|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
butterfly - no u mnie przy 11 miesięcznych bliźniakach z dala od rodziców którzy by pomogli nie da się randkować póki co;(
ale u Was tutaj wesoło
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem ciężko zakochana w swoim temacie - od 3 roku wiedziałam, że zrobię albo coś takiego albo coś z ogrodów japońskich no i się udało. W każdym razie obiecuję, że podzielę się rezultatami ![]() A jak dobrze pójdzie to efekty będzie można zobaczyć na żywo w Ustroniu Morskim, bo jest tam instytucja, która chce mój pomysł zrealizować |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-01 o 20:57 |
|
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,miewałam bezpośrednie kontakty.Czasem bywa wesoło,czasem mniej...Ale w sumie teraz w pracy też mam kontakty z ludźmi-jedni bardzo sympatyczni a inni bardzo irytujący. Hmmm w sobotę miałam taką babkę,która chciała reklamować spodnie.Była bardzo sympatyczna,ale trochę przesadziła... Pokazała mi,że spodnie przetarły się od wewnątrz (na początku to ja się zastanawiałam jak to w ogóle możliwe,ale podobno tak się da). Powiedziałam jej,że to uszkodzenie przez użytkowanie i rzeczoznawca na 99% nie przyjmie tej reklamacji. A ona na to,że spróbować zawsze można. Ja mam obowiązek przyjąć reklamację,także wzięłam od niej paragon,żeby wypisać reklamację,patrzę na datę zakupu tych spodni - 28.02.2008...czyli oddała je do reklamacji dzien przed końcem gwarancji!! Ludzie są beznadziejni... A są jeszcze takie babki,co to np.uznają,że buty albo torebka im się znudziły i specjalnie niszczą,byleby mieć nowe... MASAKRA! ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() Właśnie widziałam podpis,że masz bliźniaki ![]() Zdradź-jak to zrobiłaś?Ale ze szczegółami prosimy, bo mamy tutaj kilka chętnych na zostanie Mamusiami bliźniaków
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka z roku (ale też studiuje prawo na UŚ ) np. miałą problem z reklamacją butów, w których była 5 razy, mimo że miała je od prawie dwóch lat. kupiła je, ale zima nie była sroga, potem włożyła parę razy, rozwaliły się i oddała do reklamacji (buty za 400 zł, więc powinny być porządne). po wielu zawieruchach nie przyjęli jej prośby o zwrot kasy, chcą naprawiać i naprawiać (już dwa razy miała naprawiane i wciąż się psują). powiedziałą, że nie idzie do sądu, bo nie ma czasu i kasy ale biedna długo z nimi walczyła... także nie każdy oszukuje i naciąga, czasem tak się po prostu zdarza
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorem, mam nie za dobry humor.
chyba zrezygnuje ze studiow, jezeli nie zdam ktorejs z jutrzejszych 2 poprawek i ide do pracy. NIC nie umiem, wszystko mnie boli, chce my sie wyć. I chce w koncu zaczac zarabiac na siebie, zeby moje zycie sie w koncu ruszyło do przodu. |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych napraw to przepisy są takie-jak da się naprawić,to się naprawia. Jeśli po naprawie stan przedmiotu nie satysfakcjonuje klienta-wtedy można zrobić wymiankę.Dopiero kiedy nie ma jak naprawić lub wymienić-zwraca się gotówkę ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Ode mnie masz 8767864 +.O! Takam hojna ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Dobra dobra zupa z bobra. Idę do łóżeczka. A jutro : przed 9 przegląd samochodu o 9.30 wyjeżdżam do Katowic Wracam koło 14 potem załatwić z kursem angielskiego potem załatwić z kursem tańca potem podlecieć do fryzjera potem do kosmetyczki potem do optyka żeby zrobić badanie wzroku u okulisty a następnie wybrać oprawki. Pracowity dzień co nieeee? ![]() Dobranoc.Oby jutro było lepiej. I Grapcia musi się uśmiechnąć Cheese
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa napisałam wielki post i mi ścieło neta ;/
witam nową zazdrośnice ![]() ja wróciłam niedawno z uczelni... ale całkiem miło było w ogóle odkryłam taka przepromocje w sphinksie że dania z fuzji smaku (chyba tak to się zwie) są za 19.90 i do tego się ma zupke i deserek do wyboru i się objadłam z kolegą jak dziekie bąki... ![]() miałam też załamanie nerwowe co do gramatyki praktycznej bo jakiś mega kolos był i ja nic w ogole nie mogę ogarnać... mam nadzieje że bedzie dobrze w sesji letniej
|
|
|
|
#4092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa mówisz o szwedach. Sprzedają się.Babki je noszą
![]() Co do reklamacji,to prawo do zgłoszenia jej przysługiwało.Ale nie uznają jej. Te spodnie były przetarte dlatego,że jak dziewczyna chodziła to uda jej się chyba stykały i się przetarło.Dla mnie masakrą jest to,że ktoś przynosi starte,znoszone gacie na dzień przed upływem gwarancji bo licyz na to,że zamiast wyrzucać do śmieci coś na nich "ugra". Miała prawo zgłosić jako konsument,ale mi na jej miejscu byłoby wstyd. Ok dobranoooc
