![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)
Witajcie Dziewczyny!
Podoba mi sie ten nowy wątek więc sie do Was przyłączam ![]() ewelina, lat 21(bez 2 miesiecy). Aktualnie bezrobotna, pracy poszukująca namiętnie, prawie samotna mama półrocznego przystojniaka ![]() Związek niestety na odległość, ale jak widzę nie jestem z tym sama... Oprócz tej pracy nieszczęsnej, której w mojej mieścinie nie można dostać bez znajomości (których oczywiście nie posiadam ![]() ![]() ![]() Mieszkam z rodzicami, mama pomaga mi we wszystkim, ale chciałabym już się usamodzielnić tak naprawdę. W przyszłości... hm iść już na swoje z tż, ale zanim to nastąpi pewnie jeszcze ze dwa latka zlecą... ta sytuacja jest po propstu nieciekawa i pisać o tym ciężko ale mam nadzieję, że sie wreszcie rozjaśni niebo nad nami ![]() Planów, marzeń wiele, bardzo wiele. Czasem tylko myślę, że brakuje odwagi jedynie, aby zacząć ich realizację... moze z Wami będzie trochę łatwiej sie zmobilizować do walki? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda, że przerwałaś studia, napewno bys sobie poradziała, musisz bardziej uwierzyc w siebie!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie, sporządziłam cv i lecę stawić czoła okrutnemu rykowi pracy
![]() ![]() Ach, no i dzień dobry, bo widzę, że pierwsza dziś wstałam ![]() Ejj, jednak nie pierwsza;> czemu mi się strona 3. wątku nie wyświetlała?! Przepraszam najmocniej ![]()
Na ludzką podłość i małość, na oschły Boży chłód, Na to, że nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud, Na szary mysi strach, bliźniego wrogi gest, Ratunkiem miłość bywa, Jeżeli miłość jest. - Jeżeli jest możliwa. (...) Edytowane przez milkyway33 Czas edycji: 2010-04-10 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tż pewnie pracuje albo studiuje daleko od Was? Na pewno jest Wam ciężko ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście przeważają tu związki na odległość ![]() Ehh dziewczyny słyszałyście co się stało? Samolot prezydencki się rozbił... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
http://www.tvn24.pl/-1,1651566,0,1,p...wiadomo sc.html
jestem wstrzasnieta ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- do UK do Londynu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
ja poznalam przez net Tż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Jaka potworna tragedia..! miałam już wychodzić z domu i w radiu usłyszałam
![]()
Na ludzką podłość i małość, na oschły Boży chłód, Na to, że nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud, Na szary mysi strach, bliźniego wrogi gest, Ratunkiem miłość bywa, Jeżeli miłość jest. - Jeżeli jest możliwa. (...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Kachaaa - mój kolega też się ostatnio zakochał w Londynie bez pamięci
![]() ![]() A co do prezydenta - nooo, niezbyt ciekawie. Siostra mnie obudziła dziś tą wiadomością - na początku nie mogłam uwierzyć, myślałam, że mnie wkręca. Ale wyobraździe sobie co się teraz będzie działo skoro trzeba wybrać następców na te wszystkie ważne funkcje - sodoma, masakra i chaos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jestem na studiach filologicznych, ledwo daje rade, jade z nowym jezykiem od zera, sa tacy ktorzy mature dwujezycza zdawali. Internetowa znajomosc zaczela sie troszke inaczej bo najpierw go uslyszalam w radiu... Telefon, skype, gg. Mam dosc a sie boje. Co do dzisiajszej tragedi, czy tylko ja mam wrazenie ze nasza tv, ludzie ktorzy tam dzisiaj poszli sa tak pelni hipokryzji ze az cofa mi sie jedzenie? Kurde- tragedia, wielu niewinnych ludzi. Wszystko to rozumiem ale czy czesc tam czasami nie przesadza? Najpierw wyzwiska a teraz przyjaciele grrrrrrrrrr Od dzisiaj sie odchudzam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co mnie w nim urzeklo mozesz na moim fotoblogu zobaczyc ![]() w podpisie link ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po 1 semestrze chcieli mnie wyrzucic, nie udalo im sie! Oprocz odchudzania zamierzam byc od dzisiaj niepoprawna optymistka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
no umialam umialam ale damy rade bo kto jak nie my
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi Ci o polityków, którzy się wypowiadają, tak? Nie no, raczej nikt nie życzył prezydentowi i reszcie takiej śmierci i raczej nikt się z tego nie cieszy - ale fakt, te drżące głosy i wypowiedzi o przyjaciołach trochę są przesadone. Chociaż, z psychologicznego punktu widzenia ![]() Nie wiem, ja tam jakaś chyba niewrażliwa jestem - ale jasne współczuję tym co zginęli, ich rodziom i wogóle - ALE takie rzeczy się zdarzają (i jeszcze gorsze). No trudno. Jakoś nie odczuwam potrzeby żeby jechać pod pałac prezydencki i składać kwiaty (chociaż oczywiście nie mam nic przeciwko ludziom, którzy to robią). Wiem, powinnam się bardziej przejąć, ale mi nie idzie ![]() Edit: już wiem, że angielski ![]() Kachaaa - zaraz obejrzę bloga ![]() Edytowane przez abraxas2871 Czas edycji: 2010-04-10 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Uff a juz myslalam ze to tylko ja jestem ta "bez serca"! Ja a i owszem, wspolczuje, jak mowilam tragedia wielka ale nie wytrzymuje kiedy slysze jak to mowia o ich dobrych pomyslach ktore krytykowali miesiac temu. Ja- filologia wloska. Makaroniarstwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() i działa! ![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] ![]() a ogole to witam dziewczynki, miałam pisac dzien dobry ale w takiej sytuacji..to chyba nie bardzo, wiedzialam ze to bedzie ciezki dzien, juz w nocy mi sie snilo ze przespałam Final Four no i FF odwołane (w takiej sytuacji to normalne) A TAK CZEKAŁAM NA TA SOBOTE ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18478203]Linkier mieszkasz daleko od tż czy jak ???[/QUOTE]
Cytat:
Kiedy już oboje będziemy pracować, czyli jak tez znajdę pracę raczej sie rozjaśni, a teraz trzeba skromnie ciągnąć i być dobrej myśli ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
na bbc mowia euro news o tym wszedzie.tragedia.nie byo tak ze tyle aznych osob zginelo jesczze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
a ogole to witam dziewczynki, miałam pisac dzien dobry ale w takiej sytuacji..to chyba nie bardzo,
wiedzialam ze to bedzie ciezki dzien, juz w nocy mi sie snilo ze przespałam Final Four no i FF odwołane (w takiej sytuacji to normalne) A TAK CZEKAŁAM NA TA SOBOTE ![]() Dobra, wiem, że to głupie i mnie wyśmiejecie, ale co to jest to "Final Four"? Kachaaa - obejrzałam bloga. Sam londyn mnie dalej nie zachwyca (co innego małe włoskie czy hiszpańskie mieścinki ![]() Edit: grrrr, znowu źle się wkleił cytat. Wam też wizaż tak chimerzy i psuje cytowania? Edytowane przez abraxas2871 Czas edycji: 2010-04-10 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
abra ja mam zwykly apatar :d
profesjonalnie nieee co ty. fotografujemy ze znajomymi i wrzucamy ![]() mnie tam Londyn zachwyca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
hej, też się przyłączę jeśli można
![]() w czerwcu skończę 21 lat, studiuję na drugim roku prawa, od liceum mieszkam sama. z TŻ jestem 1,5 roku ![]() od rana oglądam tv, ciągle chce mi się płakać, straszna tragedia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
musisz je dobrze zaznaczyc ![]() ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
i nikt Cie nie wysmieje..
![]() to ja i moja milosc do siatkowki ![]() ale teraz juz wiesz oczywiscie, zeby nie bylo:rozumiem, ze w tej sytuacji nie moglo byc ff, ale przykro jak sie tyle czekalo ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- a co tu taka cisza??wszytskie spią?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() to może i ja się dołączę.... mam 22 lata i 8 miesięcy, mieszkam w Jastrzębiu Zdroju. brak związku uczuciowego, ale za to silnie rozwinięty związek towarzysko-zabawowy ![]() w czerwcu skończyłam studia, wychowanie przedszkolne i w październiku zaczęłam uzupy z tego samego, ale od 2ch miesięcy jestem na urlopie dziekańskim, bo niechcący (tak, niechcący, bo nie planowałam) załapałam się na pracę w zawodzie (więc nie szło pogodzić drugiego semestru studiów dziennych z pracą) i jestem zachwycona ![]() kocham jeździć autem (na licencjat dojeżdżałam 40km dziennie), kocham siatkówkę (również niesamowicie czekałam na ff, tak samo jak na półfinały p-o, które zapewne też się przesuną ![]() ![]() pozdrawiam ![]() edit: odnośnie przyszłości - chciałabym zrobić staż do awansu zawodowego, ale póki co stoi to pod znakiem zapytania, w najlepszym razie będę mieć miesiąc wakacji na ściągnięcie aparatu z zębów, który noszę już prawie 4 lata i od września staż, a w najgorszym ściągnięcie aparatu i półroczne wakacje ![]() aloha!
![]() curl it, baby! ![]() Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2010-04-10 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
widzę, że nie tylko ja jeszcze buszuję
![]() Jakos mi tak dziwnie, a juz przecież nowy dzień i wypadałoby napisać "dzień dobry" zamiast doszukiwać się sensu we wczorajszych wydarzeniach... Eh lepiej już głupot plotla nie będę i szoruję spać ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Ja też moge? 9 kwietnia skończyłam 20 lat wiec rzutem na tąsme sie załapałam
![]() Kasia, 20 lat (jak juz wiadomo..) studentka I roku Socjologii, od października planuje drugi kierunek (2 dzienne ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18463545]mieszkamy od siebie 50km przyjeżdżał do mnie kiedyś co tydzień na początku nawet przyjeżdżał w sobotę, jechał do domu i przyjeżdżał w niedzielę, bo mu zależało a teraz niewiem co się zmieniło... to juz nie jest to co na początku ale wiesz nawet tak bardzo się tym nie przejmuję, co ma byc to będzie. a za granicę jadę we wrześniu dopiero, chyba że teraz brat cos załatwi jeszcze[/QUOTE] Kurcze troche mnie zaskoczyła twoja histroia... mój tż też mieszka 50 km ode mnie ale widujemy sie na całe weekendy ( z nocowaniem) i narazie jezdzi i chce jezdzic... ale to póltora roku dopiero.... boje sie że sytuacja sie powtórzy jak bedziemy mieli wasz staż... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj sie Kasiu na wyrost, bo zadręczać sie nie trzeba, zwłaszcza, że każdy człowiek jest inny i nigdzie nie jest napisane, że u Ciebie, u Was taka sytuacja też wystąpi ![]() Będziemy sie martwić razem z Tobą, gdy zacznie sie gorzej dziać ![]() Teraz ciesz sie swoim szczęściem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.