami wisi, najpierw Malutka chora potem Ty
Ale Wercie obkupilas - slodkie ubrania!

Dzastus spokojnie Kochanie... spokojnie...
Z tego co piszesz wynika ze Dyrektorke tez poniosly emocje - co nie jest dziwne, ale na pewno nie jest to profesjonalne zachowanie.
Zacznimy od tego od jakich ludzi to uslyszala?! Bo wg mnie gdyby jakis rodzic przyszedl z oficjalna skarga to naprawde bylby raban a ona Was wezwala po cichu na dywanik bez swiadkow. Zapytaj ja wprost o to.
W przedszkolu jest wielu pracownikow, od nauczycieli po kucharki i mimo ze niby kazdy robi swoje to wszyscy wszystko wiedza o sobie nawzajem. Zreszta o to nietrudno bo sciany nie sa dzwiekoszczelne wiec trudno ukryc fakt utraty godnosci dziecka. Siniaki moga sie stworzyc rowniez podczas zabawy czy w domu i nie swiadcza o niczym.
Na czym stanela Wasza rozmowa? Musiala miec jakies final poza oskarzeniami....

Na koniec powiem ze dobry dyrektor zna swoj personel i interesuje sie wszystkimi sprawami w przedszkolu wiec wie co sie i kiedy dzieje no i w jaki sposob.
Dziewczyny daly Ci tu mnostwo rad, na pewno sobie poradzisz Trzymam kciuki

Aguniu oby tak zawsze robil Ci te sniadania

Koteczku obawiam sie ze coraz bardziej moze Cie mulic i mulic

Anusia ja sie wcale nei narodzilam raczej sie ukrywalam przed Wami Maz juz przed slubem wiedzial co to bedzie
Uporalas sie ze sprzataniem?

Wpadlam do domu bo zwialam z wykladow i zbieram sie na sklepy, przetrzepie jeszcze raz wyprzedaze moze cos znajde
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 16:32   #1632
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam babolki

Na początek 100 lat Czekotubko

Kasico śliczne Twe pazureczki
A co do mieszkanka to cena nie jest wygórowana tu się tak płaci i nie ma co przeliczac na Pln bo wtedy cena jest kosmiczna. Można znależc taniej ale na zadupiu ruderę

Czekotubko fajna ta sukienka a cienie boskie też takie chcę...
i bardzo się cieszę że menda dała sobie spokój

Dzasta Kochana musisz walczyc o swoje racje tk jak dziewczyny radzą przygotuj się do poniedziałkowej rozmowy a za miesiąc podziękuj za pracę jak się umowa skończy chyba, że będziesz chciała tam zostac jak sprawa się pomyślnie zakończy to pozastanawiaj się dłużej nad przedłużeniem umowy nich dyrektorka wie co może stracic!!

Czekoladko śliczne te ciuszki dla Werci ale będzie się mała stroiła

Moonik super weselicho się zapowiada - zazdraszczam

My dziś wieczorem idziemy do znajomych na drineczki jutro mieliśmy jechac na mały shopping ale chyba damy sobie spokój bo trzeba zacząc pakowanie na przeprowadzkę znowu będzie selekcja i pełno rzeczy wywalę lub oddam...
Wczoraj wpłaciłam depozyt i w czwartek będę miała już klucze no może się uda na środę już nie mogę się doczekac teraz się zajmę przeprowadzką - tydzień tak nam to zajmie wszystko a potem już pakowanko na wyjazd też nie mogę się doczekac

Już myślałąm że dołączę do Kotka bo spóźniała mi się @ ale niestety wczoraj zrobiłąm teściora i jedna krecha a dziś już się zbliża bo czuję podbrzusze no nic to jeszcze nie mój czas
Stary 2010-02-27, 16:40   #1633
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Cczekoladko21 - ale cuda w tej pace śliczne te ubranka!

Cytat:

Czeko21 jakies fatum nad mamusiami wisi, najpierw Malutka chora potem Ty
Ale Wercie obkupilas - slodkie ubrania!

