Do przyszłego roku utoniemy w słów potoku - PM 2011, cz.10 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 10:06   #2221
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Do przyszłego roku utoniemy w słów potoku - PM 2011, cz.10

Ja będę mieszkać z teściami ale mnie to nie przeraża (póki co są bardzo przyjaźni jak dla mnie..)

co do butów to ja wysoka jestem i potrzebowałabym pantofelków na niskim obcasie... mimo że sięgam TŻ do ramienia i mogę sobie pozwolić np. na 8 cm obcas

w niedziele mama napomknęła, że jak zrobi się cieplej to pojedziemy obejrzeć suknie ślubną do salonu gdzie kupowała moja siostra suknie
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:12
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:09   #2222
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
T'ai ja bym potrzebowała sporo więcej niż 150 patyków żeby wybudować i wykończyć dom.... a na górze będę miała 5 pokoi, robimy sobie osobne wejście niż rodzice. Moja mama zapytała co się stanie z domem jak oni umrą a my się wszyscy wyprowadzimy. A poza tym nie chcę z miesiąca na miesiąc do końca swoich dni martwić się spłata kredytu. Wolę na Karaiby jechać
ej no jak masz górę domu i tyle metrów to inna sprawa dla mnie
my mamy 3 pokoje w bloku, ja mam jeszcze młodszą siostrę

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
Ja coprawda nie mam domu tylko mieszkanie z 4 pokojami
A Jak bym się wyprowadzila to w tym mieszkaniu zostaną rodzice i młodszy brat więc nawet gdyby każdy miał swój pokoj to jeden zostaje pusty. A rodzice nie mają nic przeciwko zebyśmy z nimi pomieszkali. Wiedzą w jakiej jesteśmy sytuacji.

Wolę pomieszkac trochę z rodzicami i odkładać na mieszkanie i potem wziąć mniejszy kredyt niż żyć ledwo wiążąc koniec z końcem.

Każdy ma w tej sprawie swoje zdanie.
trudno a ja będę się martwić spłatą ale mam nadzieję że nie życzysz mi że ledwo będę wiązać koniec z końcem...

wolę kredyt i swoje niż z rodzicami na 3 pokojach, zresztą rozmawiałam z nimi i nie wyobrażają sobie tego
a z mamą P na 3 pokojach? jeszcze gdzie ona odpala jednego papierocha od drugiego...
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:11   #2223
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

kasiunialusia tylko z tego co rozumiem to w mieszkaniu jest wspólna łazienka i kuchnia a 4 pokoje na wszystkich??

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

a z mamą P na 3 pokojach? jeszcze gdzie ona odpala jednego papierocha od drugiego...

Dziękuję za zrozumienie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:15   #2224
Aniusia1984
Rozeznanie

Hej Dziewuszki!!
Doczytałam już wszystko

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
T'ai to widze,ze do Ciebie trzeba z szacuneczkiem

sweety trafilas na baranami raz taki chlopaczek pomogl jak z chrzesniakiem,wozkiem i mama;p tarabanilam sie w przychodni na 3 pietro
Ja ostatnio byłam z moją przyszłą szwagierką i 6-miesięczną Mają na spacerze. Jakoś zniosłyśmy ten wózek z 3-go piętra.
A potem podjechałyśmy pod klatkę i spotkałyśmy sąsiada i taki tekst do nas: o widzę, że panie ze spacerku wracają, ja to podziwiam panią - tu do mojej szwagierki - taki ciężki wózek targać na 3 piętro.. On to chyba z 12 kilo waży. To do widzenia. I poszedł na górę... Cham jeden..

