| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-09, 13:15 | #2191 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat: 
 A sala była ekri (ściany) + jasna zieleń (zielone tkaniny pod sufitem, oplecione tiulem filary)-było świeżo, ładnie i elegancko | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:06 | #2192 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

czesc dziewczyny   nie wierze, ze jestem pierwsza jeszcze mi sie to nigdy nie zdarzylo  wstalam dzis wczesnie bo czekam na facia z butla gazowa, wczoraj robie sobie obiadek i tak widze jak plomyczek sie pomniejsza ale na szczescie wszystko sie udalo ugotowac   Aniu a gdzie fotki bucikow????   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-03-10, 09:12 | #2193 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Hej Laseczki   Ale mi się dzisiaj nie chce siedzieć w pracy. Normalnie wskoczyłabym jeszcze do łóżka bo nie wyspałam się wcale  Wczoraj doszły do nas już albumy dla rodziców  Są naprawdę piękne  Teraz zostaje tylko wybranie reszty fotek, wywołanie ich, i porobienie przypisów i zabieramy się do robienia prezentów dla rodziców  Poza tym Piotrek wyszukał promocję na Wyborową w Selgrosie. Z koncesją butelka 0,7 kosztuje 24 zł, więc się opłaca  Pewnie się po nią na dniach wybierzemy  Poza tym wczoraj Piotrek pojechał na naszą salę weselną i zawiózł już wino, napoje i tą wódkę 0,5  Przy okazji miał zapytać faceta od sali o wystrój na ślub, jednak faceta nie było i Piotrek zapytał jakąś kucharkę czy kogoś tam. Babeczka powiedziała mu, że wystrój będzie bordowy i się Piotrek zadowolił tą informacją. Wieczorem powiedział mi, że wystrój będzie bordowy, a ja zaczęłam pytać o szczegóły, jakie będą kwiaty i takietam i się okazało, że kobieta pokazała mu świeczki i serwetki, a o kwiatach nie wspomniała  Powiedziałam co o tym myślę i niby ma napisać do faceta maila. W ogóle na początku stwierdził, że sama się facetowi o wszystko wypytam na spotkaniu w maju. No myślałam, że go pacnę  Do tego mieliśmy jechać wczoraj do księdza, ale Piotrek się umówił do pracy i niestety cały czas nie mamy załatwionej tej zgody  Jutro jadę na przymiarkę sukienki!!!  Wezmę aparat i pyknę jakieś foto  Poza tym chcę jutro jechać do tego księdza po tą całą zgodę, żeby już kolejna rzecz była załatwiona. Potem jedziemy do mojej chrzestnej ze zaproszeniem  W piątek krawiec w sprawie garnituru nas czeka, potem zaproszenie dla Piotrka brata i kurs tańca  W sobotę może skoczymy po tą wódkę, a wieczorkiem jesteśmy umówieni z moją siostrą na 20:00  Troszkę się zrelaksujemy i przy okazji spędzimy wreszcie caly weekend razem  W niedzielę rozwozimy zaproszenia po Piotrka rodzinie. Ech, ile latania   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-03-10, 09:21 | #2194 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  . Ja dziś mam odbiór butów trzymajcie kciuki. | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:24 | #2195 | |
				 | 

Cytat: 
   oj ci faceci bedzie bordo i to im wystarczy jak same sobie nie zalatwimy niektórych rzeczy to nie bedzie zalatwione  , tylko na sobie mozna polegac   tylko wiesz nie zapomnij aparatu jak ostatnio bo teraz to juz cos bedzie konkretniejszego prawda   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:25 | #2196 | 
				 | 

My dziś tylko buty a później to dopiero w piątek zaproszenia dla znajomych na impreze się z nimi umówimy do baru postawimy flaszeczkę i luz    . | 
|     | 
|  2010-03-10, 09:25 | #2197 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja moje wrzucę chyba jutro, razem ze sukienką, chyba, że uda mi się dzisiaj po pracy, ale mam niezły zajob dzisiaj. Na 14:30 jadę do kosmetyczki z blizną, potem po mamę do pracy, potem zakupy, potem znowu do kosteyczki tym razem zawożę mamę, po jakiejś godzinie trzebają odebrać i na 20:00 niemiecki  Padnę pewnie zaraz jak o 21:00 przekroczę próg mieszkania   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:25 | #2198 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:29 | #2199 | 
				 | 

e myslisz ze takie cos moze byc? ja to napisalam tak dla zartu nie sadze ze takie rzeczy robia skoro restauracja funkcjonuje

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-03-10, 09:31 | #2200 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-03-10, 09:32 | #2201 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

w ogóle widzę dziewczyny, że trochę Wam się wryłam w te wasze pogaduchy... ale mam nadzieje że nie macie mi tego za złe i będę mogła się przyłączyć..?