Wpadlam do domu bo zwialam z wykladow i zbieram sie na sklepy, przetrzepie jeszcze raz wyprzedaze moze cos znajde
ja juz lepiej sie czuje tylko jeszcze nosek mam zapchany

udanego polowania na ciuszki

Cytat:
i

Czekoladko śliczne te ciuszki dla Werci ale będzie się mała stroiła

Już myślałąm że dołączę do Kotka bo spóźniała mi się @ ale niestety wczoraj zrobiłąm teściora i jedna krecha a dziś już się zbliża bo czuję podbrzusze no nic to jeszcze nie mój czas

kochana mi tez wyszla 1 kreska .....tez bolal mnie brzuch i bylam pewna ze dostane@ a tu nie przychodzila i powtorzylam test i pokazal 2 krechy wiec moze nic straconego jeszcze

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-27, 16:46   #1634
paulinaizabela
Zakorzenienie

Czekoladko baaardzo wątpię... już mam brązowe plamienie a tak zawsze mam przed @.

Soffi oj Ty uciekinierko zrywac się ze szkoły na zakupy no no no
Stary 2010-02-27, 17:00   #1635
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Czekoladko baaardzo wątpię... już mam brązowe plamienie a tak zawsze mam przed @.

nastepnym razem sie uda w konu wiosna idzie to i fasolki beda

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-27, 17:09   #1636
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

nastepnym razem sie uda w konu wiosna idzie to i fasolki beda
dokładnie
Stary 2010-02-27, 17:24   #1637
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daguś już opcje zmienione, ja nawet nie wiedziałam że to tak jest domyślnie ustawione. Teraz już można dawać komentarze
No teraz dziala

Cytat:
wczoraj na allegro wylicytowałam [/COLOR]
http://www.allegro.pl/item925298322_...o_r_42_44.html
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=938599955

jeszcze mam chrapkę na to
http://www.allegro.pl/item933075304_...zara_next.html

Zaczne od tego ze.... stoooo lat , . I obys troszeczke zwolnila kobitko. . A zakupki widze udane, I bardzo chetnie bym Cie obajrzala w tej princesce

Cytat:
No ladnie, prawdziwy student z Ciebie. Ciekawam co zes upolowala

Cytat:
chyba damy sobie spokój bo trzeba zacząc pakowanie na przeprowadzkę znowu będzie selekcja i pełno rzeczy wywalę lub oddam...
Spoooko Ty juz masz wprawe...

Kasienkosliiczne pazureski, choc nie lubie takiego ksztalu, ale mazaje piekne

A ja wlasnie podlozylam memu malzonowi spodnie, bo moja mama upolowala dla niego dlugi jeansy (takie dla koszykarzy) i jak zawsze musialam je dopasowac. Bo przez to ze moj mezulek ma dlugie nogi nie mozemy tak zwyczajnie wejsc do sklepu i kupic mu spodni, bo kazde sa za krotkie . Wiec jutro na wyjazd do mamusi boj Skarb pojedzie w nowych spodenkach .
A ja upolowalam dzis sobie sukieneczke... za cale 13 zl ... Ale sie ubawilam jak ja chcialam przymierzyc. Ide do Pani i sie pytam, czy ta sukienka na manekinie to na sprzedaz, bo czasami pisza ze ekspozycji nie sprzedaja. A pani mi mowi ze oczywiscie ze tak, ale ona rradzi ja przymiezyc bo to rozmiar 34. Wiec ja jej mowie ze spokojnie bedzie pasowac, a ona dalej sie upiera ze trzeba przymiezyc i sie wymownie na mnie patrzy. I dopiero mnie olsnilo ze majac na sobie polar, kurteczke a`la baranek i na to puchowy ociepany bezrekawnik to raczej na rozmiar 40 wygladalam a nie na 34.

Ide sobie soczku marchewkowego nalac, chce ktoras???

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-02-27 o 17:25 Powód: Bo zapomnialam o Kasinych pazurach
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 17:28   #1638
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

A ja upolowalam dzis sobie sukieneczke... za cale 13 zl ... Ale sie ubawilam jak ja chcialam przymierzyc. Ide do Pani i sie pytam, czy ta sukienka na manekinie to na sprzedaz, bo czasami pisza ze ekspozycji nie sprzedaja. A pani mi mowi ze oczywiscie ze tak, ale ona rradzi ja przymiezyc bo to rozmiar 34. Wiec ja jej mowie ze spokojnie bedzie pasowac, a ona dalej sie upiera ze trzeba przymiezyc i sie wymownie na mnie patrzy. I dopiero mnie olsnilo ze majac na sobie polar, kurteczke a`la baranek i na to puchowy ociepany bezrekawnik to raczej na rozmiar 40 wygladalam a nie na 34.