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Słuchajcie, to ja się chyba zdecyduję pokazać w tym stroju kąpielowym - żartuję oczywiście

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
a mnie zawsze tydzien przed bola piersi i plecy a tak 2 dni przed brzuch a teraz nic...ale coz
takie buty mi sie podobaja na slub

http://moda.allegro.pl/item930286329...ozmiar_39.html

http://moda.allegro.pl/item928778134...ka_srebne.html

Te pierwsze bardzo ładne, ale cena
Cytat:
jeszcze jak ktoś musi przeczekać bo dom się buduje albo remontuje mieszkanie to jestem w stanie zrozumieć
ale żeby mieszkać bo taniej itd bez wizji na nic swojego to nie kumam

jakby mnie nie było stać to bym ślubu nie brała chyba...

edit: ja też coś koło tego potrzebuję, ale to weźmie się kredyt i już
Chyba nie można tak kogoś oceniać. Skoro jest opcja zamieszkać z rodzicami i w tym czasie odkładać na coś swojego, to chyba lepsze takie rozwiązanie niż wynajmowanie, bo wtedy trudniej odłożyć.
Niestety takie mamy czasy, że nie każdego od razu stać na mieszkanie i gdyby każdy przez to nie brał ślubu, bo byśmy mieli same stare wiecznie "chodzące ze sobą" pary.
A ludzie po prostu się kochają i chcą być razem mimo, że nie mają początkowo warunków.
Takie jest moje zdanie.

I jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że nie każdego stać na kredyt
Jak ktoś ma najniższą krajową, to może zapomnieć.

Ja nie mówię, że mieszkanie z rodzicami, to świetne rozwiązanie, ale czasami niestety jedyne.

Edytowane przez Aniusia1984
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:18
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:20   #2225
bambusiek
Zakorzenienie

Spadam szamać śniadanko
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:21   #2226
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za zrozumienie
podejrzewam że gdyby moim mieli spory dom i mogliby mi odstąpić piętro jeszcze z osobnym wejściem to bym to rozważyła

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Chyba nie można tak kogoś oceniać. Skoro jest opcja zamieszkać z rodzicami i w tym czasie odkładać na coś swojego, to chyba lepsze takie rozwiązanie niż wynajmowanie, bo wtedy trudniej odłożyć.
Niestety takie mamy czasy, że nie każdego od razu stać na mieszkanie i gdyby każdy przez to nie brał ślubu, bo byśmy mieli same stare wiecznie "chodzące ze sobą" pary.
A ludzie po prostu się kochają i chcą być razem mimo, że nie mają początkowo warunków.
Takie jest moje zdanie.

I jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że nie każdego stać na kredyt
Jak ktoś ma najniższą krajową, to może zapomnieć.

Ja nie mówię, że mieszkanie z rodzicami, to świetne rozwiązanie, ale czasami niestety jedyne.
ale czy ja was aż tak źle oceniłam?
napisałam że ja nie rozumiem za bardzo i podziwiam

moi rodzice nie chcieliby żebym z nim mieszkała a co do mamy P napisałam o co chodzi

kurcze chyba można mieć swoje zdanie na tym forum co?
Stary 2010-03-02, 10:26   #2227
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:

trudno a ja będę się martwić spłatą ale mam nadzieję że nie życzysz mi że ledwo będę wiązać koniec z końcem...

wolę kredyt i swoje niż z rodzicami na 3 pokojach, zresztą rozmawiałam z nimi i nie wyobrażają sobie tego
Oczywiście ze Ci tego nie życze, jeśli stać was na wspólne meiszkanie czy też wynajmowanie to tylko mogę gratulować. U nas niestety ceny wynajmu są zbyt wysokie, rata kresytu byłaby podobna jak wynajem albo nawet wyższa, więc wole mieszkać z rodzicami i odkładać.
A w 3 pokojach to rzeczywiście było ciasno, a z palącą bez przerwy teściową jeszcze gorzej. Nie cierpie dymu papierosowego

Cytat:
kasiunialusia tylko z tego co rozumiem to w mieszkaniu jest wspólna łazienka i kuchnia a 4 pokoje na wszystkich??

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Dziękuję za zrozumienie
Zgadza się, 4 pokoje, wspólna łazienka i kuchnia
niestety nikt nie wpadł na to zeby w moim bloku mieszkania były z 2 łazienkami,tzn. wc i łazienka są odzielnie
Cytat:
Hej Dziewuszki!!
Doczytałam już wszystko

Ja ostatnio byłam z moją przyszłą szwagierką i 6-miesięczną Mają na spacerze. Jakoś zniosłyśmy ten wózek z 3-go piętra.
A potem podjechałyśmy pod klatkę i spotkałyśmy sąsiada i taki tekst do nas: o widzę, że panie ze spacerku wracają, ja to podziwiam panią - tu do mojej szwagierki - taki ciężki wózek targać na 3 piętro.. On to chyba z 12 kilo waży. To do widzenia. I poszedł na górę... Cham jeden..

Słuchajcie, to ja się chyba zdecyduję pokazać w tym stroju kąpielowym - żartuję oczywiście

Te pierwsze bardzo ładne, ale cena

Takie jest moje zdanie.
a TŻ dogaduje się z moimi rodzicami więc nie powinno być źle...
a jak będzie źle to wtedy będziemy kombinować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 10:30   #2228
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście ze Ci tego nie życze, jeśli stać was na wspólne meiszkanie czy też wynajmowanie to tylko mogę gratulować. U nas niestety ceny wynajmu są zbyt wysokie, rata kresytu byłaby podobna jak wynajem albo nawet wyższa, więc wole mieszkać z rodzicami i odkładać.
A w 3 pokojach to rzeczywiście było ciasno, a z palącą bez przerwy teściową jeszcze gorzej. Nie cierpie dymu papierosowego
wiesz P śmierdzi ciągle a nie pali
i ja bym pewnie też tak cuchnęła, a jakbym potem była w ciąży
dlatego nie mogłam zrozumieć czemu ta kobieta sądzi że z chęcią bym z nią mieszkała (szczęście P ją uświadomił trochę)

stać...nie do końca, rata będzie koło 750 zł wstępnie ale spróbujemy
bo nie zarabiamy w sumie sporo
Stary 2010-03-02, 10:32   #2229
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Zgadza się, 4 pokoje, wspólna łazienka i kuchnia
niestety nikt nie wpadł na to zeby w moim bloku mieszkania były z 2 łazienkami,tzn. wc i łazienka są odzielnie
No i doszliśmy do meritum sprawy My właśnie o tym mówimy z T'ai. Moja droga ja będę miała 5 pokoi sama a rodzice z bratem jeszcze 3 na dole. Oddzielna łazienka i (chwała)kuchnia! Ale to nie na stałe więc dacie radę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-03-02, 10:38   #2230
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:

moi rodzice nie chcieliby żebym z nim mieszkała a co do mamy P napisałam o co chodzi

Nie no, oczywiście że można mieć swoje zdanie. I ja właśnie swoje wyraziłam.
A ty nie napisałaś, że podziwiasz, tylko, że "nie kumasz jak można mieszkać z rodzicami bez szansy na coś swojego" i że byś "nie brała ślubu wcale".

Mam nadzieję, że cię nie uraziłam niczym, bo nie było to moim zamiarem. Tylko łatwo się komuś mówi, jak ma jakieś lepsze perspektywy.
Ja tylko uważam, że każdy ma inną sytuację i tak trochę głupio powiedzieć komuś "ja bym w twojej sytuacji w ogóle ślubu nie brała, bo nie masz swojego mieszkania"

Edytowane przez Aniusia1984
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:37
Stary 2010-03-02, 10:38   #2231
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:
No i doszliśmy do meritum sprawy My właśnie o tym mówimy z T'ai. Moja droga ja będę miała 5 pokoi sama a rodzice z bratem jeszcze 3 na dole. Oddzielna łazienka i (chwała)kuchnia! Ale to nie na stałe więc dacie radę
o matko, 5 pokoi, chyba będziecie się ganiać albo bawić w chowanego

my bedziemy mieli do wyłacznej dyspozycji tylko mój pokój, ale w zupełności się w nim pomieścimy bo jest duży
tylko musimy go fajnie urządzić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 10:40   #2232
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dwa pokoje będą na poddaszu dla dzieci my się będziemy po trzech ganiać

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-03-02, 10:41   #2233
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
to w ogóle nie ma tematu, będziesz miała super

Cytat:
Nie no, oczywiście że można mieć swoje zdanie. I ja właśnie swoje wyraziłam.
A ty nie napisałaś, że podziwiasz, tylko, że "nie kumasz jak można mieszkać z rodzicami bez szansy na coś swojego" i że byś "nie brała ślubu wcale".

Mam nadzieję, że nikogo tutaj nie uraziłam, bo nie było to moim zamiarem. Tylko łatwo się komuś mówi, jak ma jakieś lepsze perspektywy.
Ja tylko uważam, że każdy ma inną sytuację i tak trochę głupio powiedzieć komuś "ja bym w twojej sytuacji w ogóle ślubu nie brała, bo nie masz swojego mieszkania"

Mam nadzieję, że cię nie uraziłam niczym, bo nie było to moim zamiarem. Po prostu łatwo się komuś mówi, jak się ma choć trochę lepsze perspektywy.
napisałam że chyba bym nie brała, ale ja nie mam raczej możliwości mieszkać z rodzicami po ślubie i po prostu nie chcę
i nadal się trzymam tego że nie kumam, ale to moje zdanie, ja bym nie wytrzymała mieszkać z rodzicami czy teściami, mam taki charakter że byłoby ciężko
a gdzie jeszcze miałabym się w tym wszystkim nauczyć żyć z P
nie mówie o innych sprawach które są po prostu ograniczone bardzo

czy mam lepsze perspektywy?to bym się kłóciła...nikt nam mieszkania nie kupi no ale chcemy być sami i spróbować jak napisałam, chociaż wiem że nie będzie nam lekko
Stary 2010-03-02, 10:41   #2234
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Dwa pokoje będą na poddaszu dla dzieci my się będziemy po trzech ganiać
Kurcze to super będziecie mieć
My jak będziemy mieć 2 swoje, to już będzie dobrze
Stary 2010-03-02, 10:45   #2235
T'ai
Zakorzenienie

ja genralnie dużo przeżywam ale w mieszkaniu z kimś widzę tylko problemy, no tak już mam

nawet żeby swoich gości zaprosić kiedy chcę..., do jednego pokoju?
nawet pobzykać kiedy mi się chce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 10:46   #2236
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:

napisałam że chyba bym nie brała, ale ja nie mam raczej możliwości mieszkać z rodzicami po ślubie i po prostu nie chcę
i nadal się trzymam tego że nie kumam, ale to moje zdanie, ja bym nie wytrzymała mieszkać z rodzicami czy teściami, mam taki charakter że byłoby ciężko
a gdzie jeszcze miałabym się w tym wszystkim nauczyć żyć z P
nie mówie o innych sprawach które są po prostu ograniczone bardzo

czy mam lepsze perspektywy?to bym się kłóciła...nikt nam mieszkania nie kupi no ale chcemy być sami i spróbować jak napisałam, chociaż wiem że nie będzie nam lekko
No oczywiście, że jak ktoś nie chce i nie ma możliwości, to nie mieszka i koniec. Ale skoro ktoś chce i ma możliwości ( 4 pokoje, to nie jest źle), to po co go dobijać.
Nasza sweetie też mieszka z teściami i jakoś daje radę, choć chyba mają osobne piętro. Ale są też i plusy, bo zawsze można zostawić maluszka z dziadkami.
Poza tym ona też w takim razie nie powinna brać ślubu
Dobra, zamykam temat. Każdy ma swoje zdanie i ma do tego pełne prawo.
Stary 2010-03-02, 10:48   #2237
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Madzius to Twój Tż mieszka piętro niżej?

