|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Ha. Wiedziałam, że to Ty
![]() ![]() Uciekam, bo mi piwo z kumplem stygnie ![]() Będę... hmmm.. w niedzielę dopiero chyba ![]() Ciau!
|
#1592 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Ja tylko tak trochę, bo błam u koleżanki i nie widziałam się, ale to dlatego, że spoglądałam tylko czasem i cieszę się z wygranej Radomia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanim się zaczęłam szykować, jadłam pizzę no dobra xD czekam jak dadzą mecz na ipli to siebie pooglądam ech, narcyzik ![]() z nimi lepiej nie mieć dobrych kontaktów
|
|
#1594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przecież godzinę nie nakładałaś tapety wiem ja tez sobie oglądne a co mi tam ![]() z nimi rzeczywiście lepiej nie ![]() dobra my tu gadu gadu a ty miałaś opowiadać coś że śmiesznie było
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
A ja wolę piłkę nożną
Siatkówka jest dobra dla kobiet i gejów |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, Zuza nie jesteś kobietą?
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
analizując Twoją wypowiedź dochodzę do konkluzji, iż Twoje aforyzmy są mylne, droga ZuZo
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-03-12 o 23:14 |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
![]() jeśli wy tam będziecie oznacza ZERO wywiadu i SIARA przy Miśku, jakby co nie znam was ![]()
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
nie przyznasz się do nas publicznie?
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuję, nie zrobić siary
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie ma bata, jedziemy do łodzi!!!!! Ja muszę kubańczyków zobaczyć!!
Bo jak nie - to łona fajt?! ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Co prawda, ja też lubię nogę... Ale geje Przecież zawodnicy to wulkany testosteronu, do tego jeszcze jacy inteligentni... Żeby mi tak moich kochanków obrażac (Bojan lubi wiedzieć, ze jestem oblegana przez mężczyzn )
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
I co mam sie teraz zacząć złościc? Klnąć? Płakać? Nie lubisz siatki? Lepiej dla nas! Mniej lafirynd w kolejce do prawdziwych mężczyzn stojących przy siatce. Pfff.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry...
spaaać
|
|
|
|
#1604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nr Miśka... Mamoooo. Szkoda, że Bezelki już z nami nie ma. Ona chyba miała nr do Micha... znaczy tak twierdziła ![]() Nie zrobię siary. Obiecuję. Przecież ja jestem normalna będę się zachowywać z godnością Ale wiesz. Jak my Ci wymyślimy pytania to one i tak nie będą się nadawały do publikacji w gazetce studenckiej A poza tym wątpię żebyś się odważyła je zadać Cytat:
Że niby przeprowadzam wywiady z osobami urodzonymi w tym samym szpitalu co ja Dopieróż?? ![]() Cytat:
Też obejrzę i Ciem poszukam... Bo wczoraj nie oglądałam... Przyznaję się. Wstydzę się i błagam o wybaczenie ale gości miałam ![]() Przypomniał mi się ten nasz ulubiony kamerzysta z MG Generalnie miałam coś napisać odnośnie Twojej "wypowiedzi" ale stwierdziłam, że po co... Marna prowokacja a poza tym Ty chyba też jesteś dziewczyną... A może nie ![]() A ja osobiście wolę obejrzeć takiego np. "gejowatego" Kadziewicza, Bartmana, Kurka czy któregokolwiek z siatkarzy wykłócającego się o każdy punkt i wszczynających burdy na parkiecie Niż "mega męskiego i ociekającego testosteronem" Ronaldo, który ryczy po każdym przegranym meczu ![]() Wybacz ale musiałam: http://demotywatory.pl/1092568/Pilka-nozna http://demotywatory.pl/1023089/sport http://demotywatory.pl/842411/Pilka-nozna http://demotywatory.pl/722985/Pilka-nozna http://demotywatory.pl/640930/Pilka-Nozna http://demotywatory.pl/553794/Pilka-nozna. http://demotywatory.pl/416415/Pilka-nozna wiem, że to żadne argumenty ale mnie to akurat śmieszy w połączeniu z Twoim postem ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
Ale my będziemy daleko na trybunach... Będziemy Cię na odległośc dopingować... Ot niewinnymi okrzykami typu: "Dalej Martii! Tak jest! Jedziesz! Bierz go! Dobrze! Zerwij z niego łachy!" No nie mów, że to by Ci przeszkadzało Cytat:
Muszę fundusze ogarnąć. Wtedy się zobaczy Ale mam nadzieję, że starczy mi pieniążków i na Wro i na Łódź ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-13 o 08:44 |
|||||
|
|
|
#1605 | ||
|
Konto usunięte
|
nie skomentuję tego Cytat:
może jakoś damy radę ![]() Cytat:
![]() Przejdzie tylko jes jedna mała niemożliwość techniczna, Piotrka prawdopodobnie nie będzie na LŚ
|
||
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie nie wiem o co marcie chodzi No właśnie też tak sobie o tym pomyślałam. Dlatego szukam pretekstu żeby z Bartkiem wywiad przeprowadzić ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
my nie znamy takiego słowa ![]() ludzie urodzeni w tym samym miesiącu |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() owszem ![]() Tak! W dodatku to tylko 3 dni różnicy Ludzie urodzeni w ostatnim tygodniu sierpnia ![]() Albo inicjały... Jeśli brac pod uwagę pierwsze i drugie imię (bez nazwiska ) to mamy takie same ![]() Albo "ludzie pozytywnie pier**ięci" To też pasuje i do mnie i do niego ![]() Albo nie wiem co... w sumie dużo nas łączy... miałabym o czym z nim gadać
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podchodzisz do takiego Bartosza i mówisz: Dzień dobry, prowadzę cykl wywiadów, pod jakże wymownym tytułem "ludzie pozytywnie pier**ięci" bohaterką pierwszego odcinka byłam ja, teraz kolej na pana, czy mógłby pan odpowiedzieć na kilka pytań (i słodkie oczy) |
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
taa i potem gazety będą sie rozpisywać o nas
![]() pakuj się Cytat:
Cytat:
najwyzej mnie wywalą z wielkim hukiem -to nie może być nudny wywiad,musi sie różnić od reszty przynajmniej nie jest nudno na meczu ![]() nie, skąd, tylko mojemu rozmówcy może
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siatkówka jest baaaardzo dobra dla kobiet i gejów! Widziałaś, jacy przystojniacy w to grają? ![]() PS: kocham to zdjęcie przedstawiające pocałunek Buffona (z kimś tam którymś tam ). Czysta radość na nim jest ![]() Patrzcie, jednak zdążyłam tu wpaść
|
|
#1612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spaliłabym się ze wstydu chyba Ale na bank by mnie zapamiętał Cytat:
Ja jestem kulturalna, grzeczna i opanowana Oj z naszymi pytaniami by się róznił ![]() ![]() A może on lubi takie bezpośrednie kontakty Ej dziewczyny znalazłam w necie stronę ze znaczeniem imion... Tylko nie takie naukowe ino śmieszne i erotyczne Zaraz Wam mężami i maskotkami zarzucę A zatem: BARTOSZ- Pustak jakich mało, ale dupy na niego lecą, śmiertelnie boi się robactwa. DANIEL- Uroczy gość, ale brzydal, sypia z facetami. FABIAN- Przystojny, ale w gruncie rzeczy frajer. GRZEGORZ- Tęgi frajer, mieszka na wsi i wali mu z gara, postrach krów w oborze. JAKUB- Dobre imię dla chomika, twardy skur**l, każdemu nakopie, mimo że żyd. JERZY - Brzydal, brzydal, brzydal, do tego smierdzi mu z pod pachy. KRZYSZTOF- Równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach. ŁUKASZ- geniusz w kilku dziedzinach, kiepski w szkole, nocuje pod delikatesami. MARIUSZ- Ma miłą mamę, codziennie bzyka gumową lalę, straszny prostak. MICHAŁ- Przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, wp**prza chińskie zupki. PAWEŁ- Dobry kolega, dużo rucha a potem opowiada kumplom, trochę ciapa. PIOTR- Inteligentny, ale rzadko rucha bo onieśmiela panienki i trochę przynudza. STEFAN- Sprzedaje w warzywniaku, gra w totolotka. ZBIGNIEW- Potulny, miły, po prostu ideał, szkoda tylko że pedał. może walniemy jakieś swoje interpretacje ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Trochę siara ![]() Muszę wymyślić jakiś bardziej oficjalny pretekst ![]() Szczególnie dla kobiet ![]() Wiedziałam, że nas nie zostawisz
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-13 o 09:59 |
|||
|
|
|
#1613 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
stęskniłaś się ![]() Cytat:
To na pewno Te są najlepsiejsze Fabian w gruncie rzeczy frajer Zbigniew potulny |
||
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie są dobre
Ciekawe kto to wymyślał... i na jakiej podstawie |
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie, wywiad byłby oryginalny(a wiadomo że wszytsko co oryginalne jest lepsze) ![]() a kogo masz na myśli?Gumisia czy Miśka? ![]() taaa już to widze ![]() na osobności, jak nikt nie bedzie wam przeszkadzał np. w hotelu
|
|
|
#1616 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też tak w krótkich wygladaam takze nigdy wiecej ![]() Cytat:
kurde! mam teraz gula chyba tez pójde zrobic transformersCytat:
Cytat:
Cytat:
taaak. Kato blizej ![]() Cytat:
przynajmniej jak ja widzęłoł no to trzymam kciuki coby sie udało ![]() stówa ![]() Cytat:
czekam na obszerną relacyję ![]() wyłącz się, bo prądu szkoda jak patrze na niektóre kluby oraz tych pozal sie Boże 'piłkarzy' to mam ochotę wyburzyc stadiony a pozostałą po nich ziemię zaorać i zrobić tam pastwiska Cytat:
ja tez sie przyznaje ze nie ogladałam tzn niezbyt dokładnie ale dzisiaj nadrobię niedopatrzenia![]() demoty dobre tę męskie znaczenia
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu mi to robicie od samego rana ![]() Cały dzień teraz będę się nakręcać a na meczu jak tylko z szatni wyjdzie to się ze Stefanem na niego rzucimy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki bejbe ![]() Idź zrób performers lepiej ![]() ![]() Za żadne Siury świata sie mi nie oprą Dlaczego we mnie nie wierzycie. Obacyta! Taką szopkę Wam we Wro odstawię, że żadna mnie nie pozna. Będę tak kulturalna i opanowana i normalna że nie będzie Wam się chciało ze mną gadać! A ooo!!! ![]() A wiesz że nie wiem Zaabsorbowały mnie te męski
|
||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
o kuraku, siatkarz na dziś? Stephane Antiga
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
A ten Kura(e)k to skąd Ci sie wziął
![]() ![]() A mój: Mariusz Wlazły Aj em roks! Sej maj nejm bicz! ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A Dziadek Lucjan mi doradził: Spanie na podłodze łazienki jest bardzo praktyczne, bo gdy ktoś Cię obudzi, możesz rzucić w niego szczotką od kibla. |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
heloł!
zaraz Was nadrobię, tylko przed chwilą koleżanka sprzedała mi takiego newsa, że nie mogę przestać się śmiać nie napiszę tego na forum, bo żal xD ew. na pw. mogę sprzedać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

i nie widziałam się, ale to dlatego, że spoglądałam tylko czasem 

Przecież zawodnicy to wulkany testosteronu, do tego jeszcze jacy inteligentni...
Żeby mi tak moich kochanków obrażac (Bojan lubi wiedzieć, ze jestem oblegana przez mężczyzn 

będę się zachowywać z godnością 

tzn niezbyt dokładnie ale dzisiaj nadrobię niedopatrzenia