Ide sobie soczku marchewkowego nalac, chce ktoras???
no nie wiem co ladniejsze sukienka czy twoje wdzieki znaczy tyleczek

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-27, 17:32   #1639
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
no nie wiem co ladniejsze sukienka czy twoje wdzieki znaczy tyleczek
No, no. cicho bo maz bedzie zazdrosny . A jaki ty masz sliczniasty avatarek... pieknosci tam siedzi
daget jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 17:39   #1640
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
No, no. cicho bo maz bedzie zazdrosny . A jaki ty masz sliczniasty avatarek... pieknosci tam siedzi
a tam nie gadaj ze zazdrosny raczej dumny

dobra macie pare fotek malej z wczoraj!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-27, 17:39   #1641
paulinaizabela
Zakorzenienie

Daget ślicznie w tej sukienusi wyglądasz

Dziewczyny miłego weekendu ja zmykam zaraz do domciu
Stary 2010-02-27, 17:49   #1642
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzastus spokojnie Kochanie... spokojnie...
Z tego co piszesz wynika ze Dyrektorke tez poniosly emocje - co nie jest dziwne, ale na pewno nie jest to profesjonalne zachowanie.
Zacznimy od tego od jakich ludzi to uslyszala?! Bo wg mnie gdyby jakis rodzic przyszedl z oficjalna skarga to naprawde bylby raban a ona Was wezwala po cichu na dywanik bez swiadkow. Zapytaj ja wprost o to.
W przedszkolu jest wielu pracownikow, od nauczycieli po kucharki i mimo ze niby kazdy robi swoje to wszyscy wszystko wiedza o sobie nawzajem. Zreszta o to nietrudno bo sciany nie sa dzwiekoszczelne wiec trudno ukryc fakt utraty godnosci dziecka. Siniaki moga sie stworzyc rowniez podczas zabawy czy w domu i nie swiadcza o niczym.
Na czym stanela Wasza rozmowa? Musiala miec jakies final poza oskarzeniami....

Na koniec powiem ze dobry dyrektor zna swoj personel i interesuje sie wszystkimi sprawami w przedszkolu wiec wie co sie i kiedy dzieje no i w jaki sposob.
Dziewczyny daly Ci tu mnostwo rad, na pewno sobie poradzisz Trzymam kciuki
rozmowa w sumie nijak sie skończyła, bo musiałyśmy wyjść, pomóc ubierać dzieci po spaniu... a później to ja tylko marzyłam, żeby stamtąd wyjść

ale muszę jeszcze jedną sprawę wyjaśnić, bo to jest małe prywatne przedszkole, jedna grupa wielowiekowa od 2 do 5 lat, jesteśmy 3 (2 nauczycielki i jedna od strony kuchni) no i popołudniami jest szefowa, to nie jest dużo publiczne przedszkole tak jak pewnie część z Was myśli

Dagetku - chudzinko Ty widzę, że i fotel się do czegoś przydał

paulinaizabela - no to następny miesiąc pełen sypialnianych starań

Stary 2010-02-27, 19:45   #1643
mooonik
Zakorzenienie

Dobry wieczorek

mężuś się kąpie, więc ja chyc na wizażyk i co widzę: imprezka

Czekoladko życzę Ci samych szczęśliwych chwil w nowym wypasionym mieszkanku, mniej życia w biegu, filiżanki ulubionej herbatki przy ulubionej książce, podróży dookoła świata- coby znaleźć tego odpowiedniego murzyna i spełnienia tego o czym marzysz

Cytat:
A no tak myślę nad tym bobem i dochodzę do wniosku, że raczej to nie dla mnie, bo moje włosy się dokładnie tak jak malutka piszesz lekko podkręcają. Taką grzywkę jak Trzebiatowska też już miałam Ale u mnie z grzywkami ciężko, bo wtedy prostownica musi iść w ruch. Chociaż z jednej strony trochę mnie kusi znowu na grzywkę
Włosy obciachać nieco i tak muszę, bo już mi się końcówki rozdwajają. A myślałam, żeby je skrócić nieco bardziej, żeby suszyło się szybciej. Jakaś taka fryzurka rozwichrowana nieco mi chodzi po głowie, żeby się sama układała Chociaż z moimi włosami to raczej o to ciężko

