|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
Ty masz zawsze ochotę? A ja mam tak, że są spotkania kiedy ja po prostu nie mam ochoty się całować. Nie sprawia mi to przyjemności i TŻ się tylko śmieje, że dziś się nie całujemy. Co zmuszać się mam?Wtedy się potulimy, pocmokamy i jest też super.
|
|
#4502 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź się opamiętaj i trochę zastanów nad swoimi "rozterkami życiowymi" Zresztą gdyby mi ktoś nad uchem jęczał "daj buzi" to chyba bym po 5 minutach uciekła... |
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podejrzewam, że to nie taśma, a "Kropelka" ("co kropelka sklei sklei żadna siła nie odklei?) albo ośmiorniczka. W końcu tam sie nawet chyba kaloryfer trzymał na ścianie czy coś od niej...
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leje normalnie dziewuchy! Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-03-02 o 22:37 |
|
|
|
|
#4506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie że mnie nie rzuca bo boi się zmianCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jadąc do szkoły widziałam ten o którym Remedios wspominała na ul.Dietla i chyba tam zajrzę tylko się najpierw muszę w cenach rozeznać Antii a na intymna.pl to są te uświadomione rozmiary? o ceny nie są takie maakryczne ![]() Cytat:
Cytat:
Wchodzi mu do łazienki, zabiera majtki i sprawdza? No nie przesadzajmy...
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
powiem Wam, że wolałabym, żeby mu jednak stawał przy tych zdjęciach
wiedziałabym, że ma jakiekolwiek libido. A tak to chyba jest po prostu zimnokrwisty i ma ochotę raz na ruski rok właściwie nie wiadomo po co ![]() Po miesiącu to ja już nie wytrzymuję, a jego się prosić trzeba taki typ chyba.
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz sobie zerknąć np. na onlyher czy stronę Mileny tam też są staniki poniżej 100zł.
|
|
#4511 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() I owszem, pisał. Nie mam pojęcia, co pisze obecnie. Ale wiem jedno - nie zdradza mnie. Po prostu nie ma takiej możliwości obecnie. Chociaż od dwóch dni dołączyła do niego w pracy jakaś ładna studentka AGH więc może będzie miał okazję. I szczerze? Droga wolna. Lepiej teraz, niż po ślubie/dzieciach, przynajmniej bym się upewniła co do niego.
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to było już dość dawno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mogę z wami Ilsla nie obraź się ale ja naprawdę nie wiem na jakim Ty świecie żyjesz że masz takie wiadomości, poglądy facet to jest człowiek i na niego tak jak i na kobiety działają różne czynniki zewnętrzne przez który nie zawsze może, chce, ma ochotę się kochać, mało tego czasem wystarczy jedno słowo z ust kobiety że facet nagle zmienia zdanie i choćbyś mu nago tyłkiem przed nosem kręciła to jego to nie ruszy "maszynką to jest wibrator a nie facet, on Ci nigdy nie odmówi i on ma zawsze ochotę"
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówił że się poprawi i zacznie mnie całować... a ja nie chciałam żeby to był obowiązek do odfajkowania tylko chęć u niego. No albo potrafił kiedy zbliżałam usta swoje otworzyć tak ogromnie żeby mnie obślinić specjalnie i objąć całe usta i nos. Kurde, zaczęłam ryczec idiotka Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-02 o 22:48 |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro on nie ma ochoty to głupio się zmuszać, ja nie umiem, ale mój TŻ to rozumie... Tak weź sobie wmów, że kogoś ma i zacznij już jej szukać.
|
|
#4516 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Dla niektórych po 10 latach związku seks będzie dalej czymś... wstydliwym. Albo nie będą czuli potrzeby bliskości, nawet pocałunków. Dla innych dzień bez seksu będzie dniem straconym, a w każdym jednym korytarzy będą musieli lecieć z dziewczyną w ślimaka. Nikt nie jest maszyną. Różni ludzie, różne potrzeby. TAKŻE FACET!
|
|
#4517 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jak wie, że go matka sprawdza to niech od razu po kąpieli pierze.. ale w ogóle co to za takie sprawdzanie
nie rozumiemCytat:
trzeba by się wymierzyć w końcuCytat:
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grape, przykro mi po słowach Twojego faceta bo ja nie traktuję mojego jak maszynkę. Seks to jest jedyny moment kiedy mogę mieć u mojego przychylność i całowanie a dzisiaj poczułam że mu się nie podobam. Chciałabym żeby on mnie też kochał Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-02 o 22:52 |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochasz się z nim tylko po to, aby zaznać czułości??? No proszę Cię. Poza tym kłopoty są z różnych przyczyn. Przepraszam jeśli Cię to urazi, ale moim zdaniem za bardzo się nad sobą użalasz i wymyślasz.
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, wiem, to wydaje się nieprawdopodobne i że na pewno coś zmyślam dla dziewczyn które zawsze są całowane i jeszcze dostają od swoich chłopaków bieliznę... ja dostałam miesiąc temu chrupki Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-02 o 23:00 |