__________________ | 
|     | 
|  2010-03-10, 09:34 | #2202 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:36 | #2203 | ||
				 | 

Cytat: 
  . ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat: 
  . | ||
|     | 
|  2010-03-10, 09:38 | #2204 | |||
				 | 

Cytat: 
 wrzuć, wrzuć!!  no masz latania... ja nie wiem-chyba na to przesilenie wiosenne? chce mi się tak spać. niby śpię po 7,5 godziny,ale dla mnie to godzin za mało-dziś środa, a ja się czuję jakbym z tydzień nie dosypiała  w poniedziałek byłam na aerobiku, a dziś chcę iść na latino. mam nadzieję,że po pracy zdążę jeszcze zrobić obiadek i go zjeść-bo zajęcia na 19,ale przed samymi nie chcę jeść,a jak nie zjem wogóle to "mdleje" padnę. mój R. ma dziś zebranie w pracy,więc zobaczymy się pewnie dopiero po 20.wrrr dziś zamawiam zaproszenia!  wczoraj wszytko ustaliliśmy-ile zaproszeń, zawiadomień... winietki na stół i zawieszki zamówię trochę później, jak już będę mniej więcej wiedziała kto przyjdzie i z kim. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat: 
  no to Ci się udało dziś :P ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2010-03-10, 09:39 | #2205 | |||
				 | 

Cytat: 
  Zresztą jeszcze przed ślubem napewno tam pojedziemy i można sprawdzić, czy nic nie zginęło  Naprawdę na facetach w kwestii ślubu niema co polegać bo sie nie znają zupełnie  Piotrek to nawet stwierdził, że nie musi mieć kwiatów na sali  A ja chcę żeby było pięknie  Wszystkiego sobie dopilnuję, tylko niech się dowie, jak facet chce tą salę ubrać  Teraz aparat napewno wezmę  Już mam go uszykowanego na szafce  Jutro do pracy z nim pojadę, bo do krawcowej ruszam od razu po pracy  Cytat: 
  Teraz na piewszy plan idzie rodzina i łażenie po domach  Ze znajomymi też w jakimś pubiku na piwko się umówimy, takie luźne spotkanie  Już bym chciała mieć te zaproszenia z głowy...  Cytat: 
  Im nas więcej tym lepiej  Tylko potem jest więcej postów do czytania   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |||
|     | 
|  2010-03-10, 09:45 | #2206 | |
				 | 

Cytat: 
 mnie facet od sali załamuje-gadałam z nim w piątek, powiedział że wyśle mi maila z wyliczeniem ile napojów i alkoholu konkretnie (było to przed południem), ok.17 drugi raz zadzwoniłam,że mail nie dotarł-on na to wysłałem. Poprzednio jak mi pisał, to zły adres miał (zamiast podkreślnika dał myślnik,a to nie to samo  więc mu mówię,że może tym razem też tak było...on-no możliwe-sprawdzę i wyślę przez "odpowiedz nadawcy". i do tej pory mail nie dotarł.... ja tam mistrzem informatyki nie jestem-ale to chyba jakieś podstawy!! ?? Poza tym dziewczyna od kursu tańca jeszcze nie zostawiła nam tej płytki z utworkami do wyboru-zaczynam się martwić  muszę dotrzeć w tym tygodniu do księdza z zapowiedziami. | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:50 | #2208 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-03-10, 09:50 | #2209 | ||
				 | 

Cytat: 
   My wódkę chyba zawieziemy tak na tydzień/max dwa tygodnie przed, z tego samego powodu- nigdy nic nie wiadomo  Cytat: 
   Ja zaproszenia, kotyliony i przywieszki na wódkę już zamówiłam, przed świętami maja podobno dojść (mam nadzieję że będą co najmniej na tydzień przed..) 
				__________________ | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-03-10, 09:56 | #2210 | |||
				 | 

Cytat: 
  Ten Twój to albo jest taką informatyczną sierotą, albo wcale nie wysłał tego maila bo nie miał czasu a Tobie mówi, ze mail już dawno poszedł. Zobaczymy, jak nam pójdzie pierwsza nauka tańca  Utworek może poszukamy jutro, choć nie wiem, czy będziemy mieli na to czas  Pewne jest, że jako pierwszy taniec będzie walc  ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat: 
  Witamy i na tym wątku  Cytat: 
  Zależało mi tylko na rodzicach, żeby im dać zaproszenie nieco wcześniej  Po rodzinie rozwozimy teraz, bo ze znajomymi spotkać możemy się tylko w weekendy i to też nie wszstkie, bo jak nie praca, to Piotrek ma szkołę  Oczywiście wiedzą już, że są proszeni na śłub, ale zaproszenie oficjalne dostanę nieco później  Żeby nie zwlekać teraz jeździmy po rodzinie  Powiem Ci, że u nas jest tak samo, Piotrek bardzo polubił moich znajomych i wychodzimy na piwko tylko z nimi. Piotrka dobrzy znajomi nie mieszkają w naszym mieście, więc spotkania z nimi są niemożliwe. Miał jednego takiego super przyjaciela, ale już się nie spotykają, niby to przeze mnie   Ogólnie cieszę się, ze Piotrek tak polubił moich znajomych   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |||
|     | 
|  2010-03-10, 10:00 | #2211 | |
				 | 

Cytat: 
  luknelam sobie na suwaczka masakra to brzmi przerazajaco 2miechy i 26 dni, jak nie patrze to ciagle mam w glowie ze jeszcze 3 miechy   
|     | 
|  2010-03-10, 10:02 | #2212 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2010-03-10, 10:03 | #2213 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-03-10, 10:06 | #2214 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-03-10, 10:08 | #2215 | 
				 | 

no rozumiem nie ma co ryzykowac  , ale kupujecie duzo wczesniej prawda? 
|     | 
|  2010-03-10, 10:10 | #2216 | |
				 | 

Cytat: 
  Na weselu natomiast będzie tylko czworo naszyj najbliższych (+ osoby towarzyszące oczywiście   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-03-10, 10:10 | #2217 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-03-10, 10:14 | #2218 | |
				 | 

Cytat: 
  Stwierdziłam że nie ma sensu wcześniej sobie zagracać naszego i tak małego "mieszkanka" (czyt. dwóch pokoi;P) i mamy w ogóle zamiar dogadać się z facetem od wódki i alkoholi (kupujemy w hurtowni) że zapłacimy po wesele, tzn. oczywiście zaliczka wcześniej. I prawdopodobnie będziemy mieli możliwość zwrócenia tego czego nie wykorzystamy  , przynajmniej kuzyn Waldka tak miał 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-03-10, 10:14 | #2219 | |
				 | 

Cytat: 
  Po Sylwestrze jakiego miałam zaszczyt z nimi spędzić stwierdziłam, że napewno nie będę siedzieć cicho tylko dlatego, że to jest niby Piotrka przyjaciel. Powiedziałam im co o nich myślę, a ten przyjaciel zaczął wypisywać Piotrkowi, ze ma się ze mną rozstać, bo ich niszczę!!! Kurde, no alemnie wtedy koleś zirytował  Nie wspomnę już o tej jego lasce, która to non stop wspomniała, jak to kiedyś była z moim Piotrkiem na piwie  Najlepsze jednak było, jak wychodziliśmy gdzieś razem, a ona rzucała tekstem "Piotrek a słyszałam co ostatnio zrobiłeś, Piotrek a pamiętasz to czy jak bylisy tam czy tam". Nic nie mówiła o co chodzi, tylko się śmiala i opowiaała, że oni się tyle lat znają i są ze sobą bardzo zżyci  Przegięli, jak ten przyjaciel wyjeżdżał do pracy do Anglii jakoś trzy lata temu w święta wielkanocne. Mieliśmy iść do mojej ciotki, ale przyjaciel kazał się wieźć do Poznania na lotnisko, a ten moj Piotrek oczywiście pojechał z nim, bo jak biedulek trafi do Poznania  Potem z Anglii zadzwonił i powiedział Piotrkowi, ze ma wozić jego laskę do pracy, bo jeżdżą na jedną godzinę  Wtedy to już było przegięcie i powiedziałam co o tym myślę, Piotrek na początku nie rozumiał o co chodzi, ale z czasem zobaczył, że ten wielki przyjaciel to wielki wykorzystywacz!!! Spotkaliśmy się z nimi tylko raz od czasu tego wyjazdu do Anglii, pożarłam się z tą laską i tym przyjacielem i o dziwo Piotrek wziął moją stronę  Potem zaczęli mu pisać esemesy, że przeze mnie traci przyjaciół i że jak chce to może z nimi wyjść na piwo, ale ma mnienie zabierać  Zrezygnował i od tamtej pory już się do niego nie odzywają   Najlepsze jest to, że ta laska tego "przyjaciela" proponowała mojemu Piotrkoi seks   Wiecie, ze dzisiaj jest świtowy dzień mózgu?  No i dzień mężczyzn, muszę temu mojemu cosik wymyślić   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-03-10, 10:16 | #2220 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Widzę że ślubujemy w tym samym dniu  i powiem Ci że też mnie to przeraża, zważywszy jeszcze na to , że tyle trzeba zrobić  Najbardziej przeraża mnie fakt że nie mamy jeszcze nauk- w piątek idziemy dopiero na pierwsze spotkanie, a co dopiero myśleć o poradni..   
				__________________ | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.