Malutka cieszę się, że tytuł blogu się podoba Komentarze na blogu też mile widziane

no ładnie, to ja się tyle opisałam a tu wszystko na konto Malutkiej poszło

podoba mi się ta fryzurka co Kasia wkleiła jako pierwszą- myślę, że będzie pasować nawet przy Twoich lekko falowanych włoskach

a mężuś- oby tak dalej

Cytat:
o raaaaaaaaany jaka paka ale rzeczy śliczne

a Weroniczka słodka jaki ma zawadiacki uśmiech

Cytat:

Małża i sis nie ma więc zabrałam się za wiosenne odchwaszczanie mieszkania. Poza tym juz po niecałej godz. tak się zmęczyłam że az musiałam na wizaż zajrzeć

A czemu to kumpla tak daleko w taką egzotykę wywiewa? A weselicho - 200 osób i góry - oj zapowiada się zapowiada ... .

widzę, że nie tylko u nas dzisiaj była akcja wiosna też sprzątaliśmy, pranie firanek, okna umyte- ale tylko od środka

a wywiewa go do pracy jest geologiem naftowym, pracuje głównie na wiertniach i tam go firma postanowiła wysłać, mówił że trochę się zastanawiał , ale stwierdził, że później by żałował, że miał szansę wyjechać a nie skorzystał, a w końcu to tylko miesiąc, więc jedzie

a weselicho się zapowiada bardzo ciekawie- bo będzie nas bardzo dużo znajomych ze studiów, dużo osób z którymi się trzymaliśmy, ale się porozjeżdżali po Polsce i świecie i będzie okazja żeby się znowu spotkać i pokazać jak się bawi geologia

Cytat:

Moonik wesele w gorach?! Ale biba! Przygotuj sobie jakies urlop zaraz po weselu
Zamowilam kozie kopytka brazowe: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1267221192
a to takie kopytka fajne, ładne te rude i szare

a urlop koniecznie, bo już nam zapowiedział, że do wtorku nas nie puści

Cytat:

Moonik super weselicho się zapowiada - zazdraszczam

a w lipcu mamy kolejne wesele, u mojej kuzynki
miłego wieczorku Paulinko
że też wredna @ musiała przyleź ale idzie wiosna, świat się budzi to i w brzusiu coś wykiełkuje

Cytat:
rozmowa w sumie nijak sie skończyła, bo musiałyśmy wyjść, pomóc ubierać dzieci po spaniu... a później to ja tylko marzyłam, żeby stamtąd wyjść
Dzastuś dziewczyny już dużo napisały mądrych słów, ja je tylko poprę Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie tej sprawy

Dageciku
śliczna sukienka

Malutka współczuję mam nadzieję, że Dawidkowi wyjdą ząbki szybko i mniej boleśnie

spadam się wykąpać, a potem piweczko i układanie puzzli

miłego wieczorku i niedzieli Żoneczki

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:43   #1644
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

u mnie teraz nocki takie same jak u Malutkiej mala wierci sie, budzi sie z placzem co godzine.....a zeba nie widac

ide sie kapac i chyba spac bo pewnie niedlugo bedzie placz

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-27, 22:13   #1645
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej

Czekotubko
dużo radości dnia codziennego i spełnienia marzeń co do jednego

Mooonik
nóżka już ok, tylko czasami wieczorkiem jeszcze trochę zaboli. A weselicho Wam się niezłe zapowiada

Aguniu
ale to nie byłam ja ale obiecuje, że jak będę miała wolną chwilkę to z chęcią poczytam sobie Twój blog

Kasiu
tylko, że te zębolce to mu idą już 4 miesiąc i co i Śliczne pazurki

Czeko
łączmy się w bólu ząbkowym i śliczne ciuszki dla małej kupiłaś

Dzasta
współczuję sytuacji w pracy co byś teraz nie zrobiła to i tak będzie źle, ale wyjaśnić na spokojnie sytuację z dyrektorką trzeba. Powodzenia w poniedziałek

Daget
boska ta sukienka
Stary 2010-02-28, 11:32   #1646
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Monik a to przepraszam Cię najmocniej Mam nadzieję, że wybaczysz, na swoje usprawiedliwienie mam to, żem chora, a do tego spałam wtedy 6 godzin i momentami nie wiedziałam jak sama się nazywam.

