|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - plotkowy cz. V
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie zamawianie w takim formacie, w jakim napisała Marw (się nie czepiam tylko obrazuję ![]() ![]() Co do wywietrzników - myślicie że pasowałyby do np. czarnych rajstop? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, każdemu zależy na butach i jest adrenalina i czasami zwyczajnie coś wypadnie z głowy. Tak jak mi wtedy nick. Mysle , że jak wiadomo o co chodzi i to powinno to byc uwzględniane. Zeby nie było takich rozpaczy jakie ja tu miałam z powodu loubitonek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
nie chce urazić tym nikogo, ale wg mnie nie powinno być uznane zgłoszenie bez chociaż formułki
"zamówienie nr rozm" wiadomo czasem zapomnimy wpisać np. nazwy użytkowniczki, nawet zamówienie, czy pomylimy kolor tak jak to było wcześniej, że ktoś napisał jasny niebieski, a tu tych niebieskich jasnych mnóstwo :P teraz z kolorem raczej nie powinno być już pomyłek, bo jest jasno określony na 1 stronie- sobie nawet zapisałam je ![]() odnosząc się do innych wypowiedzi, to teraz możemy pisać np. "karmelki 36"? i też będzie uznane? albo jak będzie jedno zamówienie u organizatorki i ktoś wpisze tylko "36" - przecież będzie kolor, przypisany do danej orgzanizatorki :P według mnie będzie to rodzić kolejne problemy i lepiej trzymać się formułki już ustalonej Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2010-03-14 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;17884822]Czemu nikt nie chce karmelowych wentylatorów
![]() ![]() Ja chcę i to bardzo ![]()
#247 |
Zakorzenienie
|
Olencjaaa tutaj link do zdjęć wywietrzników https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=40
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
skimos Ćwirka o tym pisała. Z tego co pamiętam to wczoraj.
Wiem bo się cieszyłam. Ja np, jestem roztrzepana i często zapominam czegoś, tak samo było w zamówieniu u coldold gdzie zapomniałam nicku. Nie zrobiłam tego umyślnie , zwyczajnie wypadło mi to z głowy. I przez to prawie przeszło mi przed nosem posiadanie wymarzonych butków. Nie wiem dlaczego wam to przeszkadza? Wiadomo że każdy będzie sie starał pisac wg formułki , ale jeżeli zapomni się nazwy , numeru zamówienia albo nicku ( oczywiście nie wszystkiego na raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Teraz na zamówieniowym powinien być wentylatorowy szał
![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
Ahhaha no no
![]() ![]() Cotynato hmm no musiało mi umknąć mimo że od wczoraj siedzę właściwie non-stop, ale zwracam honor jeśli było ogłaszane ![]() Ja ogólnie lubię jak wszystko jest jasno i wg zasad, temu wolałabym żeby były sztywne normy (bo tak jak ktoś pisał wyżej - jeśli ktoś robi jedno zamówienie, to wystarczy w jego kolorze wpisać np. 39?) - bo swoboda zostawia wiele interpretacji. Oczywiście się podporządkuję nowym zasadom ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale...z drugiej strony myślę,że jak komuś nie uda się wstrzelić z kolorem, to można na to przymknąć oko. No ale to tylko moje zdanie i oczywiście również podporządkuję się zasadom. ![]()
![]() |
#253 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najpierw trzymałam się sztywno regułki, a odkąd zostało powiedziane (napisane), że mamy trochę luzu, to jest większe zamieszanie i teraz też nie wiem czy się załapałam czy nie, bo sobie wzięłam ten ogłoszony luz do serca i opuściłam nazwę zamawianych butów (wpisałam tylko nick, nr zamówienia i rozmiar). Gdybym wiedziała, że nadal jest rygor - wpisałabym całość i na pewno bym się załapała, bo mój post był pierwszy w tym rozmiarze. A tak to ![]() ![]() Jeśli będzie sztywno ustalony wzór zgłoszenia, to nie będzie wątpliwości, a tak - każdy sobie inaczej wyobrazi nową, luźniejszą regułkę i mamy mętlik. Ponadto, moim zdaniem, powinny być uznane te dzisiejsze "luźniejsze" wpisy, bo reguł gry nie zmienia się w jej trakcie, a każdy sobie po swojemu zinterpretował nową formę i w sumie miał do tego prawo, bo konkretów nie było.
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-03-15 o 01:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Ehh, w końcu załapałam się na szare wentylatorki
![]() ![]() Ale i tak bardziej pasowałyby mi niebieskie ![]() ![]()
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Hmmm... czy nikt nie ma ochoty na Zarowe obcasiki.
![]() Wrzucam real photo butków Zary, których tańszy ![]() Foty pożyczone z allegro. Miłego dnia butoholiczki ![]() Edytowane przez CAMA07 Czas edycji: 2010-03-15 o 04:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
padł mi wczoraj wizaż po 23 i z tego co widzę, to nie tylko mi
![]() ale widziałam, że kilka chwil wcześniej Olencjaaa zrobiła zamówienie na wentylatorki więc stwierdziłam, że jak rano wstanę i będzie mój rozmiar to się zapiszę ![]() to było chyba przeznaczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że co do formatu zgłoszeń powinno być tak, że trzymamy się ustalonej formułki - przecież po coś ona była, dzięki temu unikamy błędów, pomyłek i niedomówień a także konfliktów na zasadzie, że ktoś pisał całą formułę, a ktoś inny wpisał tylko numer i był pierwszy. Oczywiście nowy zapis jest o tyle dobry, że można przymknąć oko, jeśli ktoś nieumyślnie, przypadkowo pominie coś w zamówieniu, lub da niechcący nie ten kolor co trzeba, ale nie powinno to działać w ten sposób, że można sobie wpisać cokolwiek i to działa. Czyli podsumowując: co do zasady trzymajmy się starego formatu, ale patrzmy nieco mniej nieprzychylnie na ewentualne pomyłki, czy jakieś drobne błędy - to moje zdanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Dziewzyny, ja mam jedno dość chyba głupie pytanie. A kiedy się człowiek dowiaduje ile buty kosztują? Oglądam zdjęcia w hurtowni, butki są super
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Insane - ale zrobilas dziewczynom niespodziewajke ![]()
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Zainteresuję sie w kwietniu, bo teraz już niestety monet brak. Moze zajączek mi zostawi jakieś w ogródku to będzie na buty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kwestię zgłaszania się do zamówień, to moim zdaniem powinniśmy zostać przy formule z góry ustalonej
![]() owszem, jeśli ktoś zapomni jedno słowo w rodzaju buta (np. napisze "czarne gladiatorki" zamiast "czarne gladiatorki na obcasie") to nie powinno dyskwalifikować, ale wpisywanie tylko nr zamówienia i rozmiaru albo nazwy buta i rozmiaru to już nie jest OK ![]() wpisanie całej formułki zajmuje więcej czasu i niestety przy "bitwach" o buty jak to było ostatnio przy wentylatorkach czy szpilkach z różą daje sporą różnicę ![]() natomiast jeśli ktoś pomyli odcień koloru (ale nie sam kolor) to też powinno być uwzględniane ![]() mnie się podoba cała formuła, czyli "organizatorka, numer zamówienia, rodzaj buta (albo chociaż kolor) i rozmiar", ale to już jest kwestia ustalenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Chyba musze zastanowic sie nad rezygnacja ze snu
![]() Tyle mnie ominelo ![]() ![]() ![]() Mam z zeszlego sezonu z 10 par nowych w kartonach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Ćwirko chciałam się zapytać odnośnie platform nude tych z drewnianą podeszwą... czy uzbierał się komplet, bo nie mogę się dogrzebać odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
nie no ja sie załamie znów poszły szare wentylatorki i sie nie załapałam, bo poszłam spać, nie!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Organizatorkaaa :)
|
Na wszystkie modele złożyłam dzisiaj zamówienie, bardzo proszę o PW z adresem do wysyłki, formą wysyłki i nr konta na który mam zwrócić nadwyżkę- w odpowiedzi wyślę moje dane do zrobienia przelewu
- wiadomość proszę zatytułować w taki sposób: SIGMA nr. X rozm. X
#270 |
Zakorzenienie
|
Moje zamowienia tez zlozone!
Rajskie japonki ok 30zł netto!! ale pan nie byl w stanie sie okreslic ![]() ![]() ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.