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne bo mi się uda raczej nie stykają a w tych rozwalonych to już zupełnie nie |
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
butterfly - hmm ja się po ciąży dowiedziałam, że mam policystyczne jajniki więc u mnie były 2 jajeczka w jednym cyklu i oba zostały zapłodnione więc tyle
![]() Nigdy w rodzinach naszych nie było bliźniaków ![]() co do reklamacji - to powiem Wam, że tutaj w UK nie ma takich problemów z oddawaniem rzeczy jak w PL
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
bo jest tanio i się nie opłaca oddawać czy uwzględniają prośby ? Bo w sumie jak przeglądałam słuchawki to zawsze mają tam dożywotnią gwarancję
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
fap fap fap
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
mam nowy podpis
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli się kupuje w jakiś innych sklepach to nie ma aż tak tanio a czasem nawet jest drogo niedługo będzie kolejna część
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa lund - wiesz co no hmm e no tanio nie jest ale tutaj chyba nie ma czegoś takiego, że sprzedawca myśli, że coś kombinowaliśmy i dlatego oddajemy tylko oddajemy bo np nie wiem kolor nie ten albo coś ale to jest tak, że nie musimy podawać nawet przyczyny (ale to chyba do 30dni jest po zakupie)
my ostatnio 4 razy oddawaliśmy wózek dziecięcy bo nam koło zawsze któreś pękało(są pompowane)no i pierwszy raz jak dzwoniłam to się cykałam bo wózek duzo kosztował i nie uśmiechało mi sie płacić za naprawę czy coś ![]() No i ja do babki, że chciałam samo koło wymienić a ona, że tak nie można, że cały wózek (jeszcze na dodatek całą ramę porysowałam przy wykładaniu wózka przed dom, więc cieszyłam się jak głupia, że nowiutki nam przyślą)Sami przywieźli nowy wózek na drugi dzień a po stary przyjechali za 2 dni ![]() I tak potem 3 razy jeszcze dzwoniłam bo ten sam problem mieliśmy(chyba my sami psuliśmy te koła bo pomowaliśmy je na stacji benzynowej a nie wiem czy można taką pompką do aut:/
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
<dzieli się> proszę bardzo
![]() Cytat:
Pracowity dzień... ale pamiętasz, że doba ma tylko 24 h ? ![]() ![]() Ja za to jutro się na przewalanie literatury w bibliotece. Oczywiście to, co mi potrzebne musi być w czytelni na drugim końcu miasta
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa czym myjesz te włosie?
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa lund - no to ładnie - wiesz nie wiem jak tu jest może i jacyś ludzie tak robią z tymi metkami - ja to bym się bała, że mi wylezie taka metka i się będę wstydzić
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
różowy Yung produkowany przez Rossman (odżywka). Kosztuje 5 zł a w tym tygodniu jest promocja i 4zł. Mało bo nie ma silikonów ani siarczanów itd. a właśnie to jest główny atut
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4107 | |||
|
Zakorzenienie
|
ciekawy kierunek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i fajnie, ze ktos chce zrealizowac twoj pomysl ![]() Cytat:
o nieeeeee przebila mnie malpa jedna no
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-03-01 o 22:01 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Dziewczyny bardzo chcę Was poznać, ale uwierzcie mi to nie jest dobry czas dla mnie Zeby zakończyć spekulacje z Tżtem wszystko w porządku ale nie jest tak jak powinno być w związku. Obieciuje że jakl będzie zlot ogolnopolski to sie na nim pojawie i przytargam Olkę ze sobą. słowo.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Sonera pewnie ze u nas wesolo
zatem witamy w naszych skromnych progach ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- kawa ale do rumuni ze mna jedziesz? to aktualne jeszcze?
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
no tak jak szamponem
nakładam, masuję głowę, drapię trochę pazurkami i zostawiam chwilę bo to w końcu odżywka - odrobinę też kładę na dolne włosy (łaaaa, to znaczy te poniżej uszu) i ugniatam ale piany nigdy nie uzyskuję tylko już w trakcie mycia one się układają. Bo jak myłam szamponem to w trakcie mycia robiła mi się szorstka szopa przez te siarczany. No i co dwa tygodnie można użyć szamponu jeśli się do stylizacji używa czegoś z silikonem ale ja tego nie robię, używam tylko tego Yunga teraz i nic więcej. Będę obserwować włoski i najwyżej zrobię je też szamponem. Ale to metoda tylko dla kręconych i falowanych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Jestem ciężko zakochana w swoim temacie - od 3 roku wiedziałam, że zrobię albo coś takiego albo coś z ogrodów japońskich no i się udało. W każdym razie obiecuję, że podzielę się rezultatami 
moja koleżanka z roku (ale też studiuje prawo na UŚ

13.03.2008