|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Właśnie, właśnie naj!!!! będą klapsy na goły tyłek
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-03-01 o 16:21 |
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmmm, gołe klapsy tyłem? brzmi seksi!
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to czy Gwizdak wróciła już z Zakopca? Bo ja czekam na relację jak było. |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzień dobry, można?? Witam Zazdrośnice - tak Was bezwstydnie podglądam od dłuższego czasu i stwierdziłam w końcu, że wystarczy tego bezczelnego szpiegowania a pora samej coś naprodukować. Tymbardziej, że to mój pierwszy post na wizażu ![]() Przygarniecie?
|
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Pewnie- o ile będziesz grzeczna![]() I opowiesz nam o sobie
|
|
#3907 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mnie nie dziwi że Ty zrozumiałaś tą wypowiedź, wiesz dlaczego? Bo różni ludzie różnie rozumieją pewne sprawy ![]() Cytat:
![]() A tak calkiem serio to masz Bo to sadystka jest. [QUOTE=arrakis;17544377]aa kurcze to ja sie nawet pajakow nie boje, ani nic z takich rzeczy, zeby sie taki hiros mogl wykazac - no okropna jestem no ![]() /QUOTE] Łe ble pająki są ochydne Cytat:
Co do tankowania... nigdy tego nie robiłam, bo zawsze jeździłam z tatą albo jakimś kolegą który mnie wyręczał, aż tu nagle... w zeszłym roku musiałam przyjechać do Lublina (spakować się na wakacje) i tato mówi "zatankuj w Kraśniku".... No dobra.... podjeżdżam powolutku.... rozglądam się- nie ma żadnego pana, który mi pomoże. Zatrzymałam się pod dystrybutorem... czekam... nic. Wysiadam w zwolnionym tempie... nic. Gapię się na dystrybutor.... NIC. W końcu jakoś sobie poradziłam, nawet przyblokowałam dzyndzelka żeby mi do pełna nalało... biegnie zdyszany chłopaczek "dzień dobry, może pani w czymś pomóc?"... Rychło w czas... Tak oto, Ola nauczyła się tankować ![]() Cytat:
Ale fakt faktem... wolą takie co się rozpłaczą jak im się paznokieć złamie niż takie które stwierdzą- ciul, to tylko paznokieć. |
|||||
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tankować umiem. Tż mnie nauczył kiedyś. To teraz jeszcze muszę nauczyć się jeździć Ale to taki drobiazg.
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-03-01 o 16:37 |
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz się spowiadaj.
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było jakby w ”swojej” części TO się stało ![]() no widzisz... czyli oficjalnie jesteście 4ever 2gether? jak tak, to żądam fotki szczęśliwca! ![]() Cytat:
ino, droga moja, zrób coś, by urzekła nas Twoja historia i mamy nadzieję, że jesteś silna psychicznie, bo tu na forum lubią nas nie lubić
|
||
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba pora na tradycyjnego wstępniaka: Mieszkam sobie w Szczecinie, lat mam 24 (tzn. kończę niedługo) a mój TŻ 32 (tzn. też kończy niedługo ) - znamy się prawie trzy lata a razem jesteśmy prawie dwa. Historia naszych "początków" nadaje się conajmniej na scenariusz filmowy - ale to dłuuuugie opowiadanie, więc ewentualnie kiedyś do tego wrócę Oprócz TŻta mam na głowie jeszcze kota i pisanie pracy mgr
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Cię Deszczowe Dziewcze
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ja myślałam,że to mnie lubią nie lubić
![]() Ola boję się duzych psów,bo 10 lat temu taki jeden się na mnie rzucił,ugryzł mnie w policzek (taaaak do tej pory mam bliznę) i pocharatał mi ręce...więc to chyba zrozumiałe? ![]() Co do tankowania,to ja umiem jak najbardziej Zawsze miałam tylko problem w otworzeniem tego kurka do wlewu,bo u mnie w Kropce jest to strasznie dziwne. Ale po iluś razach wzięłam to na logikę,zapamiętałam jak się co przekręca i daję sobie radę![]() Hmmm mi się na kręglach złamał paznokieć i byłam bardzo w.... zła ![]() Zrobiłam sobie wczoraj takiego pięknego frencza i tak hodowałam te paznokcie,żeby w piątek manikiurzystka zrobiła mi na nich cudo. A tu co?Jajco Trzeba obciąć do zera.Ja mam bardzo mocne paznokcie,więc jak się ułamie to daleko i boleśnie
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kto w takim wieku pyta: będziesz ze mną chodziła? ![]() chociaż mógłby się spytać a co! ![]() nieoficjalnie od 14 lutego ![]() raingirl witam
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
zakochana para, luffcia i Poczwara !
Będę go przezywać dopóki go nie pokażesz A co!
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
to co z tym zdjęciem? ![]() raingirl, nie ma tak! proszę natychmiast opowiadać, jak to wszystko było!!!
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oooo a mój Tata właśnie powiedział,że prawnicy to są @$#%!& syny Tzn.prawnikiem a nie... ![]() ![]()
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-03-01 o 16:54 |
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umarłam ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#3922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odkręcanie kurka też na pamięć obcykałam... tylko że my mamy dwa samochody i w jednym jest inaczej i w drugim jest inaczej ale już umiem ![]() Paznokieć.... no cóż, ja nie lubię mieć długich więc nie wzrusza mnie złamanie paznokietka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() :
|
|||
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
już szukam zdjęcia
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Olka nie zazdrość,bo niebawem też Cię czeka
Ja nie lubię mieć starsznie długich paznokci. Mogą wystawać za palec tak z 3 mm i więcej to już nie.Noszę soczewki więc ekstremalnie długie paznokcie nie wchodzą w grę.Ale na szczęście moje mają prostokątny kształt,więc nawet takie 3 mm wystające wydają się baaardzo długie. Luffka zdjęcie zdjęcie zdjęcie
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Matko..ja zapomniałam zmyć lakieru i dzisiaj w pracy mam czarne szpony
No, może nie są długi, właśnie ok. 2 mm ponad opuszkę, ale jednak. Boss się dziwnie patrzył :P
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-03-01 o 17:04 |
|
|
|
#3926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to czekamy ![]() a ja ide zrobic salatke z tunczykiem i zaraz do pracy uciekam
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh mam nadzieję...
A nie mówiłam Wam, wczoraj rozmawiałam z kolegą z piaskownicy. Tak się śmieję bo nam się kontakt urwał jak mieliśmy 6 lat bo ja się przeprowadziłam, a wiadomo że takie dzieci nie utrzymują kontaktów, nasi rodzice też jakoś przestali się spotykać... No i jak poszłam na studia, jak NK zaczęło być modne, wklepałam jego imie i nazwisko, napisałam mu PW "ja Cię skądś znam". I od tamtej pory normalnie kontakt mamy, spotkaliśmy się 3 razy... Trochę szał był, bo ja miałam do niego przyjechać [bo ja wiem gdzie on mieszka a on nie wie gdzie ja]... i zonk... jak się przytwitać itd, potem w domu jego siostra mi się rzuciła na szyję, potem jego mama wyściskała, wycałowała, potem jego tato i generalnie było miło ![]() Wracając do wczorajszej rozmowy... tak mi źle było że ryczałam cały czas przed komputerem i chyba dało się to wyczuć z jego strony bo powiedział "jak chcesz to mogę przyjechać do Ciebie i pójdziemy na piwo".... Miło tak Ale zobaczymy... chyba wolę żeby przyjechał jak będę w lepszym humorze
|
|
|
|
#3928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tę historię i tak chcemy usłyszeć, więc się nie wymiguj że długa ![]() Luffka zaraz będziemy skandować: ZDJĘCIE, ZDJĘCIE, ZDJĘCIE!!
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Fap,fap,fap...
|
#3930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale kiedy my tylko napisałyśmy że nie chciałybyśmy mieć wesela drogiej restauracji/dworku z całą drogą otoczką bo to nie nasza bajka to czujesz się urażona i chcesz żeby Twoi rodzice wydali masę kasy na wesele Twoich marzeń więc to zrobią, nic mi do tego bo to nie moja kasa i nie moje wesele, ja się tylko ośmieliłam napisać że takiego wesele bym nie chciała i takiego wesela mieć nie będę bo wole zainwestować więcej kasy w dom niż w wesele a Ty wzięłaś to do siebie to że komuś nie podoba się wesele w stylu jaki Ty sobie wybrałaś, wymarzyłaś wcale nie jest krytykowaniem ani tego stylu ani tym bardziej Ciebie czy Twojego wyboru nie wiem o jakich weselach słyszałaś ale w moich okolicach takich zdarzeń nie było, nikt nikogo nie zgwałcił, nikt nikogo nie pobił a już tym bardziej nikt nikogo nie okradł za to słyszałam o tym że po kilku weselach w nietanich lokalach goście się struli lub też wychodzili w czasie imprezy do fast fooda coś zjeść bo podane jedzenie było niesmaczne lub też porcje były tak małe że nikt nie mógł się nimi najeść i tym stwierdzeniem też nie mówię że tak jest wszędzie ale takie rzeczy też się zdarzają mimo tego że się słono płaci ![]() mam jedno pytanie kto decydował o tym gdzie będzie wesele? Wy czy rodzice? bo napisałaś to tak jakby wasze zdanie się nie liczyło a to przecież ma być wasze wesele a nie rodziców, to Wy powinniście decydować a nie oni kończę już ten temat bo robi się znowu niesmacznie.............. .....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

)

lub takiej
-niewskazane. ZAPAMIĘTAJ

Teraz się spowiadaj.

ale kiedy my tylko napisałyśmy że nie chciałybyśmy mieć wesela drogiej restauracji/dworku z całą drogą otoczką bo to nie nasza bajka to czujesz się urażona i
chcesz żeby Twoi rodzice wydali masę kasy na wesele Twoich marzeń więc to zrobią, nic mi do tego bo to nie moja kasa i nie moje wesele, ja się tylko ośmieliłam napisać że takiego wesele bym nie chciała i takiego wesela mieć nie będę bo wole zainwestować więcej kasy w dom niż w wesele a Ty wzięłaś to do siebie
za to słyszałam o tym że po kilku weselach w nietanich lokalach goście się struli lub też wychodzili w czasie imprezy do fast fooda coś zjeść bo podane jedzenie było niesmaczne lub też porcje były tak małe że nikt nie mógł się nimi najeść