|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
A sala była ekri (ściany) + jasna zieleń (zielone tkaniny pod sufitem, oplecione tiulem filary)-było świeżo, ładnie i elegancko |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
nie wierze, ze jestem pierwsza jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo wstalam dzis wczesnie bo czekam na facia z butla gazowa, wczoraj robie sobie obiadek i tak widze jak plomyczek sie pomniejsza ale na szczescie wszystko sie udalo ugotowac Aniu a gdzie fotki bucikow????
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
Ale mi się dzisiaj nie chce siedzieć w pracy. Normalnie wskoczyłabym jeszcze do łóżka bo nie wyspałam się wcale ![]() Wczoraj doszły do nas już albumy dla rodziców Są naprawdę piękne ![]() Poza tym Piotrek wyszukał promocję na Wyborową w Selgrosie. Z koncesją butelka 0,7 kosztuje 24 zł, więc się opłaca Pewnie się po nią na dniach wybierzemy ![]() Poza tym wczoraj Piotrek pojechał na naszą salę weselną i zawiózł już wino, napoje i tą wódkę 0,5 Przy okazji miał zapytać faceta od sali o wystrój na ślub, jednak faceta nie było i Piotrek zapytał jakąś kucharkę czy kogoś tam. Babeczka powiedziała mu, że wystrój będzie bordowy i się Piotrek zadowolił tą informacją. Wieczorem powiedział mi, że wystrój będzie bordowy, a ja zaczęłam pytać o szczegóły, jakie będą kwiaty i takietam i się okazało, że kobieta pokazała mu świeczki i serwetki, a o kwiatach nie wspomniała ![]() Do tego mieliśmy jechać wczoraj do księdza, ale Piotrek się umówił do pracy i niestety cały czas nie mamy załatwionej tej zgody ![]() Jutro jadę na przymiarkę sukienki!!! Poza tym chcę jutro jechać do tego księdza po tą całą zgodę, żeby już kolejna rzecz była załatwiona. Potem jedziemy do mojej chrzestnej ze zaproszeniem ![]() W piątek krawiec w sprawie garnituru nas czeka, potem zaproszenie dla Piotrka brata i kurs tańca W sobotę może skoczymy po tą wódkę, a wieczorkiem jesteśmy umówieni z moją siostrą na 20:00 Troszkę się zrelaksujemy i przy okazji spędzimy wreszcie caly weekend razem W niedzielę rozwozimy zaproszenia po Piotrka rodzinie. Ech, ile latania
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś mam odbiór butów trzymajcie kciuki. |
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ci faceci bedzie bordo i to im wystarczy jak same sobie nie zalatwimy niektórych rzeczy to nie bedzie zalatwione , tylko na sobie mozna polegac tylko wiesz nie zapomnij aparatu jak ostatnio bo teraz to juz cos bedzie konkretniejszego prawda
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś tylko buty a później to dopiero w piątek zaproszenia dla znajomych na impreze się z nimi umówimy do baru postawimy flaszeczkę i luz
.
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja moje wrzucę chyba jutro, razem ze sukienką, chyba, że uda mi się dzisiaj po pracy, ale mam niezły zajob dzisiaj. Na 14:30 jadę do kosmetyczki z blizną, potem po mamę do pracy, potem zakupy, potem znowu do kosteyczki tym razem zawożę mamę, po jakiejś godzinie trzebają odebrać i na 20:00 niemiecki ![]() Padnę pewnie zaraz jak o 21:00 przekroczę próg mieszkania
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
e myslisz ze takie cos moze byc? ja to napisalam tak dla zartu nie sadze ze takie rzeczy robia skoro restauracja funkcjonuje
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle widzę dziewczyny, że trochę Wam się wryłam w te wasze pogaduchy... ale mam nadzieje że nie macie mi tego za złe i będę mogła się przyłączyć..?
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2204 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wrzuć, wrzuć!! ![]() no masz latania... ja nie wiem-chyba na to przesilenie wiosenne? chce mi się tak spać. niby śpię po 7,5 godziny,ale dla mnie to godzin za mało-dziś środa, a ja się czuję jakbym z tydzień nie dosypiała ![]() w poniedziałek byłam na aerobiku, a dziś chcę iść na latino. mam nadzieję,że po pracy zdążę jeszcze zrobić obiadek i go zjeść-bo zajęcia na 19,ale przed samymi nie chcę jeść,a jak nie zjem wogóle to "mdleje" padnę. mój R. ma dziś zebranie w pracy,więc zobaczymy się pewnie dopiero po 20.wrrr dziś zamawiam zaproszenia! ![]() wczoraj wszytko ustaliliśmy-ile zaproszeń, zawiadomień... winietki na stół i zawieszki zamówię trochę później, jak już będę mniej więcej wiedziała kto przyjdzie i z kim. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
no to Ci się udało dziś :P---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą jeszcze przed ślubem napewno tam pojedziemy i można sprawdzić, czy nic nie zginęło ![]() Naprawdę na facetach w kwestii ślubu niema co polegać bo sie nie znają zupełnie A ja chcę żeby było pięknie ![]() Teraz aparat napewno wezmę Już mam go uszykowanego na szafce Jutro do pracy z nim pojadę, bo do krawcowej ruszam od razu po pracy Cytat:
Teraz na piewszy plan idzie rodzina i łażenie po domach Ze znajomymi też w jakimś pubiku na piwko się umówimy, takie luźne spotkanie ![]() Już bym chciała mieć te zaproszenia z głowy... ![]() Cytat:
Im nas więcej tym lepiej Tylko potem jest więcej postów do czytania
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie facet od sali załamuje-gadałam z nim w piątek, powiedział że wyśle mi maila z wyliczeniem ile napojów i alkoholu konkretnie (było to przed południem), ok.17 drugi raz zadzwoniłam,że mail nie dotarł-on na to wysłałem. Poprzednio jak mi pisał, to zły adres miał (zamiast podkreślnika dał myślnik,a to nie to samo więc mu mówię,że może tym razem też tak było...on-no możliwe-sprawdzę i wyślę przez "odpowiedz nadawcy".i do tej pory mail nie dotarł.... ja tam mistrzem informatyki nie jestem-ale to chyba jakieś podstawy!! ?? Poza tym dziewczyna od kursu tańca jeszcze nie zostawiła nam tej płytki z utworkami do wyboru-zaczynam się martwić ![]() muszę dotrzeć w tym tygodniu do księdza z zapowiedziami. |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wódkę chyba zawieziemy tak na tydzień/max dwa tygodnie przed, z tego samego powodu- nigdy nic nie wiadomo ![]() Cytat:
Ja zaproszenia, kotyliony i przywieszki na wódkę już zamówiłam, przed świętami maja podobno dojść (mam nadzieję że będą co najmniej na tydzień przed..)
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten Twój to albo jest taką informatyczną sierotą, albo wcale nie wysłał tego maila bo nie miał czasu a Tobie mówi, ze mail już dawno poszedł.Zobaczymy, jak nam pójdzie pierwsza nauka tańca Utworek może poszukamy jutro, choć nie wiem, czy będziemy mieli na to czas ![]() Pewne jest, że jako pierwszy taniec będzie walc ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Zależało mi tylko na rodzicach, żeby im dać zaproszenie nieco wcześniej ![]() Po rodzinie rozwozimy teraz, bo ze znajomymi spotkać możemy się tylko w weekendy i to też nie wszstkie, bo jak nie praca, to Piotrek ma szkołę ![]() Żeby nie zwlekać teraz jeździmy po rodzinie ![]() Powiem Ci, że u nas jest tak samo, Piotrek bardzo polubił moich znajomych i wychodzimy na piwko tylko z nimi. Piotrka dobrzy znajomi nie mieszkają w naszym mieście, więc spotkania z nimi są niemożliwe. Miał jednego takiego super przyjaciela, ale już się nie spotykają, niby to przeze mnie Ogólnie cieszę się, ze Piotrek tak polubił moich znajomych
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
luknelam sobie na suwaczka masakra to brzmi przerazajaco 2miechy i 26 dni, jak nie patrze to ciagle mam w glowie ze jeszcze 3 miechy
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
no rozumiem nie ma co ryzykowac
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na weselu natomiast będzie tylko czworo naszyj najbliższych (+ osoby towarzyszące oczywiście
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stwierdziłam że nie ma sensu wcześniej sobie zagracać naszego i tak małego "mieszkanka" (czyt. dwóch pokoi;P) i mamy w ogóle zamiar dogadać się z facetem od wódki i alkoholi (kupujemy w hurtowni) że zapłacimy po wesele, tzn. oczywiście zaliczka wcześniej. I prawdopodobnie będziemy mieli możliwość zwrócenia tego czego nie wykorzystamy , przynajmniej kuzyn Waldka tak miał
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Sylwestrze jakiego miałam zaszczyt z nimi spędzić stwierdziłam, że napewno nie będę siedzieć cicho tylko dlatego, że to jest niby Piotrka przyjaciel. Powiedziałam im co o nich myślę, a ten przyjaciel zaczął wypisywać Piotrkowi, ze ma się ze mną rozstać, bo ich niszczę!!! Kurde, no alemnie wtedy koleś zirytował Nie wspomnę już o tej jego lasce, która to non stop wspomniała, jak to kiedyś była z moim Piotrkiem na piwiePrzegięli, jak ten przyjaciel wyjeżdżał do pracy do Anglii jakoś trzy lata temu w święta wielkanocne. Mieliśmy iść do mojej ciotki, ale przyjaciel kazał się wieźć do Poznania na lotnisko, a ten moj Piotrek oczywiście pojechał z nim, bo jak biedulek trafi do Poznania Wtedy to już było przegięcie i powiedziałam co o tym myślę, Piotrek na początku nie rozumiał o co chodzi, ale z czasem zobaczył, że ten wielki przyjaciel to wielki wykorzystywacz!!! Spotkaliśmy się z nimi tylko raz od czasu tego wyjazdu do Anglii, pożarłam się z tą laską i tym przyjacielem i o dziwo Piotrek wziął moją stronę Potem zaczęli mu pisać esemesy, że przeze mnie traci przyjaciół i że jak chce to może z nimi wyjść na piwo, ale ma mnienie zabierać Najlepsze jest to, że ta laska tego "przyjaciela" proponowała mojemu Piotrkoi seks Wiecie, ze dzisiaj jest świtowy dzień mózgu?
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę że ślubujemy w tym samym dniu i powiem Ci że też mnie to przeraża, zważywszy jeszcze na to , że tyle trzeba zrobić![]() Najbardziej przeraża mnie fakt że nie mamy jeszcze nauk- w piątek idziemy dopiero na pierwsze spotkanie, a co dopiero myśleć o poradni..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Najlepiej chyba będzie jak wybiorę się do kwiaciarni z kawałkiem materialu mojej sukienki i wtedy te kobietki ocenią, jakie tulipanki by były najlepsze 

wstalam dzis wczesnie bo czekam na facia z butla gazowa, wczoraj robie sobie obiadek i tak widze jak plomyczek sie pomniejsza ale na szczescie wszystko sie udalo ugotowac

.

Nie wspomnę już o tej jego lasce, która to non stop wspomniała, jak to kiedyś była z moim Piotrkiem na piwie