|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Ha. Wiedziałam, że to Ty
![]() ![]() Uciekam, bo mi piwo z kumplem stygnie ![]() Będę... hmmm.. w niedzielę dopiero chyba ![]() Ciau! ![]()
#1592 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
![]() Cytat:
![]() Ja tylko tak trochę, bo błam u koleżanki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no dobra xD czekam jak dadzą mecz na ipli to siebie pooglądam ![]() ![]() z nimi lepiej nie mieć dobrych kontaktów ![]()
![]() |
#1594 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez sobie oglądne a co mi tam ![]() z nimi rzeczywiście lepiej nie ![]() dobra my tu gadu gadu a ty miałaś opowiadać coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
A ja wolę piłkę nożną
![]() Siatkówka jest dobra dla kobiet i gejów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa, Zuza nie jesteś kobietą? ![]()
#1597 |
Zakorzenienie
|
analizując Twoją wypowiedź dochodzę do konkluzji, iż Twoje aforyzmy są mylne, droga ZuZo
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-03-12 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
OMG
![]() jeśli wy tam będziecie oznacza ZERO wywiadu i SIARA przy Miśku, jakby co nie znam was ![]() ![]()
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
nie przyznasz się do nas publicznie?
![]()
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie ma bata, jedziemy do łodzi!!!!! Ja muszę kubańczyków zobaczyć!!
Bo jak nie - to łona fajt?! ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- ![]() ![]() Co prawda, ja też lubię nogę... Ale geje ![]() ![]() ![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
![]() I co mam sie teraz zacząć złościc? Klnąć? Płakać? Nie lubisz siatki? Lepiej dla nas! Mniej lafirynd w kolejce do prawdziwych mężczyzn stojących przy siatce. Pfff.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry...
spaaać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nr Miśka... Mamoooo. Szkoda, że Bezelki już z nami nie ma. Ona chyba miała nr do Micha... znaczy tak twierdziła ![]() Nie zrobię siary. Obiecuję. Przecież ja jestem normalna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wiesz. Jak my Ci wymyślimy pytania to one i tak nie będą się nadawały do publikacji w gazetce studenckiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dopieróż?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Przypomniał mi się ten nasz ulubiony kamerzysta z MG ![]() Generalnie miałam coś napisać odnośnie Twojej "wypowiedzi" ale stwierdziłam, że po co... Marna prowokacja a poza tym Ty chyba też jesteś dziewczyną... A może nie ![]() A ja osobiście wolę obejrzeć takiego np. "gejowatego" Kadziewicza, Bartmana, Kurka czy któregokolwiek z siatkarzy wykłócającego się o każdy punkt i wszczynających burdy na parkiecie ![]() ![]() Wybacz ale musiałam: http://demotywatory.pl/1092568/Pilka-nozna http://demotywatory.pl/1023089/sport http://demotywatory.pl/842411/Pilka-nozna http://demotywatory.pl/722985/Pilka-nozna http://demotywatory.pl/640930/Pilka-Nozna http://demotywatory.pl/553794/Pilka-nozna. http://demotywatory.pl/416415/Pilka-nozna wiem, że to żadne argumenty ale mnie to akurat śmieszy w połączeniu z Twoim postem ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Muszę fundusze ogarnąć. Wtedy się zobaczy ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-13 o 07:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | ||
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() nie skomentuję tego ![]() Cytat:
![]() może jakoś damy radę ![]() Cytat:
![]() ![]() Przejdzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie nie wiem o co marcie chodzi ![]() ![]() No właśnie też tak sobie o tym pomyślałam. Dlatego szukam pretekstu żeby z Bartkiem wywiad przeprowadzić ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() my nie znamy takiego słowa ![]() ludzie urodzeni w tym samym miesiącu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() owszem ![]() Tak! W dodatku to tylko 3 dni różnicy ![]() ![]() Albo inicjały... Jeśli brac pod uwagę pierwsze i drugie imię (bez nazwiska ![]() ![]() Albo "ludzie pozytywnie pier**ięci" ![]() ![]() Albo nie wiem co... w sumie dużo nas łączy... miałabym o czym z nim gadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Podchodzisz do takiego Bartosza i mówisz: Dzień dobry, prowadzę cykl wywiadów, pod jakże wymownym tytułem "ludzie pozytywnie pier**ięci" bohaterką pierwszego odcinka byłam ja, teraz kolej na pana, czy mógłby pan odpowiedzieć na kilka pytań (i słodkie oczy) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 | ||
Zakorzenienie
|
taa i potem gazety będą sie rozpisywać o nas
![]() pakuj się Cytat:
![]() Cytat:
najwyzej mnie wywalą z wielkim hukiem -to nie może być nudny wywiad,musi sie różnić od reszty przynajmniej nie jest nudno na meczu ![]() nie, skąd, tylko mojemu rozmówcy może ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siatkówka jest baaaardzo dobra dla kobiet i gejów! Widziałaś, jacy przystojniacy w to grają? ![]() PS: kocham to zdjęcie przedstawiające pocałunek Buffona (z kimś tam którymś tam ![]() ![]() Patrzcie, jednak zdążyłam tu wpaść ![]()
![]() |
#1612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spaliłabym się ze wstydu chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj z naszymi pytaniami by się róznił ![]() ![]() A może on lubi takie bezpośrednie kontakty ![]() Ej dziewczyny znalazłam w necie stronę ze znaczeniem imion... Tylko nie takie naukowe ino śmieszne i erotyczne ![]() Zaraz Wam mężami i maskotkami zarzucę ![]() A zatem: BARTOSZ- Pustak jakich mało, ale dupy na niego lecą, śmiertelnie boi się robactwa. DANIEL- Uroczy gość, ale brzydal, sypia z facetami. FABIAN- Przystojny, ale w gruncie rzeczy frajer. GRZEGORZ- Tęgi frajer, mieszka na wsi i wali mu z gara, postrach krów w oborze. JAKUB- Dobre imię dla chomika, twardy skur**l, każdemu nakopie, mimo że żyd. JERZY - Brzydal, brzydal, brzydal, do tego smierdzi mu z pod pachy. KRZYSZTOF- Równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach. ŁUKASZ- geniusz w kilku dziedzinach, kiepski w szkole, nocuje pod delikatesami. MARIUSZ- Ma miłą mamę, codziennie bzyka gumową lalę, straszny prostak. MICHAŁ- Przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, wp**prza chińskie zupki. PAWEŁ- Dobry kolega, dużo rucha a potem opowiada kumplom, trochę ciapa. PIOTR- Inteligentny, ale rzadko rucha bo onieśmiela panienki i trochę przynudza. STEFAN- Sprzedaje w warzywniaku, gra w totolotka. ZBIGNIEW- Potulny, miły, po prostu ideał, szkoda tylko że pedał. może walniemy jakieś swoje interpretacje ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę wymyślić jakiś bardziej oficjalny pretekst ![]() Szczególnie dla kobiet ![]() ![]() Wiedziałam, że nas nie zostawisz ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-13 o 08:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() stęskniłaś się ![]() Cytat:
To na pewno ![]() ![]() Te są najlepsiejsze ![]() Fabian w gruncie rzeczy frajer ![]() Zbigniew potulny ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
wszystkie są dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie, wywiad byłby oryginalny(a wiadomo że wszytsko co oryginalne jest lepsze) ![]() a kogo masz na myśli?Gumisia czy Miśka? ![]() ![]() taaa już to widze ![]() na osobności, jak nikt nie bedzie wam przeszkadzał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też tak w krótkich wygladaam takze nigdy wiecej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() taaak. Kato blizej ![]() Cytat:
![]() ![]() łoł no to trzymam kciuki coby sie udało ![]() stówa ![]() Cytat:
![]() czekam na obszerną relacyję ![]() wyłącz się, bo prądu szkoda ![]() jak patrze na niektóre kluby oraz tych pozal sie Boże 'piłkarzy' to mam ochotę wyburzyc stadiony a pozostałą po nich ziemię zaorać i zrobić tam pastwiska ![]() Cytat:
![]() ja tez sie przyznaje ze nie ogladałam ![]() ![]() demoty ![]() ![]() dobre tę męskie znaczenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu mi to robicie od samego rana ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki bejbe ![]() ![]() Idź zrób performers lepiej ![]() ![]() Za żadne Siury świata sie mi nie oprą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego we mnie nie wierzycie. Obacyta! Taką szopkę Wam we Wro odstawię, że żadna mnie nie pozna. Będę tak kulturalna i opanowana i normalna że nie będzie Wam się chciało ze mną gadać! A ooo!!! ![]() A wiesz że nie wiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
o kuraku, siatkarz na dziś? Stephane Antiga
![]()
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
A ten Kura(e)k to skąd Ci sie wziął
![]() ![]() A mój: Mariusz Wlazły ![]() ![]() ![]() Aj em roks! Sej maj nejm bicz! ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A Dziadek Lucjan mi doradził: Spanie na podłodze łazienki jest bardzo praktyczne, bo gdy ktoś Cię obudzi, możesz rzucić w niego szczotką od kibla. |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
heloł!
zaraz Was nadrobię, tylko przed chwilą koleżanka sprzedała mi takiego newsa, że nie mogę przestać się śmiać ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.