Isabele odliczaj sobie dni do piątku i zleci
Tak, Ł. mieszka piętro niżej

Cytat:
no ja lece bede pozniej pa gaduly
papa

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Ja będę mieszkać z teściami ale mnie to nie przeraża (póki co są bardzo przyjaźni jak dla mnie..)

co do butów to ja wysoka jestem i potrzebowałabym pantofelków na niskim obcasie... mimo że sięgam TŻ do ramienia i mogę sobie pozwolić np. na 8 cm obcas

w niedziele mama napomknęła, że jak zrobi się cieplej to pojedziemy obejrzeć suknie ślubną do salonu gdzie kupowała moja siostra suknie
No właśnie, moi teściowie są dla mnie bardziej mili, niż dla własnego syna :/ Traktują mnie jak swoją córkę, której nigdy nie mieli:/
super

Cytat:
wiesz P śmierdzi ciągle a nie pali
i ja bym pewnie też tak cuchnęła, a jakbym potem była w ciąży
dlatego nie mogłam zrozumieć czemu ta kobieta sądzi że z chęcią bym z nią mieszkała (szczęście P ją uświadomił trochę)

stać...nie do końca, rata będzie koło 750 zł wstępnie ale spróbujemy
bo nie zarabiamy w sumie sporo
U Ł. to i tata pali i jego brat (który ma 30 lat i mieszka z rodzicami ), więc też nie za ciekawie :/

W sumie rata 750 to nie jest tak źle.
Mój wujek miesięcznie płaci ok. 1200. I po prostu nie wystarcza im. Kokosów nie zarabiają. Mają prawie 3-letniego synka i ciągle żyją na debet :/ W tym roku będą obchodzić 4 rocznicę ślubu i przez te wszystkie kredyty i inne problemy już dwa lata po ślubie chcieli się rozwodzić, ale wkroczyła babcia i jakoś są razem...

Ha zebrałam się w sobie i poszłam do UP w końcu i wcinam sobie Fantasie

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:51
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 10:50   #2238
kasiunialusia
Zadomowienie

Ostatnio nawet się pokłóciłam z TZ o wspólne mieszkanie. Powiedziałam że to bez sensu brać ślub a potem nie mieć gdzie mieszkać, bo nie wiem czy moi rodzice po pewnym czasie nie powiedzą nam że już wystarczajaco długo u nich mieszkamy i powinniśmy się wynieść.
Powiedziałam też rodzicom, że odwołuje sale z tego powodu, to mi tata powiedział że jeśli jesteśmy pewni że chcemy być razem to on nie widzi przeszkód żebyśmy z nimi mieszkali, tak długo jak tylko będzie trzeba...

Poza tym chyba rodzice nas z domu nie wyganiają jeśli chcą "pobyć sami" albo dlatego ze jest jedna kuchnia i ciasno w niej

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
ja genralnie dużo przeżywam ale w mieszkaniu z kimś widzę tylko problemy, no tak już mam

a jak inaczej? porozrzucać ich w kilku pokojach?
Stary 2010-03-02, 10:50   #2239
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

Ja się ciągle zastanawiam czy jakby coś to moi rodzice na dole nie będą słyszeć ale to się tata ucieszy że wnuka robimy

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 10:52   #2240
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Ja się ciągle zastanawiam czy jakby coś to moi rodzice na dole nie będą słyszeć ale to się tata ucieszy że wnuka robimy
jeszcze będzie wam kibicował!!!
Stary 2010-03-02, 10:53   #2241
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Tak, Ł. mieszka piętro niżej
Uciekaj Kobieto, uciekaj mama nad głową, teściowa obok, albo na odwrót

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-03-02, 10:54   #2242
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Uciekaj Kobieto, uciekaj mama nad głową, teściowa obok, albo na odwrót
Nooo..osaczenie na całego
Stary 2010-03-02, 10:54   #2243
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
No oczywiście, że jak ktoś nie chce i nie ma możliwości, to nie mieszka i koniec. Ale skoro ktoś chce i ma możliwości ( 4 pokoje, to nie jest źle), to po co go dobijać.
Nasza sweetie też mieszka z teściami i jakoś daje radę, choć chyba mają osobne piętro. Ale są też i plusy, bo zawsze można zostawić maluszka z dziadkami.
Poza tym ona też w takim razie nie powinna brać ślubu
Dobra, zamykam temat. Każdy ma swoje zdanie i ma do tego pełne prawo.
ale ja nie pisałam nic takiego że jak ktoś mieszka z rodzicami to nie powinien brać ślubu, pisałam o sobie
nie wiem czemu mnie tak źle odbierasz, jeszcze przykład Sweetie podajesz jakbym na nią coś pisała
poa tym z tego co wiem Sweetie za rok, dwa już będzie sama z TŻ a ta sytuacja jest przejściowa

nikogo nie chciałam dobić, ale spoko jak mi się nie ułoży (odpukać!) to będziecie miały chociaż satysfakcję...

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
W sumie rata 750 to nie jest tak źle.
Mój wujek miesięcznie płaci ok. 1200. I po prostu nie wystarcza im. Mają prawie 3-letniego synka i ciągle żyją na debet :/
zależy ile kredytu, w jakiej walucie itd, teraz jest sporo możliwości

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 10:57   #2244
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:
gorzej jak będzie słyszał jak produkcja rusza pełną parą a wnuka ni widu ani słychu
Stary 2010-03-02, 10:57   #2245
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dziewczyny, przez czytanie trudniej się zrozumieć niż w rozmowie na żywo więc zawieszenie broni i koniec tematu bo będę gryźć

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-03-02, 10:58   #2246
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
a jak inaczej? porozrzucać ich w kilku pokojach?
może źle napisałam
chodziło mi o to że my np byśmy mieli jeden pokój z P tylko w którym byśmy siedzieli, spali i przyjmowali gości
i to trochę mi nie pasi
Stary 2010-03-02, 10:59   #2247
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:
ale ja nie pisałam nic takiego że jak ktoś mieszka z rodzicami to nie powinien brać ślubu, pisałam o sobie
nie wiem czemu mnie tak źle odbierasz, jeszcze przykład Sweetie podajesz jakbym na nią coś pisała
poa tym z tego co wiem Sweetie za rok, dwa już będzie sama z TŻ a ta sytuacja jest przejściowa

nikogo nie chciałam dobić, ale spoko jak mi się nie ułoży (odpukać!) to będziecie miały chociaż satysfakcję...

przecież żadna z nas Wam źle nie życzy więc nie rozumiem czemu uważasz że miałybyśmy sartysfakcje z tego ze wam się nie ułożyło
Stary 2010-03-02, 10:59   #2248
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:

zależy ile kredytu, w jakiej walucie itd, teraz jest sporo możliwości
ojjjj... widzę, że robi się coraz bardziej nieprzyjemna sytuacja... Chyba nawzajem źlę odebrałyśmy swoje wypowiedzi, więc ja się już nic nie odzywam. I broń boże nie podałam przykładu sweete w negatywnym kontekście. Chciałam tylko udowodnić, że można brać ślub i początkowo mieszkać z rodzicami którejś strony. To tyle z mojej strony.
Stary 2010-03-02, 11:00   #2249
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, przez czytanie trudniej się zrozumieć niż w rozmowie na żywo więc zawieszenie broni i koniec tematu bo będę gryźć
już kiedyś pisałam, niektórzy nie lubią jak ktoś otwarcie wyrazi swoje zdanie i coś skrytykuje
Stary 2010-03-02, 11:00   #2250
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
ide zrobic z siebie czlwoieka:P
daj znac jak poszlo
Cytat:
i jak człowiek ma chwilę to te polazły gdzieś spać
nie dograłyśmy sie
Cytat:
niestety jesteśmy w takiej sytuacji że na wynajem nawet nas nie stać
ale będziemy zbierać na własne mieszkanko
potrzebuje tylko 150tysięcy... (może jakaś zrzutka)?
mi zostalo 20 gr
Cytat:
podejrzewam że gdyby moim mieli spory dom i mogliby mi odstąpić piętro jeszcze z osobnym wejściem to bym to rozważyła

no można
Cytat:
o matko, 5 pokoi, chyba będziecie się ganiać albo bawić w chowanego
mysle ze w 1 z pokoi elunka wstawi hustawke miłosci ktora tu kiedys wklejałam
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości