Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 20:21   #2821
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No sampla pinku

Ale już za późno.
Kupione i zapłacone. W tym 15,65$ wysyłka.

Przelicznik dolara wg Paypal: 2,943 zł.

Wieczorem zrobię rozpiskę ile czego.
Ja wyliczyłam O.55*12$ + 1,15$ * 2,943= 22.81zł nie wiem czy dobrze, bo jakoś tak mało za ten podkład no i 6zł wysyłka

Cytat:
Dzięki Ci dobra kobieto

2 cienie, bo ten drugi zestaw to niefajne kolory.

Peeling się przydaje, jak Ci skóra ze skórka obłazi, np. po zimie, a dodatkowo pobudza krążenie.
I usta są bardziej ukrwione i pełniejsze ale ja nie lubie tego uczucia mrowienia po peelingu

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a wiesz jak zrobic taki peeling?
albo znasz jakis fajny do kupienia?
nie mam problemu z ustami, ale peeling by im nie zaszkodził, moze jeszcze piękniejsze by były o ile to jeszcze możliwe
Możesz użyć szczoteczki do zębów albo może kawy nie wiem, bo z kawą nigdy nie próbowałam
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:29   #2822
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
ale szczoteczką masowac z miodem czy samą szczoteczką?
ten tak?
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=5982
i
ten?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...o-peelingu.htm
ale tyle nie dam
Tak, te
Można samą szczoteczką, albo miodem z drobinkami cukru i palcami.

Wyliczenia podać na wątku czy każdemu wysyłać na priv?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:30   #2823
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja wyliczyłam O.55*12$ + 1,15$ * 2,943= 22.81zł nie wiem czy dobrze, bo jakoś tak mało za ten podkład no i 6zł wysyłka

I usta są bardziej ukrwione i pełniejsze ale ja nie lubie tego uczucia mrowienia po peelingu

Możesz użyć szczoteczki do zębów albo może kawy nie wiem, bo z kawą nigdy nie próbowałam
Asia Ci policzy i powie lepiej licz zadania na matemtyke
a serio to wysyłka chyba mniej niz 1,15$ będzie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Tak, te
Można samą szczoteczką, albo miodem z drobinkami cukru i palcami.

Wyliczenia podać na wątku czy każdemu wysyłać na priv?
no to popróbuję

daj na wątek
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:39   #2824
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Asia Ci policzy i powie lepiej licz zadania na matemtyke
a serio to wysyłka chyba mniej niz 1,15$ będzie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

no to popróbuję

daj na wątek
Spadaj dobra?

Ja tez na wątek poprosze po co sobie życie utrudniać
Stary 2010-03-30, 20:44   #2825
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Spadaj dobra?

Ja tez na wątek poprosze po co sobie życie utrudniać
ale ja Ci tylko dobrze radze, przeliczac kase na kosmetyki i ubrania to się umie, a zadania z matematyki niet[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

ps : obejrzałam 10 odcinków 1 sezonu one tree hill, moze jeszcze jeden dzisiaj zobaczę
Stary 2010-03-30, 20:51   #2826
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja Ci tylko dobrze radze, przeliczac kase na kosmetyki i ubrania to się umie, a zadania z matematyki niet[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

ps : obejrzałam 10 odcinków 1 sezonu one tree hill, moze jeszcze jeden dzisiaj zobaczę
Matematyke mam w jednym paluszku
Stary 2010-03-30, 20:52   #2827
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Matematyke mam w jednym paluszku
no to szacun
ja biologie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 20:58   #2828
'Estelle'

Dobra, to na wątek

Za przesyłkę/przedmiot wychodzi ok 1,12$:
- za 3 pędzle naliczyłam 37,40 zł
- za winged butter - 22,72 zł
- za 3 pudry - 61,68 zł

No i do tego jakoś po 6 zł za wysyłkę po kraju będzie.

Stary 2010-03-30, 21:02   #2829
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, to na wątek

- za 3 pudry - 61,68 zł

ok jak dostanę kase czyli jutro albo w środę puszczę przelew

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
ok jak dostanę kase czyli jutro albo w środę puszczę przelew
jednak jutro już będę mogła puścić przelew
Stary 2010-03-30, 21:23   #2830
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, to na wątek

- za 3 pudry - 61,68 zł

Ok, kase wpłace jak najszybciej
Stary 2010-03-30, 21:42   #2831
Mirelkaaa
Zakorzenienie

a jeszcze co do tego peelingu do ust to miękką szczoteczka tak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 21:57   #2832
'Estelle'

Cytat:
jednak jutro już będę mogła puścić przelew
Cytat:
Ok, kase wpłace jak najszybciej
Hehe, spoko Kobiety, nie szalejcie
Cytat:
a jeszcze co do tego peelingu do ust to miękką szczoteczka tak?
Pewnie tak, jaką Ci wygodnie

Stary 2010-03-31, 04:32   #2833
Heroldin
Zakorzenienie

Witojcie tak po środowemu !

Cytat:
Będę twarda, nie miętka - chcę BURAKI
No, nie wiem czy jednak ziemniaki nie lepsze ?! Podobnież można z nich takiej swojskiej krzakówy - berbeluchy napędzić. Dobre z pożytecznym. Ty się zastanów jeszcze .

Cytat:
potrzebowałabym 3 bigi
W biznes hurtowniczy wchodzisz ?!

Cytat:
ale Adze i Kasi czarne koty drogi przebiegają
Wcale nie ! U mnie biega ryży i szaro-bury. A na wsi, jakoś dziwnie, czarnego jeszcze nie widziała. Białego - to i owszem.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
dostałam dziś 1 z matmy z wczorajszej niezapowiedzianej kart ;o miałam 1pkt
Poprawisz po świętach .

Cytat:
U mnie przed chwilą tata wrócił z wywiadówki, ale narazie jeszcze do mnie nie przyszedł to moze nie jest tak zle

Cytat:
Nie było tak zle, nawet nie krzyczeli
Ale coś mi się wydaje, że dziewczyny które pisały kartki z ocenami nie dopisały mi jednej jedynki z matmy
To Ci się udało .

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ulka poszła sobie na zwolnienie, szefowa poinformowała nas, że przez kilka miesięcy jej nie będzie, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci
A widzisz ?! A Ty tak się ze swoim zwolnieniem sciskałaś . "Mańka, umiesz liczyć ?! Umiem, a co ?! To licz na siebie !" Ot co !
Pamiętaj : jak Cię będą w d..ę lali, nikt za Ciebie swojej nie nadstawi.

Cytat:
moja obecna mineralna kolekcja
Toż to już nie kolekcja. To zboczenie jakieś ! I używasz tego wszystkiego ?!

Cytat:
w ogóle dopiero dowiedziałam się, ze jest coś takiego jak peeling do ust po cholere to?
Czy taki "prawdziwy" peeling to jest - nie przypuszczam. Chodzi więcej o lepsze ukrwienie ust.

Asiu - coś mi się w tych Twoich wyliczeniach nie podoba. Nie znam się i nadmiar informacji wprowadził mętlik w mojej głowie. Ale : kto pyta nie błądzi. Zapytam więc na swoim przykładzie.
Mam Ci przelać {tak zrozumiałem} : 37,40 + 6,00. O.K. Ale poinformuj mnie z łaski swojej : gdzie koszt przesyłki do Polski, gdzie uboczne koszty przesyłki od Ciebie do nas {np. koperta, folia itp.} i nie wiem czy te sześć złotych wystarczy na opłatę np. mojej przesyłki .
Czy do każdego artykułu muszę doliczyć jeszcze to 1,12$ ?! W moim przypadku : 3 x 1,12 $. W "moim" banku dzisiejszy kurs dolara to : 3,0466. To jaki przelicznik bierzemy ?! Gdzieś mi się obiło o oczy, że liczycie poniżej 3-ch złotych. Może i upierdliwa ździebko jestem, ale Tyś nie instytucja charytatywna. Jeśli coś pokręciłam - przepraszam.

U mnie wiosna już całą gębą : koty znikają na całe noce, a w dzień odsypiają. Zrezygnowałam z wołania i szukania. Wczoraj przyniosły mi obiad : mysz z nadgryzionym karkiem i kreta w całości. Dbają o mamusię !

Miłego dnia !

---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

To znowu ja !
Cosik mi maszyneria posty cytowane pozjadała . Paskuda !

Cytat:
a ja jem duzo rodzynek
a zurawina ma mało cukru?
Rodzynki to przecież winogrona i zawierają najwięcej "złego" cukru.
Ja mam całkowicie zabronione ich spożywanie. We wszystkich torebkach i kieszeniach noszę cukierki z cukrem winogronowym . Natychmiast podwyższają poziom glukozy. Cukier = kalorie.
Jedź lepiej suszone morele.

Żurawina natomiast jest bardzo mało kaloryczna i zawiera dużo witaminy C i innych dobroci. Podobno { } też jest dobra na przyśpieszenie metabolizmu { odchudzanie } . To tyle wymądrzania się .

Cytat:
trzeba było obgonić pazuryrskie szczepienia najpierw.
Dzielna była bardzo Księżniczka i nawet nie zapłakała

Asiu - pisałaś, że popijasz kawę Inkę. Mam zamiar właśnie zamiar ograniczyć hektolitry wypijanej prawdziwej kawy i dopompowywać się właśnie zbożową. Dobre toto ?! Na opakowaniu napisane jest , że trzeba zalewać woda i mlekiem. Też tak robisz ?!

Teraz to już na śniadanko i trzecią kawkę pędzę. Mam "górę" dokumentów do skopiowania i jeszcze dzisiaj muszę wysłać - a więc rajza na pocztę przede mną. Dobrze - zakupy świąteczne poczynię.

Buziaki ślę
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 09:59   #2834
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

No, nie wiem czy jednak ziemniaki nie lepsze ?! Podobnież można z nich takiej swojskiej krzakówy - berbeluchy napędzić. Dobre z pożytecznym. Ty się zastanów jeszcze .

W biznes hurtowniczy wchodzisz ?!

Wcale nie ! U mnie biega ryży i szaro-bury. A na wsi, jakoś dziwnie, czarnego jeszcze nie widziała. Białego - to i owszem.

Poprawisz po świętach .

To Ci się udało .

A widzisz ?! A Ty tak się ze swoim zwolnieniem sciskałaś . "Mańka, umiesz liczyć ?! Umiem, a co ?! To licz na siebie !" Ot co !

Toż to już nie kolekcja. To zboczenie jakieś ! I używasz tego wszystkiego ?!

Czy taki "prawdziwy" peeling to jest - nie przypuszczam. Chodzi więcej o lepsze ukrwienie ust.

Asiu - coś mi się w tych Twoich wyliczeniach nie podoba. Nie znam się i nadmiar informacji wprowadził mętlik w mojej głowie. Ale : kto pyta nie błądzi. Zapytam więc na swoim przykładzie.
Mam Ci przelać {tak zrozumiałem} : 37,40 + 6,00. O.K. Ale poinformuj mnie z łaski swojej : gdzie koszt przesyłki do Polski, gdzie uboczne koszty przesyłki od Ciebie do nas {np. koperta, folia itp.} i nie wiem czy te sześć złotych wystarczy na opłatę np. mojej przesyłki .
Czy do każdego artykułu muszę doliczyć jeszcze to 1,12$ ?! W moim przypadku : 3 x 1,12 $. W "moim" banku dzisiejszy kurs dolara to : 3,0466. To jaki przelicznik bierzemy ?! Gdzieś mi się obiło o oczy, że liczycie poniżej 3-ch złotych. Może i upierdliwa ździebko jestem, ale Tyś nie instytucja charytatywna. Jeśli coś pokręciłam - przepraszam.

U mnie wiosna już całą gębą : koty znikają na całe noce, a w dzień odsypiają. Zrezygnowałam z wołania i szukania. Wczoraj przyniosły mi obiad : mysz z nadgryzionym karkiem i kreta w całości. Dbają o mamusię !

Miłego dnia !

---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

To znowu ja !
Cosik mi maszyneria posty cytowane pozjadała . Paskuda !

Rodzynki to przecież winogrona i zawierają najwięcej "złego" cukru.
Ja mam całkowicie zabronione ich spożywanie. We wszystkich torebkach i kieszeniach noszę cukierki z cukrem winogronowym . Natychmiast podwyższają poziom glukozy. Cukier = kalorie.
Jedź lepiej suszone morele.

Żurawina natomiast jest bardzo mało kaloryczna i zawiera dużo witaminy C i innych dobroci. Podobno { } też jest dobra na przyśpieszenie metabolizmu { odchudzanie } . To tyle wymądrzania się .

Asiu - pisałaś, że popijasz kawę Inkę. Mam zamiar właśnie zamiar ograniczyć hektolitry wypijanej prawdziwej kawy i dopompowywać się właśnie zbożową. Dobre toto ?! Na opakowaniu napisane jest , że trzeba zalewać woda i mlekiem. Też tak robisz ?!

Teraz to już na śniadanko i trzecią kawkę pędzę. Mam "górę" dokumentów do skopiowania i jeszcze dzisiaj muszę wysłać - a więc rajza na pocztę przede mną. Dobrze - zakupy świąteczne poczynię.

Buziaki ślę
nie, zobaczyły puderek u mojej mamy, dałam jednej sampla, ta powiedziała drugiej i teraz ja muszę zamawiać
trochę nie uśmiecha mi się to, ze chcą bigi a małych rzeczy nie chcą dobierac...
nie uśmiecha mi się proszenie organizatorek o przyjęcie mnie z samymi bigami

połowy używam

a to cosik z tymi kotami poknociłam, ale Aga ma czarnego

wiem, ze rodzynki to winogrona, ale łudziłam się, że skoro to owoce to moze lepsze od słodyczy...
kurcze ani zurawiny ani moreli nie lubię

co do obliczen Asi to wszystko się zgadza
w to wliczona jest juz wysyłka
na dzien dzisiejszy/wczorajszy kurs dolara był taki, więc przy okazji będzie trochę taniej, a liczy się kurs dolara Asi
a 6 zł na wysyłka w Polsce powinno starczyc, bo pędzelki leciutkie, a czy mi 6 starczy to się okaze w jakie zakupy zaangazuje Asie

a tak jeszcze co do kawy to nie przepadam za rozpuszczalnymi, lubię porzadne kawy sypane, ale nie lubie jak mi cosik pływa i osiada na bokach filizanki
więc parzę w ekspresie, ale mam taki najzwyczajniejszy, byle min tam nic nie pływało chciałabym ciśnieniowy
ale, że w ogóle rano nie chce mi się parzyc kawy, a pijam tylko rano to mój numer 1 to ta
http://www.allegro.pl/item948537996_...ee_10x12g.html
niby odchudzająca i wygląda tak trochę badziewnie ale narazie najlepsza z tych jakie pilam

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

muszę je miec
http://www.lumierecosmetics.com/prod...c-496-125.html

http://www.lumierecosmetics.com/prod...c-472-125.html
Stary 2010-03-31, 10:37   #2835
'Estelle'

Cytat:

Znam też inną recepturę, ale do niej trza dużo cukru , więc wiesz - buraki

Cytat:
Ale przecież nie ma za co przepraszać.
Ja dolara mam po kursie Paypal, a oni i tak 2,5% prowizji zdzierają. Na wczoraj było to 2,943.
I tak za pędzelki: {[5+6+6]*0,55 + 3*1,12}*2,943 - w to już transport z USA wliczony
A potem 6 zł po kraju.

Cytat:

Dobrze, że mój Ryr to tylko kot 'balkonowy', i jedynie pająki tudzież chrabąszcze majowe albo świerszcze mi znosi

Ale kiedyś jak Psota miała szczeniaki, to Kleks na spacerze dorwał taką wyschniętą myszę i nie dał jej sobie zabrać , dopier na klatce udało się jakoś mu to wyrwać.

A wiosna trwa już fiołki moje ukochane widziałam
Cytat:

Buziaki ślę
Mi smakuje
Jak mi się chce, to robię "ulepek" tj. zalewam 2 łyżeczki kawy i 2 cukru małą ilością wody, a potem mleka do pełna i podgrzewam w mikrofali minutkę, żeby było gorące, a jak mi się nie chce - to zalewam na 3/4 i dopełniam mlekiem i ewentualnie śmietanką słodką 12% bo lubię taki pełny smak

Cytat:
wiem, ze rodzynki to winogrona, ale łudziłam się, że skoro to owoce to moze lepsze od słodyczy...
kurcze ani zurawiny ani moreli nie lubię
To może w takim razie zuszone jabłka albo chipsy bananowe

Nie wiesz jak długo ma trwać ta obniżka

Stary 2010-03-31, 11:21   #2836
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Znam też inną recepturę, ale do niej trza dużo cukru , więc wiesz - buraki

Ale przecież nie ma za co przepraszać.
Ja dolara mam po kursie Paypal, a oni i tak 2,5% prowizji zdzierają. Na wczoraj było to 2,943.
I tak za pędzelki: {[5+6+6]*0,55 + 3*1,12}*2,943 - w to już transport z USA wliczony
A potem 6 zł po kraju.

Dobrze, że mój Ryr to tylko kot 'balkonowy', i jedynie pająki tudzież chrabąszcze majowe albo świerszcze mi znosi

Ale kiedyś jak Psota miała szczeniaki, to Kleks na spacerze dorwał taką wyschniętą myszę i nie dał jej sobie zabrać , dopier na klatce udało się jakoś mu to wyrwać.

A wiosna trwa już fiołki moje ukochane widziałam

Mi smakuje
Jak mi się chce, to robię "ulepek" tj. zalewam 2 łyżeczki kawy i 2 cukru małą ilością wody, a potem mleka do pełna i podgrzewam w mikrofali minutkę, żeby było gorące, a jak mi się nie chce - to zalewam na 3/4 i dopełniam mlekiem i ewentualnie śmietanką słodką 12% bo lubię taki pełny smak

To może w takim razie zuszone jabłka albo chipsy bananowe

Nie wiesz jak długo ma trwać ta obniżka
suszone jabłka
a chipsy bananowe podobno niezdrowe i tuczące

nie mam pojęcia
i tak się głowie czy w kwietniu zamawiac pędzelki CS czy pędzelki Lumiere, bo na te i na te sobie nie pozwolę...

EDIT:
dobra wam też się pochwalę
dostałam dzisiaj moje 1 zamówienie z pixie
flat top i 3 próbeczki + 2 gratis
jutro będą testy, ale smakowicie się zapowiadają

a i doszlo do mnie 10 jedwabii biosilk chi, które niedawno kliknęłam na all

ps:wsyatwiłam mój gorset, który ostatnio kupiłam i tylko przymiezyłam (nie wiem po co) i jakby poszedł na all to będę miała prawie 300 zł na minerałki
głupia jestem, po cholere mi ten gorset

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-31 o 12:58
Stary 2010-03-31, 16:05   #2837
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mnie to cieszy bo ja moge cały czas tą żurawine pochłaniać

Cytat:
Hehe, spoko Kobiety, nie szalejcie

Pewnie tak, jaką Ci wygodnie
Nie obrazisz się jak dopiero jutro zrobie ten przelew? Bo siostra wraca dopiero jutro do domu [swoją droga też z Lublina] a kasa z allegro została przelana na jej konto no i dzisiaj jeszcze nie mam
A do tych 6zł liczyłaś koperte tak?

Mirelka po co Ci kolejny flat top?
Zaraz obczaje co to pixie bo bardzo podobają mi się pudełeczka stamtąd, przynajmniej na blogu Cathy widziałam takie fajne

Dzień dobry tak w ogóle
Stary 2010-03-31, 16:40   #2838
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mnie to cieszy bo ja moge cały czas tą żurawine pochłaniać

Nie obrazisz się jak dopiero jutro zrobie ten przelew? Bo siostra wraca dopiero jutro do domu [swoją droga też z Lublina] a kasa z allegro została przelana na jej konto no i dzisiaj jeszcze nie mam

Mirelka po co Ci kolejny flat top?
Zaraz obczaje co to pixie bo bardzo podobają mi się pudełeczka stamtąd, przynajmniej na blogu Cathy widziałam takie fajne

Dzień dobry tak w ogóle
jak to po co?
bo nei chce mi sie codziennie prac pędzli wole hurtem
a jakby się jescze rozleciał jakis to muszę miec zapas

ja sobie zamówię puder matujący, bo się dzis nim pomaziałam i dlużej trztyma mat od koalina
mi się tez pudełeczka podobają, ale kurcze samo pudełeczko 10-11 zł kosztuje
ale warto bo potem się tylko uzupełnia

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-31 o 16:41
Stary 2010-03-31, 16:42   #2839
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz już widzę
Szefowa dzisiaj powiedziała, że skoro robienie planu wychodzi mi tak jak wychodzi to nie będzie mi dokładała planu ale za to będę kasą główną i będę odpowiedzialna za wszystkie sprawy kasowe (tak jak wcześniej Ulka) - sama nie wiem co przeraża mnie bardziej: opieprz za niewykonanie planu czy bycie kasą główną...
Dobrze by było gdyby kogoś jeszcze zatrudnili ale Ulka musi się określić czy albo kiedy wraca.

Cytat:
Wczoraj przyniosły mi obiad : mysz z nadgryzionym karkiem i kreta w całości. Dbają o mamusię !

A mi Czarna przyniosła wczoraj ptaszka

Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 16:47   #2840
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
jak to po co?
bo nei chce mi sie codziennie prac pędzli wole hurtem
a jakby się jescze rozleciał jakis to muszę miec zapas

ja sobie zamówię puder matujący, bo się dzis nim pomaziałam i dlużej trztyma mat od koalina
mi się tez pudełeczka podobają, ale kurcze samo pudełeczko 10-11 zł kosztuje
ale warto bo potem się tylko uzupełnia
No dobra, tłumacz się z zakupoholizmu
Łee to szkoda pieniędzy na takie pudełka, ja mam dużo różnych ze zużytych kosmetyków i też są ładne Ważne, ze minerały mają gdzie mieszkać
Stary 2010-03-31, 17:15   #2841
'Estelle'

Cytat:
dobra wam też się pochwalę
dostałam dzisiaj moje 1 zamówienie z pixie
flat top i 3 próbeczki + 2 gratis
jutro będą testy, ale smakowicie się zapowiadają

a i doszlo do mnie 10 jedwabii biosilk chi, które niedawno kliknęłam na all

ps:wsyatwiłam mój gorset, który ostatnio kupiłam i tylko przymiezyłam (nie wiem po co) i jakby poszedł na all to będę miała prawie 300 zł na minerałki
głupia jestem, po cholere mi ten gorset
Ło matko, gorset za 300??? Po co Ci on?
I 10 jedwabiów
Ale za to kolekcja od Pixie fajna
Cytat:
No wiesz, to odsetki musisz zapłacić To będzie Cię kosztowało 4 dodatkowe worki buraków
Cytat:
No teraz już widzę
Szefowa dzisiaj powiedziała, że skoro robienie planu wychodzi mi tak jak wychodzi to nie będzie mi dokładała planu ale za to będę kasą główną i będę odpowiedzialna za wszystkie sprawy kasowe (tak jak wcześniej Ulka) - sama nie wiem co przeraża mnie bardziej: opieprz za niewykonanie planu czy bycie kasą główną...
Dobrze by było gdyby kogoś jeszcze zatrudnili ale Ulka musi się określić czy albo kiedy wraca.
O kruca, toż to w sumie awans
Ale faktycznie, odpowiedzialność bardzo duża, więc pewnie Ci tam nie za wesoło.

Łoooo, albo mi się zdawało, albo zagrzmiało przed chwilą
Co by w sumie nie było takie dziwne, bo za oknem takie chmurzyska stalowe, w sam raz na burzę

Stary 2010-03-31, 17:22   #2842
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O kruca, toż to w sumie awans
Ale faktycznie, odpowiedzialność bardzo duża, więc pewnie Ci tam nie za wesoło.
Taaa, awans tyle że bez podwyżki

Cytat:
Łoooo, albo mi się zdawało, albo zagrzmiało przed chwilą
Co by w sumie nie było takie dziwne, bo za oknem takie chmurzyska stalowe, w sam raz na burzę
U mnie wprawdzie nie grzmi ale od godziny leje
Stary 2010-03-31, 17:28   #2843
'Estelle'

Cytat:
Taaa, awans tyle że bez podwyżki

U mnie wprawdzie nie grzmi ale od godziny leje
U mnie pokropiło trochę, ale już przestało, z innych okien, po drugiej stronie widać, że już się przejaśnia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 17:31   #2844
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pokropiło trochę, ale już przestało, z innych okien, po drugiej stronie widać, że już się przejaśnia.
U mnie niestety na razie nie ma co na to liczyć

W dodatku strasznie głodna jestem - od razu po pracy pojechałam do tamtego mieszkania bo TŻ z ojcem szaleją z łazienką. Mam laptopa ale w brzuchu to mi już tak burczy, że masakra
Stary 2010-03-31, 17:35   #2845
'Estelle'

Cytat:
U mnie niestety na razie nie ma co na to liczyć

W dodatku strasznie głodna jestem - od razu po pracy pojechałam do tamtego mieszkania bo TŻ z ojcem szaleją z łazienką. Mam laptopa ale w brzuchu to mi już tak burczy, że masakra
A u mnie TŻ szaleje, testujemy koltety sojowe i tyle ich nasmażył, że chyba do końca tygodnia nie zjemy a to 'tylko' pół paczki

Pazuryr mnie terroryzuje a taki był grzeczniutki

Stary 2010-03-31, 17:40   #2846
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie TŻ szaleje, testujemy koltety sojowe i tyle ich nasmażył, że chyba do końca tygodnia nie zjemy a to 'tylko' pół paczki

Pazuryr mnie terroryzuje a taki był grzeczniutki
Ooo, lubię kotlety sojowe A masz takie a la mielone czy schabowe?
Ale strasznie dawno już nie jadłam - przyślij trochę, dorzucę Ci do przelewu skoro mam bez opłat

Niedobra Ala Niech TŻ skończy smażyć kotlety i zajmie się córą
Stary 2010-03-31, 17:45   #2847
'Estelle'

Cytat:
Ooo, lubię kotlety sojowe A masz takie a la mielone czy schabowe?
Ale strasznie dawno już nie jadłam - przyślij trochę, dorzucę Ci do przelewu skoro mam bez opłat

Niedobra Ala Niech TŻ skończy smażyć kotlety i zajmie się córą
Schabowe, chociaż one bardziej mi jak kanie smakują
A kanie to jedne z baaaardzo nielicznych grzybów, które w ogóle jadam

TŻ już zawitał z obiadem, więc szamiemy sobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 17:51   #2848
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Schabowe, chociaż one bardziej mi jak kanie smakują
A kanie to jedne z baaaardzo nielicznych grzybów, które w ogóle jadam

TŻ już zawitał z obiadem, więc szamiemy sobie
Te schabowe są pyszne, mielone też są ok, ale wole schabowe

Kurde, musiałam się zamknąć w pokoju bo facet, który właśnie wyrywa szafę ze ściany (będzie nowa) zapalił papierosa a ja nie potrafię znieść tego smrodu Niestety nie mogę powiedzieć mu, że nie może bo wcześniej jak tu pracował to wszyscy palili - z ojcem mojego TZ'a włącznie Zastanawiam się jak TZ powie kiedyś swojemu ojcu, ze tutaj się nie pali Nie zniosę tego, żebym we własnym domu musiała wyjść z pokoju bo ktoś nie może wytrzymać bez papierosa

Edit. Nie mów mi o jedzeniu!
Stary 2010-03-31, 18:00   #2849
'Estelle'

Cytat:
Te schabowe są pyszne, mielone też są ok, ale wole schabowe

Kurde, musiałam się zamknąć w pokoju bo facet, który właśnie wyrywa szafę ze ściany (będzie nowa) zapalił papierosa a ja nie potrafię znieść tego smrodu Niestety nie mogę powiedzieć mu, że nie może bo wcześniej jak tu pracował to wszyscy palili - z ojcem mojego TZ'a włącznie Zastanawiam się jak TZ powie kiedyś swojemu ojcu, ze tutaj się nie pali Nie zniosę tego, żebym we własnym domu musiała wyjść z pokoju bo ktoś nie może wytrzymać bez papierosa

Edit. Nie mów mi o jedzeniu!
No dobra, już nie mówię

Ja myślę, że to normalnie można powiedzieć.
"Tato, jesteśmy niepalący i u nas raczej się nie pali"
U mnie mama wie i pyta, czasem wysyłam ją do kuchni, a czasem na balkon, nie kadzi mi po pokojach .

Stary 2010-03-31, 18:14   #2850
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, już nie mówię

Ja myślę, że to normalnie można powiedzieć.
"Tato, jesteśmy niepalący i u nas raczej się nie pali"
U mnie mama wie i pyta, czasem wysyłam ją do kuchni, a czasem na balkon, nie kadzi mi po pokojach .
Dla mnie też, niestety u TŻ'a panują inne zwyczaje. Ja swoich rodziców "wychowałam" - w starym mieszkaniu była masakra, cały czas palili w domu, jednego za drugim - możesz sobie wyobrazić ten dym i smród, najgorsze dla mnie było to, że aby się dostać do mojego pokoju musiałam przejść przez ich Po przeprowadzce też palili w domu, próbowali w łazience co było jeszcze gorsze - non stop robiłam im awantury, że śmierdzi. Jakoś latem siedzieli dużo z sąsiadami na zewnątrz, zaczęli wychodzić kiedy chcieli zapalić i tak jest do dzisiaj Zimą wychodzą na klatkę a latem na zewnątrz. U mojego brata też się nie pali, jako ktoś chce to wychodzi na balkon. Moi rodzice wiedzą, że u mnie w mieszkaniu też tak będzie i to jest dla mnie normalne. Natomiast mojemu TŻ'owi aż tak bardzo to nie przeszkadza, on nigdy nie zwrócił swoim rodzicom na to uwagi, a palą jak smoki, jednego za drugim, szczególnie matka - a potem się dziwić, że ma problemy ze zdrowiem, oj jaka to ona biedna I dlatego zastanawiam się jak to będzie - czy zdobędzie się na to, żeby powiedzieć swoim rodzicom (o ile matka kiedykolwiek nas odwiedzi), żeby nie palili - jeśli nie to będą awantury bo ja się w smrodzie kisić nie będę, wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce się truć to niech to robi ale niech przy okazji mnie nie truje.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości