|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- dziecko mi się zepsuło
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
witam mamusie!
dziękujemy za życzonka! 3 miesiace za nami jak sobie przypomne jak moja mała była w brzuszku.... oj juz zapomniałam jakie to było uczucie jak kopała ![]() ale dzień dzisiaj ciężki, mała bardzo marudna ( skok? ) cały dzień chciała być blisko mamusi, cycuś - butla - cycuś - butla , przytulanie , zabawa... i tak cały dzień. dobrze, teraz mam chwile to szybko was nadrobię... |
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
a co to za cisza tutaj?
nie ma Was, to sobie idę
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem zla. bylismy dzis na zakupach. kupilismy garnki i okazalo sie ze w jednym raczka jest ulamana tak tz sprawdzal.
Poza tym kolejki byly dlugie a jak obejrzalam w samochodzie paragon okazalo sie ze mam 2 razy policzone pieluchy dobrze ze zrobilam to jeszcze na parkingu to od razu wrocilam i znow stalam w olejce do obslugi klienta..
|
#335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tżt mu musiał po nocach gadać i on go posłuchałCytat:
I wklejam mojego solenizanta i jego ćwierćwieczną mamcię Załącznik 2968629 Załącznik 2968630 Załącznik 2968631 Załącznik 2968632 Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-03-21 o 19:11 |
||
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Kate, ale z Wikiego przystojniak
A z ciebie niezła kobietka. I ty się chcesz odchudzać? Z czego??? Ja już dzisiaj nie mogę. Młoda od 16 nie śpi, mimo iż ziewa i trze oczka, do tego marudzi, ale spać nie chce. Natomiast cokolwiek się nie zrobi, to się zaczyna śmiać Normalnie jakaś masakra dzisiaj. Ale tz się zaparł i zapowiedział, że teraz po kąpieli nawet jeśli miałby ją usypiać i z godzinę, to da radę Trzymam za niego mocno kciuki
|
#337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
elalank czy kiedy byliście na basenie to maluchy miały stroje kąpielowe czy tylko pieluszkę? tak się ostatnio nad tym zastanawiałam |
||
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj nam zajęcia odwołali bo jakiemuś malluszkowi kupka wyleciała i trzeba było procesy chemiczne na basenie wykonać u nas można kupić pieluchę na basenie, ale sie nie opłaca. w tesco są tanie, chyba 21 zł kosztują Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-03-21 o 20:31 |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny fotki maluszków sama słodycz!
Elalank zazdroszcze tych zajeć na basenie. Kate laska jesteś i również nie widzę powodów do odchudzania ![]() A ja zasypię Was dzisiaj fotkami ale no muszę Taki słodki dzisiaj był... No poza tym, że marudził calutki dzień i jak tlyko się od niego odeszło to zaczynał beczeć:P Spać nie chciał choć mu się ziewało i taka była walka... po kąpieli godzine go usypiałam... A więc 2 razy połorzyłam go na brzuszku... wytrzymał po kilka minut a potem standardowo ryk:P Ale chociaż wiem, że umie ladnie tą głowe podnosić i trzymać... Ale pediatra sugerował, ze to może przez przepuklinę pępkową ech a ma ją dużą i może faktycznie jak je tam uciśnie niefortunnie to mu nieprzyjemnie... Choć mam nadzieję, że to tylko jego wybryk, że nie chce na brzuszku, bo na początku zawsze jest ok- ogląda co przed nim, z boku, śmieje się, zafascynowany jest...a potem nagle zaczyna się wściekać:P
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-03-21 o 20:38 |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
my kupowalismy Adrianowi huggiesy little swimers ale zupelnie nie pamietam po ile... nie moge sie doczekac jak Tomcio bedzie siedzial pozadnie to pojdziemy do parku wodnego z chlopakami
![]() Zebra taka grzechotke co Piotrs ma na pierwszej fotce moj Tomcio kocha najbardziej ze wszystich bo jest leciutka i fajnie sie nia macha
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2010-03-21 o 20:38 |
|
|
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka ja mu ją kupiłam wczoraj za niecałe 6 zł i Piotruś jest nią zafascynowany
wystarczy delikatnie machnąć i ładnie grzechocze, lekka, kolorowa. Daje mu ją do łapki(bo sam tak nie do końca umie złapać) i nią macha sobie póki mu nie wypadnie
|
|
|
|
#344 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
park wodny Cytat:
Synuś słodycz- minki ma nieziemskie a co robicie w weekend majowy??? ![]() a ten klub działa??? może Wy wszytskie tam polazłyście i mnie tu samą zostawiłyście?? ja też chcę poznać pikantne szczegóły |
||
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Eluś przecież ja Ci wysłałam zaproszenie, sprawdź czy dostałaś
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Elus klub dziala ale Brombi dzis wsiakla a tylko ona moze zapraszac..
Zeberko pare groszy a tyle radosci ![]() o wilku mowa czesc Brombi
|
#347 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
hi hi. |
||
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Kropciu nie wsiąkłam tylko na butowym siedzę
![]() A tak poza tym chyba zaraz padnę na cycki, taka zmęczona jestem ![]() Dzieciaczki słodkie, wszystkie Kate, co Ty dziołcha fandzolisz, żeś za rubo?
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka no ba
a i tak najlepsza zabawka to przepuklina i sisiak jak go przewijam to łapki same mu tam schodząVitreus fajowa ta druga fotka jak taki zwierzaczek malutki heheA co do marudzenia już go slysze z pokoju i tylko czekam aż się zacznie kręcić:\ Nie wiem dlaczego taki jest... Ostatnio się taki zrobił cycek maruda. Czasem zaczyna już nad ranem tu się śmieje, tu gaworzy, zaraz beczy, niby usypia ja już hepi a tu nagle płakusia... |
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
ale słodziak pyzaty!
A to mój pulpecik!
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiosna wiosna wiosna ach to ty!
![]() bez kitu wpatrzona jak w kilo cukierków ![]() Cytat:
czy któreś maleństwo nie chce korzystac z jej uroków?ja też... Cytat:
dziś sobie nią właśnie w czoło przywaliła - zrobiła oczy jak 5 zł i po chwili śmiac sie zaczeła Vitreus - jaki on fajniusi na tej 2 fotce o i Marchewkowy pulpecik |
||
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzis nie bylismy na spacerku. Rano wstalam wyspana, ale potem padłam. I Tz gotowal obiad, zajmowal sie Polą a ja taka padnieta spalam i co chwile sie budzilam, bo sie stresowalam czy jej sie nic nie dzieje:/ Wczoraj bylismy prawie 3 godzinki na spaceku wiec jutro pojdziemy
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-03-21 o 21:23 |
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Marchewkowa ale uroczo śpi
![]() Domi co zrobiłaś żeby Twoja mała polubiła brzuszek? Pamiętam, że miałaś jakieś problemy z nią w tej kwestii.... Mój kiedyś nawte potrafił zasnąć na brzuszku a teraz jak jest na nim dłużej niż 5 minut to jest kara:\ |
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przypominam sobie, zeby byl problem z kladzeniem mojej corci na brzuszku...Owszem na poczatku malutko ja kladlam, bo tez nie wiedzialam ze tak trzeba. I jak raz poszlismy do ortopedy z glówką to powiedzial, zeby jak najwiecej na brzuszku na twardym ja klasc. Wiec od razu zaczelam na przewijak a teraz jak ja dam na brzuszek to tak bardzo dlugo wytrzymuje ![]() no i juz mi sie kilka razy na plecki obrocila... ale jak juz sie nudzi na tym brzuszku to ja zabieram, zeby jej sie to źl nie kojarzylo Mala sie strasznie wyciaga, Tz mowi na nia:zyrafka
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś sama kąpiel robiłam i jak Olę wyjmowałam z wanienki to złapała pieluchę (kładę na dno wanienki zamiast jakiejś gąbki czy cuś) i wyciagneła ją za sobą
zachlapał się dywan i przewijak i teraz się wszystko suszy
|
|
|
|
#356 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jo ni fandzola ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mniejszy pulpecik |
||||
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki a jak Wasze dzieci znoszą czyszczenie noska fridą?
Filuś tego nie cierpi, wrzeszczy okropnie, a ostatnio wyrywa mi ten "kabelek" z aspiratora jak tylko się zbliżam do jego noska ![]() TŻ mu dzisiaj próbował rączki przytrzymać, ale ja bym wolała, żeby się jakoś do tego przekonał, bo tak to mi trochę na czyszczenie noska przemocą wygląda
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Ola lubi fridę
Śmieje się podczas zabiegu. Ale ona to nawet się śmieje jak kichnie więc lubi jak się cos w nosie dzieje ![]() Pietrusiu w poprzednim wątku zrobiłaś spis mamuś które musza dodac zdjęcia aby dołączyc je do listy na 1 str no i ja napisałam posta nr 4405 o na tej str i co? nic żądam wyjaśnień
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
ja będę w Poznaniu
może dało radę by się jakoś spotkać? Jeszcze Fruzia i Kamilla są z okolic Poznania ![]() Cytat:
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
łe faktycznie dostałam
a juz chciałam awanturę urządzać![]() myślałam,że mi okienko wyskoczy jak przy prywatnej wiadomości ![]() i dzięki Carolans i xpressja za zaproszenie też dopiero teraz wyczaiłam ![]() ale ja nie kumata jestem. Cytat:
![]() Olka już nie lubi czyści noska Simpatica-moja Olka przy kąpieli juz tak wierzga rączkami i nogami że cała łazienka jest zalana ![]() aaaaaaaaaaai miałam Wam napisać iz dziś TZ poszedł do sąsiadów z dołu, poprosić, zeby ściszyli muzykę i oni po 5 min do nas przychodzą i zaprosili nas na imprezkę za tydzień ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

dobrze ze zrobilam to jeszcze na parkingu to od razu wrocilam i znow stalam w olejce do obslugi klienta..
Tżt mu musiał po nocach gadać i on go posłuchał
Nie odzywałam sie bo w piątek 19 miałam 25 urodziny
Człowiek niby solenizant a się tyle narobi że tragedia.

ech a ma ją dużą i może faktycznie jak je tam uciśnie niefortunnie to mu nieprzyjemnie... Choć mam nadzieję, że to tylko jego wybryk, że nie chce na brzuszku, bo na początku zawsze jest ok- ogląda co przed nim, z boku, śmieje się, zafascynowany jest...a potem nagle zaczyna się wściekać:P