|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() a ja je chcę ![]() nawet ma lusreko na wieczku ![]() ładnie opakowanie i od razu bardziej mi się podoba ![]() takie trochę pinkowe jest, ale lepsze od tych smutnych EDM Cytat:
![]() a po co? bo taki ładny i seksowny, ze musiałam go miec ![]() nawet metek nie oderwałam, a to moze i dobrze ![]() ale narazie na all sprzedałam jakis zestaw do paznokci ![]() ![]() a 10 jedwabii, bo jak juz płace za wysyłke to zamiast cały czas zamawiac to będzie na dłużej ![]() a uzywam codziennie ![]() z pixie to tylko próbeczki jak mi podpasuja to sie zacznie nalot na pixie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Aguś, z tego co się orientuję, to z teściem macie niezłe układy, więc może go po prostu grzecznie poprosić?
U mnie w domu Muti kopciła bez opamiętania i nie było niestety argumentu ![]() ![]()
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed chwilą zapalił kolejnego papierosa więc nie pozostało mi nic innego jak schować się w pokoju i zamknąć drzwi ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-31 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że ten smród po papierosach trudno później wywietrzyć... też tego nie lubię.
Jejku w tych sklepach nie ma nic! ![]()
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
te pędzelki co wklejałam z lumiere były kiedys w pre buy, czyli płaciło sie za nie wczesniej i czekało 3-4 miesiące nie wiedząc dokaldnie jak będą wyglądac
i ten chowany kubuś co teraz kosztuje 13$ kosztował 5$ odechciało mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Mirelka, pytałaś kiedyś o skład starej wersji kremu kasztanowego Bielendy - jest na KWC
![]() nowa wersja http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-34882-opis-Bielenda-Kasztan- Krem-dziennoc.htm stara wersja - dzień http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-wrazliwej.htm stara wersja- noc http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-wrazliwej.htm Może Asia zajrzy tam w wolnej chwili i oceni ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-31 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cena sympatyczniejsza... ciekawe czy mają te ekstrakty co stara wersja mleczka... moze nam porówna i zaspokoimy swoją ciekawosć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na KWC jest cena kremu 17zł ale ja widziałam w Rossmannie za 19. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia przelew do Ciebie poleciał, ale wysłałam troche więcej, bo 72 zł to potem dopłace do bazy i farbek ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
tez mam na mojej starej wersji 2012
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo nawilżaczy i wyciągów fajnych ![]() Nowy to taki uboższy, ma tylko najważniejszy ekstrakt [kasztan] i troxerutynę, a reszta to taka bardziej natłuszczająca i wydaje mi się, że większe ma szanse na zapchanie - masło shea i kokos - skład średni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy inne mają po 50 zl ![]() ale myslisz, ze ten starzy krem mógłby mnie tak podraznaic jak mleczko? smieszne, bo mi ten kremik nowy pasi i nie zapycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
|
No mógł podrażnić, bo więcej ekstraktów zawierał np.
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
aa kremi algowy od Kasi bielendy fajnie pod makijaz się nadaje
![]() tylko ja się filtrowac chcę, ale jak teraz w domu siedzę to sie nie filtruje ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Karolinko tak głupio mi Ciebie o to prosic, ale miałabym prośbę... mogłaby mi Asia ( o ile nie bedzie miała nic przeciwko i będzie miała do czego) uszczknąć odrobineczke Twojego podkładu, tak na 1 spróbowanie? bo szukam, czegso co się nada bez minta, light golden jest trochę za ciemny bez minta, a nie chcę znowu brac kolejnego podkładu nie wiedząc czy mi pasi... jak nie to trudno ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- mam ochotę na ten peeling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ami-jojoba.htm co myslicie? ma dosc fajne opinie na kwc |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
|
Mirelko, zdaje się szukałaś niebieskiego korektora
![]() http://cgi.ebay.pl/FUNKY-FRESH-MINER...item1c0b9b5c2c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2871 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam z Deszczowej Krainy !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak jak i "normalne" banany. Ale susze owocowe - jak najbardziej. Są teraz przeróżne ich rodzaje, z mieszankami włącznie. Amerykańska borówka {aronia} też jest znakomita i bardzo zdrowa. Chociaż, jak człowiek chciałby patrzeć na pożywienie jedynie pod katem zdrowia - toby z głodu umarł. Cytat:
U mnie nie grzmi, ale od wczoraj wieczór deszczy straszliwie. Przydałaby się taka wiosenna burza ! Zaraz wszystko lepiej by rosło Pewnie już zbyt wiele marudzę ! O tej soi też coś czytałam, że w nadmiarze nie jest zbyt zdrowa. Było tam chyba napisane, że norma to dwa razy w tygodniu. Muszę poszperać. Zresztą tak jak z wszystkim : przesada nie jest wskazana. Muszę się przyznać, że nic sojowego jeszcze nie próbowałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd ja to znam ?! ![]() ![]() Czas pierwszych komunii zbliża się. Dobrze, żeś sama "brzydala" wstawiła. Jak możesz pogłębiać jeszcze bardziej ten zgubny {dla portfela} nałóg Mirelki ?! Nie wstyd Ci ?! Toż tu już detoks niezbędny ![]() Nie wiem dlaczego to "multicytowanie" posty zaznaczone mi zżera . Czyżby zbyt wiele zaznaczam ?! Przejrzę jeszcze raz. ---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- Już jestem . A "w ucho" chcesz, diable-kusicielu ! Cytat:
Nie znasz porzekadła : gość w dom, Bóg w dom. A do tego - gospodarzy z własnego domu wyganiasz ... ![]() ![]() O ile mnie pamięć nie zawodzi : teraz też są + ten na cały dzień. Dla "wrażliwców" może nie być zbyt przyjazny. Idę 9-go urodę swą poprawiać { jakby to możliwe było }. Zapytam "mojej" kosmetyczki czym ona peelinguje. Używa peelingu z jakimiś mikroskopijnymi drobinkami, a więc "mechanicznego". Ale mnie nie podrażnił i szkody żadnej nie uczynił. Teraz jeszcze o jedzeniu. Wiecie, że ja taka w kucharzeniu raczej niezbyt kumata jestem. Najczęściej wszystko "na" i "z" olejem żołądek i wątrobę mi podrażnia. Są oleje, które tego nie robią, ale tu u mnie zbyt dużego wyboru nie ma. Na ostatniej "imprezie" zeżarłam potężne ilości jadła . Prawie wszystko było właśnie "na" lub "z" olejem. I ... żadnych niespodzianek. Czułam się jak młody bóg ! No - poza uczuciem przeżarcia totalnego. Podpytałam. Ta moja Przyjaciółka {notabene : restauratorka} do wszystkiego : sałatki, smażenie, pieczenie, grillowanie itp. używa oleju z pestek winogron. Zakupiłam wczoraj butelkę - zobaczymy. Piszę, bo może Wam się ta informacja przyda. Teraz już zmykam i próbuję z przelewem dla Asi walczyć. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Słońce wyszło zza chmur i udało się ! Asiu - przelew poooooszedł !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja w sumie nie mam nic przeciwko jak czasem ktoś przy mnie zapali papierosa na zewnątrz, w małej ilości ten zapach mi nie przeszkadza, ale jednak jak pali przynajmniej kilkanaście osób w jakimś pomieszczeniu to już gorzej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja własnie znowu się naolejowałam kokosem - 3 raz w ciągu niecałego tyg, ale i tak mi sie niedługo znudzi to niech włosy korzystają teraz ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-04-01 o 09:52 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | ||
Zakorzenienie
|
hej właśnie wstałam
![]() Cytat:
![]() niewiadomo jak to cudo kryje i cena odpycha, zeby płacic za cały kit i zabrac jeden tyci woreczek ![]() Cytat:
a po za tym nie przepadam ani za suszonymi ani za normalnymi ![]() za to lubie to co ma w sobie kilogramy cukru ![]() jak np rodzynki i ananasy kandyzowane, a te jeszcze od rodzynek gorsze ![]() ale jak herbatki nie słodzę, ani kawki to w czyms cukier uzupełnic muszę ![]() a ja nie cierpie koteltów sojowych dla mnie jak gąbaka smakują ![]() piłam tez mleko sojowe, bo zdrowsze jest, niby da się wypic, ale wole zwykłe krowie mleczko i cena 10 zł za litr ![]() jak juz kiedys pisałam z soi jem tylko pasztety sojowe ![]() chyba z kazdej kobiety czasem taka sroczka wyłazi ![]() no własnie czytam te fora mineralna, idę się do Włosomaniaczek odstresowac i co? to samo ![]() ![]() na odwyk pójde jak sobie kupię to czego potrzebuję ![]() ooo co to za ludzka pora ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() co się chwalisz, ja wtrałam ampułke joanny rzepy we włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Finlora- mnie jeszcze gowa boli po godzinie siedzenia w takim dymie ;o pierwsze co robie po powrocie to wrzucam wszystko do pralki...
Estelle- dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i zostałam perfidnie nabrana ;o
#2877 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ananasów nie lubie na szczęście ![]() Mi się kotlety sojowe juz troche przejadły, za to mam faze na kotlety z ciecierzycy, o których pisała kiedyś Lanessa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pokaż sukienke ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Asiu, kasa zostala dzisiaj wpłacona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja kupiłam tą cieciorke i nie mam czym jej "zmiksowac/zmielic" czy co sie z tym robi ![]() a ja jeszcze tego z włosów nie zmyłam ![]() ![]() a ja nie lubię ciucholandów, przeraza mnie grzebanie w tych "szmatach" w poszukiwaniu perełek, wolę isc do sklepu a jeszcze lepiej cos na all kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miksuje taką koncówką od miksera do mielenia ![]() A ja tam bym sobie chętnie pogrzebała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
U mnie też jest walka o ciuch ;o ale czasem się znajdą fajne rzeczy. Jakieś 3 lata temu kupiłam tam za 10zł rurki z Lee. Jeszcze się
![]() ![]() Marzy mi się jeszcze spódnica w kwiatki ![]() ![]() Ta sukienka (zastanawiam się jeszcze...) http://img528.imageshack.us/i/1269957048.jpg/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.