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt faktem, że w czasie kiedy ja kupowałam i tak całkiem niedawno mój ojciec to w Fielmannie była oferta lepsza niż u konkurencji. No i mają z czego wybierać bo oprawki są w bardzo szerokim przedziale cenowym. Nie wiem jak jest z przeciwsłonecznymi okularami... podejrzewam, że szkła budują cenę całości... Fielmann jest o tyle fajny, że kiedy popsuła mi się poprzednia oprawka (farba odprysnęła i ułamał się mały fragment) wymienili mi okulary na nowe za darmo. I to jeszcze sprowadzali specjalnie dla mnie z Niemiec ten sam model oprawki, bo nie był dostępny. No i fajnie jest, że zawsze można przyjść i za darmo dokręcą śrubki, wyczyszczą, ustawią jak należy. A za jakąś niewielką dopłatą można okulary ubezpieczyć - w razie zguby albo zniszczenia dostaje się wtedy nowe za darmo lub z dużą zniżką (przynajmniej tak było - nie wiem czy dalej to funkcjonuje). Ale walnęłam okulistyczny elaborat
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa skoro uważasz, ze tż Cię nie kocha, to po co z nim jesteś na siłę? Weź go rzuć, powiedz, że czujesz się niekochana, a jeśli z jego strony to miłość, to będzie chciał do Ciebie wrócić może w wersji poprawionej
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
to nie ja jestem z nim na siłę tylko on ze mną bo to on mnie nie kocha. Mi by pękło serce bo on by już nie wrócił skoro by się ode mnie uwolnił. A może kiedyś coś do mnie poczuje... przecież ja nic od niego nie wymagam, cieszę się że jest... a on mi własnie pisze że on czuje że niedługo nasz koniec
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
??Bo my np. się cmokamy. Nie powiem, żeby mi to odpowiadało jakoś szalenie, ale zdaje sie, że TŻ nie ma zupełnie chęci takiego głębszego całowania się. A brakuje mi trochę po prostu leżenia, tulenia się i.. całowania ![]() On.. cmoka w usta, w policzek, w ucho, w szyje, no wszędzie. Ale to są cmoki przedszkolaka i on zna moje zdanie. Ale co, mam się na niego rzucać i wpychać mu język do gardła, skoro nie czuje takiej potrzeby?wytrzymałam tak już przeszło 2 lata
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uprawiasz z nim seks dlatego, żeby sie dowartościować? Mam nadzieję, że Cię źle zrozumiałam. Popraw mnie, błagam.. |
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałaś że facet reaguje jak automat i że zawsze ma ochotę więc......wiesz co ci doradzi starsza ciotka? odpuść trochę bo tylko sama niepotrzebnie się nakręcasz jak widać może pomyślał sobie że jak wróci to się będzie musiał tłumaczyć mamusi z plamy na bieliźnie i mu przeszła ochota ze zrozumiałych przyczyn..... ja kiedyś usłyszałam że woli ze mną rozmawiać niż się kochać i co?? miałam pociąć siebie, jego i jego kochanice?? bo skoro ze mną nie to pewnie miał inną idąc Twoim tokiem rozumowania a tymczasem pogadaliśmy, ja nie naciskałam choć fakt bolało ale nie dałam się zwariować bo mi zależało na związku a bliskość fizyczna to nie wszystko jesteście młodzi i jeszcze macie czas na pościelowe szaleństwa ![]() dobra idziemy spać
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ miał taki okres i to całkiem szybko od czasu jak zaczęliśmy być razem, że zdecydowanie mniej potrzebował czułości ode mnie. Źle się z tym czułam, nawet było kilka scysji na ten temat, aż w końcu uznałam, że to bez sensu. Jakoś się odmieniło jak przestałam mu marudzić... Nie wymyślaj zaraz czarnych scenariuszów
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa... jeśli on nie okazuje Ci czułości poza seksem prawie wcale, to to nie jest miłość... Seks dla niego moze być również krępujący w takiej sytuacji... Wydaje mi się, że niedługo wasz związek się posypie, bo jeśli nie stać go nawet na małego cmoka to... Nie mówię, ze tak jest też w przypadku Ins, bo on jej miłość okazuje inaczej. A z tego co piszesz, to wy jesteście jak para bardzo dobrych kumpli (z jego strony), a ty oczekujesz czegoś więcej i tu są zgrzyty.
|
|
#4529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i mówił że kocha... teraz jak usłyszałam ostatnio że kocha to się pobeczałam z szoku bo tak to tylko odpowiada że on też
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-02 o 23:10 |
||||
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie życzę Ci żeby on to jak najszybciej ukróciłedit: bo każdy zasługuje na miłość z wzajemnością |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

nie wiem co mam o tym myśleć; najchętniej bym się poryczała ale to mało pomocne w tej sytuacji.
Nie sprawia mi to przyjemności i TŻ się tylko śmieje, że dziś się nie całujemy. Co zmuszać się mam?

co mnie owszem, frustruje, ale nie doprowadza do takich paranoi
13.03.2008
Ale jadąc do szkoły widziałam ten o którym Remedios wspominała na ul.Dietla i chyba tam zajrzę
Wchodzi mu do łazienki, zabiera majtki i sprawdza? No nie przesadzajmy...

ale to było już dość dawno