My wczoraj wybraliśmy się do znajomych na parapetówę. Było tak przyjemnie, że wyszliśmy koło 2 a jeszcze nam było mało Tylko teraz znowu niewyspana jestem

Stary 2010-02-28, 11:42   #1647
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

no wiesz co żeby Nasza Pani Moderator tego nie wiedziała
No już mnie nie zawstydzaj

Cytat:

tu moje ostatnie vel wczorajsze mini nabytki :
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2617

pazury poniżej- dokładniej
Ostatnio widziałam jak wrzuciłaś fotki z zakupów m in w Terranovie, wczoraj właśnie jak byliśmy w Galerii Grunwaldzkiej wskoczyłam sobie do Sklepu i upolowałam całkiem fajny sweterek bez rękawów taki fiolet w różnyh odcieniach z dodatkiem białego. Później wrzucę foty.

Cytat:
Jestem zszokowana powrotami na wątek ..... wróciły do nas marnotrawne PM .... dzasta, marta i nawet monai się odnalazła witamy witamy w naszych skromnych progach

Cytat:
Milego weekendu zoneczki

zobaczcie co kupilam Werci
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=929146045
Wczoraj w Carrefour widzieliśmy tak słodki komplecik w wersji niebieskiej i różowej dla małego bobaska. W komplecie były dwie pary skarpetek, dwie pary śpioszków, śliniaczek i wszystko miało naszywkę jakieś postaci z Disneya. Takie to było ładne, że nie ukrywam, że chciałabym sama coś takiego dostać .

A co u mnie?
- katar mnie męczy i to zawsze z rana
- jutro do pracy rodacy, trzeba będzie się nastawić do roboty
- byliśmy w piątek u gina zarejestrować się i nawet prywatnie mój lekarz ma zajęty grafik a co najlepsze podał na marzec tylko DWA terminy w których przyjmuje i basta zapytałam o jakiegoś innego, którego w ogóle nie znam (nie lubię chodzić do niesprawdzonych) i znowu zonk- brak miejsc. Polecono mi abym pytała o około 20 marca o następne wolne terminy.
- od poniedziałku zaczynam brać we własnym zakresie kwas foliowy
Stary 2010-02-28, 19:00   #1648
soffera
Zadomowienie

Hejoj

Paulinko swietnie ze tak szybko udalo Wam sie zalatwic przeprowadzke
Jak po malej imprezce?
Kochanie ja non stop po cichutku trzymam kciuki za Was zeby bocian w koncu nadlecial :
Och od razu bacik na mnie nadsylasz!

Czeko21 oj polowanie bylo udane!
Co za slodki smieszek na zdjeciach.

Daguś no nastepna daje mi do wiwatu
Oj upolowalam sporo
Ale z Ciebie kruszynka!
Ja chciec soczku

Dzasta no to na pewno do tematu wrocicie. Ok, male przedszkole, ale i tak czuwaja 4 osoby Kochanie trzymam kciuki zebyscie sobie mogly z dyrektorka wszystko spokojnie wyjasnic

Agusia o wy imprezowicze! My wczoraj grzecznie poszlismy spac o 22 bo dzis oboje mknelismy do szkoly!

Marta moze masz cos z zatokami? Och te terminy u polskich lekarzy....

Powiem Wam tylko ze wczoraj byl szal zakupowy!!! Trafilam na mega promocje w reserved dodatkowo -50% na juz wczesniej przecenione rzeczy. Sie oblowilam w 2 swetry, 2 bluzki, spodnie i sukienke Wszystko piekne!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:21   #1649
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł kobitki
Niedawno wróciłam od moich rodziców, mieli dzisiaj rocznicę ślubu, więc imprezka była. Obżarłam się jak to przy okazji takich spotkań bywa a teraz...teraz piekę chleb. Tak tak ja - "noga" do gotowania piekę chleb, trzymajcie kciuki, żeby wyszedł (bo to z przepisu od mamusiiii, czytaj - teściowej)

A wczoraj był maraton zakupowy, męża obkupowaliśmy w gajerek i takie tam dodatki do garnituru (swoją drogą nie wiem gdzie my to wszystko niedługo będziemy trzymać) a ja sobie przy okazji baletki kupiłam i legingsy, może zaraz fotki cyknę.

Aaaa...zapomniałabym...w piątek w końcu na Avatara dotarłam Fajny, lubię takie bajkowe historie, chociaż jeżeli chodzi o efekty to spodziewałam się czegoś więcej. To był mój pierwszy film w 3d i jakoś tak lekko byłam zawiedziona. No i te "amerykańskie" teksty, rozwalające teksty. Ale oprócz tego całkiem ok

Dzastinko współczuję ci bardzo tej sytuacji w pracy. Niestety w dzisiejszych czasach jest mnóstwo "niezdrowej nagonki" związanej z dziećmi, często przy tym można skrzywdzić niewinne osoby. Mam nadzieję, że uda Ci się przeprowadzić rozmowę z szefową. Każdy ma prawo do przedstawienia swoich racji. Skorzystaj z tego prawa. Wiem, że ciężko się postawić ale czasami trzeba. W swojej pracy, w obecnym wydziale przeszłam "szkołę życia" pamiętam, jak płakałam i mówiłam, że więcej do pracy nie pójdę. Dzisiaj mam raczej twarde serce, jeżeli chodzi o pracę i współpracowników
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Ogólnie to przez ten czas co mnie nie było, to albo byłam w pracy, albo na koncercie (3x i dzisiaj znowu idziemy... na Świetliki Świetlickiego
1.kurcze Ty to masz życie...przecież to koncert goni koncert fajnie tak
2. sukienka mi się podoba i te szare butki na obcasiku.

Cytat:
wypasiona chatka będzie nasza
fajna chałupka chyba się wprosimy...

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam od lekarza no i......... bobas ma 0,54 cm i serduszko juz bije
koteczku bardzo się cieszę (aż się wzruszyłam) i mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala.

Cytat:
dzięks

Cytat:
Nie było mnie kilka dni, musiałam odpocząć, bo to choróbsko mnie strasznie wymęczyło no, ale przeziębienie powoli mija, a nóżka już prawie jak nowa
Gosia

my ostatnio u mojej mamy jedliśmy ten kebab z marynatą, ogólnie dobry, ale bez żadnej rewelacji
1. czyli powracasz prawie zdrowa i pełna werwy do wizażowania
2. wiesz co jak dla mnie marynata jest super ale sos już nie, wolę taki zrobiony samodzielnie czyli: jogurt+majonez+sol+pieprz .

Cytat:
Gosiu mówisz że bob by pasował? Hmmm, trzeba nad tym pomyśleć
Twoje włosy na zdjęciu wyglądają na dość gęste a jeżeli tak to bob jest super do takich włosów i według mnie całkiem by Ci pasował.

Cytat:
Z małżem nadal sytuacja mocno dziwna ...... ale coby się nie poczuł zbyt pewnie to ostatnio byłam na spotkaniu z moim przyjacielem ..... który że tak to ujmę czeka ..... i wróciłam po północy do domu ...... szczęśliwa ..... mina małża BEZCENNA ..... no cóż nie powinien ze mną zadziecać

1.:hahaha :niemożliwa jesteś...ale co tam, kobiety górą
2. 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam
100 lat 100 lat niech żyje żyje nam
jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam
niech żyje nam!!! - to śpiewałam ja - Małgosia

Cytat:
A ja upolowalam dzis sobie sukieneczke... za cale 13 zl ...
patrząc na Twoje zdjęcia poczułam wiosnę, taka wiosenna ta kiecucha
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:43   #1650
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć i czołem, kluski z rosołem

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
No już mnie nie zawstydzaj
no już dobrze, wybaczam a co terminów u lekarzy to czasami szkoda słów

Cytat:
Powiem Wam tylko ze wczoraj byl szal zakupowy!!! Trafilam na mega promocje w reserved dodatkowo -50% na juz wczesniej przecenione rzeczy. Sie oblowilam w 2 swetry, 2 bluzki, spodnie i sukienke Wszystko piekne!
pochwal się zakupami

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam od moich rodziców, mieli dzisiaj rocznicę ślubu, więc imprezka była. Obżarłam się jak to przy okazji takich spotkań bywa a teraz...teraz piekę chleb. Tak tak ja - "noga" do gotowania piekę chleb, trzymajcie kciuki, żeby wyszedł (bo to z przepisu od mamusiiii, czytaj - teściowej)

A wczoraj był maraton zakupowy, męża obkupowaliśmy w gajerek i takie tam dodatki do garnituru (swoją drogą nie wiem gdzie my to wszystko niedługo będziemy trzymać) a ja sobie przy okazji baletki kupiłam i legingsy, może zaraz fotki cyknę.

czyli powracasz prawie zdrowa i pełna werwy do wizażowania
ad. 1 po pierwsze Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
powiadasz od teściowej daj znać czy Ci wyszło
ad. 2 no następna zakupoholiczka, pokaż te foty w końcu
ad. 3 o do tego tak, bo na pewno nie z energią do pracy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości