Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-10, 06:58   #61
Linkier
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)

Witajcie Dziewczyny!
Podoba mi sie ten nowy wątek więc sie do Was przyłączam

ewelina, lat 21(bez 2 miesiecy). Aktualnie bezrobotna, pracy poszukująca namiętnie, prawie samotna mama półrocznego przystojniaka
Związek niestety na odległość, ale jak widzę nie jestem z tym sama...
Oprócz tej pracy nieszczęsnej, której w mojej mieścinie nie można dostać bez znajomości (których oczywiście nie posiadam) marzą mi sie jeszcze studia... Gdy sie dowiedzialąm o ciaży przerwałam naukę i teraz baaardzo żałuję, bo szykowala bym sie już do licencjatu. No ale stchórzyłam, że nie podołam obowiazkom i mam za swoje

Mieszkam z rodzicami, mama pomaga mi we wszystkim, ale chciałabym już się usamodzielnić tak naprawdę. W przyszłości... hm iść już na swoje z tż, ale zanim to nastąpi pewnie jeszcze ze dwa latka zlecą... ta sytuacja jest po propstu nieciekawa i pisać o tym ciężko ale mam nadzieję, że sie wreszcie rozjaśni niebo nad nami

Planów, marzeń wiele, bardzo wiele. Czasem tylko myślę, że brakuje odwagi jedynie, aby zacząć ich realizację... moze z Wami będzie trochę łatwiej sie zmobilizować do walki?
Stary 2010-04-10, 07:15   #62
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Linkier mieszkasz daleko od tż czy jak ???
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 08:20   #63
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość

a ja schudnąc nie musze koncze rzezbic bruszek..ale i tak uwazam ze juz jest piekny ;] hehe
a moge spytac jakimi sposobami?? bo ja mam taki beznadziejny brzuchol i chciałabym troszkę spalic tłuszczyku a pózniej cosik wyrzeźbić ale nie wiem jak się do tego zabrac

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!

ewelina, lat 21(bez 2 miesiecy). Aktualnie bezrobotna, pracy poszukująca namiętnie, prawie samotna mama półrocznego przystojniaka
Oprócz tej pracy nieszczęsnej, której w mojej mieścinie nie można dostać bez znajomości (których oczywiście nie posiadam) marzą mi sie jeszcze studia... Gdy sie dowiedzialąm o ciaży przerwałam naukę i teraz baaardzo żałuję, bo szykowala bym sie już do licencjatu. No ale stchórzyłam, że nie podołam obowiazkom i mam za swoje

Planów, marzeń wiele, bardzo wiele. Czasem tylko myślę, że brakuje odwagi jedynie, aby zacząć ich realizację... moze z Wami będzie trochę łatwiej sie zmobilizować do walki?
To gratuluję synka a moge spytac dlaczego prawie samotna??

szkoda, że przerwałaś studia, napewno bys sobie poradziała, musisz bardziej uwierzyc w siebie!!!
Stary 2010-04-10, 09:31   #64
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
ooo a na którym roku??
a 2 roczek dopiero

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 09:48   #65
milkyway33
Raczkowanie

Drogie Panie, sporządziłam cv i lecę stawić czoła okrutnemu rykowi pracy może się gdzieś zlitują w jakimś fajnym sklepie ciuchowym i ofiarują mi 1/2 etatu. A nawet jeśli nie, to świat też się nie zawali. W końcu "it takes a hole to make a mountain"

Ach, no i dzień dobry, bo widzę, że pierwsza dziś wstałam

Ejj, jednak nie pierwsza;> czemu mi się strona 3. wątku nie wyświetlała?! Przepraszam najmocniej
Ratunkiem miłość bywa,
Jeżeli miłość jest. - Jeżeli jest możliwa. (...)

Edytowane przez milkyway33
Czas edycji: 2010-04-10 o 09:49
milkyway33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 09:56   #66
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!

Mieszkam z rodzicami, mama pomaga mi we wszystkim, ale chciałabym już się usamodzielnić tak naprawdę. W przyszłości... hm iść już na swoje z tż, ale zanim to nastąpi pewnie jeszcze ze dwa latka zlecą... ta sytuacja jest po propstu nieciekawa i pisać o tym ciężko ale mam nadzieję, że sie wreszcie rozjaśni niebo nad nami

Gratuluję małego przystojniaka
Tż pewnie pracuje albo studiuje daleko od Was? Na pewno jest Wam ciężko ale dobrze że masz takie wsparcie w mamie Czasem warto poczekać, te dwa latka na pewno szybko zleci

Rzeczywiście przeważają tu związki na odległość

Ehh dziewczyny słyszałyście co się stało? Samolot prezydencki się rozbił...
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 10:00   #67
2018070520180950
Konto usunięte

http://www.tvn24.pl/-1,1651566,0,1,p...wiadomo sc.html

jestem wstrzasnieta

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
A gdzie konkretnie?
do UK do Londynu

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:

Też muszę schudnąć, ale tak mi się nie chce

A co do internetowych znajomości - nigdy nie byłam przekonana do tego - nie masz wrażenia, że przez komputer poznajesz tylko kawałek człowieka? (nie wiem, jak tobie, ale mi bardzo brakuje mimiki twarzy jak z kimś gadam przez internet. emotki nie pomagają)

ja poznalam przez net Tż
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-10, 10:18   #68
milkyway33
Raczkowanie

Jaka potworna tragedia..! miałam już wychodzić z domu i w radiu usłyszałam Pokój im... [*]
Ratunkiem miłość bywa,
Jeżeli miłość jest. - Jeżeli jest możliwa. (...)

milkyway33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 11:35   #69
abraxas2871
Wtajemniczenie

Kachaaa - mój kolega też się ostatnio zakochał w Londynie bez pamięci Nie wiem co w tym mieście jest takiego super, ale muszę się przejechać to sprawdzić skoro tak wielu ludzi je lubi. Ja to chcę gdzieś dalej, w szeroki świat

A co do prezydenta - nooo, niezbyt ciekawie. Siostra mnie obudziła dziś tą wiadomością - na początku nie mogłam uwierzyć, myślałam, że mnie wkręca. Ale wyobraździe sobie co się teraz będzie działo skoro trzeba wybrać następców na te wszystkie ważne funkcje - sodoma, masakra i chaos
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 11:39   #70
aniord
Przyczajenie

Cytat:
aniord - faceci są ogólnie beznadziejni. Nie trzeba się nimi za bardzo przejmować

A co do chrzanienia wszystkiego - jesteś na I roku - mi na początku też było ciężko i wszystko wydawało się bez sensu - z czasem dżungla studiów przestaje przytłaczać a zaczyna wkurzać Ale przynajmniej czujesz się pewniej i samopoczucie się poprawia na II roku.

Ja z kolei mam odwrotnie - nic mi się nie chrzani- mam w życiu takiego cholernego farta i wogóle szczęście, że wszystko mi wychodzi - to też męczące, bo mam wrażenie, że na większość "sukcesów" nie zasłużyłam, chociaż się starałam.

Też muszę schudnąć, ale tak mi się nie chce

A co do internetowych znajomości - nigdy nie byłam przekonana do tego - nie masz wrażenia, że przez komputer poznajesz tylko kawałek człowieka? (nie wiem, jak tobie, ale mi bardzo brakuje mimiki twarzy jak z kimś gadam przez internet. emotki nie pomagają)

Jestem na studiach filologicznych, ledwo daje rade, jade z nowym jezykiem od zera, sa tacy ktorzy mature dwujezycza zdawali.
Internetowa znajomosc zaczela sie troszke inaczej bo najpierw go uslyszalam w radiu... Telefon, skype, gg. Mam dosc a sie boje.

Co do dzisiajszej tragedi, czy tylko ja mam wrazenie ze nasza tv, ludzie ktorzy tam dzisiaj poszli sa tak pelni hipokryzji ze az cofa mi sie jedzenie? Kurde- tragedia, wielu niewinnych ludzi. Wszystko to rozumiem ale czy czesc tam czasami nie przesadza? Najpierw wyzwiska a teraz przyjaciele grrrrrrrrrr

Od dzisiaj sie odchudzam!
aniord jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 11:43   #71
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Kachaaa - mój kolega też się ostatnio zakochał w Londynie bez pamięci Nie wiem co w tym mieście jest takiego super, ale muszę się przejechać to sprawdzić skoro tak wielu ludzi je lubi. Ja to chcę gdzieś dalej, w szeroki świat

A co do prezydenta - nooo, niezbyt ciekawie. Siostra mnie obudziła dziś tą wiadomością - na początku nie mogłam uwierzyć, myślałam, że mnie wkręca. Ale wyobraździe sobie co się teraz będzie działo skoro trzeba wybrać następców na te wszystkie ważne funkcje - sodoma, masakra i chaos
warto jechac polecam!!!
co mnie w nim urzeklo mozesz na moim fotoblogu zobaczyc
w podpisie link

Cytat:
Napisane przez aniord Pokaż wiadomość
Jestem na studiach filologicznych, ledwo daje rade, jade z nowym jezykiem od zera, sa tacy ktorzy mature dwujezycza zdawali.
Internetowa znajomosc zaczela sie troszke inaczej bo najpierw go uslyszalam w radiu... Telefon, skype, gg. Mam dosc a sie boje.

Co do dzisiajszej tragedi, czy tylko ja mam wrazenie ze nasza tv, ludzie ktorzy tam dzisiaj poszli sa tak pelni hipokryzji ze az cofa mi sie jedzenie? Kurde- tragedia, wielu niewinnych ludzi. Wszystko to rozumiem ale czy czesc tam czasami nie przesadza? Najpierw wyzwiska a teraz przyjaciele grrrrrrrrrr

ja tez na filologii tyle ze angielskiej ale masakra jest wiem cos o tym strasznie ciezkie styudia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-10, 11:46   #72
aniord
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
warto jechac polecam!!!
co mnie w nim urzeklo mozesz na moim fotoblogu zobaczyc
w podpisie link

ja tez na filologii tyle ze angielskiej ale masakra jest wiem cos o tym strasznie ciezkie styudia
Zakladam ze umialas powiedziec cos po angielsku kiedy rozpoczynalas, ja umialam uwaga! 3 slowa :P
Po 1 semestrze chcieli mnie wyrzucic, nie udalo im sie!

Oprocz odchudzania zamierzam byc od dzisiaj niepoprawna optymistka!
Stary 2010-04-10, 11:51   #73
2018070520180950
Konto usunięte

no umialam umialam ale damy rade bo kto jak nie my
Stary 2010-04-10, 11:56   #74
abraxas2871
Wtajemniczenie

Cytat:

A jakie języki studiujesz?

Chodzi Ci o polityków, którzy się wypowiadają, tak? Nie no, raczej nikt nie życzył prezydentowi i reszcie takiej śmierci i raczej nikt się z tego nie cieszy - ale fakt, te drżące głosy i wypowiedzi o przyjaciołach trochę są przesadone. Chociaż, z psychologicznego punktu widzenia, ludziom łatwo przesadać w chwilach takiego zaskoczenia.
Nie wiem, ja tam jakaś chyba niewrażliwa jestem - ale jasne współczuję tym co zginęli, ich rodziom i wogóle - ALE takie rzeczy się zdarzają (i jeszcze gorsze). No trudno. Jakoś nie odczuwam potrzeby żeby jechać pod pałac prezydencki i składać kwiaty (chociaż oczywiście nie mam nic przeciwko ludziom, którzy to robią). Wiem, powinnam się bardziej przejąć, ale mi nie idzie

Edit: już wiem, że angielski A drugi jaki?

Kachaaa - zaraz obejrzę bloga

Edytowane przez abraxas2871
Czas edycji: 2010-04-10 o 11:58
Stary 2010-04-10, 12:02   #75
aniord
Przyczajenie

Cytat:
A jakie języki studiujesz?

Chodzi Ci o polityków, którzy się wypowiadają, tak? Nie no, raczej nikt nie życzył prezydentowi i reszcie takiej śmierci i raczej nikt się z tego nie cieszy - ale fakt, te drżące głosy i wypowiedzi o przyjaciołach trochę są przesadone. Chociaż, z psychologicznego punktu widzenia, ludziom łatwo przesadać w chwilach takiego zaskoczenia.
Nie wiem, ja tam jakaś chyba niewrażliwa jestem - ale jasne współczuję tym co zginęli, ich rodziom i wogóle - ALE takie rzeczy się zdarzają (i jeszcze gorsze). No trudno. Jakoś nie odczuwam potrzeby żeby jechać pod pałac prezydencki i składać kwiaty (chociaż oczywiście nie mam nic przeciwko ludziom, którzy to robią). Wiem, powinnam się bardziej przejąć, ale mi nie idzie

Edit: już wiem, że angielski A drugi jaki?

Kachaaa - zaraz obejrzę bloga

Uff a juz myslalam ze to tylko ja jestem ta "bez serca"!
Ja a i owszem, wspolczuje, jak mowilam tragedia wielka ale nie wytrzymuje kiedy slysze jak to mowia o ich dobrych pomyslach ktore krytykowali miesiac temu.

Ja- filologia wloska. Makaroniarstwo
Stary 2010-04-10, 12:02   #76
olivia86
Zakorzenienie

[
Cytat:
QUOTE=nillka88;18478678]a moge spytac jakimi sposobami?? bo ja mam taki beznadziejny brzuchol i chciałabym troszkę spalic tłuszczyku a pózniej cosik wyrzeźbić ale nie wiem jak się do tego zabrac
a znalazłam w shape'ie jakies takie cwiczenia na brzuch polaczone z trenigiem cardio (chyba) tzn z cwiczeniami spalajacymi sadło
i działa!

Cytat:
Oprocz odchudzania zamierzam byc od dzisiaj niepoprawna optymistka!
i tak trzymac
[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
no umialam umialam ale damy rade bo kto jak nie my

a ogole to witam dziewczynki, miałam pisac dzien dobry ale w takiej sytuacji..to chyba nie bardzo,
wiedzialam ze to bedzie ciezki dzien, juz w nocy mi sie snilo ze przespałam Final Four no i FF odwołane (w takiej sytuacji to normalne) A TAK CZEKAŁAM NA TA SOBOTE

Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu.

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013
olivia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 12:07   #77
Linkier
Raczkowanie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18478203]Linkier mieszkasz daleko od tż czy jak ???[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Gratuluję małego przystojniaka
Tż pewnie pracuje albo studiuje daleko od Was? Na pewno jest Wam ciężko ale dobrze że masz takie wsparcie w mamie Czasem warto poczekać, te dwa latka na pewno szybko zleci

Rzeczywiście przeważają tu związki na odległość

Ehh dziewczyny słyszałyście co się stało? Samolot prezydencki się rozbił...
No może to nie jest tak daleko bo tylko około 90 km ale w tej chwili zbyt skomplikowana ta nasza sytuacja. Nadziei nie tracę, że uda się nam wcześniej wszystko poukladać, ale wiecie jak to jest z tymi planami...
Kiedy już oboje będziemy pracować, czyli jak tez znajdę pracę raczej sie rozjaśni, a teraz trzeba skromnie ciągnąć i być dobrej myśli Ale momentami płakać mi sie chce z jakiejś tęsknoty i żalu. Widzimy sie tylko 1-2 razy w miesiącu a to stanowczo za mało. Zdaje sie, że jeszcze niedawno razem mieszkaliśmy, a dzisiaj... eh już się nie będę rozklejać lepiej.
Dziękuję za miłe przyjęcie
Stary 2010-04-10, 12:13   #78
2018070520180950
Konto usunięte

na bbc mowia euro news o tym wszedzie.tragedia.nie byo tak ze tyle aznych osob zginelo jesczze
Stary 2010-04-10, 12:22   #79
abraxas2871
Wtajemniczenie

a ogole to witam dziewczynki, miałam pisac dzien dobry ale w takiej sytuacji..to chyba nie bardzo,
wiedzialam ze to bedzie ciezki dzien, juz w nocy mi sie snilo ze przespałam Final Four no i FF odwołane (w takiej sytuacji to normalne) A TAK CZEKAŁAM NA TA SOBOTE [/QUOTE]

Dobra, wiem, że to głupie i mnie wyśmiejecie, ale co to jest to "Final Four"?

Kachaaa - obejrzałam bloga. Sam londyn mnie dalej nie zachwyca (co innego małe włoskie czy hiszpańskie mieścinki), ale zdjęcia są super zrobione! Bardzo mi się podobało takie jedno, na którym kobieta z galerii sklepowej (z plakatu) odbijała się w ulicznej kałuży. Świetne jest! Fotografujesz jakoś profesjonalnie? Jaki masz aparat?

Edit: grrrr, znowu źle się wkleił cytat. Wam też wizaż tak chimerzy i psuje cytowania?

Edytowane przez abraxas2871
Czas edycji: 2010-04-10 o 12:24
Stary 2010-04-10, 12:25   #80
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:

Ja- filologia wloska. Makaroniarstwo
Witam w klubie, ja też włoski

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 12:27   #81
aniord
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
Witam w klubie, ja też włoski
Mam nadzieje ze idzie ci lepiej niz mi :P Mamma mia normalnie u mnie :P
Stary 2010-04-10, 12:29   #82
2018070520180950
Konto usunięte

abra ja mam zwykly apatar :d
profesjonalnie nieee co ty.

fotografujemy ze znajomymi i wrzucamy

mnie tam Londyn zachwyca to trzeba tam byc ja jestem tak dziwna ze chcialabym mieszkac albo tam w zaje.biscie wielkiej metropolii albo na wsi
Stary 2010-04-10, 17:06   #83
laylaaa
Zakorzenienie

hej, też się przyłączę jeśli można
w czerwcu skończę 21 lat, studiuję na drugim roku prawa, od liceum mieszkam sama. z TŻ jestem 1,5 roku

od rana oglądam tv, ciągle chce mi się płakać, straszna tragedia

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 19:04   #84
olivia86
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiedzialam ze to bedzie ciezki dzien, juz w nocy mi sie snilo ze przespałam Final Four no i FF odwołane (w takiej sytuacji to normalne) A TAK CZEKAŁAM NA TA SOBOTE

Dobra, wiem, że to głupie i mnie wyśmiejecie, ale co to jest to "Final Four"?
finał LM, czyli miał byc finał ligi mistrzów w siatkowce ;]

Cytat:
Edit: grrrr, znowu źle się wkleił cytat. Wam też wizaż tak chimerzy i psuje cytowania?
[/QUOTE]
musisz je dobrze zaznaczyc nawet jezeli wielocytujesz

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

Stary 2010-04-10, 22:40   #85
olivia86
Zakorzenienie

i nikt Cie nie wysmieje..
to ja i moja milosc do siatkowki
ale teraz juz wiesz
oczywiscie, zeby nie bylo:rozumiem, ze w tej sytuacji nie moglo byc ff, ale przykro jak sie tyle czekalo

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

a co tu taka cisza??wszytskie spią?

Stary 2010-04-10, 23:05   #86
dzolls
Zakorzenienie

Witajcie

to może i ja się dołączę....

mam 22 lata i 8 miesięcy, mieszkam w Jastrzębiu Zdroju. brak związku uczuciowego, ale za to silnie rozwinięty związek towarzysko-zabawowy

w czerwcu skończyłam studia, wychowanie przedszkolne i w październiku zaczęłam uzupy z tego samego, ale od 2ch miesięcy jestem na urlopie dziekańskim, bo niechcący (tak, niechcący, bo nie planowałam) załapałam się na pracę w zawodzie (więc nie szło pogodzić drugiego semestru studiów dziennych z pracą) i jestem zachwycona (przedszkolem, nie urlopem).

kocham jeździć autem (na licencjat dojeżdżałam 40km dziennie), kocham siatkówkę (również niesamowicie czekałam na ff, tak samo jak na półfinały p-o, które zapewne też się przesuną ), jestem przeziębiona, ponieważ o 11 rano wróciłam do domu z imprezy w Czeskim Cieszynie

pozdrawiam

edit: odnośnie przyszłości - chciałabym zrobić staż do awansu zawodowego, ale póki co stoi to pod znakiem zapytania, w najlepszym razie będę mieć miesiąc wakacji na ściągnięcie aparatu z zębów, który noszę już prawie 4 lata i od września staż, a w najgorszym ściągnięcie aparatu i półroczne wakacje

aloha!

curl it, baby!

Edytowane przez dzolls
Czas edycji: 2010-04-10 o 23:07
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 23:23   #87
Linkier
Raczkowanie

widzę, że nie tylko ja jeszcze buszuję
Jakos mi tak dziwnie, a juz przecież nowy dzień i wypadałoby napisać "dzień dobry" zamiast doszukiwać się sensu we wczorajszych wydarzeniach...
Eh lepiej już głupot plotla nie będę i szoruję spać Dobranoc!
Stary 2010-04-11, 09:31   #88
Totylkokasia
BAN stały

GG do Totylkokasia

Ja też moge? 9 kwietnia skończyłam 20 lat wiec rzutem na tąsme sie załapałam

Kasia, 20 lat (jak juz wiadomo..) studentka I roku Socjologii, od października planuje drugi kierunek (2 dzienne ) w stałym związku od półtora roku

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18463545]mieszkamy od siebie 50km przyjeżdżał do mnie kiedyś co tydzień na początku nawet przyjeżdżał w sobotę, jechał do domu i przyjeżdżał w niedzielę, bo mu zależało a teraz niewiem co się zmieniło... to juz nie jest to co na początku ale wiesz nawet tak bardzo się tym nie przejmuję, co ma byc to będzie. a za granicę jadę we wrześniu dopiero, chyba że teraz brat cos załatwi jeszcze[/QUOTE]
Kurcze troche mnie zaskoczyła twoja histroia... mój tż też mieszka 50 km ode mnie ale widujemy sie na całe weekendy ( z nocowaniem) i narazie jezdzi i chce jezdzic... ale to póltora roku dopiero.... boje sie że sytuacja sie powtórzy jak bedziemy mieli wasz staż...
Totylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 11:30   #89
Linkier
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Totylkokasia Pokaż wiadomość
Kurcze troche mnie zaskoczyła twoja histroia... mój tż też mieszka 50 km ode mnie ale widujemy sie na całe weekendy ( z nocowaniem) i narazie jezdzi i chce jezdzic... ale to póltora roku dopiero.... boje sie że sytuacja sie powtórzy jak bedziemy mieli wasz staż...
Witamy, witamy

Nie przejmuj sie Kasiu na wyrost, bo zadręczać sie nie trzeba, zwłaszcza, że każdy człowiek jest inny i nigdzie nie jest napisane, że u Ciebie, u Was taka sytuacja też wystąpi

Będziemy sie martwić razem z Tobą, gdy zacznie sie gorzej dziać
Teraz ciesz sie swoim szczęściem
Stary 2010-04-11, 11:40   #90
gaddzinka
Raczkowanie

Hej mam 20 lat, jestem na 2 roku studiow humanistycznych. Nie pracuję chciałabym, ale jestem zbyt nieśmiała, bojaźliwa :P z Tztem jestem prawie 7 miesięcy i jest bardzo ciężko. Widzimy się codziennie, dobijają mnie ciągłe kłótnie. Kilka razy próbowaliśmy się rozstac, ale nie wytrzymywaliśmy bez siebie. Chciałabym zeby nam się udało dogadac i za rok, dwa jak Tz dostanie prace w wojsku zamieszkac z nim... moze dziecko? A jesli bedzie coraz gorzej to moye drugi kierunek i samotnosc...

książki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22479911
gaddzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości